Udendørs leg og legetøj

Læs vores artikler om udendørs leg. Læs om det alt det sjove legetøj til udendørs leg.

Udendørs legetøj 2 år | Sjovt udendørs legetøj til 2 årige!

Børn elsker at lege udenfor, og vil derfor få stor glæde af udendørs legetøj. Her har vi samlet det bedste udendørs legetøj 2 år, da 2 årige har en perfekt alder til at boltre sig udenfor. I vuggestuer og børnehaver leger børn udenfor stort set hele året rundt. Med en masse af det bedste udendørs […]

Disney Frost – Det bedste legetøj med Anna og Elsa

Den berømte Disney klassiker Frost med karaktererne Elsa, Anna og Olaf har længe været et kæmpe hit hos mange børn. I dag kan man få alverdens merchandise fra filmen såsom møbler, legetøj og udstyr. Så står du og mangler en gaveide til fødselsdag eller jul, så er der rig mulighed for at blive inspireret her […]

Skiferie med børn – Tag på skiferie med hele familien

Det er blevet tid til at planlægge årets skiferie med familien. Da skiferie er blevet det helt store hit blandt børnefamilier, kan det være nødvendigt at planlægge ferien i god tid. Ved netop at planlægge ferien i god tid, kan I sikre jer en skiferie indenfor den ønskede destination og indenfor børnenes vinterferie, hvis det er der I ønsker at tage afsted. Skiferie er en ferie hvor man er sammen som familie og skiferie med børn er derfor for alle uanset ski-niveau og alder. Skiferien kan planlægges lige efter familiens præferencer og handler mest af alt om samvær, hygge og at have det sjovt på og uden for løjperne.

Find et godt tilbud og tag hele familien med på skiferie. Læs mere længere nede på siden.

Vi skriver om hvordan du kan komme på en helt fantastisk skiferie med børn ved blandt andet at booke ferien igennem Team Benns ski eller SnowTrex. Vi giver Jer en komplet pakkeliste til skiferien, så I ved præcis hvad der er vigtigt at medbringe. Samtidig kan du læse om vores gode råd til underholdning til børnene, når skiferien starter med henholdsvis bil, bus eller flyvetur.

Læs mere

Skitøj børn – Varmt overtøj til skiferien

Nu hvor skiferien med hele familien snart står for døren, skal der blandt andet være styr på alt skitøjet til børnene. En skiferie kan sagtens være til den varme side, hvis man befinder sig et sted hvor solen virkelig viser sig frem. Men man skal stadig have for øje, at en skiferie foregår i vinterhalvåret og at der er sne det sted man befinder sig. Børnene bør derfor være godt klædt på til turen. Der findes meget forskelligt overtøj til børn som er velegnet til ski. Når man snakker skitøj børn, så bør det være komfortabelt og let at bevæge sig i. Det anbefales at man klæder sig selv og børnene på i flere tynde lag, så det både er praktisk i forhold til hvis det skulle blive for varmt, men samtidig også lette bevægeligheden.

Vi kommer med gode forslag til ideelt skitøj børn, så du/I kan finde inspiration til jeres kommende skiferie. Læs med herunder hvis du vil se vores gode ideer til varmt overtøj til børnene.

Læs mere

Bedste gummistøvler til børn

Efterårstid er regntid – og derfor skal der naturligvis shoppes gummistøvler. Her har vi skrevet lidt om hvad du bør overveje, inden du vælger gummistøvler. Du finder også et udvalg af de bedste gummistøvler til børn.

Læs mere

Babycykelhjelm – Den første cykeltur

Som forælder ønsker man at beskytte sit barn bedst muligt. Af samme grund er det derfor dit ansvar, at dit barn bærer cykelhjelm, hvad enten det er som medpassager eller han/hun kører på egen cykel. Er du i tvivl om hvilken babycykelhjelm du skal vælge til dit 0-3 årige barn? Læs mere

Legehus i træ | Bedste legehus til børn!

Et legehus i haven ser både hyggeligt ud, og så er det et virkelig skønt sted for børnene at lege. I legehuset kan børnene være sig selv, og det er et dejligt fristed, hvor børnene kan være sig selv. Hvis du vælger det rette legehus i træ, så har det en lang holdbarhed med den rette vedligeholdelse. Faktisk kan et legehus i træ holde til at stå ude i det danske vejr i op til 20 år. Hvis du er mere til et legehus, der stort ikke ikke kræver vedligeholdelse, så kan du vælge et legehus i plastik. Et leghus i plast kræver næsten kun at blive tørret af en gang om året, men holdbarheden er til gengæld også en smule kortere end et legehus i træ.

Køb flotte legehuse her!

Et legehus er en god investering, da det er af de ting, som kan leges med i mange år frem. De fleste børn elsker at opholde sig i drees legehus, og det giver anledning til mange sjove lege. Det er et fristed, hvor de voksne ikke bestemmer. 🙂

Når du vælger hvilket legehus dine børn skal have, skal du naturligvis overveje hvor mange penge du ønsker at bruge på det. Man kan få billige legehuse i plast, som kan fungere udmærket. De er naturligvis ikke lige så holdbare, og farven risikerer at blive bleget af solen. Et legehus i træ koster som regel lidt mere, mer som er sagt også mere holdbart. Et legehus i træ kræver det også lidt vedligeholdelse, så træet holder sig stærkt og ikke bliver udsat for råd og for meget fugt.

Læs mere

Bedste trækvogn i træ

En trækvogn er en rigtig god måde at transportere dine børn og alle de mange ting, som du gerne vil have med dig på tur. Her i indlægget kigger vi på nogle af de bedste trækvogne i træ og metal. En trækvogn i træ er en fantastisk måde at komme hen til legepladsen eller når dine børn skal hjem fra skole. Der er så mange forskellige måder du kan bruge en god trækvogn, og den kan holde i virkelig mange år. Vil du gerne let kunne tage trækvognen med på tur, så læs også vores indlæg om sammenklappelige trækvogne.

Du kan hurtigt og let købe masser af rigtig lækre trækvogne her

Sundleg.dk sælger nogle rigtig lækre trækvogne i træ og metal, men har også et godt bud på en foldbar trækvogn. Læs mere

Sammenklappelig trækvogn – En god foldbar trækvogn er et kæmpe hit!

Det kan være en super god ide at have en trækvogn. Her i indlægget har vi taget et kig på sammenklappelige trækvogne, så du let kan have trækvognen med på tur, hverenten det bare er til en tur hen til den lokale legeplads eller hvis du gerne vil have vognen med i Zoologisk have, på festival, på kræmmermarked eller noget helt andet. En trækvogn er ganske simpelt fantastisk at have, hvis du har et barn/børn, som gerne vil gå, men som også behøver en pause fra tid til anden.

Du finder flere rigtigt lækre trækvogne til salg her

Hvis det ikke er vigtigt for dig at den er foldbar, så finder du via ovenstående link også flere rigtigt flotte trækvogne i træ. Læs mere

Cykelhjelm til børn og baby | Find bedste cykelhjelme til børn her

Cykelhjelm børn: At give sit barn cykelhjem på helt fra starten, er en rigtig god vane. du kan finde den helt rette cykelhjelm til børn eller baby i listen længere nede i indlægget. Hvis du har styr på hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm til børn, kan du hoppe direkte til listen.

Hvis du er i tvivl om hvilken cykelhjelm til børn du skal vælge, og hvilke der er at vælge i mellem, bør du først læse vores guide til valg af cykelhjelm til børn.

Køb godkendte cykelhjelme her.

Læs mere

Elbil | Bedste elbil til børn!

Er det noget sejere for en lille dreng eller pige at suse rundt i sin helt egen elbil? Nej vel?

El-biler er de seneste år blevet et mere almindeligt syn i haver, hvor børnen hujer af glæde, mens bilen kører derudaf. Udvalget af elbiler er efterhånden stort, og du kan helt sikkert finde en der falder i din smag. Læs mere

Hold ferie billigt | 3 billige måder at holde ferie på

Selvom budgettet ikke er til en all-inclusive charterrejse til Thailand kan I stadig godt få en dejlig ferie.

Sommerferien står for døren, og vi forældre vil naturligvis gerne give vores børn en dejlig mindeværdig ferie hvor vi kommer langt væk fra hverdagen. Læs mere

Sandkasse | Bedste sandkasse til børn

Børn kan bruge timevis på at lege i en sandkasse. I sandkassen kan børnene bruge fantasien når de bygger sandslotte eller bager sandkager. Børn helt ned til 8-9 mdr. kan få stor glæde af at lege i en sandkasse.

For at du nemt kan finde den bedste sandkasse har vi her forsøgt at gøre det nemmere, og har samlet en liste med de bedste sandkasser.

Se listen længere nede i  teksten. Læs mere

Sådan beskytter du børnene mod solens stråler

Man bør begynde at give børnene solcreme på allerede i april og maj ifølge anbefalinger fra DMI og Kræftens Bekæmpelse. I foråret er UV indekset nemlig højt nok til at forbrænde huden, hvis ikke man er beskyttet.

Det er ikke kun årstiden og om det er overskyet, der bestemmer, om vi skal bruge solcreme. UV indexet fortæller, om vi skal beskytte os mod solens stråler med solcreme, solhatte eller skygge.

Allerede i april og maj kommer UV indekset over 3, hvilket er højt nok til at det kræver beskyttelse.

Jo tidligere barnet udsættes for megen uv-stråling og solskoldninger, desto større risiko har barnet for at udvikle kræft i huden senere i livet ”. – Kræftens bekæmpelse om solbeskyttelse af børn. Læs mere

Gyngestativ med rutchebane | Sjove gyngestativer til børn

Et gyngestativ i haven vil med garanti blive brugt flittigt af børnene. Et gyngestativ med rutchebane giver mulighed for flere sjove lege, og flere børn kan lege på én gang. De fleste børn elsker at gynge og rutche, hvorfor gyngestativer med rutchebaner også er standart i næsten alle vuggestuer og børnehaver.

 

Gå til liste med bedste gyngestativer 2017!

Læs mere

Trampolin nedgravning: Sådan gør du! | Gode råd og vejledning til nedgravning af trampolin

Inden du kaster dig ud i trampolin nedgravning er er er flere ting du skal være opmærksom på. Læs hvorfor kanterne i hullet skal afstives, og få tips til hvordan du graver hullet. Bliver trampolinen gravet ned ordentligt fra start af, vil du få en sikker trampolin til haven, der kan holde i mange år.
Læs mere

Udendørs babygynge – 3 af de bedste babygynger

En babygynge kan være noget af det sjoveste for den lille fyr eller en pige. Vi kan derfor på det kraftigste anbefale en god udendørs babygynge i træ til baby! Det er nemlig et næsten uundværligt stykke udendørs legetøj til haven, når man først har set hvor sjov en babygynge er for de små. Du kan vælge at hænge en udendørs babygynge fra et gyngestativ, men et træ kan ofte også være en rigtig fin løsning. Læs mere

Bedste trampolin til børn – Se populære trampoliner her!

Børn elsker at hoppe. Jo højere, jo bedre. Så hvorfor ikke anskaffe en trampolin? Læs med her, og se hvad du skal være opmærksom på, og se hvor du kan købe den mest populære og bedste trampolin.

Her finder du den bedste trampolin til dit barn eller børn. Har du en have, har du plads til en stor trampolin. Men man kan også få mini trampoliner, som der fint er plads til på børneværelset eller i stuen.

Vi  har listet mange forksellige trampoliner, så du kan finde den bedste trampolin til dit barn eller børn. Læs mere