Et sjovt badedyr til børn er en rigtig god ide at medbringe på stranden. Det er både sjovt at have med som legetøj, men fungerer samtidig som en praktisk sikkerhedsforanstaltning til børnene, når de er i vandet. Badedyret hjælper nemlig børnene med at holde sig ovenvande, og samtidig er børnene lidt nemmere at holde øje med i vandet, når de har deres badedyr med.

Læs om alternativ eller supplement til badedyret som for eksempel den smarte SwimFin  til børn

Indholdsfortegnelse

Det bør du overveje inden køb af badedyr til børn

Inden du beslutter dig for hvilket badedyr du køber til dit barn, er der flere forskellige ting du bør have med i dine overvejelser. Størrelsen på badedyret er nok det vigtigste. Et stort badedyr virker som en sjov ide, og vil helt sikkert være et hit at lege med, for flere børn på én gang. Men husk at et stort badedyr også skal pustes op, og det kan godt tage sin tid. Til de helt store badedyr kan det blive nødvendigt med en pumpe. Et lille badedyr er nemt og hurtigt at puste op, men giver måske ikke samme muligheder for leg.

En badering – til både voksne og børn

En badering er også en god mulighed, da dens funktion jo er noget nær den samme som et badedyr. En badering er – som ordet hentyder – simpelthen en ring som man kan tage om livet når man er ude og bade. Dette gør at man kan plaste løs med fødderne, men samtidig bliver holdt oppe af baderingen. En badering er en mere alsidig løsning, som også tiltaler de lidt større børn eller voksne. Baderinge fås i mange størrelser.

Når du køber badedyr er det en god ide lige at læse produktbeskrivelsen, og tjekke at badedyret er uden phtalater og andre uønskede stoffer.

Læs også:   Fakta babypakke - Lækker startpakke til baby

Det bedste badedyr eller badering til netop dit barn eller dig

Badedyr fås i virkelig mange farver og sjove designs. Her kan det være en god ide at tage barnet med på råd, så I er sikre på at finde det bedste badedyr til netop dit barn. Hvis du skal købe en badering til dig selv, så tjek lige størrelsen inden køb, så du er sikker på at den er stor nok til voksne.

Sød badeand – badedyr og badering i et

Et badedyr er oplagt at have med på strandturen. Den er sjov at have med i vandet, fordi man kan ligge ovenpå den og flyde rundt. Samtidig yder den en god og praktisk sikkerhed for børnene, når de bader, da det med et badeyr er nemmere at føle sig tryg i vandet. Et badedyr er både til leg og samtidig praktisk. Denne er asjov, da den er udformet som en sød badeand. den har en åbning, så man ikke behøver at tage den over hovedet, men blot kan “klemme” den på. Den er både et badedyr og en badering i et. Set hos Lirumlarumleg.

Meget stort badedyr – stor nok til både voksne og børn!

Hvis du gerne vil skabe lidt opmærksomhed omkring dig selv, så er enhjørning-badedyr et godt valg. Det er et badedyr som man kan have med i vandet og svømme rundt på det. Det er meget stort og har fint plads til en voksen som det ses på billedet, men kan naturligvis også benyttes af børn. Badedyret er meget farvestrålende og det kræver nok en pumpe at få luft i det, hvis man ikke vil miste pusten helt. Den er set til 599,95 kr. her.

Stor haj – et sjovt badedyr med håndtag

Dette seje badedyr pustes nemt op, og vupti så har barnet en skøn legekammerat til poolen eller på stranden. Hajen her kan bruges både til leg men også som støtte, hvis barnet føler sig mere tryg med noget at holde i mens han eller hun leger i vandet. I hajen er der et praktisk håndtag, som gør det nemmere at bære rundt på hajen og have den med sig rundt i vandet. Køb hajen eller et andet badedyr  lige her.

Flot lyserødt badedyr

Rigtig fint badedyr, som børnene kan sidde oven på og have det sjovt når de er i vandet. Den skal forestille en svane eller en flamingo. Den lange hals fungerer som en håndtag for barnet, når han eller hun sidder på badedyret. Set hos Sundleg

Baderinge til børn – en frø eller en elefant

Her ses en fin badering, der samtidig er formet som et dyr. Baderingen er praktisk for børnene, da de kan have den på om maven og så holde sig over vandet og føle sig tryg på den måde. Badedyret er beregnet til børn, som helt sikkert vil synes det er sjovt at baderingen er formet som et dyr. Set hos Sundleg.

Badevinger – når man skal lære at svømme

Hvis barnet endnu ikke er helt tryg ved at svømme rundt i vandet, så er et par svømmevinger en god investering. Det hjælper barnet med at holde sig oppe, og er en rigtig god støtte når barnet skal lære at plaske rundt på lidt dybere vand. De giver barnet en tryghed og ekstra støtte. Vingerne er ideelle at bruge hjemme i poolen hjemme i haven, eller i svømmehallen, som en god støtte og en tryg start. Vingerne kan også tages med på ferie. Du kan købe svømmevingerne billigt her. 

Læs også:   Gyngestativ med rutchebane | Sjove gyngestativer til børn

Et badedyr er praktisk til stranden eller ved poolen

For at det skal være rigtig sjovt for børn og voksne at lege i vandet, så er det oplagt med sjovt et badedyr eller badering, som man kan tage med ud og svømme, når man er på stranden. Et badedyr giver også tryghed når barnet bader, da det fungerer godt til at holde fast i og nemmere blive ovenvande. Derudover er det nemmere for forældrene hele tiden at have øje på barnet, når de har et stort badedyr med sig. Et godt tip er at binde en snor i badedyret som også sidder fast på barnet. På den måde undgår man den farlige situation hvor et barn jagter sit badedyr ud mod åben hav, og ender med at komme alt for langt ud.

Badevinger eller badevest som alternativ eller supplement

For at børnene er ekstra sikre når de bader i vandet, kan man købe en svømmevest eller badevinger, enten som alternativ til badedyret eller eventuelt supplement hvis man vil have hele udstyret med på stranden. Selvom barnet har det rigtige badeudstyr med er det selvfølgelig stadig godt at have konstant blik på dem. Derfor kan det også anbefales at købe badedyr eller svømmevinger i stærke farver, så det er nemt at se børnene blandt de mange andre badende gæster.