En boxmadras er et godt valg for dig, der sætter pris på en billig seng, og som ikke ønsker at bruge sengen til mere end at sove i og måske lidt lagengymnastik. Vælger du en god boxmadras får du nemlig rigtig meget seng for ikke særlig mange penge. Her har vi valgt at fremhæve en række af de bedste boxmadrasser.

Se vores bud på de billigste boxmadrasser & bedste boxmadrasser nedenfor

Udover at være prisvenlige, så har boxmadrasser flere fordele. For det første er sengen ikke så tung, hvilket er praktisk når man skal gøre rent eller flytte, og derfor har behov for at flytte sengen. For det andet fylder den ikke så meget i rummet, fordi den er mindre end både en kontinentalseng og en elevationsseng. De fleste vælger dog nok en boxmadras, da man kan få rigtig meget seng for pengene. Sammenlignet med kontinentalsenge og elevationssenge ligger priserne generelt 30 – 40 % lavere, og der er er derfor mange penge at spare her. Selvom du ønsker at anskaffe en prisvenlig seng, skal du dog stadig ikke blot købe den billigste seng. For at gøre det nemmere for dig at finde den bedste boxmadras til dig, har vi her valgt at skrive om en række parametre, som du bør vælge seng ud fra. Scroller du ned længere ned, finder du en række forslag på de bedste boxmadrasser du kan købe online.

De bedste udvalg af senge (og bedst til prisen) er forhandlerne Bedre Nætter og Sengetid.

Køb billige boxmadrasser hos disse online forhandlere
Wupti SengetidBedre NætterCoop Shopping
Stort udvalg af senge til meget fornuftige priser. Mange billige boxmadrasser.Stort udvalg af boxmadrasser. Dansk-produceret senge i god kvalitetMange flotte senge, i dansk kvalitet og designTraditionelle og prisvenlige senge

Indholdsfortegnelse

Norland Eksklusiv Boxmadras

Skøn boxmadras med ekstra god komfort. Fås til normalprisen 13.795,00 kr.

Her er en boxmadras, der byder på komfort lidt ud over det sædvanlige. Madrassen er bygget op af to lag fjedre, som sikrer at din krop får den rette støtte, når du ligger i den. Nederst er der de gode Bonell fjedre, som er meget stabile og kan holde i mange år. Dernæst har madrassen et lag af pocketfjed med 5 zoner til din skuldre og hofte. På den måde holdes din rygrad lige, selvom du ligger på siden. Er din vægt over 75 kg., bør du vælge en madras med fast hårdhed, da den er mere aflastende i forhold til vægten. Er din vægt under 75 kg., vil du få mest glæde af en madras med medium fasthed. Oven på selve boxmadrassen ligger der en lækker topmadras. Der er to forskellige topmadrasser at vælge i mellem, så du kan få den seng du ønsker – vælg mellem latex eller Wonderpur. Har du tendens til at svede om natten, og har brug for ekstra støtte,  bør du vælge Latex topmadrassen, der også er det mest populære valg. Det naturlige materiale har en ventilerende effekt, som leder varmen væk fra kroppen. Fryser du tit om  om natten, er vores Wonderpur topmadras fremragende til at holde på varmen. Det er lavet af en memory skum, som man synker ned i på en behaeglig måde, så du føler dig omsvøbt af madrassen. Topmadrassen er den sidste prik over i’et, der giver der den lækre følelse når du ligger i sengen.

Læs også:   Hvornår må baby sidde i højstol?

Sådan vælger du den bedste boxmadras til dig

Der er ret nemt at finde en billig boxmadras, men dette er dog ikke ensbetydende med at det er en god, og slet ikke den bedste boxmadras til dig. Inden du investerer i en ny seng, anbefales det at tjekke følgende inden du køber. Ofte ender mange med at købe en billig seng, som resulterer i dårlig søvnkvalitet og en øm ryg. Vi bruger trods alt en tredjedel af vores liv på at sove, så det giver i den grad mening at investere lidt ekstra her. En god søvn giver en god dag!

Tjek følgende inden du køber boxmadras

Vælg den rette type fjedre i boxmadrassen

Der findes et væld af forskellige fjedre:

  • Bonellfjedre
  • Pocketfjedre
  • Multipocket fjedre
  • En kombination

De fjedre, der giver bedst støtte er pocketfjedre og multipocketfjedre, der går ind og giver mere tilpasset støtte til din krop end bonellfjedre. Gå efter en madras, der har mere en et lag fjedre, da dette vil betyde meget for den støtte din krop får, samt sengens holdbarhed. De bedste boxmadrasser vil normalt have 2 lag, hvor det øverste lag enten er pocketfjedre eller multipocketfjedre.

Hvor mange fjedre?

Hvor mange fjedre der er i din seng, har en betydning for sengens komfort og hvor meget den støtter. Går du efter en fast madras, skal du kigge efter en seng med så mange fjedre som muligt.

Hvilken type polstring i boxmadrassen?

Den bedste type polstring til en boxmadras vil ofte være latex. Det er et naturligt materiale, som giver god støtte. De billige typer polstring som polyetherskum eller koldskum, giver meget lidt, eller ingen, ekstra støtte til sengen.

Højde på madrassen

Jo højere madrassen er, jo flere støttende lag af fjedre og polstring har den også. Ønsker du den bedste boxmadras med god støtte, anbefales det derfor at vælge en så høj seng som muligt.

Hvor mange komfortzoner skal boxmadrassen have?

Komfortzoner i madrassen, opdeler den, sådan at dine skuldre og hofte kan synke ned, men uden at hele din krop også synker ned. Dette giver dig den bedste støtte, når du skal sove. De bedste boxmadrasser vil normalt have enten 5 eller 7 komfortzoner, der er med til at sikre at hoved, ryg, numse og fødder får den rigtige støtte og fasthed.

Hvilken fasthed skal boxmadrassen have?

Når du vælger at købe din seng online, så har du for det første den fordel at priserne kan holdes nede på et rigtig fornuftigt niveau. Butikkerne sparer udgifter til butik, og kan afsende din seng direkte fra lageret. Dette giver dig som forbruger mulighed for at købe en seng for en meget lav pris.

Mange tror at de kun kan vælge den bedste boxmadras ved at prøve den først i en fysisk butik. Desværre ender mange med at vælge e for blød seng på denne måde, da den føles god at ligge på i få minutter, men ikke er god for ryggen når man skal ligge på den hver nat, hele natten. Vælg derfor fasthed på din seng ud fra følgende skema.  ↓

Læs også:   Køb ny seng på Black Friday tilbud
Fasthed på madras alt efter vægt
Under 75 kgDu vejer mellem 75 og 95 kgOver 95 kg
Pocket fjedre og medium fasthedPocketfjedre og fast fasthedMultipocket fjedre og en fast fasthed

Køb boxmadras online

Når du vælger at købe din seng online, så har du for det første den fordel at priserne kan holdes nede på et rigtig fornuftigt niveau. Butikkerne sparer udgifter til butik, og kan afsende din seng direkte fra lageret. Dette giver dig som forbruger mulighed for at købe en seng for en meget lav pris.

Køb billige boxmadrasser hos disse online forhandlere
Wupti SengetidBedre NætterCoop Shopping
Stort udvalg af senge til meget fornuftige priser. Mange billige boxmadrasser.Stort udvalg af boxmadrasser. Dansk-produceret senge i god kvalitetMange flotte senge, i dansk kvalitet og designTraditionelle og prisvenlige senge

Vores bud på de bedste boxmadrasser…

… Hvor du får virkelig meget seng for pengene!

Krone boxmadras

Billig boxmadras – få en ny seng til 6.000 kr.

Denne seng er den billigste seng og dobbeltseng hos forhandleren Sengetid.dk. Den er et godt valg, hvis du ønsker en god standartseng, der ikke sprænger hele budgettet. Sengen har to lag fjedre, som giver en langt bedre komfort end blot et enkelt lag- Det øverste lag er pocketfjedre med 5 komfortzoner. Nederst er der et lag Bonellfjedre som giver sengen en god stabilitet. Du kan vælge en fast eller medium topmadras, alt efter din vægt. Topmadrassen har et vaskbart betræk. Til prisen for du en komplet seng med valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen.

OBS: Denne boxmadras fås i alle størrelser fra 80×200 til 180×210 cm.

Jupitor Boxmadras

Vil du sove godt, så er Jupitor boxmadras et godt valg til prisen. Fås i størrelser fra 80 x 200 til 180 x 200 cm.

De lækre senge fra mærket Jupitor er blandt de mest populære hos Bedre Nætter. Her får du meget seng for pengene og en rigtig god boxmadras, som tilmed er klar til brug så snart du modtager den. Det eneste der skal monteres er benene. Boxmadrassen ligger i en solid træramme, der sikrer sengen en lang levetid. Selve boxmadrassen har poccketfjedre, og ovenpå ligger der en dejlig topmadras (denne er inkluderet i prisen). Sengen er produceret i Danmark, og der er naturligvis garanti på den. En god seng til dig, der ønsker at sove behageligt men uden at betale en meget høj pris for en ny seng.

Venus boxmadras + 95 kg

Lækker enkeltseng 80 x 200 cm, der er det perfekte valg hvis du vejer over 95 kg.

I denne seng får du ekstra pocketfjedre, hvilket sikrer at du får den rigtige støtte, hvis du vejer over 95 kg. Din vægt er nemlig afgørende når du skal vælge seng. Det er vigtigt at huske, at en person på 90 kg. har behov for en mere fast madras end en persom på 50 kg. Dette er der netop taget højde for i Venus boxmadras. Et godt valg af seng, som kan fås både som enkeltseng eller dobbeltseng.

Læs også:   BLW metoden

Coop Basis boxmadras med bonelle fjedre

En god og billig boxmadras fra Coop 140 x 200 cm til 3.299 kr.

Mangler du en god og billig boxmadras, som er udmærket som basismadras eller måske en gæsteseng, så er denne seng fra Coop et godt bud på den bedste boxmadras. Sengen har de gode bonellfjedre, som støtter og aflaster godt. Denne model er i medium hårdhed, og egner sig derfor bedst til dig der vejer under 75 kg. Selvom denne er en billig boxmadras, er den et udmærket valg, hvis du har prisen i fokus.

De Lux boxmadras 140 x 200 cm. fra Coop

Boxmadras inkl. lækker topmadras til en fornuftig pris på 7.499 kr.

En god, danskproduceret seng fra De Lux serien fra Coop. Denne model har en medium hårdhed, og egner sig godt til dig der vejer 85 kg., eller derudunder. Med i prisen følger der en god og tyk topmadras på 4.0 cm. Dette kombineret med madrassens kerne bestående af pocketfjedre med fem komfortzoner, giver en udmærket komfort. Sengens konstruktion fordeler trykket fra din kropsvægt ligeligt, så kroppen får optimal support og den bedst mulige støtte.

Billig Boxmadras fra Wupti

Den billigste boxmadras fra Wupti til 849 kr. Den måler 8 x 200 cm.

Her er vores bud på den billigste boxmadras. Denne madras koster kune 849 kr., og kan købes hos Wupti. Madrassen kan fungere fint som en ekstra madras, eller hvis din gamle boxmadras trænger til udskifting. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger ramme eller ben i prisen. Boxmadrassen har to lag fjedre. Det nederste lag består 150 mini bonellfjedre pr. m2, og det øverste lag består af 115 bonellfjedre pr. m2. Hele madrassen er polstret med 15 mm purskum. Ønsker du en mere komfortabel aflastning, kan det anbefales at supplere sengen med en topmadras.

Billig boxmadras- kun 1.099 kr.

Hvis du er ude efter en meget billig seng, så er det en god ide at kigge forbi Biva. Sengen er rigtig fin til gæsteseng, eller hvis du ikke har lyst til at bruge en formue på en ny seng. Hos Biva er der mange billige senge at vælge i mellem og de fås til meget fordelagtige priser. Her ses den billigste seng fra Biva til blot 1.099 kr. Det er også den billigste seng vi har kigget på.