Boxmadras 120×200|Find din nye boxmadras her

En boxmadras 120 x 200 cm er en af de mest populære senge i det danske land. De kaldes også halvandenmandsseng, og har den fordel, at de ikke fylder nær så meget som en seng på 180 x 200 cm. Læs med her og bliv klogere inden du køber din nye seng.

Selvom man skal være forberedt på at ligge en smule tæt i en boxmadras 120 x 200 cm, så kan det sagtens lade sig gøre at sove to personer i sengen. Skal du sove i den alene, kan du nyde at have rigtig god plads.

Køb din nye seng på tilbud hos Bedre Nætter. Husk du har mulighed for rentefri finansiering + 100 dages prøvetid.

Når du skal købe boxmadras kan du nyde, at du faktisk kan få rigtig meget for pengene. En boxmadras 180 x 200 cm. koster kun omkring halvdelen eller mindre af, hvad de dyrere varianter kontinentalseng eller elevationsseng koster.

🛏️ Hvad er en boxmadras?

Kort fortalt er en boxmadras simpelthen en madras. Du kan vælge at placere den i en sengeramme, eller du kan sætte ben på den.

En boxmadras 120 x 200 cm. er en god investering, hvis du mangler en god seng, men du ikke vil betale for mere end netop det.

Når du vælger boxmadras 120 x 200 skal du – som med alle andre senge – være meget opmærksom på fjedrene og sengens kvalitet i det hele taget. Selvom nogen boxmadrasser er utrolig billige, så er det ikke nødvendigvis den bedste seng til dig.

Hvis du vil se eksempler på billige boxmadrasser, der måske er den rete boxmadras 120 x 200 cm til dig, så læs videre til næste afsnit.  

Læs også:   Weekendseng - De bedste weekendsenge og rejsesenge med UV-beskyttelse til baby

Køb boxmadrasser til gode priser på Bedre Nætter. Husk du har mulighed for rentefri finansiering + 100 dages prøvetid.

💲 Billige boxmadrasser

Boxmadras i god kvalitet, der ikke behøver at koste en formue. Denne model fås hos Drømmeland til 3.950 kroner – altså en god trekvartseng til lige under 4.000 kroner.

I madrassen er der gode pocketfjedre, som er de bedste til at aflaste kroppen. Sengen er produceret i Danmark, hvilket er din garanti for en seng i god håndværksmæssig kvalitet.

Det er også muligt at tilkøbe ben til boxmadrassen.

Billigste boxmadras til kun 1.999 kr. Dette er den billigste boxmadras af dem vi har kigget på. Den kan købes hos Coop, hvor den tilmed er på tilbud ret ofte. Så tjek prisen på denne enkeltmandsseng, og få en ny dejlig seng til en ganske overkommelig pris. Tjek nuværende pris her.

Leveringen er gratis, og du får den leveret til din kantsten.

Ny seng til under 1.000 kroner?

Hvis du skal bruge en ekstra madras, eller blot har brug for en meget billig seng, så er denne fra Wupti måske lige sagen. Køb den med det samme for den meget billige pris på 949 kroner.

⭐ Boxmadrasser 120 x 200 cm på tilbud

Sengen er et af hjemmets vigtigste møbler, og endda mere vigtig end sofa, sofabord eller spisebord. Vi bruger nemlig mange timer i vores seng hver nat. Faktisk bliver det til 1/3 af vores liv vi tilbringer i sengen! Så det giver på mange måder god mening at investere lidt ekstra i netop dette møbel.

Læs også:   Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Derfor har vi også fremhævet nogen senge, som koster en smule mere men som til gengæld er senge på tilbud. Hvis du køber en boxmadras på tilbud, så kan du få en god seng i høj kvalitet men uden at blive ruineret.

Denne boxmadras 120 x 200 cm fås hos Sengetid. Det er ikke den billigste seng på markedet, og det skyldes at der her er skruet op for kvaliteten. Den har 5 komfortzoner og 2 lag fjedre i super god kvalitet.

Hvis du ligger mærke til det, så har mange billige senge kun 1 lag fjedre. Men 2 lag betyder altså en hel del for den støtte du får. Så hvis du ønsker en boxmadras, hvor du virkelig får meget for pengene så er denne Norland seng et godt bud.

Køber du den hos Sengetid får du mulighed for at prøve den i 40 dage, og ellers er der gratis ombytning til en anden model.

Denne Atlas boxmadras 120 x 200 cm er set hos Bedre Nætter. Den koster normalt over 10.000 kroner, men er ofte sat ned til en markant billigere pris.

Bedre Nætter kan sælge deres senge så billigt fordi de ikke har nogen fysisk butik og fordi de køber stort ind. Der er altså ikke noget snyd ved deres priser.

Med i prisen får du en træramme af massivt fyrretræ. Selve madrassen har 5 komfortzoner og pocketfjedre, hvilket giver en basis for en rigtig god seng. Topmadrassen i latex er meget fleksibel og behagelig at ligge på. Latex er et naturligt materiale så det leder sved og varme væk fra din krop.

Læs om de bedste elevationssenge her.

Læs også:   Bedste babyseng - Hvilken babyseng bør du vælge?

Find ud af om kontinentalsengen er noget for dig her.

Værd at vide om boxmadrasser

Udover at være prisvenlige, så har boxmadrasser mange gode fordele.

For det første er selve sengen ikke så tung, og det er bestemt praktisk når du skal gøre rent eller flytte, og derfor skal flytte rundt på din seng.

For det andet fylder den ikke så meget i dit soveværelse, fordi den er mindre end både en kontinentalseng og en elevationsseng. Det er derfor en god seng til dig, der prioriterer god plads omkring dig, eller måske til dig der ikke har verdens største soveværelse.

Meget seng for pengene

De fleste vælger dog nok en boksmadras, da du har mulighed for at gå kan rigtig meget seng for dine penge. Sammenlignet med kontinentalsenge og elevationssenge ligger priserne generelt 30 – 40 % under disse. Og det er selvom der er masser af gode senge med virkelig god komfort.

Køb ny seng online

Det kan i den grad anbefales at lede efter din nye seng online. Husk at flere sengesider faktisk tilbyder gratis ombytning af din seng, hvis det viser sig at den slet ikke passer.

Men med gode vejledninger og et velovervejet køb er du altså godt på vej til at investere i den rigtige seng første gang. Læs om hvad søvnen rent faktisk betyder for dig i denne søvnguide.