Sådan sover du godt i varmen

Mens vi kan nyde sommerdagene med strandture, is og ferie, så kan nætterne være svære at komme igennem. Her får du råd til hvordan du sover godt om natten, til trods for det varme vejr.

Mange har svært ved at sove godt, når det er varmt om natten. Det skyldes blandt andet, at kroppen helst vil have det lidt køligt, når natten falder på. Samtidig vil vi gerne sove under vores dyne sådan som vi er vant til, men det bliver simpelthen for varmt, og det kan være svært at skifte dynen ud med et tyndt lagen.

Om natten prøver kroppen at gå i en slags dvale, og samtidig komme af med varmen. Og det kan være svært, hvis rummet er meget varmt.

Læs mere

Bedste bedside crib babyseng

Med en bedside crib babyseng bliver det nemt at samsove med din lille baby. Baby ligger trygt og sikkert i sin egen seng, men alligevel tæt på mor hvilket gør det meget nemmere at amme og lytte til baby om natten. Her tager vi et kig på markedets mange forhandlere af bedside crib babysenge, og hvilke der passer til netop dit hjem, behov og budget.

En bedside crib babyseng er en lille babyseng, der kan bruges i de første måneder af babys liv. Som regel op til baby vejer 9 – 10 kg., men ellers må du vurdere hvornår baby er blevet for stor eller for langt fremme motorisk til at sove i babysengen.

Læs mere

Boxmadras 120×200|Find din nye boxmadras her

En boxmadras 120 x 200 cm er en af de mest populære senge i det danske land. De kaldes også halvandenmandsseng, og har den fordel, at de ikke fylder nær så meget som en seng på 180 x 200 cm. Læs med her og bliv klogere inden du køber din nye seng.

Selvom man skal være forberedt på at ligge en smule tæt i en boxmadras 120 x 200 cm, så kan det sagtens lade sig gøre at sove to personer i sengen. Skal du sove i den alene, kan du nyde at have rigtig god plads.

Køb din nye seng på tilbud hos Bedre Nætter. Husk du har mulighed for rentefri finansiering + 100 dages prøvetid.

Når du skal købe boxmadras kan du nyde, at du faktisk kan få rigtig meget for pengene. En boxmadras 180 x 200 cm. koster kun omkring halvdelen eller mindre af, hvad de dyrere varianter kontinentalseng eller elevationsseng koster.

Læs mere

Bedste sovesofa med chaiselong

Søger du den bedste sovesofa med chaiselong? Så er du landet det rette sted. Her tager vi nemlig et kig på markedets mange sovesofaer med chaiselonger. Det er ikke altid en god ide at vælge den billigste sovesofa du kan finde, da du kan ende med ikke at få meget for dine penge. Læs med her og find de bedste tilbud på sovesofaer.

En sovesofa med chaiselong er enormt praktisk at have i hjemmet. Den har nemlig to funktioner, nemlig både en sofa og en seng.

Når du skal vælge den bedste sovesofa med chaiselong, så gælder det om at se sig godt for, og ikke mindst have styr på hvor mange penge du ønsker at investere i din nye sovesofa.

Skal du sove på din nye sovesofa dagligt, så kan det anbefales at investere lidt mere i den, end hvis den kun skal bruges sporadisk til for eksempel overnattende gæster.

Mange af de billige sovesofaer med chaiselong er ganske fine at sove på i ny og næ, men egner sig ikke til at sove på dagligt. Det skyldes, at madrassen ikke er i høj nok kvalitet til at støtte kroppen hver nat i 7-9 timer. Skal du sove på sofaen hver nat, er det en god ide at købe den bedste sovesofa med chaiselong, og det vil sige en med fjedre i madrassen.

Her på siden gennemgår vi en række sovesofaer og du finder også link til hvor du kan købe dem nemt og hurtigt online.

Læs mere

Hvad er en kontinentalseng?

Overvejer du ny seng, så har du måske tænkt: Hvad er en kontinentalseng?

Det kan du få svaret på, her på siden. En kontinentalseng adskiller sig nemlig væsentligt fra de almindelige boxmadrasser fordi den har tre lag. Netop dette er med til at gøre den til en af de mest populære og bedste senge. Bliv her på siden, og få svar på hvad en kontinentalseng er.

En kontinentalseng stammer oprindeligt fra USA, hvor sengen og dens særlige opbygning først blev populær. En kontinentalseng består nemlig af hele tre madrasser:

  • Øverst en topmadras
  • I midten en springmadras
  • Nederst en boxmadras

Så hvad betyder kontinentalseng? Det er disse tre madrasser, der sammen udgør sengens unikke opbygning.

Se eksempler på kontinentalsenge i god kvalitet her

Læs mere

Billig elevationsseng på tilbud

Overvejer du ny seng, som godt må være en billig elevationsseng på tilbud? Så er du landet det rette sted. Her tager vi nemlig et kig på markedets billigste senge, der dog stadig er i god kvalitet, så du får meget for pengene. Læs med her, og find din nye elevationsseng på tilbud allerede i dag.

Hvis du nyder at ligge på flere forskellige måder, så er en elevationsseng det rette valg for dig. I mange tilfælde kan sengen reducere hovedpine, smerter og træthed om dagen blot fordi du har muligheden for at indstille sengen.

Forskellige stillinger er nemlig alfa omega for din søvn og din krops sundhed og velvære.

Men nu skal vi til det – for hvordan skal du nogensinde kunne finde den helt rette og billige elevationsseng på tilbud, når markedet er så stort? Det får du hjælp til her på siden.

Læs mere

Gode råd til bedre søvn: Kæmpe søvnguide

Få konkrete gode råd til bedre søvn her. Vidste du, at vores søvn har indflydelse på stort set alle aspekter i vores liv? Lige fra vores vægt til vores parforhold og til vores risiko for at udvikle sygdomme som kræft og depression. Der er mange grunde til at sætte ind, hvis du sover dårligt! Læs med her, og bliv klogere.

Alle har det bedre efter en god nats søvn. Vi er mere glade, har mere overskud og klarer livet en anelse bedre. Omvendt bliver hele din dag sikkert voldsomt påvirket, hvis du er træt i hovedet, gaber konstant og ikke tænker særlig hurtigt. Derfor giver det mening at søge efter
gode råd til bedre søvn.

Når du ikke får sovet godt, så har det konsekvenser både på kort og lang sigt. Søvnmangel er årsag til at du bliver mere træt og uoplagt. 

Døjer du med søvnbesvær over længere tid, så begynder humøret at blive konsekvent dårligere og din arbejdsevne bliver nedsat. Derudover vil du være langt mere udsat for sygdomme både fysisk og psykisk.

I denne søvnguide får du en grundig guide af årsager, konsekvenser og ikke mindst hvad du kan gøre for at få en bedre søvn

Læs mere

Billig elevationsseng

Søger du billige elevationssenge? Så er du startet det rette sted. Det er nemlig på nettet, at du finder de billigste elevationssenge, og alle andre typer senge for den sags skyld.

Men selvom der findes mange billige senge, så bør du ikke kun vælge seng ud fra prisen. Vidste du, at vi tilbringer 1/3 del af vores liv i sengen?

I en elevationsseng kan du få en god nattesøvn. En seng der kan indstilles, er især en god seng for dig med dårlig ryg, eller hvis du døjer med smerter og andre gener i hverdagen.

Her på siden tager vi et kig på, hvor du får de billigste elevationssenge, hvor du stadig får en god seng for pengene.

Læs mere

Bedste elevationsseng til dig

Søger du den bedste elevationsseng? Og må den gerne være til at betale også? Så er du landet det rette sted. Kig med her, hvor vi gennemgår forskellige elevationssenge både dobbelt elevationssenge og enkelte. Vi kigger på hvilke faldgrupper du skal være opmærksom på, når du skal investere i ny seng.

Prisen er et vigtigt parameter, når du skal investere i noget nyt. Heldigvis for dig er der virkelig meget konkurrence på sengemarkedet, hvilket betyder at du i dag kan købe en billig elevationsseng, som faktisk er i god kvalitet og produceret i Danmark.

En elevationsseng er den rette seng for dig, hvis du nyder at kunne sove i forskellige stillinger. Døjer du med hovedpiner nakke – og rygsmerter, kan det føles godt at hæve hovedgærdet en smule. Det giver en helt anden støtte, end hvis du blot bruger en pude.

Læs videre og bliv klogere på hvordan du vælger den bedste elevationsseng til dig.

👍 Fordele ved elevationsenge

Med et blødt tryk på fjernbetjeningen, hæves dit hoved en smule, og du kan nu nemmere læse, se tv eller blot sove behagelige med hævet hovedgærde. Lyder det som noget for dig?

  • Perfekt til dig med rygproblemer
  • Mulighed for at sove med hævet ben, og/eller hævet hovedgærde
  • Ideel til læsning eller se tv i sengen
  • Kan lindre snorken eller gener ved forkølelse (hæv hovedgærdet)

Er du allerede klar til at læse nærmere om din nye seng, så klik dig videre til Sengetid nu.

Læs mere

Vilde tilbud på senge online

Trænger du til en god nats søvn? Så er det måske på tide at skifte din seng ud.

Her kommer du let videre til det bedste tilbud på senge online! Vi sender dig kun videre til de bedste danske webshops, der alle forhandler med kvalitetssenge.

Husk at de bedste senge ryger først, og særligt når de er på tilbud. Ofte er der begrænset antal! Køb din nye seng i dag, og få den til halv pris.

Bedre Nætter

Bedre Nætter forhandler med dansk producerede senge i meget høj kvalitet – og kun til en brøkdel af prisen i forhold til en fysisk butik.

Klik på ovenstående billede for at gå videre til de bedste tilbud fra BedreNætter. Læs mere om Boxmadrasser her. Læs mere om Kontinentalsenge her. Læs mere om Elevationssenge her.

 

DinSeng

Klik på ovenstående billede for at gå videre til de bedste tilbud fra DinSeng. Læs mere om Boxmadrasser her. Læs mere om Kontinentalsenge her. Læs mere om Elevationssenge her.

Sengetid

Klik på ovenstående billede for at gå videre til de bedste tilbud fra Sengetid. Læs mere om Boxmadrasser her. Læs mere om Kontinentalsenge her. Læs mere om Elevationssenge her.

Voksen sengetøj til børn

Mange børn sover med en voksendyne, når de bliver 4 – 6 år eller derover. Nogen børn går simpelthen direkte fra babydybe til voksendyne, og derfor har man brug for voksensengetøj til børn.

En voksendyne måler som regel 140 * 200 cm. Der er ikke det helt store udvalg af voksensengetøj til børn, men her har vi samlet en række bud på flot og hyggeligt voksensengetøj til børn. Du kan se et stort udvalg af

Se forskelligt voksensengetøj til børn nedenfor

Læs mere

Køb ny seng på Black Friday tilbud

Hvis du mangler en seng, så er det en ganske fornuftig ide at købe ny seng på Black Friday. Denne dag bliver mange senge nemlig sat ned, så du kan købe en ny seng til en rigtig billig pris. På Black Friday kan du købe din drømmeseng til en god pris, og sove godt hver […]

Baby Slyngevugge – Den bedste slyngevugge til baby

En babyslyngevugge er helt anderledes end andre vugger og babysenge, da det faktisk er et stykke stof. Baby hænger derfor i en slags hængekøje. Stoffet omslutter baby, og gør, at mange babyer falder til ro og sover rigtig godt i deres slyngevugge. En babyslyngevugge kaldes og en fjedervugge, da den hænger i en fjeder. Dette […]

Sveder du om natten? Guide til bedre nattesøvn i varmen

Sommeren 2018 har været den varmeste i flere år! Det betyder desværre, at mange danskere døjer med dårlig søvn. Derfor har vi skrevet denne  guide til dig der: Sveder meget om natten Bliver meget varm, når du sover Læs videre, og få gode og konkrete tips, til dig, der sveder om natte, og bliver meget […]

Bedste sommerdyne til voksne & børn

Den varme sommer har fået mange til at lede efter en sval og god sommerdyne, enten til dem selv eller til deres børn. Her har vi kigget lidt på sommerdyner til voksne samt sommerdyner til børn. En sommerdyne adskiller sig fra en vinterdyne, da den er tyndere. En tyndere dyne, med mindre fyld vil automatisk […]

Billig trekvart seng

En trekvartseng kaldes også en halvandenmandsseng. Det er en seng der måler 120 x 200 cm eller 140 x 200 cm. En trekvartseng er en god løsning, hvis du bor småt, eller hvis du bor alene. Der kan nemlig sagtens sove to personer i en trekvartseng, hvis man er klar til ikke at fylde så […]

Billig seng

Hos mange forhandlere, kan du finde en billig seng. De fleste der mangler en billig seng, vil gerne købe en seng, hvor de får mest muligt for pengene. En billig seng behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig seng. Der er sker rigtig meget på markedet for senge. Især inden for de seneste 5 års […]

Bedste babyseng – Hvilken babyseng bør du vælge?

Når man har fået en lille ny, eller der er en på vej, skal baby naturligvis have en dejlig babyseng. Babysengen kan bruges til søvn og som en trygt sted at lege og hygge sig. Her har vi taget et kig på de forskellige muligheder der er indenfor babysenge. Du kan nemlig vælge mellem mange […]

Babysengetøj – Lækkert sengetøj til de mindste

Når den lille ny kommer til verden, er lækkert blødt babysengetøj bare det bedste. Her kan man rigtig pakke den lille trygt og godt ind med god samvittighed. Der findes meget forskelligt babysengetøj i forskellige kvaliteter. Mange sengesæt er i dag fremstillet i økologisk bomuld, der netop er fri for kemi. Det er rart at […]

Bedste gæsteseng

En gæsteseng er skøn at have til overnattende gæster eller bare som en ekstra soveplads i hjemmet, som man kan bruge ved sygdom eller lignende. Nogen har et helt værelse, hvor de kan placere gæstesengen, og så kan man ret fri vælge mellem forskellige typer senge. Mange har dog ikke et gæsteværelse, og skal derfor […]

Senge med opbevaring | Smart og pladsbesparende sengeopbevaring

Sengeopbevaring er en smart og pladsbesparende løsning som mange er glade for. Udover at en sengeramme med mulighed for opbevaring er praktisk, så ser det også flot ud i hjemmet. Især hvis du godt kunne tænke dig mere opbevaringsplads til for eksempel lagner eller sengetøj, så kan du kigge nærmere på denne løsning.   Scroll ned for […]

Bedste juniorseng til børn | Hvilken juniorseng er bedst til dit barn?

Når du skal vælge juniorseng til dit barn, skal det naturligvis helst være den bedste juniorseng du kan finde. Heldigvis er der rigtig mange forskellige juniorsenge på markedet, så du kan finde den bedste til dig barn. Her på siden kommer vi med eksempler på gode juniorsenge i forskellige prislejer. Hvilken juniorseng du vælger kommer […]

Bedste seng til dårlig ryg | De bedste senge, hvis du har dårlig ryg

At vælge den bedste seng til dig, bliver endnu mere vigtigt hvis du har dårlig ryg og døjer med ømhed og smerter i ryg, lænd og nakke. At researche markedet grundigt inden du invisterer i en ny seng er derfor en rigtig god ide. Vil du være bedre rustet til at vælge den bedste seng […]

Hvornår skifter man til juniorseng? | Bedste juniorseng til børn

Hvornår skifter man til juniorseng?  Der er ikke noget endegyldigt svar – det kommer helt an på dit barns behov og udvikling. Læs mere om hvordan du finder ud af om det er tid til at få dit barn over i en juniorseng. Hvis vi skal sige en tommelfingerregel, så er børn som regel mellem […]