Hos mange forhandlere, kan du finde en billig seng. De fleste der mangler en billig seng, vil gerne købe en seng, hvor de får mest muligt for pengene. En billig seng behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig seng. Der er sker rigtig meget på markedet for senge. Især inden for de seneste 5 års tid har markedet ændret sig, og rigtig mange køber nu deres seng online. Det har betydet at man kan købe en meget billig seng, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Se forskellige bud på billige senge nedenfor

Nederst i teksten, kan du læse om hvilke fjedre du bør (og ikke bør) vælge til din nye, billige seng.

Køb din nye og billige seng online

De online sengeforhandlere kan tilbyde utrolig lave priser, da de ikke har omkostninger til butikkens fysiske lokaler. Det betyder at du kan finde en god, men billig seng online. Hos forhandleren Sengetid finder du meget nedsatte priser på næsten alle deres senge. Herfra kan vi især anbefale at kigge nærmere på deres populære senge fra Krone serien. Du kan se senge fra Krone serien her.

Et andet sted der er værd at besøge er forhandleren Bedre Nætter. Denne netbutik har mange flotte senge, og sengene kan købes til meget lave priser.

Hvilken seng er billigst?

Den billigste sengetype er boksmadrasser. Det er derfor også boksmadrasser der er mest fokus på her på siden. Har du et større sengebudget, kan du med fordel kigge nærmere på kontinentalsenge eller elevationssenge.

Meget billig seng – Måske den laveste pris på senge

Hvis du er ude efter en meget billig seng, så er det en god ide at købe via den online shop Biva. Sengene er udmærket i kvalitet. Husk at tjekke hvor mange komfortzoner sengen har, da det er afgørende for hvordan sengen støtter dig. Som udgangspunkt er 5 – 7 komfortzoner optimalt hvis du skal sove i sengen hver nat. Skal den ikke bruges så tit, så kan mindre godt gøre det.

Priserne hos Bilka starter på 1.099 kr., hvilket er den laveste pris vi har kigget på i denne undersøgelse.

Billig Boxmadras fra Wupti

Den billigste boxmadras fra Wupti til 849 kr. Den måler 80 x 200 cm.

Endnu en billig seng i form af en boksmadras. Denne er fra Wupti og sælges som den er og uden sengeramme. Madrassen kan fungere fint som en ekstra madras, eller hvis din gamle boksmadras trænger til udskifting.

Denne boksmadras har to lag fjedre, hvilket giver en god støtte. Fordi dette er en billig madras, så er det heller ikke den bedste madras på markedet. Den kan dog blive udmærket, hvis den suppleres med en lækker topmadras.

Læs også:   Sengerand - Find den bedste sengerand til barnesengen

Krone boxmadras

Billig boxmadras – få en ny seng til 6.000 kr.

Denne seng er den billigste seng hos webshoppen Sengetid.dk. Den er et godt valg, hvis du ønsker en god standardseng, der ikke sprænger hele budgettet. Boksmadrassen er i super god kvalitet og dansk design. Den har to lag fjedre hvilket giver en meget bedre komfort, end blot et enkelt lag. Det øverste lag fjedre, er pocketfjedre med 5 komfortzoner. Nederst er der et lag bonellfjedre som giver sengen en god stabilitet. Begge disse typer fjedre er rigtig god kvalitet. Her får du altså en god seng til prisen. Du kan vælge en fast eller medium topmadras.  Til prisen får du en komplet seng med valgfri topmadras. Benene er også med i prisen.

OBS: Denne boxmadras fås i alle størrelser fra 80 x 200 til 180 x 210 cm.

Billig seng med opbevaring

En seng med opbevaring er en smart måde at kombinere behovet for en ekstra seng, med muligheden for mere opbevaringsplads.

Dette er en billig seng med opbevaring som forhandles hos Wupti. Selve sengen kan vippes op, og nedenunder er der masser af opbevaringsplads.  Madrassen følger med i prisen så denne behøver du ikke at købe separat. Den billige seng med opbevaring fås i to størrelser:

120 x 200 cm. eller 140 x 200 cm.

Sengen ideel til et kollegieværelse, som gæsteseng eller til en lille bolig. Det er nemt at vippe sengen op og gemme sengetøjet væk i løbet af dagen. Der er god ventilation i rummet. Selve madrassen er en almindelig boksmadras. Ønsker du ekstra komfort til denne seng kan det anbefales at købe en lækker topmadras at putte oven på. Få inspiration til valg af topmadras her.

Billig trekvart seng 

En trekvartseng kaldes også en halvandenmandsseng. Denne trekvartseng måler 120 x 200 cm. Der er plads til to personer hvis man ikke fylder så meget. Sengen er perfekt hvis man bor alene men engang i mellem har overnattende gæster. Sengen er fra serien Venus som er blandt de bedst sælgende senge hos Bedre Nætter. Det skyldes at  man får en god seng for en fornuftig pris. Prisen på denne seng er 13.499 kr., men er ofte på tilbud til et lavere beløb. Vær dog opmærk på at tilbuddene kun gælder en begrænset periode. Gå til Bedre Nætter her og se flere bud på billige trekvart senge.

Billig seng med madras, topmadras og ben

Denne billige seng forhandles hos Biva til blot 2.897 kr. Det er den laveste pris på en dobbeltseng vi har set, og dermed et rigtig godt bud, hvis du er på udkig efter en billig seng. Med i prisen er der både ben og topmadras. Se meget mere om sengen her.

Sense Lux boksmadras – rigtig meget seng for pengene

Hvis dit budget er lige under 10.000 kr. kan du få en rigtig god seng for pengene. I denne boksmadras får du en virkelig lækker seng til en pris, der er langt lavere end i de fleste fysiske butikker. Det er en billig seng med madras, ben, topmadras og det hele. Du får altså her en “samlet pakke”. Som det ses på billedet, har sengen en vis tykkelse. Det giver plads til to lag fjedre, hvilket giver dig en rigtig god støtte. Se mere om sengen hos Bedre Nætter.

Læs også:   Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Hvilke fjedre er bedst?

Når du er ude og kigge på seng vil du helt sikkert støde på en masse forskellige typer fjedre. Det kan godt være svært at finde hoved og hale i hvilke fjedre der er bedst. Derfor har vi her lavet en kort gennemgang af de forskellige typer fjedre.

Der findes et væld af forskellige fjedre.

De bedste typer fjedre der giver bedst støtte er pocketfjedre og multipocket fjedre. De giver en meget tilpasset støtte til kroppen.

Bonellfjedre er en mere sparsom fjedertype, som oftest findes i de helt billige senge. Disse kan være udmærket, men man skal dog være opmærksom på at de ikke nødvendigvis holder spændstigheden i flere år. Det kan være en god ide at supplere med en topmadras, hvis ens seng har bonellfjedre.

Mange senge har en kombination af flere forskellige fjedre, hvilket også kan fungere ganske udmærket. De bedste senge vil normalt have 2 lag fjedre, hvor det øverste lag enten er pocketfjedre eller multipocketfjedre.

Derfor bør sengen købes online

Inden for de seneste år er salget af senge online steget markant. Sengene sælges nemlig til en meget billig pris online. Der er ofte meget store rabatter på siderne Bedre Nætter, eller Sengetid.dk. Så hvis du falder over din drømmeseng er det en god ide at slå til, for sengene ryger hurtigt til lave priser.

Hvis du er villig til at købe en seng fra et outlet, har du muligheden for at spare mange penge. Du kan dog ikke nødvendigvis forvente samme niveau af service eller udvalg. Kig forbi Sengefabriksudsalget her.

Gør din seng endnu bedre med en topmadras

Til mange billige senge medfølger der ikke altid en topmadras. Det er en rigtig god ide at supplere sengen med en god topmadras, da det vil give endnu mere komfort. Topmadrassen kan være af enten latex eller memoryskum. Latex er meget fleksibelt og spændstigt og derfor det mest populære valg.

Når du skal vælge den bedste topmadras skal du gå efter en med en højde på minimum 4 cm. Jo højere, jo bedre. Topmadrassen skal gerne være betrukket med bambus eller bomuld så det ikke føles varmt og syntetisk mod huden.

Norland Luksus Latex Topmadras – ekstra tyk for god støtte

Rigtig lækker topmadras i latex. En god topmadras som denne lader kroppen synke ned de steder, hvor man er tungest, og derved holder rygsøjlen lige. Dertil skal det også siges at en latex topmadras er meget fleksibel, og den føles en smule fjedrende, hvilket aflaster kroppen rigtig godt.

Den ekstra tykkelse på 10 cm. giver dig lige lidt mere komfort i din seng. Investerer du i en god topmadras kan din billige seng blive langt bedre. En ny topmadras kan også forlænge levetiden på din nuværende seng, hvis den er ved at være slidt op. Du kan købe denne topmadras lige her.

Topmadras giver langt bedre komfort

Til mange billige senge medfølger der ikke altid en topmadras. Det er en rigtig god ide at supplere sengen med en god topmadras, da det vil give endnu mere komfort. Topmadrassen kan være af enten latex eller memoryskum. Latex er meget fleksibelt og spændstigt og derfor det mest populære valg.

Når du skal vælge den bedste topmadras skal du gå efter en med en højde på minimum 4 cm. Jo højere, jo bedre. Topmadrassen skal gerne være betrukket med bambus eller bomuld så det ikke føles varmt og syntetisk mod huden.

Læs også:   Bedste elevationsseng til dig

Flot sengeramme med mulighed for sengeopbevaring

Flot sengeramme – fås i flere størrelser – pris fra 2.150 kr.

En flot og billig sengeramme. Til sengerammen medfølger der ikke madras, så denne skal købes ved siden af. Sengerammen giver mulighed for opbevaring under sengen. Der kan også tilkøbes sengebord, der passer til. Se flere sengerammer her.

Sengeramme med skuffe

Flot sengeopbevaring i bøg i str. 80 x 200 eller 90 x 200 cm.

Perfekt måde at gøre en billig seng en del flottere at se på. Sengerammen er lavet af bøgetræ som er både pænt og nemt at vedligeholde. Under sengen er der en skuffe som er nem at køre ind og ud. Sengerammen her fås hos Sengefabriksudsalg, hvor der er gode priser på senge og andet tilbehør.

Billig halvhøj seng til børn – få mere gulvplads på børneværelset

En hyggelig men billig halvhøj seng med et flot forhæng Den halvhøje senge koster 1999 kr.

En billig halvhøj seng er en god løsning til at få mere gulvplads på børneværelset. Det skaber muligheden for hule eller skrivebord under sengen hvor barnet kan opholde sig. Denne billige halvhøje seng er set hos Coop, der også har flere varianter af halvhøje senge.

Vær dog opmærksom på at en halvhøj seng nok egner sig bedst til børn på 4 år og opefter. Her må man dog vurdere det enkelte barn.

Billig seng

Der kan være mange årsager til at man står og mangler en billig seng. Måske er du lige flyttet fra din partner og står og har akut brug for en seng, men uden det store budget. En billig seng kan derfor være både den bedste og den eneste løsning.

Når du har brug for en billig seng, kan du overveje at købe brugt. Her bør du dog være klar over at en seng bliver slidt med tiden. Man siger at levetiden på en god seng er på omkring 10 år. For en dårligere, eller meget billig seng, kan den være endnu kortere. Det kan derfor i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at købe en ny seng fra ny.

Heldigvis er der mange billige senge at vælge i mellem. Her på siden har vi kigget på de billigste senge, som forhandles hos Biva eller Wupti. Her kan du købe en helt nu seng til under 3.000 kr.. Det er en meget lav pris for en ny dobbeltseng. Vær dog opmærksom på at sådan en seng formentlig ikke har en særlig lang levetid, eller en voldsom god komfort. Den kan dog være ganske udmærket hvis du ikke er sart. Endnu bedre er det dog, hvis du kan supplere med en god topmadras eller ofre lidt mere på din nye seng. Har du et budget på 10.000 kr .er det muligt at få en rigtig god seng som du kan have i mange år. For at holde budgettet nede, kan du vælge en billig trekvart seng eller halvandenmandsseng, som det også kaldes. Har du ikke kontanterne nu og her, så kan du overveje at låne penge til sengen. Flere forhandlere giver mulighed for rentefri finansiering. Hvis ikke, kan du med fordel læse om mulighederne for at låne penge hurtigt i vores sammenligningslister over gode og billige lån.