En gæsteseng er skøn at have til overnattende gæster eller bare som en ekstra soveplads i hjemmet, som man kan bruge ved sygdom eller lignende. Nogen har et helt værelse, hvor de kan placere gæstesengen, og så kan man ret fri vælge mellem forskellige typer senge. Mange har dog ikke et gæsteværelse, og skal derfor finde plads til gæstesengen et andet sted. Her kan en sovesofa eller en foldemadras være en god løsning som den bedste gæsteseng.

Her på siden kommer vi med forslag til de bedste gæstesenge, både hvis du har lidt plads eller meget plads

Boksmadras som gæsteseng

Hvis man har pladsen til det, så er en boxmadras nok den bedste gæsteseng, og samtidig den mest komfortable for gæsterne. I en boxmadras er der gode fjedre, og den er generelt rigtig behagelig at ligge i. Den behøver ikke at koste en formue, ej heller fylde særlig meget. Hos Sengetid kan man få boxmadrasser på enten 80 eller 90 cm. i bredden og 200 cm. lange. Disse fylder ikke voldsomt meget, og vil passe rigtig fint ind i et gæsteværelse. Hvis man vil gøre det ekstra lækkert, så kan man vælge at investere i en elevationsseng. Den vil naturligvis være dyrere, men til gengæld får man en lækker ekstraseng, som man også selv kan få meget glæde af.

Norland Eksklusiv Boxmadras

Skøn boxmadras som gæsteseng – med ekstra god komfort. Pris: 13.795,00 kr.

Denne boxmadras er en meget behagelig seng, og en rigtig lækker gæsteseng eller ekstra seng.

Madrassen er består af to lag fjedre, som sikrer at kroppen får den rette støtte, og aflastes når man ligger i sengen. Nederst er der såkaldte Bonell fjedre, som er ekstra stabile og kan holde i mange år. Udover det, så har denne gæsteseng et lag af pocketfjedre med 5 zoner til din skuldre og hofte.

Oven på selve boxmadrassen ligger der en lækker topmadras, som er inklusiv i prisen. Der er to forskellige topmadrasser at vælge i mellem, så du kan få den seng du ønsker – vælg mellem latex eller Wonderpur. Til en gæsteseng vil jeg anbefale Latex, som er det mest populære valg og passer til de fleste. Har du tendens til at svede om natten, og har brug for ekstra støtte,  bør du vælge Latex topmadrassen, der også er det mest populære valg.

Læs også:   Hvilken sovesofa er bedst?

Venus boxmadras som gæsteseng

Lækker enkeltseng 80 x 200 cm, fylder ikke meget i gæsteværelset

I denne mulige gæsteseng er der ekstra pocketfjedre, hvilket giver en rigtig god støtte.  Sengen har en smal bredde på kun 80 cm., som man sagtens kan sove i som gæsteseng. En normal sengebredde er 90 cm.

Billig seng som gæsteseng – kun 1.099 kr.

Hvis du er ude efter en meget billig seng som skal bruges som enten gæsteseng eller ekstraseng så er det en god ide at kigge forbi Biva. Her er der mange billige senge at vælge i mellem og de fås til meget fordelagtige priser. Her ses den billigste seng fra Biva til blot lidt over 1.000 kr.

Sovesofa som gæsteseng – den pladsbesparende løsning

Har man ikke et helt værelse til rådighed til gæstesengen, så kan man med fordel overveje en sovesofa som gæsteseng. Sofaen kan bruges som normal sofa, og kan stå i stuen. Når der så kommer overnattende gæster, kan den foldes ud, og vupti – så har man den bedste gæsteseng. Før i tiden var sovesofaer kendt for at være meget hårde og ukomfortable at ligge på, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hvis man investerer lidt ekstra i sovesofaen, kan man få en rigtig god gæsteseng med fjedre og det hele. Se et udvalg af disse hos Bedre Nætter. Skal det være ekstra komfortabelt, anbefales det at supplere med en god topmadras, som man ligger ovenpå sovesofaen. Her kan man så ligge og sove rigtig dejligt, og det vil minde meget om en almindelig seng, selvom det egentlig er en gæsteseng.

Er man til den billige løsning, så findes der også masser af sovesofaer, som ikke koster så meget. For eksempel hos Wupti er der mange billige modeller, som fint kan anvendes som gæsteseng.

Læs også:   Hvornår skifter man til juniorseng? | Bedste juniorseng til børn

Osvald 2 personers sovesofa

150 x 200 cm i udslået tilstand

Stilren sofa fra Bedre Nætter til 9.999 kr.

En sovesofa, der fremstår rigtig flot både som sofa og som en praktisk gæsteseng. Den har ingen armlæn, hvilket gør at den ikke “fylder” så meget i rummet. Den er perfekt som en ekstra lille sofa, der samtidig er en lækker gæsteseng. Den er nem at slå ud, når det er tid til at sove, og ligeledes nem at omdanne til sofa igen. Sovesofaen har en håndsyet madras med fjedre, hvilket giver en god komfort i forhold til de billige sovesofaer, der har en madras af skum.

Lille sovesofa – billig gæsteseng

En pladsbesparende løsning på en gæsteseng. Sovesofaen slås ud på ved at hive sædet ud.

Her er et godt bud på en lille sovesofa, som hurtigt slås ud til en praktisk gæsteseng. Måske er dette den bedste sovesofa og gæsteseng, hvis du ikke har så meget plads men alligevel ønsker at have mulighed for en gæsteseng. Den slås ud som seng ved at hive sædet ud. Dette er også en billig sovesofa til en pris på 2.749 kr. Sovesofaen har to matchende puder og et lille rum på siden, til for eksempel opbevaring af fjernbetjeninger eller andet man gerne vil have ved hånden. Den kan købes hos den store møbelhandler Boboonline.

Karup Shin Sano sovesofa – god mulighed for gæstesen

En billig sovesofa kr. 2.999 kr. til gæsteværelset

Her er en sovesofa til dig, der har fokus på pris og et smart look.  Madrassen foldes på midten således at den bliver en lav sofa med plads til to personer. I prisen medfølger ligeledes to puder, som bruges som ryglæn. Sovesofaen er nem at slå sammen og et godt bud på en billig sovesofa, der samtidig er nem at omdanne til en gæsteseng. Den fylder ikke meget, og man kan derfor nemt finde plads til den i et gæsteværelse. Samtidig ser den pæn ud, når den er slået sammen. Den forhandles hos Wupti, hvor du finder mange andre billige sovesofaer.

Læs også:   Bedste kontinentalseng | Her er nogle fantastiske kontinentalsenge 2019

En foldemadras som gæsteseng – den billige og praktiske løsning

En foldemadras er også et godt bud på den bedste gæsteseng, især hvis man ikke har meget plads, men alligevel ønsker muligheden for en overnattende gæst eller simpelthen bare en ekstra seng. Foldemadrasser fås i mange forskellige størrelser og prisniveauer, og behøver ikke fulde særlig meget når de er foldet sammen. Man kan få dem både som dobbeltseng og som enkeltseng. Det er ikke de mest komfortable senge, men de kan sagtens gå an til en enkelt nat eller to.

Sleepy single foldemadras lysegrå

Denne smarte foldemadras fylder ikke meget, da det er en enkeltseng. Som det ses på billedet foldes den sammen tre gange, så den fylder minimalt. Det er nok den bedste gæsteseng, hvis du søger en der er både billig og heller ikke fylder meget. Prisen er 1.199 kr. Foldemadrassen kan købes hos Wupti.

Gæsteseng med opbevaring

En seng med opbevaring er en smart måde at kombinere behovet for en ekstra seng med muligheden for mere opbevaringsplads.

Denne gæsteseng kan købes til en fornuftig pris en seng, og den kan vippe, så der er masser af opbevaringsplads under gæstesengen. Madrassen følger med i prisen, så denne behøver du ikke at købe separat.

Sengen leveres samlet, så den nemt kan stilles op i gæsteværelset, eller hvor den nu skal placeres. Sengen fås i to størrelser: enten 120 x 200 cm. eller 140 x 200 cm. Den er også ideel til et kollegieværelse eller ungdomsværelse. Det er nemt at vippe sengen op, og gemme sengetøjet væk i løbet af dagen. Der er god ventilation i rummet. Selve madrassen er en almindelig boxmadras. Ønsker du ekstra komfort til denne seng, kan det anbefales at købe en lækker topmadras at putte oven på. Få inspiration til valg af topmadras her.