Bedste cykeltrailer til 2 børn | Her er de bedste cykeltrailere til børn

Cyklen er et godt alternativt til bilen.

Overvejer du at købe en cykeltrailer til 2 børn, eller er du ved at undersøge markedet for den bedste cykeltrailer til to børn, så bør du kigge med her.

 

Med en cykeltrailer til to børn, får du muligheden for at transportere to børn på cyklen. Det er en nem måde at komme afsted på, og et godt og sundt alternativ til bilen.

Se de bedste cykeltrailere til to børn nedenfor

Indholdsfortegnelse

Cykeltrailer til 2 børn

Her har vi listet en række gode cykeltrailere til 2 børn.

 

Thule cyeltrailer til to børn

 • Forhandler: Cykelpartner
 • Pris 2.699 kr.
 • Se produkt

Thule Cykeltrailer til 2 børn, hvor du får meget for pengene. Børnene kan sidde i cykeltraileren fra de kan sidde selv, og helt op til 4-6 års alderen. I cykeltraileren er der også et bagagerum, så du nemt kan have indkøbene med på tur også. Cykeltraileren kan også bruges som klapvogn, hvilket er smart hvis du skal handle på vej hjem.

 


Winther Dolphin cykelanhænger

Winter Dolphin cykelanhænger til børn. 5.399 kr. Gå til butik

 • Forhandler: Cykelpartner
 • Pris 5.399 kr.
 • Se produkt

Her får du en cykeltrailer i topklasse. Der er tænkt over detaljerne med reflekser på siden, og gul farve bagpå for bedst mulig synlighed i trafikken.

Der er god plads til børnene inde i  Winther Dolphin traileren, hvor der er en højde på 70 cm. Det er højere end mange andre trailere på markedet. Til trods for dette, er traileren en af de smalleste, og fylder kun 80 cm i bredden.

Du kan nemt være på cykelstien med denne trailer. Ønsker du endnu mere plads i højden, kan du kigge nærmere på XL modellen, hvor der er 5 cm. mere.

Skal du have indkøb med hjem, er der masser af plads i det 60 L store bagagerum.

Babysæde til cykeltrailer

Skal du have baby med i Dolphinanhængeren, kan du tilkøbe et babysæde for optimal komfort. Babysædet kan du købe her. 


Winter Dolphin Cykeltrailer til to børn XL

 • Forhandler: Cykelpartner
 • Pris 5.499 kr.
 • Se produkt

Her får du den store udgave af den lækre Dolphin cykelanhænger. Hvis du skal transportere store børn, eller blot ønsker ekstra plads i højden til dinne børn, er dette den bedste cykeltrailer til to børn. Der er god plads i kabinen, og du kan have masser af indkøbsvarer eller tasker i det 60 L store bagagerum. Der er reflekser på siden og gul bagklap, der sikrer optimal synligh ed i både dagslys og i mørke. Trods den rummelige kabine er cykeltraileren blandt de smalleste på markedet med kun 80 cm. i bredden.

Cykeltrailer til børn: bedst i test. Winter Dolphin cykeltrailer har vundet priser for den funktionalitet og design. Den har god affjedring, og har fluenet udover overlæderet, da børnene ikke får småsten eller andet i hovedet under kørsel. Alt i alt er dette nok den bedste cykeltrailer til børn, da der virkelig er tænkt over detaljerne. Der kan tilkøbes babysæde til cykeltraileren. Køb babyindsats her.


Spectra Eco Cykeltrailer til to børn

God cykeltrailer med plads til to børn. 2.499 kr. Gå til butik.

 • Forhandler: Cykelexperten
 • Pris 2.499 kr.
 • Se produkt
Læs også:   Weekendseng - De bedste weekendsenge og rejsesenge med UV-beskyttelse til baby

God cykeltrailer til skarp pris, der har det du skal bruge. Kraftigt overlæder, der tager vind og regn samt gode sæder med seler. Cykeltraileren kan ikke bruges som klapvogn. Her får du en billig cykeltrailer, der kan det mest nødvendige.

 

 

 

 

 


 

 

 

Dette bør du læse inden køb, hvis du stadig er i overvejelsesfasen. Hvis du har besluttet dig for at investere e i en cykeltrailer, kan du godt gå direkte videre til listen.

 

 

 

 

 

 

Liste med cykeltrailere til to børn: Bedste cykeltrailer til 2 børn

Klik for at læse mere.

Hvis du leder efter andre måder at cykle med dine børn på, bør du overveje en ladcykel eller en cykelstol til børn.

 

 

Cykeltraileren spændes fast bag på din almindelige cykel, så børnene sidder godt og sikkert i traileren, men du kører som normalt på din cykel.

En cykeltrailer til børn kan også bruges som klapvogn. Det er nyttigt, for eksempel når du skal ind og handle. Så ka ndu blot koble cykeltraileren fra cyklen og gå ind og handle, men børnene sidder trygt i deres cykeltrailer.

Perfekt til to børn

De fleste, der invisterer i en cykeltrailer, eller cykelanhænger som det også kaldes, har minimun to børn.

Hvis man kun har et barn nøjes de fleste med at have en cykelstol bagpå cyklen. Når du også har en cykeltrailer får du plads til to børn.

Cykeltrailer – hvornår?

En cykeltrailer kan bruges til børn, der kan sidde selv. Det kan de typisk i alderen 9-12 mdr. Før det skal de sidde i en babystol, eller babyindsats inde i cykeltraileren.

Hvornår må baby sidde i en cykeltrailer?

Babyindsats, så baby sidder godt og sikkert på cykelturen. Gå til butik

Hvis babyen ikke kan sidde selv, skal han eller hun sidde i en babyindsat eller babysæde inde i cykeltraileren.

De fleste vil nok vælge ikke at køre i cykeltrailer med en lille nyfødt, men i princippet kan det godt lade sig gøre.

Det kan være en

praktisk løsning, hvis det store barn skal følges i vuggestue eller børnehave.

Køb babysæde til cykeltrailer her.

Cykeltrailer – hvor længe?

Skal I ud på en lang tur, er det en god ide jævnligt at se til børnene i cykeltraileren. Sørg for temperaturen i traileren ikke er for høj eller lav, og tjek at selerne stadig sidder korrekt.

Hvis børnene selv kan sidde op, er der intet i vejen for at tage på en lang cykeltur. Hvis du har en lille baby med skal du dog være obs på at det er hårdt for ryggen at sidde i traileren, og turen skal så vidt muligt begrænses til 10-20 minutter.

Skal børn have cykelhjelm på i cykeltrailer?

Ja. Det er altiden god ide at give børnene cykelhjelm på, når I er ude at cykle.

Læs også:   Bedste babyseng - Hvilken babyseng bør du vælge?

Hvis cykeltraileren vælter, kan barnets hoved blive slået mod jorden, selvom han sidder godt spændt fast. Hvis I kolliderer med en bil, er cykelhjelmen naturligvis også en sikkerhed, der kan have afgørende betydning.

Du kan købe godkendte cykelhjelme til børn, og dig selv hos cykelpartner.

 

Sikkerhed i cykeltraileren

Sikkerheden skal naturligvis være i top i cykeltraileren. Selerne skal være indstillet korrekt, så børnene ikke kan få armene ud af selerne.

For at få den bedste sikkerhed, er det en god idé at vælge en cykeltrailer, der er udstyret med reflekser på siderne, samt et sikkerhedsflag. Det øger synligheden i trafikken. Undersøgelser har vist, at der sker færre ulykker når man har farvestrålende tøj på. Sørg derfor for at cykeltraileren er synlig med reflekser og flag.

Dernæst er det vigtigt, at cykeltraileren til børn har en rigtig god støddæmpning. Udover at øge komforten, mindsker det risikoen for at cykeltraileren kommer ud af kurs eller bliver ustabil på vejen.

 • Indstil selerne korrekt
 • Synlighed i trafikken med reflekser og sikkerhedsflag
 • God støddæmpning
 • Kør altid med sikkerhedsnet eller overdække (forhindrer småsten i at ramme børnene)
 • Husk cykelhjelmen

Sidst men ikke mindst skal både du og børnene have cykelhjelm på. Selvom børnene sidder godt inde i traileren, kan de stadig slå hovedet i tilfælde af et uheld. Brug derfor altid cykelhjelm. Dette er dog ikke et lovkrav.

Hvis det er for varmt til at have overdækket over, bør du altid have fluenet over. Ellers risiskere småsten fra cyklens baghjul at ramme børnene i hovedet.

Til sidst skal det nævnes, at du naturligvis må være obs på at du som cyklist fylder mere på vejene, når du har en trailer bag på.

Det skal du vide om en cykeltrailer til to børn

Inden du køber cykeltrailer, skal du vide følgende.

Nogen modeller kan bruges som jogger eller klapvogn

Er du på udkig efter en cykeltrailer, som du også kan bruge på handleturen eller løbeturen, skal du gå efter en der kan omdannes til klapvogn. Det bliver den ved at du sætter en hjul foran og monterer en skubbestang, så du kan gå afsted med traileren.

Børnene bør bruge cykelhjelm

Selvom børnene sidder forsvarligt fastspændt inde i anhængeren, kan de skade hovedet i tilfælde af styrt eller kollision med bil. Det er derfor en god ide at give dem cykelhjelm på, men dog ikke et lovkrav.

Du kan godt have baby med i en babyindsats

Skal du have en lille baby med, der endnu ikke kan sidde selv, kan du bruge en babyindsats, eller babysæde som nogen kalder det. Her får du også den store fordel at du kan transportere dig på cykel selv med en helt lille baby, der ikke kan sidde i en cykelstol

Der er plads til varer i bagagerum

Skal du handle på vej hjem, findes der et bagagerum i de fleste cykeltrailere. Husk at tjekke hvor stort bagagerummet er inden køb.

Hvad koster en cykeltrailer?

I Thansen kan du købe en billig cykeltrailer til 1.499 kr. De fleste cykeltrailere til to børn koster omkring 2-4.000 kr., mens enkelte koster mere.

Læs også:   UV strandtelt til baby

Skal du bruge en god cykeltrailer til 2 børn, til et almindeligt forbrug, kan du garanteret finde den bedste for et beløb omkring 3.000 kr.

 


Ladcykel

Hvis du kigger efter andre muligheder for at cykle med børnene end en cykeltrailer bør du overveje en ladcyklen. Ladcyklen er indenfor de seneste år blevet rigtig populær, især i storbyen hvor mange forældre nyder friheden de får på cyklen.

I en ladcykel sidder børnene foran styret, så man bedre kan snakke med dem under kørsel. Samtidig er der også plads til indkøbsposer og andet i ladet.

Er du på udkig efter en ladcykel kan du læse meget mere i vores artikel som ladcykler.

Læs vores guide til ladcykel her.

Den bedste ladcykel

For at finde den bedste ladcykel, skal den leve op til kravene om sikkerhed. Det vil sige at børnene skal sidde godt og forsvarligt i ladet, og naturligvis have cykelhjelm på.

Skal du transportere en baby i ladcyklen kan du med fordel bruge en babyindsats, eller benytte en autostol for at baby sidder så godt og sikkert som muligt.

Endelig skal du vælge en ladcykel, der ikke er for tung. Det gør den nemmere at komme med på veje og cykelstier.

Husky ladcykel med 3 gear.

 

Husky Ladcykel

 • Forhandler: Cykelbanditten
 • Pris: 9.999 kr.
 • Se produkt

Husky ladcykel er i god kvalitet, og dansk design. Den er produceret i letvægtsmaterialer, der er med til at holde vægten nede. Ladcyklen vejer 30 kg., hvilket næsten ikke kan gøres bedre.

Her får du en skøn ladcykel ti lat køre børnene rundt i. Overdække og seler er tilkøb.

Cykelstol til baby

Har du kun et enkelt barn du skal cykle med, kan det anbefales at du overvejer en cykelstol. Det er både den billigste og nemmeste løsning når du skal cykle med dit barn.

Man kan få cykelstole til børn, der monteres enten foran eller bagpå cyklen. Det er dog mest almindeligt at montere den bagpå.

→Læs meget mere om cykelstole til baby her.

Bobike cykelstol

Bobbike cykelstol til montering bag på cyklen. 679 kr. Gå til butik

Testvindende cykelstol fra Bobike. Cykelstolen er blandt de bedste cykelstole, og har vundet tests for sin anvendelighed og sikkerhed.

Baby sidder behageligt i cykelstolen på den vandafvisende pude. Stolen kan købes meget billigere på nettet, end hos en fysisk forhandler. Et godt råd er derfor altid at tjekke udvalg og priser online inden køb.

Hos Cykelpartner fås cykelstolen til kun 679 kr. Køb den her.

 

Tag dit barn med på cykeltur

Børnene vil helt sikkert elske at komme med ud og cykle. På cyklen får i masser af frisk luft, og nye indtryk i kan tale om. Modsat i bil går det lidt langsommere på cykel, og i kan derfor nå at tale om hvad I ser på vejen.

Derudover er det en god mulighed for at få noget motion ind i hverdagen. Cyklen er også et praktisk supplement i en hverdag, hvor der skal hentes og bringes og køres til fritidsaktiviteter. Spar på benzinen, miljøet og pengepungen og tag cyklen i stedet. Det vil både du selv og dine børn nyde.