En pakkekalender til børn er muligvis det bedste for børnene i december måned!

Men synes du også, at det kan være en udfordring at finde 24 gode gaver til årets pakkekalender? Så læs med her!

Vi har samlet de bedste og billigste pakkekalendergaver til børn her på siden. Uanset om du laver pakkekalender til børn med 24 gaver, eller en med fire adventsgaver, så finder du gode ideer her.

Følg blot linket via “køb her” knappen, så kommer du til en verden af de bedste pakkekalendergaver til børn.

Indholdsfortegnelse

Færdig pakkekalender med 24 gaver

Glem alt om at bruge oceaner af tid på at købe kalendergaver og pakke dem ind. Her er det hele gjort for dig.

Alle gaverne er nøje udvalgt, og er alle både sjove og spændende for en pige i alderen 3 – 4 år.

Psst.. Pakkekalenderen findes både til drenge & piger i alle aldersgrupper – se alle pakkekalenderene her

Køb den allerede i dag, så du ikke længere skal stresse over årets pakkekalender, men derimod koncentrere dig om julehygge med børnene. Køb via linket nedenfor.

Puslespil med hunde

Rigtig søde puslespil fra Djeco i kraftigt pap. Æsken indeholder tre forskellige puslespil. En perfekt kalendergave eller adventsgave til børn, der giver underholdning til hele dagen.

Små metalbiler

Disse små sjove biler vil bringe glæde hos ethvert barn, der elsker køretøjer. Køb eventuelt flere biler med det samme, og del dem ud over flere dage. Din søn eller datter vil elske dig for det!

Mundharmonika

Lad dit barn udfolde sin musiske kreativitet med denne lille mundharmonika. Musikinstrumenter til børn er med til at fremme deres kreativitet og sans for sang og toner. Og så er det bare sjovt at puste i den og høre det sjove lyde! En billig kalendergave, der alligevel er rigtig sjov!

Færdig pakkekalender til dreng med 24 gaver

Så bliver det ikke nemmere! En færdig pakkekalender med alle 24 gaver der er pakket fint ind.

Alle gaverne er udvalgt, så de vil more en dreng i alderen 5 – 6 år. Alle gaver er fra en stor legetøjsbutik.

Køb den inden den bliver udsolgt, så du ikke længere skal bekymre dig over årets pakkekalender, men kan i stedet koncentrere dig om julehygge med børnene. Køb via linket nedenfor.

Trappespiral – timevis af sjov

Du husker den måske fra da du selv var barn? Den sjove trappespiral kan selv gå ned af trapper, til stor underholdning for de små. En meget sjov kalendergave til børn. Giv den i weekenden, og nyd at børnene er underholdt dagen lang!

Legemad til de små

Hvilket barn elsker ikke legemad? Suppler legekøkkenet eller påbegynd en ny samling af legemad. Dit barn vil elske dig for det! Her er en flot lime i træ.

De populære Hama Perler Perleplader

Hvis dit barn ikke allerede har prøvet at lave perleplader, så er det på tide! De sjove perler er super god underhold, og du kan få ægte kvalitetstid med dine børn, med de sjove perler. Hvis du ikke allerede har perlerne, kan du finde hama perler her. 

Færdig pakkekalender til børn (pige 9-10 år)

Alle gaver køb ind og pakket ind – få dem med blot et klik! Endnu en super nem og god løsning på årets pakkekalender.

Gaverne i pakkekalenderen er en overraskelse, men de passer alle til en pige i alderen 9 – 10 år.

Denne pakkekalender er utrolig populær, så skynd dig at klik den hjem, mens der stadig er flere på lager. Brug knappen nedenfor til at købe i dag

3D puslespil til børn

Perfekt pakkekalendergave til kreative børn. Dette 3D puslespil er sjovt at samle, og modsat mange andre puslespil er det lidt mere udfordrende og resultatet er meget sjovere! Bagefter kan bilen dekoreres med farver.

Sød taske til piger

Hvis du skal finde gode og måske lidt anderledes pakkekalendergaver til piger, så er tasken her da den sødeste ide. Tasken kan dekoreres med farver, så den bliver rigtig personlig. En hyggelig og sjov aktivitet til en dag i december.

Hjemmelavet mobilcover

Har dit barn sin egen mobil? Så kan det anbefales med et cover! Dette kan gøres meget personligt med klistermærker og farver, så det bliver rigtig cool for dit barn at gå rundt med. En virkelig sjov gaveide til pakkekalderen.

Klistermærke-trolde

Børn kan få utrolig meget sjov ud af en pakke klistermærker. Hvis de finder denne kalendergave i julesokken, kan børnene jo nærmest få hele dagen til at gå med at sætte klistermærkerne på papir eller møbler. Køb dem idag, så mangler du en gave mindre!

Klistermærkebog

Mangler dit barn et sted at sætte alle sine klistermærker? Så er denne bog det bedste han eller hun kan finde i årets pakkekalender til børn. En hel bog med klistermærker er måske det bedste i hele verden for dit barn!

Små perler med bogstaver på

De søde små perler med bogstaver på er utrolig populære til både børn og voksne. Man kan lave et armbånd med navn på, eller stave mor eller far. En rigtig fin gaveide og perfekt gave til pakkekalenderen.

Pakkekalender til pige

Det er muligt at købe 24 sjove kalendergaver til piger på én gang. Her får du en samlet pakke for 399 kr. Alle pakkerne er delt op efter alder, så du kan finde en der egner sig lige præcis til din pige.

Pakkekalender til pige 2 – 5 år | 24 sjove pakker!

En komplet pakkekalender med 24 gaver, der alle passer til piger i alderen 2 – 5 år. Pakkekalenderen indeholder i alt 24 gaver – en til hver da g i december frem til den 24., hvor det er juleaften. I kalenderen findes der legetøj til piger, blandt andet en bold med Anna og Elsa fra den populære film Frost. På billedet kan du se hvad alle 24 gaver indeholder.

  • 24 kalendergaver – 399 kr.

Pakkekalender til pige 9 – 11 år

Skønne gaver til pige i skolealderen. Pakkekalenderen indeholder blandt andet spillekort og brevpapir. Du kan se alle 24 gaver ved at klikke på linket nedenunder. Mange forældre synes det er nemmere at købe alle kalendergaverne i en samlet pakke, og samtidig er det også meget billigere.

Pris 399 for 24 kalendergaver. En skøn og sjov pakkekalender med en gave til hver dag frem til jul.

Pakkekalender til dreng

En pakkekalender til drenge med 24 små gaver, der alle vil skabe begejstring hos langt de fleste drenge. Pakkekalenderen kan naturligvis også gives til en pige.

Pakkekalender til dreng 4-5 år

En pakkekalender med i alt 24 kalendergaver til drenge i alderen 4 – 5 år. Blandt gaverne finder du en megablyant og en nissehue med lys. Alle sammen sjove små gaver, som vil skabe glæde i dagene op til jul. Pakkekalenderen koster 399 kr. Du kan se alle gaverne ved at klikke på linket.

Køb gaver til pakkekalender online

Når du køber gaverne til pakkekalenderen online, får du nemt et større overblik og kan få købt alle gaverne på én og samme tid.

Når du shopper online er det nemt at sortere i legetøjet, så du fx kun får vist legetøj i en vis prisklasse.

Derudover er det nemt at skjule gaverne, da de bliver leveret i en neutral papkasse

God gave til pakkekalenderen: Legemad

Legemad er en fin ide at give i pakkekalenderen. Et sæt som det viste, kan nemt deles op til flere gaver, der er super sjove at pakke op. Især hvis børnene har et legekøkken er der rig mulighed for leg.

Se alle legekøkkener her. 

Hvis du gerne vil spare en masse tid, kan du faktisk købe alle 24 kalendergaver på én gang!

Når du giver dine børn en pakkekalender, vågner de op til en lille gave hver dag, hvilket gør dem utrolig glade. Og så er det bare en rigtig hyggelig tradition.

Mange børn får en pakkekalender i december måned. En pakkekalender består af 24 små gaver, som barnet kan åbne hver dag i december frem til den 24. december, som er juleaften. En pakkekalender indeholder som regel små, sjove ting som børnene kan hygge sig med.

Hvor kan man købe billige kalendergaver?

Du kan købe billige kalendergaver hos Gucca, der har en stor kategori med legetøj til under 50 kr. Køber du alle gaverne her, får du dem leveret samlet, hvilket er nemmere end at rende alle butikker igennem. Køb legetøj til Gucca her. 

Du kan også vælge at købe kalendergaverne i en færdig pakkekalender. Det er ofte en billig og meget nem løsning. Det kunne for eksempel være den populære pakkekalender til børn fra Lirumlarumleg. 

Kalendergaver eller adventsgaver?

Der findes, overordnet, to slags pakkekalendere: Kalendergaver og adventsgaver.

Giver man kalendergaver, giver man 24 små gaver hver dag i december frem til juleaften. Gaverne er ikke så dyre, men derimod små, sjove ting som man kan hygge sig med.

Giver man adventsgaver, får barnet en gave hver søndag i advent. Der er i alt fire søndage i advent. Her er der mulighed for at give lidt større gaver, eller udvælge dem lidt mere nøje. Vil du se forslag på adventsgaver i forskellige budgetter, kan du se dem her.

Hvorfor giver man børn en pakkekalender?

En pakkekalender er med til at markere dagene frem til jul, og skaber dermed lidt ekstra julestemning i op til den store dag, som er juleaften. Mange børn er ved at gå ud af sig selv af spænding op til jul, og her kan pakkekalenderen være med til at gøre ventetiden nemmere. TRadiotionen med julesokken og 24 små gaver gjorde sit indpas i Danmark op igennem 70’erne og menes at stamme fra USA. Siden da, er det blevet mere almindeligt at give sit barn pakkekalender, og derfor er det nu en hel industri.