Bedste legetøj

Læs vores artikler om legetøj og leg for alle børn.

Brætspil til børn

Leder du efter sjove brætspil til børn? Så se med her, hvor vi tager et kig på alle de spændende brætspil til børn, der findes. Vi har samlet brætspil til forskellige aldre, så alle børn kan være med.

Et brætspil kan noget andet, end så meget andet legetøj kan. Det kan nemlig samle hele familien om spisebordet om en fælles aktivitet.

Ta’ en pause fra hverdagens mange skærme, og nyd i stedet ægte kvalitetstid med et brætspil til børn som centrum.

Sådan finder du det bedste brætspil til børn

Når du skal finde det bedste brætspil, er det først og fremmest en god ide at tænke over barnets alder. Faktisk kan børn spille brætspil allerede fra 1 – 2 års alderen, så længe spillet er på barnets niveau.

Hvis vi skal nævne gode brætspil til små børn så kunne det være spil som billedlotteri eller puslespil.

Til de lidt større børn er der mange flere muligheder. Der findes masser af spil, der kræver at man sidder stille og tænker, mens andre spil ligger mere op til at der sker noget mere fysisk såsom musik, eller man skal tegne noget eller lignende.

Det er bare med at gå på jagt blandt de mange spændende spil, der findes derude. Læs videre her, og find de bedste brætspil til netop dine børn.

Ludospil

Det helt klassiske brætspil til børn må være det gode, gamle ludospil. Du kan finde spillet i mange udgaver, som er sjove at kigge på. Her ses den klassiske træplade med tydelige farver og en overskuelig vej til målet.

Hvis der er voksne med kan børn være med allerede fra 3-4 års alderen.

Spil med Hr. Skæg

Lær at stave med den populære Hr. Skæg! Dette spil egner sig nok bedst til børn lige omkring skolealderen, når de begynder at interessere sig for bogstaver og ord.

Spillet er med den genkendelige Hr. Skæg som børnene kender fra Ramasjang.

Fiskespil – sjovt og aktivt

Her er et spil til børn, hvor de får lov til at spille aktivt, og røre sig imens. Det kan gøre det nemmere for børn at spille brætspil, da de jo ofte har meget krudt.

Dominospil med safaridyr

Dette spil kan selv de mindste være med til. Det gælder blot om at få dyrene til at matche. Det gode ved dette spil til børn er at det kan spilles på flere måder.

I kan også snakke om hvad dyrene hedder, hvor de bor osv.

Træpuslespil til de mindste

Søde puslespil med knopper, så selv de mindste kan være med. Vælg mellem flere forskellige motiver, som den lille kan hygge sig med.

Knobpuslespil er en god måde at introducere brætpuslespil til de små.

Vildkatten

Dette spil er utrolig populært som det første spil til børn. Reglerne er ret simple, men de kan også sagtens ændres og bøjes alt efter hvad barnet har lyst til.

I korte træk gælder det om at ligge billederne på de billeder, der er magen til. Så er det ligesom billedlotteri. Spillet Vildkatten fås til 249,95 kr. hos Lirumlarumleg.

Brætspil med pirater – fra 5 år

Dette sjove spil er virkelig sjovt fra de 5 årige. Spillet er genialt til børn, der elsker pirater, da det er et helt tema om pirater der skal rejse rundt.

Magnetspil fra 3-årige

Dette sjove spil er sjovt for de 3-årige og opefter. Før kuglerne rundt med magnetpennen, og få dem i mål igennem labyrinten.

Brætspil til børn

Et brætspil til børn er og bliver bare en god gaveide! Ikke nok med at barnet øver sig i at lære regler, sidde stille og vente på tur – så er det også bare rigtig hyggeligt at spille et brætspil sammen som familie. Læs med her, hvis du er på jagt efter et godt brætspil til børn i alle aldre.

Brætspil er en skøn måde for familien at være sammen om noget, der ikke har nogen former for skærmtid involveret. Det er en velkommen afbrydelse fra tablets og teledoner. Et brætspil til børn aktiverer og udfordrer både børn og voksne.

De klassiske brætspil til børn må siges at være Ludo, eller Matador (børneudgave). Det er måske dem, du kender fra din egen barndom?

Men faktisk findes der utrolig mange forskellige brætspil til børn i dag, som udfordrer barnet på alle mulige måder og samtidig med at det er sjovt.

Hvis du leder på nettet, finder du hurtigt og nemt frem til et brætspil, der passer til dit barns alder. I dag står der oftest på æsken hvilken alder spillet henvender sig til, og det gør det noget nemmere for dig, som skal købe brætspillet. Så er du nemlig helt sikker på, at barnet vil kunne spille spillet.

Det er en rigtig god ide at købe brætspil til dit barn, og der findes rigtigt mange forskellige. Du kan finde mange af disse spændende muligheder her: https://www.nordiskspil.dk/boernespil 

Det første brætspil

De første spil man prøver kræfter med, er nok oftest vendespil eller Domino med billeder i stedet for tal. Begge disse spil har utrolig simple regler, og så gør det ikke noget hvis man engang i mellem glemmer reglerne.

Når du spiller med dit barn er det en god ide at lade barnet vinde engang i mellem. Det giver dem mere motivation til at spille mere, og selve det at sidde med spillet øger barnets koncentrationsevne.

Samtidig er det en dejlig måde at lave noget sammen som familie, når I spiller brætspil. Så det er bare med at komme i gang. Det er en god ide at have et lille udvalg af brætspil, så I kan variere lidt alt efter hvad I er i humør til. Så bliver det heller ikke kedeligt.

Hvis I mangler sjove brætspil kan I købe dem på nettet, eller undersøge om I kan bytte med venner og familier. Ofte har rigtig mange brætspil til børn liggende, som børnene enten er blevet for store til eller har mistet interessen for.

I kan også invitere venner og familie til en brætspilaften. Her kan der være brætspil til både voksne og børn. Så er der masser at gå i gang med, og det bliver med garanti en rigtig hyggelig aften. Det er nemlig nærvær på en helt anden måde end at sidde foran skærmen. Held og lykke med at finde de bedste brætspil til børn og voksne.

Ipad til børn

Er det overhovedet en god ide at lade den lille lege med en iPad? Er skærme egentlig usunde? Nej faktisk er det langt fra sådan det forholder sig. Men det kræver at ipadden bruges med visse forholdsregler.

Læs mere

Børnetablet

En børnetablet kan give timevis af sjov til de kære små. Uanset om du skal bruge en børnetablet til ferien, flyrejsen eller bare til små hyggelige stunder i hverdagen, så bør du læse med her. Der er nemlig flere ting du bør være opmærksom på, når dit barn skal bruge tablet.

Læs mere

Tablet til børn

Når du er på jagt efter en god tablet til børn er der flere ting du skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke helt ligemeget hvilken tablet du vælger til de små pus. Læs med her og bliv klogere på valget af tablet til dine guldklumper.

Læs mere

Regnvejrsaktiviteter for børn

Find ideer til sjove regnvejrsaktiviter for børn her på siden! Det er ikke altid den danske sommer byder på solskin og strandvejr, men heldigvis er regnvejr slet ikke grund til at kede sig. Mens regnen slår mod ruderne er der masser af ting I kan lave sammen som familie. Få masser af gode ideer her.

Selvom du som forældre synes, at regnvejr egentlig ikke hører til om sommeren, så husk at det ikke er sikkert dine børn har det sådan. Alt afhængig af hvor gamle de er, vil de fleste børn nemlig have en skøn tendens til at blive begejstrede over livets små, simple glæder og de går ikke og funderer over at en tur på stranden havde været bedre end den vandpyt de hopper i. Så når det regner i ferien er det på med ja-hatten.

Når det er sagt er der dog intet at sige til, at du har brug for ny inspiration til at finde på noget at lave for at aktivere de små. Derfor har vi her samlet en lang liste med regnvejrsaktiviteter til børn, som er sjove for både store og små.

Læs med, og find ud af hvordan I får det bedste ud af det våde vejr.

Læs mere

Billig legekøkken & ting til legekøkken

Leder du efter et billigt legekøkken og sjove ting til legekøkkenet? Så finder du de bedste priser og kvaliteter på legekøkkener i diverse online forretninger. Her fra siden har vi fremhævet de bedste legekøkkener til fornuftige priser.

Et legetøjskøkken til børn er nok en af de mest populære stykker legetøj. Her kan børnene nemlig efterligne hvad de voksne laver, og det er næsten altid den sjoveste leg. Netop fordi denne type legetøj er så populært, findes der i dag et væld af forskellige typer legekøkkener til børn. Du kan få den helt fra et par hundrede kroner og op til mere end 2.000 kroner.

Her på siden har vi kigget på de billige legekøkkener, hvor det heldigvis er muligt at få ret meget for pengene.

Læs mere

Uro til puslebord eller kravlegård

En uro til puslebordet eller kravlegården ser både nuttet og dekorativt ud, og så giver den baby noget spændende at kigge på. I dag findes der et utal af flotte uroer til puslebordet, så du kan med garanti finde en der passer perfekt til dig og din baby. Her på siden har vi samlet flotte uroer til gode priser.

Alle forældre kender nok til problemet med en baby, der er lige lovlig vild, når han eller hun skal pusles. Det kan være svært at skifte bleen og pusle baby ordentligt, hvilket skaber frustration. Heldigvis er babyer ret nemme at distrahere, og der er nok ikke noget mere spændende end nogen flotte figurer der svæver rundt over babys hoved.

Med en uro til puslebordet kan baby ligge stille i den tid det tager at skifte bleen eller tøjet. En uro tager nemlig babys opmærksomhed.

Skab hygge ved puslepladsen

En uro er også utrolig god til at skave hygge ved puslepladsen. Især i de første måneder bliver der brugt meget tid på at skifte baby, og derfor giver det mening at indrette en rigtig hyggelig pusleplads hvor I kan snakke sammen.

Nogen mener at en uro til puslepladsen forhindrer den vigtige øjenkontakt mellem forældre og barn, men her må I selv vurdere hvad der fungerer bedst for jer og jeres barn. I kan også vente med at sætte uroen op til baby er nogen måneder gammel, og der netop ofte opstår problemer ved bleskift fordi baby spræller, vender sig om på maven og generelt ikke synes det er så spændende at ligge stille.

En uro til kravlegården er også en god ide, da baby her kan ligge selv og hygge sig, men du måske lige spiser en mad eller sluger en kop kold kaffe. Det er utroligt hvad man kan nå på 5 minutter, når man har en baby.

Her har vi samlet forskellige søde uroer til puslepladsen, og hvor du kan købe dem. Der er også muligheden for at lave en uro selv. Det kan du læse om nederst på siden.

Søde flamingoer med krone

Smukke, dansende flamingoer med royal krone på hovedet vil gatranteret stjæle babys opmærksomhed. Når uroen er i bevægelse, ligner det at fuglene danser yndefyldt rundt. Perfekt hvis du er til det romantiske look i pastelfarver.

Uro med skyer i neutrale farver

Skyer har igennem længere tid været populære som dekoration på børneværelset. Og i en uro til puslepladsen er det jo super oplagt. Her ses de søde skyer i kombination med luftballoner som får det hele til at ligne en smuk himmel. Denne model er holdt i neutrale farver, så den passer ind på næsten ethvert babyværelse.

Farverig uro

Er du ikke farveforskrækket, så er denne udgave med Noas ark perfekt til din smag. De stærke farver kan baby se helt fra starten af livet, hvor synet ellers ikke er så udviklet endnu. Denne uro er derfor god til de nyfødte der er begyndt at kigge sig omkring i verden.

Uro med musik

Både musik og sjove figurer, der bevæger sig rundt – denne uro vil helt sikkert glæde din baby. Modsat andre modeller, kan denne faktisk tåle at blive leget med. Den er tilmed nem at flytte rundt, og kan også hænges op i barnevognen.

Uro med hæklede aber

Er du til det hæklede look, så er denne søde uro lige sagen. Den har søde aber, der hænger i ben og arme og ser sjove ud. Hvis du ikke selv kan hækle, kan du heldigvis købe en flot hæklet uro til puslepladsen.

Uro fra Done by Deer

Dette er ikke en af de billige uroer med en pris på 600 kr. Til gengæld er den super nem at montere på kanten af tremmesengen eller kravlegården med den medfølgende holder. Uroen har de velkendte og særprægede dyr fra det populære mærke Done by Deer.

Flot luftballon fra Fillipa

Luftballonerne fra Fillipa har været meget fremme på Instagram, da de er super dekorative og smukke. Sjove for både baby og forældre at kigge på. Denne er bare en enkelt luftballon, men du kan også købe en uro med flere luftballoner.

Dekorativt værelse med en uro til puslepladsen

Et babyværelse er et frirum for de små og et hyggeligt sted at opholde sig, også selvom de mindste måske ikke bruger værelset så meget til at lege på, men mere til at blive puslet og sove. I starten sover baby måske ikke engang på sit eget værelse, men derimod i mors og fars dobbeltseng eller i en bedside crib babyseng. Men alligevel er der noget utrolig hyggeligt over at indrette sin babys værelse og pusleplads, og det er også noget som mange kommende mødre hygger sig med i graviditeten.

Indretning på værelset rigtig meget for selve hyggen på babyværelset. Der er flere forskellige måder at skabe hygge på. Farven på væggene og hvilke møbler du vælger er en vigtig del af selve ind indetningen. Men detlajerne som billeder til børneværelset eller en uro til puslepladsen betyder også alverden. Den nuttede stemning i rummet kommer oftest af baby tilbehør og alle de søde deltaljer som for eksempel en uro til puslepladsen.

Men selvom puslepladsen er på badeværelset kan det sagtens blive hyggeligt alligevel, og du finder garanteret plads til en sød babyuro.

Find den rigtige uro

Der findes mange forskellige slags uroer til babyer . Nogle modeller er farverige og spiller musik, mens andre har et moderne og minimalistisk udtryk. Så er der nogle modeller, der er beregnet til at få barnet til at slappe af inden puttetid og andre der skal underholde den lille over puslepladsen. Valget afhænger helt af hvad du ønsker. Men for det meste vil det undeholde baby bare det at uroen er i bevægelse.

Lav selv uro

Kan du hækle, lave perleplader, eller måske har andre kreative ideer, så kan du også selv lave en uro. Så skal du blot købe en uroholder i en hobbybutik og herefter lade kreativiteten råde.

Børnecykel 4 – 5 år

Det er tid til en børnecykel 4 – 5 år, når løbecyklen måske er ved at være for lille, eller dit barn har brug for ekstra udfordring. En børnecykel 4 år er en god transportform og kan senere bruges til og fra skole og SFO. Se med her og find den helt rette cykel til dit barn.

Måske er det dit barns første cykel med pedaler, eller også er det på tide med en større cykel, der passer bedre. De vokser jo hurtigt de kære børn. Uanset hvorfor det er på tide med en ny børnecykel str. 4 – 5 år, så kan du læse om forskellige modeller her på siden og finde den helt rette.

Læs mere

Børnecykel 2 – 3 år

Skal dit barn have sin første børnecykel som 2 eller 3 årig ? Det er en god alder at introducere den første rigtige cykel med pedaler. Her har vi taget et kig på de forskellige typer børnecykler 2 – 3 år, og hvad du skal tænke over inden du køber.

Når du skal vælge en børnecykel 2 år til dit barn, skal den naturligvis være i den rette størrelse til dit barn. I denne alder kan børnene være mange forskellige højder, så du kan ikke nødvendigvis bruge det til noget, hvad andre børn på 2 år bruger.

Læs mere

Bedste tablet til børn | Se den bedste børnetablet

Søger du en god og børnevenlig tablet til børn? Så kig med her, hvor vi kigger på hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en ny tablet som dine børn skal kunne bruge.

En tablet til børn er i de senere år blevet en populær gave til børn. Vi lever i en tid hvor elektronik fylder mere og mere i vores hverdag. De fleste børn kan fint navigere rundt i apps allerede ved 2 års alderen, og mors eller fars tablet er med garanti et hit.

En tablet er ikke kun underholdning for barnet, men det er også muligt at lære en masse nye ting. Barnet kan spille spil alt efter hans eller hendes alder, og i skolealderen der virkelig meget læring at hente i en god tablet til børn. 

Læs mere

Liste med storesøstergave eller storebrorgave

Marker en kæmpe ting i livet med en storesøstergave eller en storebrorgave. At få en søskende er både en gave, men det kan også være hårdt for den store, der nu skal dele mor og fars opmærksomhed. Med en gave til storebror eller storesøster gør du overgangen nemmere, og den store vil stråle af stolthed. Find perfekte gaveideer samlet her!

Når I kommer hjem fra hospitalet med den lille, er alt forandret i hjemmet. Mor og far vil være mere trætte, og det er nok svært for søskende i alle aldre at vænne sig til at have en lillebror eller lillesøster, der tilmed ikke rigtig kan være med til at lege endnu.

Forebyg søskendejalouxi ved at give den store søskende en storesøstergave eller storebrorgave. Så føler de sig også set, og det bliver lidt mere spændende for dem, at der er kommet en lille til.

Hvilken gave skal I vælge?

Det kan være en god ide at vælge en gave, som giver anledning til masser af timers leg, og gerne noget som I som forældre godt kan være med til, selvom I har en lille baby.

Det kunne være et spil, et puslespil, perler eller noget helt andet. Tænk over hvad dit barn ville synes var sjovt at lege med. Her må du også tænke på hvilken alder han eller hun har.

Hvis du ikke ved hvilken gave du vil vælge, så bare rolig – her på siden har vi nemlig samlet en række gode forslag til gaver til kan give til den store søskende!

En sød dukke

En perfekt gave til den nybagte storesøster eller -bror. Dukken kan både hjælpe barnet med at finde ud af hvordan man behandler en baby, og det bliver måske lidt sjovere at se lillebror eller lillesøster, når man selv har en baby at passe.

Hvis der skal være mulighed for masser af leg med dukken, kan du give en rigtig baby-ble til storesøster.

Yndlingstegnefilmen

Det kan nok ikke undgås at mor og far får lidt mere at se til med en nyfødt i huset. Derfor kan det være en dejlig pause for den store at kunne sidde og se noget tegnefilm. Det kan du også sagtens være med til, selvom du sidder med baby i armene og ammer eller giver flaske.

Så i gave til den nybagte storebror – eller søster kan I købe en god børnetegnefilm, som de kan nyde at se igen og igen.

Barbiedukker

Der kan gå virkelig mange timer med at lege med barbier. Samtidig er det nogen fine dukker, som den lille endnu ikke finder interessant. Derfor er det en god gave til den store, så han eller hun kan få noget legetøj i gave, der er til store børn.

Stor brandstation

Hvis gaven virkelig skal være noget særligt, så er denne flotte brandstation et godt bud. Her er der virkelig mulighed for at lege meget. Bilerne kan køre op og ned af rampen og slukke byens ildebrande.

Den er meget robust, så den kan sagtens holde til vild leg, hvis storebror – eller søster endnu ikke er så gammel.

Stort puslespil

Endnu en gave, som der kan gå rigtig mange timer med. Dette store puslespil danner en sjov bilbane på gulvet hvor bilerne kan suse rundt.

Et puslespil er en god gaveide, da det opfordrer til en lidt stille leg man sagtens kan lave, selvom den lille sover sødt.

Hvorfor give en gave til storesøster eller storebror?

Uanset hvor gammel dit første barn er, når der kommer en lille til, så vil det unægtelig være en helt ny situation i hjemmet.

Det vælter ind med barselsgæster, der er ved at falde i svime over den nyfødte, lækre baby, mens den store plejede at være midtpunktet.

Samtidig skal storesøsteren eller storebroren vænne sig til pludselig at være ”den store”. Der stilles nye krav, og der skal tages hensyn til baby. Med en gave til den store bliver overgangen måske lidt nemmere.

Er en lillesøster eller lillebror ikke gave nok?

Søskende er en gave – det kan de fleste blive enige om. Det er sikkert også en af grundende til, at I overhovedet har valgt at barnet skal have en søskende.

Men fra en 2-årig eller en 3-årigs perspektiv er en baby måske ikke det mest spændende? De kan jo ikke være med til at lege, og de optager en masse tid til amning, bleskift og vugning. Derfor er det virkelig skønt og har stor betydning for den store søskende, at han eller hun får en lille gave.

Hvad skal gaven koste?

Det vigtige er egentlig ikke hvad gaven koster, men nok mere det at den er der. De fleste ender nok med at give en gave, der koster 2-300 kroner. I dette prisleje kan du finde virkelig meget forkselligt legetøj, som vil være person som gave til storebror eller gave til storesøster.

Hvis det er et lidt ældre barn, på for eksempel 9-10 år kan det dog være sværere at vælge legetøj. I denne alder leger de ikke så meget mere, men er alligevel stadig børn.

Her må du tænke over at finde noget som de synes er sejt og spændende. Det kan være en legetøjsdrone, noget kompliceret LEGO eller måske noget flot, nyt tøj, de kan vise frem i skolen.

Forebyg søskende jalousi

Udover en gave er der masser af andre måder du kan forebygge jaloisi mellem dine to børn. Det kan dog være hårdt at være i, når du lige er blevet mor eller far til to, og samtidig skal kunne rumme, at dit  første barn måske føler sig oveset.

Selvom det er en helt naturlig ting, så er det naturligvis svært. Her har vi samlet nogen gode råd, som du kan tænke over allerede inden fødslen, så du kan sørge for at undgå at der opstår misundelse mellem dine to guldklumper:

  • Lad den store hjælpe med bleskift og tøjskift af den lille
  • Husk at en lille baby ikke altid er så spændende for et barn på 2-3 år
  • Lav ting alene med den store, når muligheden byder sig
  • Læs bøger om at blive storesøster eller storebror
  • Giv fridage til din førstefødte, så han eller hun føler sig inkluderet i den nye familiestruktur i alle skal vænne her til

Gyngestativ med legetårn

Med et gyngestativ med legetårn i haven, kommer børnene vist aldrig til at kede sig. Når du skal investere i et, er det vigtigt at tænke på sikkerheden og ikke mindst på at det er nemt at samle. Her finder du forskellige gyngestativer med legetårn, som også er til at betale.

Her på siden har vi samlet en række forskellige gyngestativer med legetårn, som du kan indkøbe til de kære børn.

Læs mere

Billeder til børneværelset

Det pynter virkelig meget med søde billeder til børneværelset. Skal dit barn også have værelset opgraderet med søde og dekorative billeder, så kig med her. Vi kigger nemlig på de mest populære og flotte plakater og billeder, der vil pynte på den lilles værelse. Læs med og lad dig inspirere af forskellige billeder til børneværelset.

Når du skal finde det rigtige billede til børneværelset synes du sikkert det både er vigtigt, at det passer til indretningen, men også at det er sjovt for den lille at kigge på.

Der findes virkelig mange forskellige slags billeder og plakater til børneværelset, og de har alle forskellige stilarter. Her på siden kan du lade dig inspirere af de forskellige billeder, så du forhåbentlig finder det helt rette billede til dit barns hyggelige værelse.

Indret med billeder

Selvom billeder på børneværelset er vildt hyggeligt, så kan børnebilleder faktisk også skabe et hyggeligt hjørne til baby eller barn, hvis han eller hun sover i dit soveværelse. Så kan du hurtigt skabe et lille hyggeligt hjørne for dit barn.

Ikke alle billeder til børneværelset er fyldt med voldsomme farver og livagtige figurer. Du kan sagtens få mere stilrene billeder til børn i pastelfarver og mere afdæmpede motiver. Men som stadig er sjove for den lille at kigge på.

Gå på opdagelse i de billeder vi har udvalgt her, og find de helt rette billeder til at gøre børneværelset ekstra hyggeligt!

Sød krokodille fra Soft Gallery

Denne plakat fra mærket Soft Gallery er både sød og sjov for børnene at kigge på. Samtidig er den ikke alt for højtråbende i indretningen, og vil derfor passe ind på næsten ethvert børneværelse.

Krokodillen vil passe fint ind på både et drengeværelse og et pigeværelse.

Sød sommerfugl – billede til børneværelset i pastelfarve

De nye plakater fra Soft Gallery er næsten ikke til at stå for. Her ser vi en sød sommerfugl i pastellyserøde farver, som vil være et rigtig sødt billede til pigeværelset, og især hvis værelset har lignende farver andre steder i indretningen.

Sommerfuglen er sjov for de små at kigge på, og samtidig er det også et pænt billede som de voksne også kan nyde synet af.

Seje dinosaurer

Mange børn er helt vild med de flotte forhistoriske dyr, der engang levede på jorden. Her er forskellige dino’er fra juratiden Dyrene er tegnet med store øjne, så selv de mindste børns blikke vil lade sig fange af denne fine plakat.

Den er fra Sebra og kan købes hos Lirumlarumleg.

Verdenskort

Lær dit barn om hele verden ved dette farverige verdenskort. På kortet er der små billeder af hvad der findes i de forskellige dele af verden, så der er rig mulighed for masser af god snak og læring.

Sød løvinde og løveunge

Et smukt symbol på en mors kærlighed til sit barn – samtidig med at det er et fint billede for de små at kigge på. Du kan også vælge det samme motiv, men med andre slags dyr, for eksempel et næsehorn eller elefant. Se alle udgaverne her.

Fint billede af svensk designer

Dette helt særlige, eventyrlige billede er designet af svenske Mrs. Mighetto. Man kan drømme sig helt væk, når man kigger på billedet, der synes at fortælle en fantasifuld historie.

Prinsesse wallsticker

Wallstickers til børn er en perfekt måde at få nogen billeder til børneværelset, men uden at det behøver være hverken besværligt eller dyrt.

Slip for at hamre et billede fast. Denne skal blot klistres til væggen, men kan også sidde fast på et møbel. Billig wallstickers er geniale til børneværelset.

Fjollede dyr – wallstickers til børn

Søde, sjove fjollede dyr som vil pynte på ethvert værelse! Her vist i farver der vil passe til de fleste drengeværelset.

Søde billeder til børneværelset

Ikke nok med at billeder er søde at se på for de små, de er også med til at gøre indretningen flottere og mere hyggelig.

Et billede på væggen er med til at skabe rummet, og den stemning der er i det. Vidste du, at små nyfødte børn faktisk kun kan se de mest stærke farver, og især kigger efter lyset? Den lille vil derfor prøve at kigge på billedet med det samme.

  • Billeder på børneværlset understreger indretningen
  • Det er sjove for selv helt små at kigge på
  • Billeder giver anledninger til lærerige snakke

Senere hen giver billederne gode anledninger for gode snakke, og lærerige samtaler mellem dig og dit barn. For eksempel vil et billede af et verdenskort give mulighed for at snakke om mange forskellige emner.

Til sådan et billede kan barnet måske finde på at spørge; Hvor er Danmark, hvilken by bor vi i, hvor bor der giraffer og så videre.

Mange fordele ved plakater og billeder

Heldigvis behøver det ikke at være dyrt eller besværligt at sætte billeder op på barnets værelse. Hvis du køber en plakat, så kan den faktisk monteres sikker med noget så simpelt som et søm i væggen, hvis du altså vælger at købe plakatholdere med til. Dem kan du købe langt de fleste steder, hvor du også køber plakaten.

Du kan også vælge at købe helt billige plakater til børneværelset, eller måske endda wallstickers, som også er med til at skabe et flot og eventyrligt miljø på værelset. Se flotte wallstickers til børn her.

Find de flotteste farver

Når du vælger billede til børneværelset, er det en god ide at tænke over, hvilken stil og hvilke farver der i forvejen er på værelset.  Hvis der i forvejen er meget lyserødt og rosa på et pigeværelse, så kan det se rigtig flot ud med et billede, det matcher disse nuancer.

Hvis det derimod er et drengeværelse holdt i babyblå, så passer det smukt til med et billede eller plakat til børneværelset i disse nuancer og farver. Der er så mange at vælge i mellem, at du helt sikkert finder et der passer til lige de farver du godt kan lide.

Et sjovt motiv

Motivet på selve billedet kan vi heller ikke komme udenom.

Der findes rigtig mange flotte og sjove motiver, som dit barn vil nyde at kigge på. Når du vælger motiv til billedet kan du især tænke over, hvad dit barn godt kan lide.

Er din datter vild med dyr? Eller har du en søn der elsker alle køretøjer? Så kan du helt sikkert finde et billede til drengeværelset eller pigeværelset, der passer perfekt ind.

Et billede som gave

Et billede er også en perfekt gave til børn og forældre. Ikke nok med at det er flot og dekorativt, så fylder det heller ikke særlig meget i hjemmet. Det er altså noget som de fleste kan finde plads til et sted på væggene.

Du kan give billedet i barselsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave eller hvilken anledning du nu skal finde en gave til. Et smukt billede er en super alsidig gave, som næsten alle bliver glade for!

Legestativer

Foråret er (forhåbentlig) snart på vej. Det betyder en masse dejlige ude timer og det kræver selvfølgelig noget børnene kan lege med. Så hvad med at få bygget et legestativ?

Læs mere

Hjemmelavet legetøj til baby & børn

Hjemmelavet legetøj behøver slet ikke at være kedeligt! Er du træt af larmende plastiklegetøj, der kun er sjovt for børnene de første par timer? Eller savner du mere kreativitet i jeres hverdag, så børnene får flere muligheder for at bruge deres fantasi og kreative sider? Så se med her! Du kan nemlig ret nemt selv gå i gang med hjemmelavet legetøj, som børnene helt sikkert vil elske. Læs med her, og bliv inspireret.

Det specielle ved hjemmelavet legetøj er, at børnene får lov til at være med i en proces, hvor I sammen skaber legetøjet. Det vil helt sikkert gøre dem spændte på resultatet og stolte over det færdige hjemmelavet legetøj. Lidt ligesom når børnene selv er med til at lave maden – så smager den altså bare lidt bedre, end når den bare serveres foran dem i en skål.

Læs mere

Bedste løbecykel til børn

En løbecykel er en fantastisk måde at starte karrieren som cykellist. Her i artiklen har vi kigget lidt på de bedste løbecykler til børn. Læs også om hvilken løbecykel, der passer til dit barns alder. Inden du køber løbecykel, er der dog flere ting der bør overvejes. Læs mere om dette nedenfor.

Lægesæt til børn

Med et lægesæt til bøn vil dit barn aldrig kede sig igen – ej heller vil hverken dukker eller bamser forblive syge! I et lægesæt til børn findes der nemlig alt hvad hjertet begærer for at kurere og behandle for sygdomme. Et plaster på, og så er man god igen! Et lægesæt til børn er […]

Halloween udklædning – Halloween kostumer til børn

Halloween fejres Allehelgensaften den 31. Oktober. I Danmark bliver der gjort mere og mere ud af begrebet hvor flere forlystelsesparker og butikker fejrer Halloween over en længere periode i oktober måned. Her kan børn blive inspireret af den flotte og samtidig uhyggelige pynt, alt det seje legetøj og de flotte udklædninger. Det er specielt her […]

Pakkekalender til børn | De bedste pakkekalendergaver til børn

En pakkekalender til børn er muligvis det bedste for børnene i december måned! Men synes du også, at det kan være en udfordring at finde 24 gode gaver til årets pakkekalender? Så læs med her! Vi har samlet de bedste og billigste pakkekalendergaver til børn her på siden. Uanset om du laver pakkekalender til børn […]

Hama perler jul | Lav julemønstre med Hama perleplader

Hama – en jul med perleri Hama perler har i de sidste år hittet hos både store og små. Her kan I få inspiration til at lave en masse fine julemotiver imens vi venter. Hama perlerne er en hyggelig kreativ stund for børnene og findes i forskellige størrelser, så de passer til barnets alder. Perlepladerne […]

Hvordan laver man modellervoks? | Nem opskrift på modellervoks!

Kan man selv lave modellervoks?

Ja! Modellervoks er ikke spor svært at lave selv. Det er både billigt og nemt, samt et godt projekt for børnene på en regnvejrsdag. Så det er bare med at komme i gang!

Længere nede finder du en nem opskrift på hjemmelavet modellervoks. Læs mere

Gaveideer til babyshower | Gode gaver til baby

Leder du efter gaver til babyshower? Her har vi samlet en masse ideer til inspiration. Find de bedste babyshowergave til en hyggelig dag! Her på siden finder du en samlet oversigt over de bedste gaver til babyshower så du kan få en rigtig hyggelig dag sammen med din gravide veninde, datter, eller hvem der nu […]

Kreativt legetøj til børn

Kreativt legetøj til børn er næsten altid et hit. Med kreativt legetøj kan børnene i høj grad selv bestemme hvad de vil lege, og det udvikler både fantasi og kreativitet. Kreativt legetøj kan være alt muligt forskelligt legetøj. I princippet ligger alt legetøj op til kreavititet, da børnenes fantasi gør at legetøjet kan bruges på […]

Politi legetøj til børn

Hvis dit barn er vild med alt der har at gøre med polit, så er du landet på den rette side! Her har vi nemlig samlet et lille udvalg politilegetøj til børn i alle aldre. Scroll ned og se politilegetøj til børn