Bedste legetøj

Læs vores artikler om legetøj og leg for alle børn.

Brætspil til børn

Leder du efter sjove brætspil til børn? Så se med her, hvor vi tager et kig på alle de spændende brætspil til børn, der findes. Vi har samlet brætspil til forskellige aldre, så alle børn kan være med.

Et brætspil kan noget andet, end så meget andet legetøj kan. Det kan nemlig samle hele familien om spisebordet om en fælles aktivitet.

Ta’ en pause fra hverdagens mange skærme, og nyd i stedet ægte kvalitetstid med et brætspil til børn som centrum.

Sådan finder du det bedste brætspil til børn

Når du skal finde det bedste brætspil, er det først og fremmest en god ide at tænke over barnets alder. Faktisk kan børn spille brætspil allerede fra 1 – 2 års alderen, så længe spillet er på barnets niveau.

Hvis vi skal nævne gode brætspil til små børn så kunne det være spil som billedlotteri eller puslespil.

Til de lidt større børn er der mange flere muligheder. Der findes masser af spil, der kræver at man sidder stille og tænker, mens andre spil ligger mere op til at der sker noget mere fysisk såsom musik, eller man skal tegne noget eller lignende.

Det er bare med at gå på jagt blandt de mange spændende spil, der findes derude. Læs videre her, og find de bedste brætspil til netop dine børn.

Ludospil

Det helt klassiske brætspil til børn må være det gode, gamle ludospil. Du kan finde spillet i mange udgaver, som er sjove at kigge på. Her ses den klassiske træplade med tydelige farver og en overskuelig vej til målet.

Hvis der er voksne med kan børn være med allerede fra 3-4 års alderen.

Spil med Hr. Skæg

Lær at stave med den populære Hr. Skæg! Dette spil egner sig nok bedst til børn lige omkring skolealderen, når de begynder at interessere sig for bogstaver og ord.

Spillet er med den genkendelige Hr. Skæg som børnene kender fra Ramasjang.

Fiskespil – sjovt og aktivt

Her er et spil til børn, hvor de får lov til at spille aktivt, og røre sig imens. Det kan gøre det nemmere for børn at spille brætspil, da de jo ofte har meget krudt.

Dominospil med safaridyr

Dette spil kan selv de mindste være med til. Det gælder blot om at få dyrene til at matche. Det gode ved dette spil til børn er at det kan spilles på flere måder.

I kan også snakke om hvad dyrene hedder, hvor de bor osv.

Træpuslespil til de mindste

Søde puslespil med knopper, så selv de mindste kan være med. Vælg mellem flere forskellige motiver, som den lille kan hygge sig med.

Knobpuslespil er en god måde at introducere brætpuslespil til de små.

Vildkatten

Dette spil er utrolig populært som det første spil til børn. Reglerne er ret simple, men de kan også sagtens ændres og bøjes alt efter hvad barnet har lyst til.

I korte træk gælder det om at ligge billederne på de billeder, der er magen til. Så er det ligesom billedlotteri. Spillet Vildkatten fås til 249,95 kr. hos Lirumlarumleg.

Brætspil med pirater – fra 5 år

Dette sjove spil er virkelig sjovt fra de 5 årige. Spillet er genialt til børn, der elsker pirater, da det er et helt tema om pirater der skal rejse rundt.

Magnetspil fra 3-årige

Dette sjove spil er sjovt for de 3-årige og opefter. Før kuglerne rundt med magnetpennen, og få dem i mål igennem labyrinten.

Brætspil til børn

Et brætspil til børn er og bliver bare en god gaveide! Ikke nok med at barnet øver sig i at lære regler, sidde stille og vente på tur – så er det også bare rigtig hyggeligt at spille et brætspil sammen som familie. Læs med her, hvis du er på jagt efter et godt brætspil til børn i alle aldre.

Brætspil er en skøn måde for familien at være sammen om noget, der ikke har nogen former for skærmtid involveret. Det er en velkommen afbrydelse fra tablets og teledoner. Et brætspil til børn aktiverer og udfordrer både børn og voksne.

De klassiske brætspil til børn må siges at være Ludo, eller Matador (børneudgave). Det er måske dem, du kender fra din egen barndom?

Men faktisk findes der utrolig mange forskellige brætspil til børn i dag, som udfordrer barnet på alle mulige måder og samtidig med at det er sjovt.

Hvis du leder på nettet, finder du hurtigt og nemt frem til et brætspil, der passer til dit barns alder. I dag står der oftest på æsken hvilken alder spillet henvender sig til, og det gør det noget nemmere for dig, som skal købe brætspillet. Så er du nemlig helt sikker på, at barnet vil kunne spille spillet.

Det første brætspil

De første spil man prøver kræfter med, er nok oftest vendespil eller Domino med billeder i stedet for tal. Begge disse spil har utrolig simple regler, og så gør det ikke noget hvis man engang i mellem glemmer reglerne.

Når du spiller med dit barn er det en god ide at lade barnet vinde engang i mellem. Det giver dem mere motivation til at spille mere, og selve det at sidde med spillet øger barnets koncentrationsevne.

Samtidig er det en dejlig måde at lave noget sammen som familie, når I spiller brætspil. Så det er bare med at komme i gang. Det er en god ide at have et lille udvalg af brætspil, så I kan variere lidt alt efter hvad I er i humør til. Så bliver det heller ikke kedeligt.

Hvis I mangler sjove brætspil kan I købe dem på nettet, eller undersøge om I kan bytte med venner og familier. Ofte har rigtig mange brætspil til børn liggende, som børnene enten er blevet for store til eller har mistet interessen for.

I kan også invitere venner og familie til en brætspilaften. Her kan der være brætspil til både voksne og børn. Så er der masser at gå i gang med, og det bliver med garanti en rigtig hyggelig aften. Det er nemlig nærvær på en helt anden måde end at sidde foran skærmen. Held og lykke med at finde de bedste brætspil til børn og voksne.

Billeder til børneværelset

Det pynter virkelig meget med søde billeder til børneværelset. Skal dit barn også have værelset opgraderet med søde og dekorative billeder, så kig med her. Vi kigger nemlig på de mest populære og flotte plakater og billeder, der vil pynte på den lilles værelse. Læs med og lad dig inspirere af forskellige billeder til børneværelset.

Når du skal finde det rigtige billede til børneværelset synes du sikkert det både er vigtigt, at det passer til indretningen, men også at det er sjovt for den lille at kigge på.

Der findes virkelig mange forskellige slags billeder og plakater til børneværelset, og de har alle forskellige stilarter. Her på siden kan du lade dig inspirere af de forskellige billeder, så du forhåbentlig finder det helt rette billede til dit barns hyggelige værelse.

Indret med billeder

Selvom billeder på børneværelset er vildt hyggeligt, så kan børnebilleder faktisk også skabe et hyggeligt hjørne til baby eller barn, hvis han eller hun sover i dit soveværelse. Så kan du hurtigt skabe et lille hyggeligt hjørne for dit barn.

Ikke alle billeder til børneværelset er fyldt med voldsomme farver og livagtige figurer. Du kan sagtens få mere stilrene billeder til børn i pastelfarver og mere afdæmpede motiver. Men som stadig er sjove for den lille at kigge på.

Gå på opdagelse i de billeder vi har udvalgt her, og find de helt rette billeder til at gøre børneværelset ekstra hyggeligt!

Sød krokodille fra Soft Gallery

Denne plakat fra mærket Soft Gallery er både sød og sjov for børnene at kigge på. Samtidig er den ikke alt for højtråbende i indretningen, og vil derfor passe ind på næsten ethvert børneværelse.

Krokodillen vil passe fint ind på både et drengeværelse og et pigeværelse.

Sød sommerfugl – billede til børneværelset i pastelfarve

De nye plakater fra Soft Gallery er næsten ikke til at stå for. Her ser vi en sød sommerfugl i pastellyserøde farver, som vil være et rigtig sødt billede til pigeværelset, og især hvis værelset har lignende farver andre steder i indretningen.

Sommerfuglen er sjov for de små at kigge på, og samtidig er det også et pænt billede som de voksne også kan nyde synet af.

Seje dinosaurer

Mange børn er helt vild med de flotte forhistoriske dyr, der engang levede på jorden. Her er forskellige dino’er fra juratiden Dyrene er tegnet med store øjne, så selv de mindste børns blikke vil lade sig fange af denne fine plakat.

Den er fra Sebra og kan købes hos Lirumlarumleg.

Verdenskort

Lær dit barn om hele verden ved dette farverige verdenskort. På kortet er der små billeder af hvad der findes i de forskellige dele af verden, så der er rig mulighed for masser af god snak og læring.

Sød løvinde og løveunge

Et smukt symbol på en mors kærlighed til sit barn – samtidig med at det er et fint billede for de små at kigge på. Du kan også vælge det samme motiv, men med andre slags dyr, for eksempel et næsehorn eller elefant. Se alle udgaverne her.

Fint billede af svensk designer

Dette helt særlige, eventyrlige billede er designet af svenske Mrs. Mighetto. Man kan drømme sig helt væk, når man kigger på billedet, der synes at fortælle en fantasifuld historie.

Prinsesse wallsticker

Wallstickers til børn er en perfekt måde at få nogen billeder til børneværelset, men uden at det behøver være hverken besværligt eller dyrt.

Slip for at hamre et billede fast. Denne skal blot klistres til væggen, men kan også sidde fast på et møbel. Billig wallstickers er geniale til børneværelset.

Fjollede dyr – wallstickers til børn

Søde, sjove fjollede dyr som vil pynte på ethvert værelse! Her vist i farver der vil passe til de fleste drengeværelset.

Søde billeder til børneværelset

Ikke nok med at billeder er søde at se på for de små, de er også med til at gøre indretningen flottere og mere hyggelig.

Et billede på væggen er med til at skabe rummet, og den stemning der er i det. Vidste du, at små nyfødte børn faktisk kun kan se de mest stærke farver, og især kigger efter lyset? Den lille vil derfor prøve at kigge på billedet med det samme.

  • Billeder på børneværlset understreger indretningen
  • Det er sjove for selv helt små at kigge på
  • Billeder giver anledninger til lærerige snakke

Senere hen giver billederne gode anledninger for gode snakke, og lærerige samtaler mellem dig og dit barn. For eksempel vil et billede af et verdenskort give mulighed for at snakke om mange forskellige emner.

Til sådan et billede kan barnet måske finde på at spørge; Hvor er Danmark, hvilken by bor vi i, hvor bor der giraffer og så videre.

Mange fordele ved plakater og billeder

Heldigvis behøver det ikke at være dyrt eller besværligt at sætte billeder op på barnets værelse. Hvis du køber en plakat, så kan den faktisk monteres sikker med noget så simpelt som et søm i væggen, hvis du altså vælger at købe plakatholdere med til. Dem kan du købe langt de fleste steder, hvor du også køber plakaten.

Du kan også vælge at købe helt billige plakater til børneværelset, eller måske endda wallstickers, som også er med til at skabe et flot og eventyrligt miljø på værelset. Se flotte wallstickers til børn her.

Find de flotteste farver

Når du vælger billede til børneværelset, er det en god ide at tænke over, hvilken stil og hvilke farver der i forvejen er på værelset.  Hvis der i forvejen er meget lyserødt og rosa på et pigeværelse, så kan det se rigtig flot ud med et billede, det matcher disse nuancer.

Hvis det derimod er et drengeværelse holdt i babyblå, så passer det smukt til med et billede eller plakat til børneværelset i disse nuancer og farver. Der er så mange at vælge i mellem, at du helt sikkert finder et der passer til lige de farver du godt kan lide.

Et sjovt motiv

Motivet på selve billedet kan vi heller ikke komme udenom.

Der findes rigtig mange flotte og sjove motiver, som dit barn vil nyde at kigge på. Når du vælger motiv til billedet kan du især tænke over, hvad dit barn godt kan lide.

Er din datter vild med dyr? Eller har du en søn der elsker alle køretøjer? Så kan du helt sikkert finde et billede til drengeværelset eller pigeværelset, der passer perfekt ind.

Et billede som gave

Et billede er også en perfekt gave til børn og forældre. Ikke nok med at det er flot og dekorativt, så fylder det heller ikke særlig meget i hjemmet. Det er altså noget som de fleste kan finde plads til et sted på væggene.

Du kan give billedet i barselsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave eller hvilken anledning du nu skal finde en gave til. Et smukt billede er en super alsidig gave, som næsten alle bliver glade for!

Legestativer

Foråret er (forhåbentlig) snart på vej. Det betyder en masse dejlige ude timer og det kræver selvfølgelig noget børnene kan lege med. Så hvad med at få bygget et legestativ?

Læs mere

Hjemmelavet legetøj til baby & børn

Hjemmelavet legetøj behøver slet ikke at være kedeligt! Er du træt af larmende plastiklegetøj, der kun er sjovt for børnene de første par timer? Eller savner du mere kreativitet i jeres hverdag, så børnene får flere muligheder for at bruge deres fantasi og kreative sider? Så se med her! Du kan nemlig ret nemt selv gå i gang med hjemmelavet legetøj, som børnene helt sikkert vil elske. Læs med her, og bliv inspireret.

Det specielle ved hjemmelavet legetøj er, at børnene får lov til at være med i en proces, hvor I sammen skaber legetøjet. Det vil helt sikkert gøre dem spændte på resultatet og stolte over det færdige hjemmelavet legetøj. Lidt ligesom når børnene selv er med til at lave maden – så smager den altså bare lidt bedre, end når den bare serveres foran dem i en skål.

Læs mere

Bedste løbecykel til børn

En løbecykel er en fantastisk måde at starte karrieren som cykellist. Her i artiklen har vi kigget lidt på de bedste løbecykler til børn. Læs også om hvilken løbecykel, der passer til dit barns alder. Inden du køber løbecykel, er der dog flere ting der bør overvejes. Læs mere om dette nedenfor.

Lægesæt til børn

Med et lægesæt til bøn vil dit barn aldrig kede sig igen – ej heller vil hverken dukker eller bamser forblive syge! I et lægesæt til børn findes der nemlig alt hvad hjertet begærer for at kurere og behandle for sygdomme. Et plaster på, og så er man god igen! Et lægesæt til børn er […]

Halloween udklædning – Halloween kostumer til børn

Halloween fejres Allehelgensaften den 31. Oktober. I Danmark bliver der gjort mere og mere ud af begrebet hvor flere forlystelsesparker og butikker fejrer Halloween over en længere periode i oktober måned. Her kan børn blive inspireret af den flotte og samtidig uhyggelige pynt, alt det seje legetøj og de flotte udklædninger. Det er specielt her […]

Pakkekalender til børn | De bedste pakkekalendergaver til børn

En pakkekalender til børn er muligvis det bedste for børnene i december måned! Men synes du også, at det kan være en udfordring at finde 24 gode gaver til årets pakkekalender? Så læs med her! Vi har samlet de bedste og billigste pakkekalendergaver til børn her på siden. Uanset om du laver pakkekalender til børn […]

Hama perler jul | Lav julemønstre med Hama perleplader

Hama – en jul med perleri Hama perler har i de sidste år hittet hos både store og små. Her kan I få inspiration til at lave en masse fine julemotiver imens vi venter. Hama perlerne er en hyggelig kreativ stund for børnene og findes i forskellige størrelser, så de passer til barnets alder. Perlepladerne […]

Hvordan laver man modellervoks? | Nem opskrift på modellervoks!

Kan man selv lave modellervoks?

Ja! Modellervoks er ikke spor svært at lave selv. Det er både billigt og nemt, samt et godt projekt for børnene på en regnvejrsdag. Så det er bare med at komme i gang!

Længere nede finder du en nem opskrift på hjemmelavet modellervoks. Læs mere

Gaveideer til babyshower | Gode gaver til baby

Leder du efter gaver til babyshower? Her har vi samlet en masse ideer til inspiration. Find de bedste babyshowergave til en hyggelig dag! Her på siden finder du en samlet oversigt over de bedste gaver til babyshower så du kan få en rigtig hyggelig dag sammen med din gravide veninde, datter, eller hvem der nu […]

Kreativt legetøj til børn

Kreativt legetøj til børn er næsten altid et hit. Med kreativt legetøj kan børnene i høj grad selv bestemme hvad de vil lege, og det udvikler både fantasi og kreativitet. Kreativt legetøj kan være alt muligt forskelligt legetøj. I princippet ligger alt legetøj op til kreavititet, da børnenes fantasi gør at legetøjet kan bruges på […]

Politi legetøj til børn

Hvis dit barn er vild med alt der har at gøre med polit, så er du landet på den rette side! Her har vi nemlig samlet et lille udvalg politilegetøj til børn i alle aldre. Scroll ned og se politilegetøj til børn

Fjernstyret legetøj til børn

Forskellige former for fjernstyret legetøj er super sjovt for børn i næsten alle aldre. Når du er på udkig efter fjernstyret legetøj til dit barn, er det en god ide at gøre dig nogen overvejelser inden køb, så du ikke ender med at købe noget dyrt, som ikke bliver brugt. Se forskellige former for fjernstyret […]

Fjernstyret bil til børn

En fjernstyret bil er et super sjovt stykke legetøj for børn i mange aldre. Når du er på udkig efter en fjernstyret racerbil til dit barn, er det en god ide at gøre dig nogen overvejelser inden køb, så du ikke ender med at købe en bil, som ikke bliver brugt. Se fjernstyrede biler til […]

Billig Bruder skraldebil

Bruder biler er utrolig populære og virkelighedstro legetøjsbiler, hvilket gør dem meget populære hos de kære børn. Bruder skraldebilen er især populær grundet dens realistiske design og seje funktioner i form af lys og lyde og mulighed for at læsse skrald af og på. Her på siden kan du se hvor du kan købe billige […]

Her finder du billige Plus Plus brikker

Plus Plus klodser er et stykke populært legetøj, som især er godt til de børn der elsker at bygge ting og være kreative. Plus Plus klodser kan købes billigt på nettet, og her vil man ofte se at priserne er en del lavere end i butik. Du kan se et udvalg af billige Plus Plus […]

Billig Bodil elefant – Måske den mest populære elefant!

Den søde Bodil Elefant er et af tidens mest populære stykker legetøj. Den blev kendt fra den søde film om Lille Per, og har derefter været højt elsket af mange børn. Det er derfor ikke overraskende, at elefanten i dag kan fås i mange størrelser og udgaver, selvom den efterhånedn har mange år på bagen. […]

LEGO City politistation – Billigt Lego City

Lego City Politation er en stor politistation, der garanter mange timers sjov. Først skal Lego City politistation samles, og herefter er der masser af leg med den. De store samleobjekter fra Lego er både til børn og voksne. Se mere her og find ud af hvor de er billigst. Læs om både Lego City og […]

Dagbog med lås

En dagbog med lås har i mange generationer været populært bland teenagere og pre-teens. Her må vi nok erkende, at det primært er pigerne der finder trøst og underholdning i at notere deres hemmeligheder ned i fine og hemmelige bøger, som de har helt for sig selv. Dagbogen kan være som en god ven, der […]

Bruder Brandbil – Flotte legetøjsbiler fra Bruder

En legetøjsbiler har i næsten altid været en meget populær gave til børn. Der er til mange timers leg. Her kigger vi på de seje Bruder biler og nogen af de mange forskellige former for legetøjsbiler.

Sandkasse i plast

Mange fortrækker en sandkasse i plast, fremfor træ, da den både er billigere og nemmere at flytte rundt på. Derudover har en sandkasse i plast den store fordel, at den også kan benyttes som et vandbassin, når der ikke er sand i – eller måske en kombination af de to. Se eksempler på gode sandkasser […]

Dukkehusmøbler – Møbler til dukkehuset

Her på siden har vi taget et kig på dukkehusmøbler. For at et dukkehus skal være rigtig sjovt at lege med, skal der gerne være både møbler og dukker til det. Når du køber dukkehusmøbler er det ret vigtigt at vælge nogle, der passer til det pågældende dukkehus. Her er mærket ofte et godt pejlemærke. […]

Barbiedukker til børn

Barbiedukker til børn har i mange årtier været populært legetøj til børn, som mange børn har stor glæde af at lege med. Igennem tiden har Barbie skiftet udseende flere gange, og der er virkelig mange varianter at vælge i mellem. Når barnet ønsker sig en Barbiedukke kan det derfor være lidt ag en jungle at […]