Parhaat lelut

Læs vores artikler om legetøj og leg for alle børn.

Lautapelit lapsille

Leder du efter sjove brætspil til børn? Så se med her, hvor vi tager et kig på alle de spændende brætspil til børn, der findes. Vi har samlet brætspil til forskellige aldre, så alle børn kan være med.

Et brætspil kan noget andet, end så meget andet legetøj kan. Det kan nemlig samle hele familien om spisebordet om en fælles aktivitet.

Ta’ en pause fra hverdagens mange skærme, og nyd i stedet ægte kvalitetstid med et brætspil til børn som centrum.

Sådan finder du det bedste brætspil til børn

Når du skal finde det bedste brætspil, er det først og fremmest en god ide at tænke over barnets alder. Faktisk kan børn spille brætspil allerede fra 1 – 2 års alderen, så længe spillet er på barnets niveau.

Hvis vi skal nævne gode brætspil til små børn så kunne det være spil som billedlotteri eller puslespil.

Til de lidt større børn er der mange flere muligheder. Der findes masser af spil, der kræver at man sidder stille og tænker, mens andre spil ligger mere op til at der sker noget mere fysisk såsom musik, eller man skal tegne noget eller lignende.

Det er bare med at gå på jagt blandt de mange spændende spil, der findes derude. Læs videre her, og find de bedste brætspil til netop dine børn.

Ludospil

Det helt klassiske brætspil til børn må være det gode, gamle ludospil. Du kan finde spillet i mange udgaver, som er sjove at kigge på. Her ses den klassiske træplade med tydelige farver og en overskuelig vej til målet.

Hvis der er voksne med kan børn være med allerede fra 3-4 års alderen.

Spil med Hr. Skæg

Lær at stave med den populære Hr. Skæg! Dette spil egner sig nok bedst til børn lige omkring skolealderen, når de begynder at interessere sig for bogstaver og ord.

Spillet er med den genkendelige Hr. Skæg som børnene kender fra Ramasjang.

Fiskespil – sjovt og aktivt

Her er et spil til børn, hvor de får lov til at spille aktivt, og røre sig imens. Det kan gøre det nemmere for børn at spille brætspil, da de jo ofte har meget krudt.

Dominospil med safaridyr

Dette spil kan selv de mindste være med til. Det gælder blot om at få dyrene til at matche. Det gode ved dette spil til børn er at det kan spilles på flere måder.

I kan også snakke om hvad dyrene hedder, hvor de bor osv.

Træpuslespil til de mindste

Søde puslespil med knopper, så selv de mindste kan være med. Vælg mellem flere forskellige motiver, som den lille kan hygge sig med.

Knobpuslespil er en god måde at introducere brætpuslespil til de små.

Vildkatten

Dette spil er utrolig populært som det første spil til børn. Reglerne er ret simple, men de kan også sagtens ændres og bøjes alt efter hvad barnet har lyst til.

I korte træk gælder det om at ligge billederne på de billeder, der er magen til. Så er det ligesom billedlotteri. Spillet Vildkatten fås til 249,95 kr. hos Lirumlarumleg.

Brætspil med pirater – fra 5 år

Dette sjove spil er virkelig sjovt fra de 5 årige. Spillet er genialt til børn, der elsker pirater, da det er et helt tema om pirater der skal rejse rundt.

Magnetspil fra 3-årige

Dette sjove spil er sjovt for de 3-årige og opefter. Før kuglerne rundt med magnetpennen, og få dem i mål igennem labyrinten.

Lautapelit lapsille

Et brætspil til børn er og bliver bare en god gaveide! Ikke nok med at barnet øver sig i at lære regler, sidde stille og vente på tur – så er det også bare rigtig hyggeligt at spille et brætspil sammen som familie. Læs med her, hvis du er på jagt efter et godt brætspil til børn i alle aldre.

Brætspil er en skøn måde for familien at være sammen om noget, der ikke har nogen former for skærmtid involveret. Det er en velkommen afbrydelse fra tablets og teledoner. Et brætspil til børn aktiverer og udfordrer både børn og voksne.

De klassiske brætspil til børn må siges at være Ludo, eller Matador (børneudgave). Det er måske dem, du kender fra din egen barndom?

Men faktisk findes der utrolig mange forskellige brætspil til børn i dag, som udfordrer barnet på alle mulige måder og samtidig med at det er sjovt.

Hvis du leder på nettet, finder du hurtigt og nemt frem til et brætspil, der passer til dit barns alder. I dag står der oftest på æsken hvilken alder spillet henvender sig til, og det gør det noget nemmere for dig, som skal købe brætspillet. Så er du nemlig helt sikker på, at barnet vil kunne spille spillet.

Det er en rigtig god ide at købe brætspil til dit barn, og der findes rigtigt mange forskellige. Du kan finde mange af disse spændende muligheder her: https://www.nordiskspil.dk/boernespil 

Det første brætspil

De første spil man prøver kræfter med, er nok oftest vendespil eller Domino med billeder i stedet for tal. Begge disse spil har utrolig simple regler, og så gør det ikke noget hvis man engang i mellem glemmer reglerne.

Når du spiller med dit barn er det en god ide at lade barnet vinde engang i mellem. Det giver dem mere motivation til at spille mere, og selve det at sidde med spillet øger barnets koncentrationsevne.

Samtidig er det en dejlig måde at lave noget sammen som familie, når I spiller brætspil. Så det er bare med at komme i gang. Det er en god ide at have et lille udvalg af brætspil, så I kan variere lidt alt efter hvad I er i humør til. Så bliver det heller ikke kedeligt.

Hvis I mangler sjove brætspil kan I købe dem på nettet, eller undersøge om I kan bytte med venner og familier. Ofte har rigtig mange brætspil til børn liggende, som børnene enten er blevet for store til eller har mistet interessen for.

I kan også invitere venner og familie til en brætspilaften. Her kan der være brætspil til både voksne og børn. Så er der masser at gå i gang med, og det bliver med garanti en rigtig hyggelig aften. Det er nemlig nærvær på en helt anden måde end at sidde foran skærmen. Held og lykke med at finde de bedste brætspil til børn og voksne.

Ipad lapsille

Er det overhovedet en god ide at lade den lille lege med en iPad? Er skærme egentlig usunde? Nej faktisk er det langt fra sådan det forholder sig. Men det kræver at ipadden bruges med visse forholdsregler.

Lue lisää

Lasten tabletti

En børnetablet kan give timevis af sjov til de kære små. Uanset om du skal bruge en børnetablet til ferien, flyrejsen eller bare til små hyggelige stunder i hverdagen, så bør du læse med her. Der er nemlig flere ting du bør være opmærksom på, når dit barn skal bruge tablet.

Lue lisää

Tabletti lapsille

Når du er på jagt efter en god tablet til børn er der flere ting du skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke helt ligemeget hvilken tablet du vælger til de små pus. Læs med her og bliv klogere på valget af tablet til dine guldklumper.

Lue lisää

Sateinen sää aktiviteetteja lapsille

Find ideer til sjove regnvejrsaktiviter for børn her på siden! Det er ikke altid den danske sommer byder på solskin og strandvejr, men heldigvis er regnvejr slet ikke grund til at kede sig. Mens regnen slår mod ruderne er der masser af ting I kan lave sammen som familie. Få masser af gode ideer her.

Selvom du som forældre synes, at regnvejr egentlig ikke hører til om sommeren, så husk at det ikke er sikkert dine børn har det sådan. Alt afhængig af hvor gamle de er, vil de fleste børn nemlig have en skøn tendens til at blive begejstrede over livets små, simple glæder og de går ikke og funderer over at en tur på stranden havde været bedre end den vandpyt de hopper i. Så når det regner i ferien er det på med ja-hatten.

Når det er sagt er der dog intet at sige til, at du har brug for ny inspiration til at finde på noget at lave for at aktivere de små. Derfor har vi her samlet en lang liste med regnvejrsaktiviteter til børn, som er sjove for både store og små.

Læs med, og find ud af hvordan I får det bedste ud af det våde vejr.

Lue lisää

Billig legekøkken & ting til legekøkken

Leder du efter et billigt legekøkken og sjove ting til legekøkkenet? Så finder du de bedste priser og kvaliteter på legekøkkener i diverse online forretninger. Her fra siden har vi fremhævet de bedste legekøkkener til fornuftige priser.

Et legetøjskøkken til børn er nok en af de mest populære stykker legetøj. Her kan børnene nemlig efterligne hvad de voksne laver, og det er næsten altid den sjoveste leg. Netop fordi denne type legetøj er så populært, findes der i dag et væld af forskellige typer legekøkkener til børn. Du kan få den helt fra et par hundrede kroner og op til mere end 2.000 kroner.

Her på siden har vi kigget på de billige legekøkkener, hvor det heldigvis er muligt at få ret meget for pengene.

Lue lisää

Kehto vaihtopöydälle tai leikkikehälle

Pinnasänky tai leikkikehikko näyttää söpöltä ja koristeelliselta ja antaa vauvalle jotain jännittävää katseltavaa. Nykyään on tarjolla lukemattomia kauniita vaihtopöydän nojatuoleja, joten löydät varmasti juuri sinulle ja vauvallesi sopivan. Tälle sivulle olemme keränneet upean näköisiä vaippoja edulliseen hintaan.

Jokainen vanhempi tuntee luultavasti ongelman, joka liittyy vauvaan, joka on liian villi, kun hänet on vaihdettava. Vaipan vaihtaminen ja vauvan kunnollinen vaihtaminen voi olla vaikeaa ja aiheuttaa turhautumista. Onneksi vauvoja on melko helppo harhauttaa, eikä mikään ole varmaankaan jännittävämpää kuin kauniit hahmot, jotka leijuvat vauvan pään yläpuolella.

Vaipanvaihtopöydän kehdon avulla vauva voi maata paikoillaan vaipan tai vaatteiden vaihdon ajan. Pinnasänky vie vauvan huomion.

Luo viihtyisyyttä pukuhuoneeseen

Pinnasänky sopii myös erinomaisesti viihtyisyyden luomiseen pukuhuoneeseen. Varsinkin ensimmäisinä kuukausina vauvan vaihtamiseen kuluu paljon aikaa, joten on järkevää luoda todella viihtyisä pukuhuone, jossa voitte jutella yhdessä.

Joidenkin mielestä pinnasängyn kehto estää vanhemman ja lapsen välisen tärkeän katsekontaktin, mutta sinun on päätettävä itse, mikä sopii sinulle ja lapsellesi parhaiten. Voit myös odottaa, kunnes vauva on muutaman kuukauden ikäinen, jolloin vaipanvaihdot aiheuttavat usein ongelmia, koska vauva kiemurtelee, kääntyy vatsallaan eikä yleensä pidä paikallaan makaamista kovin jännittävänä.

Leikkikehikko on myös hyvä idea, sillä vauva voi maata makuulla ja halailla, kun sinä syöt välipalaa tai siemailet kupin kylmää kahvia. On uskomatonta, mitä kaikkea voi tehdä 5 minuutissa, kun on vauva.

Tähän olemme keränneet erilaisia söpöjä vaipanvaihtopeittoja ja kertoneet, mistä niitä voi ostaa. Voit myös tehdä oman. Voit lukea siitä sivun alalaidasta.

Söpö flamingot kruunu

Kauniit, tanssivat flamingot, joilla on kuninkaalliset kruunut päässään, vievät vauvan huomion. Kun lintu on liikkeessä, se näyttää siltä kuin linnut tanssisivat sulavasti ympäriinsä. Täydellinen, jos pidät romanttisesta lookista pastelliväreissä.

Uro ja pilvet neutraaleissa väreissä

Pilvet ovat jo pitkään olleet suosittuja lastenhuoneiden koristeita. Ja pinnasängyssä se on erittäin ilmeistä. Tässä näet söpöt pilvet yhdistettynä ilmapalloihin, jotka saavat kaiken näyttämään kauniilta taivaalta. Tässä mallissa on neutraalit värit, joten se sopii lähes mihin tahansa vauvan huoneeseen.

Värikäs uro

Jos et pelkää värejä, tämä Nooan arkki -versio on täydellinen sinulle. Vauvat näkevät kirkkaat värit heti elämänsä alussa, kun heidän näkökykynsä ei ole vielä kovin kehittynyt. Tämä on siis loistava pinnasänky vastasyntyneille, jotka alkavat katsella maailmaa.

Ongelmia musiikin kanssa

Sekä musiikki että hauskat hahmot, jotka liikkuvat ympäriinsä, tekevät tästä kehdosta varmasti ilahduttavan vauvasi. Toisin kuin muut mallit, tämä kestää leikkimistä. Sitä on jopa helppo liikutella ja se voidaan ripustaa vaunuihin.

Ongelmia virkattujen apinoiden kanssa

Jos pidät virkatusta lookista, tämä söpö kääre on juuri oikea valinta. Sen jaloista ja käsivarsista roikkuu söpöjä apinoita, ja se näyttää hauskalta. Onneksi, jos et osaa virkata itse, voit ostaa kivan virkatun pinnasängyn.

Uro alkaen Done by Deer

Tämä ei ole yksi halvoista uroista, joiden hinta on 600 kr. Toisaalta se on erittäin helppo kiinnittää pinnasängyn tai leikkikehän reunaan mukana tulevan pidikkeen avulla. Uurnassa on suositun Done by Deer -tuotemerkin tutut ja erottuvat eläimet.

Kaunis ilmapallo Fillipalta

Fillipan ilmapallot ovat olleet erittäin suosittuja Instagramissa, sillä ne ovat superkoristeellisia ja kauniita. Hauskaa katseltavaa sekä vauvalle että vanhemmille. Tässä on vain yksi ilmapallo, mutta voit ostaa myös uurnan, jossa on useita ilmapalloja.

Koristeellinen huone, jossa on pinnasänky muuttumisaluetta varten

Vauvanhuone on pienten lasten turvapaikka ja viihtyisä oleskelupaikka, vaikka he eivät käyttäisikään sitä paljon leikkimiseen vaan enemmänkin hemmotteluun ja nukkumiseen. Aluksi vauvat eivät välttämättä edes nuku omassa huoneessaan, vaan äidin ja isän parisängyssä tai vuoteessa. vauvansänky vauvansänky. Vauvan huoneen ja pukuhuoneen sisustamisessa on silti jotain uskomattoman kodikasta, ja monet tulevat äidit nauttivat siitä raskauden aikana.

Huoneen sisustus on erittäin tärkeää vauvan huoneen viihtyisyyden kannalta. Viihtyisän ilmapiirin luomiseen on useita tapoja. Seinien väri ja valitut huonekalut ovat tärkeä osa sisustusta. Mutta yksityiskohdat, kuten kuvia lastenhuoneeseen tai pinnasänky vaihtopöydälle merkitsee myös paljon. Huoneen pehmoinen tunnelma syntyy lähinnä vauvan tarvikkeista ja kaikista söpöistä yksityiskohdista, kuten pinnasängyn pinnasängystä.

Mutta vaikka pukuhuone olisi kylpyhuoneessa, se voi silti olla viihtyisä, ja siellä on varmasti tilaa suloiselle vauvan peitolle.

Löydä oikea myllerrys

Vauvanvaippoja on monenlaisia, jotkut mallit ovat värikkäitä ja soittavat musiikkia, kun taas toisilla on moderni, minimalistinen ulkonäkö. Sitten on joitakin malleja, jotka on suunniteltu auttamaan vauvaa rentoutumaan ennen päiväunia ja toisia viihdyttämään pieniä lapsia vaihtopöydän äärellä. Valinta riippuu täysin siitä, mitä haluat. Suurimmaksi osaksi vauvaa viihdyttää kuitenkin pelkästään se, että pinnasänky liikkuu.

Tee oma myllerryksesi

Jos osaat virkata, tehdä helmitauluja tai sinulla on muita luovia ideoita, voit myös tehdä oman uroon. Osta vain pidike harrastekaupasta ja anna luovuutesi vallata.

Lasten pyörä 4 - 5 vuotta

On aika hankkia 4-5-vuotiaan lapsen pyörä, kun juoksupyörä alkaa olla liian pieni tai lapsi tarvitsee lisähaastetta. 4-vuotiaan lapsen polkupyörä on loistava kulkuväline, ja sillä voi myöhemmin kulkea kouluun ja päiväkotiin ja takaisin. Katso täältä ja löydä lapsellesi sopiva pyörä.

Ehkä se on lapsesi ensimmäinen polkupyörä, jossa on polkimet, tai ehkä on aika hankkia isompi pyörä, joka sopii paremmin. Lapset kasvavat nopeasti. Oli syy mikä tahansa, voit lukea eri malleista tältä sivustolta ja löytää itsellesi sopivan.

Lue lisää

Lasten pyörä 2 - 3 vuotta

Skal dit barn have sin første børnecykel som 2 eller 3 årig ? Det er en god alder at introducere den første rigtige cykel med pedaler. Her har vi taget et kig på de forskellige typer børnecykler 2 – 3 år, og hvad du skal tænke over inden du køber.

Når du skal vælge en børnecykel 2 år til dit barn, skal den naturligvis være i den rette størrelse til dit barn. I denne alder kan børnene være mange forskellige højder, så du kan ikke nødvendigvis bruge det til noget, hvad andre børn på 2 år bruger.

Lue lisää

Paras tabletti lapsille | Katso paras lasten tabletti

Søger du en god og børnevenlig tablet til børn? Så kig med her, hvor vi kigger på hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en ny tablet som dine børn skal kunne bruge.

En tablet til børn er i de senere år blevet en populær gave til børn. Vi lever i en tid hvor elektronik fylder mere og mere i vores hverdag. De fleste børn kan fint navigere rundt i apps allerede ved 2 års alderen, og mors eller fars tablet er med garanti et hit.

En tablet er ikke kun underholdning for barnet, men det er også muligt at lære en masse nye ting. Barnet kan spille spil alt efter hans eller hendes alder, og i skolealderen der virkelig meget læring at hente i en god tablet til børn. 

Lue lisää

Luettelo isosiskon lahjasta tai isoveljen lahjasta

Marker en kæmpe ting i livet med en storesøstergave eller en storebrorgave. At få en søskende er både en gave, men det kan også være hårdt for den store, der nu skal dele mor og fars opmærksomhed. Med en gave til storebror eller storesøster gør du overgangen nemmere, og den store vil stråle af stolthed. Find perfekte gaveideer samlet her!

Når I kommer hjem fra hospitalet med den lille, er alt forandret i hjemmet. Mor og far vil være mere trætte, og det er nok svært for søskende i alle aldre at vænne sig til at have en lillebror eller lillesøster, der tilmed ikke rigtig kan være med til at lege endnu.

Forebyg søskendejalouxi ved at give den store søskende en storesøstergave eller storebrorgave. Så føler de sig også set, og det bliver lidt mere spændende for dem, at der er kommet en lille til.

Hvilken gave skal I vælge?

Det kan være en god ide at vælge en gave, som giver anledning til masser af timers leg, og gerne noget som I som forældre godt kan være med til, selvom I har en lille baby.

Det kunne være et spil, et puslespil, perler eller noget helt andet. Tænk over hvad dit barn ville synes var sjovt at lege med. Her må du også tænke på hvilken alder han eller hun har.

Hvis du ikke ved hvilken gave du vil vælge, så bare rolig – her på siden har vi nemlig samlet en række gode forslag til gaver til kan give til den store søskende!

En sød dukke

En perfekt gave til den nybagte storesøster eller -bror. Dukken kan både hjælpe barnet med at finde ud af hvordan man behandler en baby, og det bliver måske lidt sjovere at se lillebror eller lillesøster, når man selv har en baby at passe.

Hvis der skal være mulighed for masser af leg med dukken, kan du give en rigtig baby-ble til storesøster.

Yndlingstegnefilmen

Det kan nok ikke undgås at mor og far får lidt mere at se til med en nyfødt i huset. Derfor kan det være en dejlig pause for den store at kunne sidde og se noget tegnefilm. Det kan du også sagtens være med til, selvom du sidder med baby i armene og ammer eller giver flaske.

Så i gave til den nybagte storebror – eller søster kan I købe en god børnetegnefilm, som de kan nyde at se igen og igen.

Barbiedukker

Der kan gå virkelig mange timer med at lege med barbier. Samtidig er det nogen fine dukker, som den lille endnu ikke finder interessant. Derfor er det en god gave til den store, så han eller hun kan få noget legetøj i gave, der er til store børn.

Stor brandstation

Hvis gaven virkelig skal være noget særligt, så er denne flotte brandstation et godt bud. Her er der virkelig mulighed for at lege meget. Bilerne kan køre op og ned af rampen og slukke byens ildebrande.

Den er meget robust, så den kan sagtens holde til vild leg, hvis storebror – eller søster endnu ikke er så gammel.

Stort puslespil

Endnu en gave, som der kan gå rigtig mange timer med. Dette store puslespil danner en sjov bilbane på gulvet hvor bilerne kan suse rundt.

Et puslespil er en god gaveide, da det opfordrer til en lidt stille leg man sagtens kan lave, selvom den lille sover sødt.

Hvorfor give en gave til storesøster eller storebror?

Uanset hvor gammel dit første barn er, når der kommer en lille til, så vil det unægtelig være en helt ny situation i hjemmet.

Det vælter ind med barselsgæster, der er ved at falde i svime over den nyfødte, lækre baby, mens den store plejede at være midtpunktet.

Samtidig skal storesøsteren eller storebroren vænne sig til pludselig at være ”den store”. Der stilles nye krav, og der skal tages hensyn til baby. Med en gave til den store bliver overgangen måske lidt nemmere.

Er en lillesøster eller lillebror ikke gave nok?

Søskende er en gave – det kan de fleste blive enige om. Det er sikkert også en af grundende til, at I overhovedet har valgt at barnet skal have en søskende.

Men fra en 2-årig eller en 3-årigs perspektiv er en baby måske ikke det mest spændende? De kan jo ikke være med til at lege, og de optager en masse tid til amning, bleskift og vugning. Derfor er det virkelig skønt og har stor betydning for den store søskende, at han eller hun får en lille gave.

Hvad skal gaven koste?

Det vigtige er egentlig ikke hvad gaven koster, men nok mere det at den er der. De fleste ender nok med at give en gave, der koster 2-300 kroner. I dette prisleje kan du finde virkelig meget forkselligt legetøj, som vil være person som gave til storebror eller gave til storesøster.

Hvis det er et lidt ældre barn, på for eksempel 9-10 år kan det dog være sværere at vælge legetøj. I denne alder leger de ikke så meget mere, men er alligevel stadig børn.

Her må du tænke over at finde noget som de synes er sejt og spændende. Det kan være en legetøjsdrone, noget kompliceret LEGO eller måske noget flot, nyt tøj, de kan vise frem i skolen.

Forebyg søskende jalousi

Udover en gave er der masser af andre måder du kan forebygge jaloisi mellem dine to børn. Det kan dog være hårdt at være i, når du lige er blevet mor eller far til to, og samtidig skal kunne rumme, at dit  første barn måske føler sig oveset.

Selvom det er en helt naturlig ting, så er det naturligvis svært. Her har vi samlet nogen gode råd, som du kan tænke over allerede inden fødslen, så du kan sørge for at undgå at der opstår misundelse mellem dine to guldklumper:

  • Lad den store hjælpe med bleskift og tøjskift af den lille
  • Husk at en lille baby ikke altid er så spændende for et barn på 2-3 år
  • Lav ting alene med den store, når muligheden byder sig
  • Læs bøger om at blive storesøster eller storebror
  • Giv fridage til din førstefødte, så han eller hun føler sig inkluderet i den nye familiestruktur i alle skal vænne her til

Keinuteline, jossa on leikkitorni

Med et gyngestativ med legetårn i haven, kommer børnene vist aldrig til at kede sig. Når du skal investere i et, er det vigtigt at tænke på sikkerheden og ikke mindst på at det er nemt at samle. Her finder du forskellige gyngestativer med legetårn, som også er til at betale.

Her på siden har vi samlet en række forskellige gyngestativer med legetårn, som du kan indkøbe til de kære børn.

Lue lisää

Kuvia lastenhuoneeseen

Söpöt kuvat lastenhuoneeseen ovat todella kauniita. Jos haluat päivittää lapsesi huoneen söpöillä ja koristeellisilla kuvilla, tutustu tähän osioon. Tutustumme suosituimpiin ja kauneimpiin julisteisiin ja kuviin, jotka koristavat pikkuisesi huonetta. Lue lisää ja inspiroidu erilaisista kuvista lapsesi huoneeseen.

Kun etsit oikeaa kuvaa lapsesi huoneeseen, pidät luultavasti tärkeänä, että se sopii sisustukseen, mutta myös sitä, että sitä on hauska katsella.

Lastenhuoneeseen on todella paljon erilaisia kuvia ja julisteita, ja ne kaikki ovat tyyliltään erilaisia. Tältä sivustolta löydät inspiraatiota erilaisista kuvista, joten toivottavasti löydät juuri oikean kuvan lapsesi kodikkaaseen huoneeseen.

Koristele kuvilla

Vaikka lastenhuoneen kuvat ovat hienoja, lasten kuvat voivat itse asiassa luoda vauvalle tai lapselle viihtyisän nurkkauksen, jos hän nukkuu makuuhuoneessasi. Voit siis luoda lapsellesi nopeasti viihtyisän pienen nurkkauksen.

Kaikki lastenhuoneen kuvat eivät ole täynnä kirkkaita värejä ja eloisia hahmoja. Voit helposti hankkia tyylikkäämpiä kuvia lapsille pastelliväreissä ja hillitymmissä kuvissa. Mutta silti hauskaa katseltavaa pienelle lapsellesi.

Tutustu kuviin, jotka olemme valinneet tästä, ja löydä juuri oikeat kuvat, jotka tekevät lapsen huoneesta erityisen viihtyisän!

Söpö krokotiili Soft Galleriasta

Tämä Soft Galleryn juliste on sekä söpö että hauska katsella. Samalla se ei ole sisustukseltaan liian kovaääninen, joten se sopii lähes mihin tahansa lastenhuoneeseen.

Krokotiili sopii hyvin sekä pojan että tytön huoneeseen.

Söpö perhonen - kuva lastenhuoneeseen pastellisissa väreissä

Soft Galleryn uudet julisteet ovat lähes uskomattomia. Tässä näemme söpön perhosen pastellin vaaleanpunaisissa väreissä, mikä olisi todella söpö kuva tyttöjen huoneeseen, varsinkin jos huoneen sisustuksessa on samankaltaisia värejä muualla.

Perhonen on hauskaa katseltavaa pienille, ja se on kaunis kuva myös aikuisten nautittavaksi.

Siistit dinosaurukset

Monet lapset rakastavat kauniita esihistoriallisia eläimiä, jotka kerran elivät maapallolla. Tässä on erilaisia dinosauruksia jurakaudelta Eläimet on piirretty suurilla silmillä, joten tämä hieno juliste kiehtoo pienimpienkin lasten silmiä.

Se on peräisin Sebralta, ja sitä voi ostaa osoitteesta Lirumlarumleg.

Maailman kartta

Opeta lapsellesi koko maailmaa tämän värikkään maailmankartan avulla. Kartassa on pieniä kuvia siitä, mitä eri puolilla maailmaa on, joten siellä on paljon mahdollisuuksia hyvään keskusteluun ja oppimiseen.

Söpö leijonanaaras ja leijonanpentu

Kaunis symboli äidin rakkaudesta lapseensa - ja myös mukava kuva pienille katseltavaksi. Voit myös valita saman motiivin, mutta muunlaisilla eläimillä, esimerkiksi sarvikuonolla tai norsulla. Katso kaikki painokset täältä.

Kiva kuva ruotsalaisesta suunnittelijasta

Tämän hyvin erikoisen, satumaisen kuvan on suunnitellut ruotsalainen rouva Mighetto. Voit uneksia itsesi pois, kun katsot kuvaa, joka näyttää kertovan mielikuvituksellisen tarinan.

Prinsessa seinätarra

Lasten seinätarrat ovat täydellinen tapa hankkia kuvia lastenhuoneeseen, mutta ilman, että sen tarvitsee olla monimutkaista tai kallista.

Kuvaa ei tarvitse vasaroida. Kiinnitä se yksinkertaisesti seinään tai se voidaan kiinnittää huonekaluun. Halvat seinätarrat ovat loistavia lastenhuoneeseen.

Silly animals - seinätarrat lapsille

Söpöjä, hauskoja hassuja eläimiä, jotka koristavat minkä tahansa huoneen! Tässä kuvassa värit, jotka sopivat useimpiin poikien huoneisiin.

Söpöjä kuvia lastenhuoneeseen

Kuvat eivät ole vain söpöjä pikkulasten katseltavaksi, vaan ne ovat myös auttavat myös tekemään sisustuksesta houkuttelevamman ja viihtyisämmän.

Seinällä oleva kuva auttaa luomaan tilaa ja ilmapiiri siinä. Tiesitkö, että pienet vastasyntyneet vauvat näkevät oikeastaan vain - kirkkaimpia värejä ja etsit erityisesti valoa? Pikkuinen yrittää siis katso kuvaa välittömästi.

  • Lasten verkkosivuilla olevat kuvat korostavat sisätilat
  • Se on hauska jopa pienille katsoa
  • Kuvat tarjoavat mahdollisuuksia opettavaisiin keskusteluihin

Myöhemmin kuvat tarjoavat hyvät mahdollisuudet hyviin keskusteluihin, ja kasvatuksellisia keskusteluja sinun ja lapsesi välillä. Esimerkiksi kuva maailmankartta tarjoaa mahdollisuuden puhua monista eri aiheista.

Tällaista kuvaa varten lapsi saattaa kysyä; Missä Tanska on, missä kaupungissa me asumme, missä kirahvit asuvat ja niin edelleen.

Julisteiden ja kuvien monet edut

Onneksi kuvien laittamisen lapsen huoneeseen ei tarvitse olla kallista tai vaivalloista. Jos ostat julisteen, se voidaan itse asiassa kiinnittää turvallisesti niinkin yksinkertaisella tavalla kuin naulalla seinään, jos päätät ostaa siihen sopivat julisteen pidikkeet. Voit ostaa näitä suurimmasta osasta paikoista, joista ostat myös julisteen.

Voit myös ostaa lastenhuoneeseen todella halpoja julisteita tai jopa seinätarroja, jotka myös auttavat luomaan huoneeseen mukavan ja seikkailullisen ympäristön. Katso upeat seinätarrat lapsille täältä.

Löydä parhaat värit

Kun valitset kuvaa lastenhuoneeseen, on hyvä idea, että miettiä huoneen tyyliä ja värejä. Jos on jo paljon vaaleanpunaista ja vaaleanpunaista tyttöjen huoneessa, näihin väreihin sopiva kuva voi näyttää sävyjä.

Jos taas pojan huone on vauvansininen, - kuva tai juliste lastenhuoneeseen näissä sävyissä ja värit. Valinnanvaraa on niin paljon, että löydät varmasti sellaisen, joka sopii sinulle. vastaamaan haluamiasi värejä.

Hauska motiivi

Myös itse kuvan motiivi on tärkeä.

On monia kauniita ja hauskoja motiiveja, joita sinun lapsi nauttii katselusta. Kun valitset kuvamotiivia, mieti erityisesti seuraavia seikkoja mistä lapsesi pitää.

Rakastaako tyttäresi eläimiä? Vai onko sinulla poika, joka rakastaa kaikkia ajoneuvoja? Sitten voit varmasti löytää kuvan poikien huoneeseen tai tai tyttöjen huoneeseen, joka sopii täydellisesti.

Kuva lahjaksi

Valokuva on myös täydellinen lahja lapsille ja vanhemmille. Ei koristeellinen, se ei vie paljon tilaa teidän kotiin. Useimmat ihmiset löytävät sen jostain seinältään.

Voit antaa kuvan äitiyslahjaksi, ristiäislahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi. tai mihin tahansa tilaisuuteen sinun on löydettävä lahja. Kaunis kuva on super monipuolinen lahja, jota lähes kaikki rakastavat!

Legacy-telineet

Foråret er (forhåbentlig) snart på vej. Det betyder en masse dejlige ude timer og det kræver selvfølgelig noget børnene kan lege med. Så hvad med at få bygget et legestativ?

Lue lisää

Kotitekoisia leluja vauvalle & lapsille

Kotitekoisten lelujen ei tarvitse olla tylsiä lainkaan! Oletko kyllästynyt meluisiin muovileluihin, jotka ovat hauskoja lapsille vain ensimmäiset tunnit? Vai kaipaatko enemmän luovuutta arkeesi, jotta lapsilla olisi enemmän mahdollisuuksia käyttää mielikuvitustaan ja luovia puolia? Katso sitten tätä! On melko helppoa tehdä omia kotitekoisia leluja, joista lapset varmasti pitävät. Lue ja inspiroidu.

Erityistä itse tehdyissä leluissa on se, että lapset saavat olla mukana prosessissa, jossa lelu luodaan yhdessä. Tämä saa heidät varmasti innostumaan lopputuloksesta ja olemaan ylpeitä valmiista kotitekoisesta lelusta. Se on vähän sama asia kuin se, että lapset auttavat itse tekemään ruokaa - se maistuu vain vähän paremmalta kuin se, joka tarjoillaan heidän edessään kulhossa.

Lue lisää

Paras juoksupyörä lapsille

Kilpapyörä on loistava tapa aloittaa pyöräilyurasi. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita lasten maantiepyöriä. Lue myös siitä, mikä pyörä sopii lapsesi ikään. Ennen kuin ostat juoksumattoa, on kuitenkin otettava huomioon useita asioita. Lue lisää tästä alta.

Lääkintäpakkaus lapsille

Rukouslääkärisarjan avulla lapsesi ei enää koskaan kyllästy - eivätkä nuket tai nallet jää sairaiksi! Lasten lääkintäpakkaus sisältää kaiken, mitä sydämesi toivoo sairauksien parantamiseksi ja hoitamiseksi. Laastari päälle ja olet valmis lähtemään! Lasten lääkintäpakkaus on [...]

Halloween-puvut - Halloween-puvut lapsille

Halloweenia vietetään Pyhäinpäivän aattona 31. lokakuuta. Tanskassa yhä useammat huvipuistot ja kaupat juhlivat halloweenia pidempään lokakuussa. Lapset voivat inspiroitua kauniista mutta pelottavista koristeista, hienoista leluista ja puvuista. Tämä on erityisen [...]

Lahjakalenteri lapsille | Paras lahjakalenteri lahjoja lapsille

Lasten lahjakalenteri on ehkä paras asia lapsille joulukuussa! Mutta voiko olla haastavaa löytää 24 hyvää lahjaa tämän vuoden lahjakalenteriin? Lue sitten eteenpäin! Olemme keränneet tälle sivulle parhaat ja edullisimmat lahjat lapsille. Olitpa tekemässä joulukalentereita lapsille [...]

Hama-helmet joulu | Tee joulukuvioita Hama-helmillä

Hama - joulu helmillä Hama-helmet ovat olleet viime vuosina niin nuorten kuin vanhojenkin suosiossa. Täällä voit inspiroitua tekemään paljon kivoja joulumalleja odotellessamme. Hama-helmet ovat hauskaa luovaa ajanvietettä lapsille, ja niitä on erikokoisia lapsen iän mukaan. Helmi [...]

Miten tehdä muovailuvahaa? | Helppo resepti muovailuvahaa varten!

Voiko muovailuvahaa tehdä itse?

Kyllä! Muotoiluvahaa ei ole vaikea valmistaa itse. Se on sekä halpa ja helppo että hyvä projekti lapsille sadepäivänä. Joten aloita!

Alempana löydät helpon reseptin kotitekoisen muovailuvahan valmistukseen. Lue lisää

Baby Shower lahjaideoita | Hyviä lahjoja vauvalle

Etsitkö vauvakutsulahjoja? Tähän olemme keränneet paljon ideoita inspiraatiota varten. Löydä paras vauvakutsulahja mukavaan päivään! Tältä sivulta löydät luettelon parhaista vauvakutsulahjoista, jotta voit viettää todella mukavan päivän raskaana olevan ystäväsi, tyttäresi tai kenen tahansa [...]

Luovat lelut lapsille

Lasten luovat lelut ovat lähes aina hitti. Luovien lelujen avulla lapset voivat pitkälti itse päättää, millä he haluavat leikkiä, ja tämä kehittää sekä mielikuvitusta että luovuutta. Luovia leluja voivat olla kaikenlaiset erilaiset lelut. Periaatteessa kaikki lelut edistävät luovuutta, sillä lasten mielikuvitus [...].

Poliisin lelut lapsille

Jos lapsesi rakastaa kaikkea kohteliasta, olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme koonneet pienen valikoiman poliisileluja kaikenikäisille lapsille. Vieritä alaspäin nähdäksesi poliisin leluja lapsille


Varoitus: sprintf() [function.sprintf]: Liian vähän perusteluja /var/www/startpackage.com/public_html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php online 902