Paras tabletti lapsille | Katso paras lasten tabletti

Søger du en god og børnevenlig tablet til børn? Så kig med her, hvor vi kigger på hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en ny tablet som dine børn skal kunne bruge.

En tablet til børn er i de senere år blevet en populær gave til børn. Vi lever i en tid hvor elektronik fylder mere og mere i vores hverdag. De fleste børn kan fint navigere rundt i apps allerede ved 2 års alderen, og mors eller fars tablet er med garanti et hit.

En tablet er ikke kun underholdning for barnet, men det er også muligt at lære en masse nye ting. Barnet kan spille spil alt efter hans eller hendes alder, og i skolealderen der virkelig meget læring at hente i en god tablet til børn. 

Sisällysluettelo

Hvornår er mit barn gammel nok til at bruge tablet?

Faktisk kan børn godt bruge en tablet allerede fra 2 – 3 års alderen. Hvor meget de bruger den er helt op til jer som forældre, da det kommer an på hvordan jeres barn håndterer sin tablet. Nogen børn leger med deres børnetablet i 10-20 minutter, og ligger den selv væk, mens andre børn skal have klare regler for hvor længe det er ok at lege med den. 

Her har vi samlet et par eksempler på de bedste tablets til børn. 

Apple iPad mini

En iPad har igennem tiden været en af de mest populære tablets, og ikke mindst deres miniformat, der på mange måder har den perfekte tablet-størrelse.

I App Store finder du et væld af forskellige apps og spil til børn. Køb en tablet til lav pris her

Lue myös:   Ulkona käytettävät lelut 3-vuotiaille | Ulkona käytettävät lelut 3-vuotiaille lapsille

Tablet på budget

En billig tablet er perfekt som børnetablet. Denne model fra Huawei har både kamera, masser af plads og er meget brugervenlig. Nem at have med på ferie eller i bilen (se her: tips til bilferie med børn) (se her: tips til bilferie med børn). Og så er det heller ikke en katastrofe hvis den ikke holder i evigheder, fordi den ikke har kostet en formue.

Cover til tablet

Skal den bette sidde selv med ipadden, så skulle den jo nødig gå i stykker. Med dette cover er den godt beskyttet.

Der er gode håndtag i siden, og så kan den også stå op, så det bliver nemmere at se tegnefilm eller spille på den. Dette cover passer til en iPad mini fra Apple. Køb til 299 kr. her – 1 dags levering

Legetøjstablet

Hvis du synes, at dit barn endnu er for lille til en rigtig tablet, så er denne et godt sted at starte! En legetøjstablet kan også gøre, at junior holder sine fingre fra din tablet.

Den ligner en rigtig tablet, men har 30 ikoner der hver kan sige en sjove lyde eller ord. Find den hos Jollyroom til 189 kroner.

Hvorfor er en børnetablet godt legetøj?

Kan han ikke bare lege med mudder, ligesom da mor var barn? 

Børn skal bestemt have mulighed for at lege ude, men faktisk kan barnet lære rigtig meget af at lege på deres børnetablet. Der findes masser af apps, hvor før skolebarnet kan øve sig i at regne og lege med tal og bogstaver. Puslepspil er også en god leg, som styrker barnets hjerne.

Lue myös:   Lelut 7 vuotta | Jännittäviä leluja koululaiselle

Børnene kan også se deres yndlingstegnefilm på en tablet til børn, uden at mor og far behøver at se det samme i fjernsynet. Tabletten er også oplagt at bruge, hvis I sidder sammen og ser film eller spiller et spil.

Perfekt til rejser og ferier

At give sit barn en tablet kan virkelig redde en flytur eller en lang køretur. Så også her er en tablet til børn virkelig praktisk at have med på farten. Samtidig kan den også bruges til andre ting, såsom at gå på nettet, tjekke mail osv. selvom I er væk hjemmefra.