Legetøj 2 år | Det bedste legetøj til børn 2 år | Køb legetøj online

Hvad leger en 2 årig med: Her på siden finder du masser af godt legetøj til et barn på 2 år.

Hvis du leder efter den perfekte fødselsdagsgave, julegave eller en gave til en helt tredje anledning, er du kommet til det rette sted!

Her på siden har vi listet en række af det bedste og mest populære legetøj til børn på 2 år.

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Her er det bedste legetøj til barn på 2 år. Klik for at læse mere om legetøjet. Forhåbentlig finder du det helt rigtige legetøj, som skal gives til dit barn, eller måske barnebarn eller andet.

 

Liste med det bedste legetøj 2 år

Her har vi samlet alt det bedste legetøj til et barn på 2 år. Køb legetøj online hos de mange forhandlere. Ud for hver gaveide, finder du et eksempel samt prisen på det, og hvor du kan købe det. Du kan garanteret finde en god gave på vores liste: Legetøj 2 år.

 

 

Værktøjsbænk – til fingernemme børn

Når der skal sættes hylder op eller samles møbler, kan man næsten være sikker på små tilskuere, der gerne vil hjælpe! De fleste børn elsker værktøj og med denne seje bænk får de virkelig mulighed for at udfolde deres evner. Her ses en “luksus” udgave i træ, men de fås også i billigere varianter. Se dem alle på Coop.

Osta täältä

 

 

 

Rengøringsvogn til børn

Findes der noget bedre, end et barn der elsker at gøre rent? Lad barnet øve sig med denne sjove rengøringsvogn. Så bliver rengøringen bogstavelig talt til en leg! En perfekt julegave til et barn på 2 år.

Osta täältä

 

 

 

Legekøkken og legemad til den lille kok

Legekøkken er populært til børn i mange aldre, hvorfor vi også har nævnt det her. Lad den lille kokkere lækkert mad til hele familien i sit helt eget legekøkken!

Hvis der er noget sjovt legemad i køkkenet, kan børnene bruge timevis på at kokkere i køkkenet.

Osta täältä

Salatskål. Sjove og lærerigt trælegetøj.

 

Populært legekøkken i træ

I køkken legen kan barnet på 2 efterligne de voksne, hvilket altid er en sjov leg. Børn lærer igennem leg, og et legekøkken er en god måde at lære de forskellige madvarer at kende. Vælg for eksempel det viste legekøkken i træ med komfur, vask, skabe, 2 kogeplader og krydderihylde. 1.049 kr.

Lue lisää ja osta täältä.

 

 

Rubensin lapsinuket

Rubens barn dukker er anderledes end så mange andre dukker, hvilket også er grunden til at de er så populære hos børn. Dukkerne har et realistisk udseende, og er enten drenge eller piger med alt hvad der dertil hører. De har også forskellige hudfarer.

.

Dukkerne har en lille vægt i sig, som gør at de føles som rigtige babyer. Rubens barn dukker er svensk produceret, og er kendt for at være meget sikre, og egnet til børn i alle aldre. Alle dukkerne har navne. Der er mange Ruben Barn dukker at vælge i mellem. Se et stort udvalg af de populære dukker lige her Rubens barn dukker her 

 

Dukker og dukkevogn

At lege med dukker er en god leg for børn i næsten alle aldre. Det er en sjov rolleleg, hvor børnene igen får lov til at efterligne det de voksne gør. Til små børn på 2 år vil jeg anbefale en blød babydukke, uden mekaniske funktioner. Det er bedst for de helt små børn at få lov ti lat bruge deres fantasi så meget som muligt. Det kan de med en blød dukke. Er du på jagt efter den bedste dukke til din dreng eller pige, bør du læse vores store artikel om dukker her: → Find den bedste dukke: Liste med gode dukker 

Blød babydukke – lille sød dukke

Godt bud på min første dukke. 179 kr. Osta täältä.

Søde dukker i tre forskellige varianter. Dukkerne kan åbne og lukke øjnene, og er dejlige at kramme. Dukkerne passer perfekt i den lille røde dukkevogn fra Krea (se den her). Hvis du gerne vil læse mere om de søde dukker, så kan se se pris osv. täällä 

Smallstuff dukkevogn – sød dukkevogn i flet

  • Pris 769,95 kr.
  • Forhandler: Gucca
  • Madras medfølger, sengetøj skal købes seperat
  • Osta täältä 

Rigtig sød og holdbar dukkevogn i flet. Med sit fine design, er dukkevognen både flot at kigge på og sjov at lege med for de små. På hjulene er der påsat gummi, så dukkevognen ikke larmer eller ridser gulvet. Smallstuff dukkevognen fås i flere farver. Her er den vist i naturfarve. Se alle farver her.

Dukkevogn i træ | Se hvilken dukkevogn du skal vælge

Se flere dukkevogne her

Sebra dukkevogn i træSebra dukkevogn

Sebra dukkevogn er en populær dukkevogn. Den er flot og dekorativ, og har et holdbart design. Hjulene er med gummikanter, så gulvet ikke ridses når der køres med vognen. Pris 869,95 kr. Køb denne søde Sebra dukkevogn her .Dukkevognen fås også i grå og rosa!

Moover dukkevognMoover dukkevogn

Meget stabil dukkevogn, der kan holde til det meste, selv hvis der engang imellem bliver kørt lidt hurtigt. Dukkevognen er lavet i birketræs finer, som er en blød og holdbart træsort, der er super god til legetøj. Vognen kan fra børnene er 10 mdr., og der er plads til både små og store dukker i dukkevognen. I kalechen er der udskåret et lille hjerte, der pynter flot. Pris 579,95 kr.Designet af Kåre Tofte. Fås også i rød! Køb den fine Moover dukkevogn lige her

Lue myös:   bObles - Lasten kaatumiskalusteet, jotka vahvistavat motorisia taitoja ja tasapainoa.

 

 

 

Retro dukkevogn

Her er en lidt anderledes dukkevogn med et retroinspireret udseende. Dukkevognen er i flet, og er meget stabil at køre med. Dukkevognen er både fin og sjov at lege med. Det er ikke en billig dukkevogn, men til gengæld en man ikke lige ser hver dag. Du kan købe den søde dukkevogn lige her

 

Dukkevogn med antik udseende

Endnu en anderledes dukkevogn. Denne med et antik udseende. Selve dukkevognskassen er i flet, og kalechen og stoffet er besat med yndige flæser. Dukkevognens styr bøjer lidt, hvilket giver den et rigitg flot udtryk. Du kan købe denne dukkevogn her til 499 kr. 

 

Klassisk dukkevogn med store hjul.

Her er endnu en yndig dukkevogn i flet, og med fint, hvidt stof med flæser. Er du på udkig efter en dukkevogn, der ikke ligner alle andre, så er denne et godt bud. Dukkevognen er især god til de lidt større børn, da den har lidt højde. Dukkevognen har gummi på hjulene, så den kører lydløst. Prisen er 1.149 kr. Du kan se mere om de nfine dukkevogn lige her

 

 

[romahdus]

 

Godt legetøj er udendørs legetøj: Børn elsker at lege ude!

Udeleg er et hit for 2 årige børn, der har styr på at gå og løbe. Børn i 2 års alderen bliver mere og mere selvstændige, og kan rigtig meget både motorisk og sprogligt. Her har vi valgt at fremhæve gyngestativer og trampoliner, der både udvikler barnet og giver massevis af sjov. Hvis I leder efter en større gave, som barnet kan få glæde af i mange år frem, så er et gyngestativ med rutchebane en rigtig god gave til et barn på 2 år.

→ 10 sjove udendørs lege for børn


Gyngestativ med rutchebane

På et gyngestativ kan barnet lege i timevis, samtidig med at hun styrker motorikken. Hun vil helt sikkert elske selv at kravle op på rutchebanen, og nyde den høje fart på vej ned. I 2 års alderen er barnet ved at være stor nok til at sidde på en rigtig gynge – altså ikke en babygyn

Luksusgyngestativ i træ. Pris 4.249 kr. Mene kauppaan.

ge, som er gode til de helt små babyer / børn.

 

Gyngestativ i træ

Her vises et rigtig godt gyngestativ i træ. Gyngestativet er i virkelig holdbart design, og er produceret i trykimprægneret træ, der kræver et minimun af vedligeholdelse.Gyngestativet er produceret i Sverige af en producent, der er kendt for kvalitetsprodukter, der selvfølgelig er sikkerhedsgodkendt og fuldstændig fri for farlige stoffer og skadelig kemi.

Køb det flotte gyngestativ her

Se flere gyngestativer her

Gyngestativ med rutchebane

Sjovt gyngestativ, der også har en rutchebane og et legetårn. Gyngestativet er i træ, som er et godt og holdbart materiale. Til prisen på 3.999 kr., får du her et rigtig godt gyngestativ. >>Lue lisää ja osta se täältä. 

 

Levyn keinu

Her er en yderst prisvenlig gynge til kun 129 kr. Gyngen kan nemt hænges op i et træ, så børnenen kan lege på den. Den simple udformning udfordrer børnenes balance, og der er mulighed for at lege på rigtig mange måder. Lue lisää ja osta täältä. 

 

Lille gyngestativ i plast

 

Her er et perfekt lille gyngestativ til de mindste. Gyngestativet kræver ikke meget andet vedligeholdelse end at tørre det af engang i mellem. Derudover er det nemt at flytte rundt på, når der skal slåes græs. Gyngestativet er et godt valg som det første gyngestativ. Pris 1.499 kr. Læs mere og køb nemt gyngestativet her.

 

 Stort legestativ med gynge, rutchebane og legetårn

Her er et lidt større gyngestativ, til en god pris på 2.149 kr. På legestativet er der to gynger, rutchebane, legetårn og plads til sandkasse nedenunder. Alt i alt et legestativ med plads til flere børn, og mulighed for mange timers leg. Der medfølger alle materialer, og udførlig guide til at samle det. Læs mere og køb gyngestativet med gratis fragt her.

 

 

 

Gyngestativ med udfordrende klatrvæg

Her får du et gyngestativ fremstillet i det virkelig holdbare trykimprægneret træ. Det kan holde sig pænt i op til 20-25 år når det står udenfor i det danske vejr. Gyngestativet er svensk produceret, og er fremstillet på en miljøvenlig måde. Prisen er 3.098 kr. Læs mere om gyngestativet her

 

 

 

Babygynge

En babygynge er god til de mindste, der endnu ikke helt selv kan holde balancen endnu. Denne gynge kan hænge både indenfor og udenfor, og koster 499 kr. Gyngen kan monteres i loftet eller en dørkarm. Se mere om gyngen og køb her. 

 

Se 3 af de bedste babygynger her.

Keinuteline, jossa on liukumäki ja tuplakeinu

Et meget prisvenligt gyngestativ med stålramme. På gyngestativet er der en dobbeltgynge, så det bliver ekstra sjovt for to børn at gynge.  Stativet monteres med spyd i jorden, så det står godt fast. Prisen er 1.954 kr. Lue lisää ja osta se täältä. 

 

 

 

 

[romahdus]

Trampoliini

Trampoliner er utrolig populære til børn, og de findes i mange haver rundt omkring i Danmark. På trampolinen styrker barnet sin balance. Bliver man rigtig god, kan man med tiden lære mere komplicerede tricks, som gør legen endnu mere

udfordrende.

 

 

Se mange gode trampoliner her

For en 2 årig vil det dog være rigelig udfordring blot at hoppe op og ned på trampolinen. Du kan få trampoliner i mange størrelse og kvaliteter. Hvis du har pladsen, er en stor Berg Trampolin en rigtig god invistering. Berg har produceret trampoliner i over 30 år, og er eksperter på området.

Lue myös:   Oball - Godt stimulerende legetøj til baby

Køb Berg Trampolin her. 

Klik her og se søde mini trampoliner!

Mini trampolin med Thomas Tog 

Her får du en sjov trampolim,som er ideel som første trampolin ved 2 års alderen. Trampolinen styrker dit barns  balance, koordination og styrke helt fra start. Og så er den rigtig sød med Thomas Tog! Pris 649 kr. Køb Thomas tog trampolin her. 

Gurli Gris Trampolin, der siger lyde

Sjov trampolin med Gurli Gris, som er kendt fra TV og Netflix. Trampolinen kan sige sjove lyde, når man hopper, som er et sikkert hit for en 2 årig. Det er en af de bedste mini trampoliner da den har et håndtag som hjælper med at holde balancen. Pris 768 kr. Køb den søde Gurlig Gris trampolin her. 

Foldbar mini trampolin med håndtag

Denne skønne mini trampolin er sikkerhedstestet og egner sig perfekt til børn på 2 år. Det smarte ved mini trampolinen er at den kan foldes sammen, så den ikke fylder meget, og nemt kan pakkes væk. Pris 849 kr. Osta se täältä

 

[romahdus]

Løbecykel

Krea løbecykel. 699 kr. Mene kauppaan. 

I 2 års alderen begynder barnet at være stabil nok til at køre på en løbecykel på 2 hjul. Den stiller store krav til balancen, og er en ny måde at bevæge sig på.

Når barnet kommer frem ad på løbecyklen, skal han koordinere sine bevægelser, hvilket er sundt for både den kropslige og mentale udvikling.

 

Hoppedyr / hoppeko

Hoppeko i hvid. 279 kr. Se mange flere farver täällä.

I 2 års alderen giver det motorisk mening at lege på et hoppedyr, eller hoppeko som det også kaldes. Barnet er stort nok til at nå jorden med fødderne, når han sidder på hoppekoen, og kan også selv kravle op og ned fra hoppekoen. Børn elsker at hoppe og leg i bevægelse, og netop derfor er hoppekoen en god gave til en 2 årig.

Klik for at se flere sjove hoppedyr her

Grøn hoppeko fra Krea

Sjov hoppeko i grøn fra mærket Krea, der laver masser af godt legetøj til børn. Når børnene hopper på koen, udvikler de deres motorik, og får en bedre balance. Du kan købe denne søde grønne hoppeko her

 

 

Hoppedyr: blå flodhest

En rigtig sød flodhest i flere farver. Et lidt anderledes hoppedyr, som børnene helt sikker vil elske. hoppedyret er en god måde at udvikle børnenes motorik, og udvikle lysten til at røre sig. Du kan købe denne sjove hoppeflodhest her

Pink hest – et sjovt hoppedyr

Sjov hoppehest eller måske et æsel? Hoppedyret kan tåle op til 40 kg. belastning, så det er bare med at komme igang. Du kan købe dette farverige hoppedyr her

 

[romahdus]

Tegnetavle

En tegnetavle er en af de mindre gaver, som ikke desto mindre vil give mange timers sjov og kreativ leg. Man kan tegne på tavletavlen, og viske det ud igen med det samme. En tegnetavle er en god måde for barnet at være kreativ, og blive bedre til at tegne. Samtidig har tavlen den fordel, at man ikke kan tegne på møbler og andet, som mor og far helst ikke vil have farvelagt med tusser. Denne fine tegnetavle har 4 sjove stempler, og tegningen kan viskes ud ved blot at hive i knappen på siden. Den har en pude bagpå, så den er rar at sidde med på skødet. Læs mere og køb denne flotte tegnetavle lige her. 

Meget mere legetøj 2 år

Scroll ned og find endnu mere legetøj, der er specielt godt til børn på 2 år. Alt legetøjet er naturligvis godkendt til børn under 3 år, og uden små dele. Derudover udfordrer legetøjet både sprog og motorik, som er i rivende udvikling i denne alder.

 

Hammerbræt

Et hammerbræt er fantastisk til at styrke koordination og samarbejdet melllem hånd og øje. De små søm skal hamres ned i brættet, som både er sjovt, og så siger det også en dejlig lyd hvilket næsten uden tvivl er en fest for en 2 årig. Derudover er der masser af træning til finmotorikken, når sømmene skal placeres i de små huller. Du kan købe et hammerbræt lige her 

Lego Duplo traktorLEGO Duplo

Disse populære klodser har børn leget med i mange år. Klodserne er enormt holdbare, og er nærmest ikke til at slide op. Lego Duplo er virkelig godt legetøj til børn på 2 år, da det udfordrer finmotorikken og samtidig giver mulighed for at bruge fantasti og kreativitet. Der er mange sjove Duplo pakker at vælge i mellem, så der er garanteret en, der passer til dit barn. Se alle produkter fra Lego Duplo her. 

 

Badelegetøj – gør badet sjovere

Det er ikke altid lige sagen at skulle i bad. Ihvertfald ikke for alle børn på 2 år. Men med noget sjovt badelegetøj, bliver det lige pludselig mere spændende at gå i bad. Hos Børn i Balance har vi set, at der er forskellige badelegetøj at vælge i mellem, som alle er egnet til 2 årige og selvfølgelig uden kemi eller andre kedelige stoffer. For eksempel kan du købe disse sjove fisk til kun 59 kr., der ser ud som om de danser, når de kommer i vandet. Se badelgetøj her.

Lue myös:   Hiekkalaatikkopöytä - Piknik-pöytä, jossa on sisäänrakennettu hiekkalaatikko, on hitti.

Sjove magneter med bondegårdstema

Hvis der er noget børn elsker, så er det dyr. Disse fine magneter bliver uden tvivl et hit hos børn på onkring 2 år. De kan bruges til at pynte køleskabet, eller måske sættes op på barnets egen magnettavle. At sætte dem op på køleskabet, og tage dem ned igen kan der helt sikkert gå lang tid med. Det er også oplagt at lære nye ord, og snakke om hvilke dyr der er på billederne. Køb de søde magneter hos Børnenes Kartel her. 

Huskespil med frugter og grøntsager

Et huskespil er genialt til denne alder. Dette huskespil i træ er fyldt emd fine billeder: Huskespillet træner barnets hukommelse, genkendelsesevne og selvfølgelig muligheden for at lære en masse nye ord. Et barn på 2 år kan ikke spille huskespillet alene, men kan lære rigtig meget af at spille det med en voksen. Køb det søde huskespil her.

Xylofon – musik er sundt!

Børn elsker musik. Det opfordrer dem til at danse og bevæge sig, hvilket naturligvis udvikler deres motorik. At synge og spille på instrumenter samtidig giver børnene muligheden for at lære rytmerne i sproget, og på den måde blive hurtigere til at lære nye ord og sætninger. I 2 års alderen er sproget i rivende udvikling, og et instrument som for eksempel en xylofon er en rigtig god gave at give, og noget legetøj der uden tvivl vil blive leget meget med. Køb den fine xylofon her. 

Træklodser fra Design Letters

De flotte klodser kan leges med på et utal af måder. De kan stables til et højt tårn, eller ligge ved siden af hinanden. Tallene er trykt på dem, så de er oplagte til at lære at tælle med. I starten kan børnene måske tælle til tre, men det går overraskende hurtigt at lære at tælle til ti. Klodserne lader børnene bruge deres fantasi, og så er de bare super lækre og god kvalitet. Køb de flotte klodser her. 

 

Et legehus – med elektronisk ringeklokke og bord / bænkesæt

Et legehus i haven er perfekt til 2 årige, og opefter. Legehuset danner rammen om mange timers leg i haven, og er også oplagt til at lege flere børn sammen. Det fine legehus her er i plastik, og kræver næsten ingen vedligeholdelse, og er tilmed nemt at samle. Legehuset bliver hurtigt børnenes fristed, hvor legen og fantastien får frit løb. Se dette, og flere fine legehuse lige her. 

 

Gyngehest – fantastisk legetøj for 2 årigegyngehest

En gyngehest er endnu et af de stykker legetøj, der alle dage har været brugt og elsket af børn. At lege på gyngehest efterligner det at ride på en rigtig hest, måske i det vilde vesten! Uanset hvad er legen god for motorikken, da balancesansen trænes når barnet gynger frem og tilbage. Se de sødeste gyngeheste lige her. 

 

Modellervoks

Modellervoks er endnu en type legetøj, der i den grad appellerer til fantasien. Modellervoks er i flotte farver, og man kan forme lige hvad man vil. Hos Børn i Balance finder du masser af modellervoks, og tilbehør dertil. Køb modellervoks her

 

 

Et barn på 2 år meget mere stabil på benene, end et barn på 1 år. Han har lært at løbe, at gå både forlæns og baglæns, og kommer i det hele taget hurtigt og stabilt frem i verden. Barnet har også fået bedre finmotorikske evner. Hun kan sætte perler på en snor, eller ramme sømmene på et hamrebræt.

Flot klatrestativ – en speciel gave

Klatrestativ. 2.649 kr. Mene jälleenmyyjälle.

  • Sikkerhedsgodkendt og stilfuldt legetøj
  • Pris 2.649 kr.

Køb dette flotte klatrestativ lige her

Leder du efter en helt særlig gave, er dette dekorative og stilfulde klatrestativ med rutchebane, i en liga helt for sig selv. Klatrestativet lever ikke blot op til EN71-8: 2003 Sikkerhedskrav, men overstiger dem også. Det har højkvalitets tekstur-finish for ekstra flot look

Klatrestativet hjælper børn med at udvikle kognitive og motoriske færdigheder.

Egenskaber

  • Kuplen er med en 1.20 m. lang himmelblå rutsjebane.
  • Kuplen overstiger kravene i den europæiske standard.
  • Leveres fladpakket og forboret med let vejledning.
  • Let at samle (cirka 2 timer for 2 voksne)

 

Gode gaveideer til barn på 2 år

Legetøj hvor hun kan bruge hænderne til at skabe noget, er en rigtig god gaveide til et barn på 2 år. Det kunne for eksempel være en tegnebog, eller sjove farver hun kan lege med. En togbane er sjov til denne alder, og kan bruges i flere år frem. Scroll ned for at se vores liste med en masse gode gaver til børn på 2 år.

Motorisk legetøj 2 år

Motorisk legetøj er godt til næsten alle aldre. Børn elsker at bruge deres krop, og det er sundt for dem at bevæge sig og styrke deres koordination og balance. På listen over legetøj til 2 årige har vi også lagt vægt på at nævne legetøj, der også udfordrer motorikken.

Godt legetøj til barn på 2 år

Børn på 2 år er så småt kommet i den velkendte selvstændighedsalder. Det betyder at hun ved hvad hun vil – og i særdeleshed, hvad hun ikke vil. Det derfor en god alder at gøre legen en del af forskellige praktisk gøremål. En legetøjsstøvsuger, legekøkken og andre ting som barnet kender fra hjemmet, er godt legetøj til denne alder. Dukkelegen er ofte meget populær for barnet på 2 år. Dukker er både drengelegetøj og pigelegetøj. Dukkerne skal puttes, have mad, skiftes og alt det som barnet kender fra sin egen hverdag.