Miksi sinun pitäisi tarkistaa vakuutus, kun sinulla on lapsi: 5 hyvää syytä

Det er altid en god ide at gennemgå forsikringerne, når der sker store ændringer i livet såsom ankomsten af en lille ny. Du skal dog holde tungen lige i munden, når du læser forsikringsvilkå for i de fleste tilfælde er dit barn dækket af moderens forsikring de første 1 – 2 år. Derefter er det dog afgørende, at dit barn er forsikret. Læs med her og få svar på dine spørgsmål.

Det er en god ide både at have indbo forsikring og en ulykkesforsikring til dit barn. Indboforsikringen dækker for eksempel stjåne ting, mens ulykkesforsikringen dækker såkaldte udefrakommende skader – fx. hvis en gren slår barnets briller af, og der kommer en stor ridse i glasset.

Sisällysluettelo

Dækket af moderens forsikring

Der er dog ingen grund til at stresse over forsikringer så snart din guldklumpen er kommet til verden. Hvis moderen til barnet selv har en ulykkesforsikring vil barnet næsten altid være dækket af denne det første år, somme tider to år. Det kan du nemt tjekke op på i dine forsikringsvilkår.

5 gode grunde til at tegne en kombineret børneulykkesforsikring

Vær opmærksom på, at den almindelige børnelulykkesforsikring ikke dækker ved sygdom og varige mén. Vi anbefaler derfor en kombineret børneulykkesforsikring, hvor du er sikret i tilffælde af sygdom og varige mén. Når først ulykken er ude, er det nemlig for sent.

Er ulykken ude, er en god forsikring guld værd. Forsikringen koster som regel et årligt beløb og fungerer som et økonomisk sikkerhedsnet under din økonomi. Børn er dyre, og med en forsikring behøver du ikke lægge søvnløs over voldsomme, udforudsete regninger, når ulykken er ude.

Lue myös:   Tutkimus: tässä on Tanskan halvin lastenhoitojärjestelmä

Få uforpligntende tilbud på forsikringer her

#1 Dit barn kommer til skade

Hvis dit barn kommer alvorligt til skade og får mén kan forsikringen gå ind og dække omkostninger til for eksempel fysioterapi eller lignende. Er der tale om varige mén kan barnet få en erstatning.

#2 Dit barn bliver kritisk syg

Gud forbyde at dit barn bliver alvorligt syg. Men skulle du ende i den situation er forsikringen alt afgørende. Du kan nemlig ikke bare tegne den med samme vilkår, efter du har fået vished om, at dit barn er syg. Tjek også altid om forsikringen yder begravelseshjælp. I den værst tænkelige situation er det ikke pengene der skal have lov at fylde.

#3 Dit barn gør skade på et andet barn

Det går somme tider vildt for sig i børnehaven eller i skolegården. Dit barn kan komme til at sparke et andet barn i øjet, og ødelægge det andet barns syn. Selvom det virker som et utænkeligt scenarie, så er faktum altså at det sker. Sørg for at dit barn er forsikret, så du ikke skal betale omkostninger til det andet barn af egen lomme, såfremt det vurderes at dit barn holdes ansvaligt.

#4 Få økonimisk sikkerhed

Uforudsete regninger kan vælte enhver økonomi. Med en børneulykkesforsikring har du et solidt sikkerhedsnet, som sikrer at du ikke står i en situation hvor du ikke kan betale for store uforudsete regninger som fx. ødelagte briller.

#5 Beskyt dit barns tænder

Efterhånden som mælketænderne falder ud, og erstattes af blivende tænder, er det vigtigere end nogensinde at passe godt på dem. Hvis dit barn falder og slår sin tand, kan du melde det til forsikringen. Hvis slaget giver problemer senere i livet kan barnet få dækket omkostninger til tandlægeregningerne.

Lue myös:   Ulykkesforsikring til børn - Få et godt tilbud på en børneulykkesforsikring

Hvorfor skal du forsikre dit barn?

Forsikringen er en sikkerhed til både dig og dit barn. Bliver dit barn alvorlig syg, eller kommer ud for en ulykke er det nødvendigt med en forsikring der kan betale for de dyre ting og eventuelt erstatning, som dit barn får brug for.

Vær forsikret, når børn ødelægger ting

Os der har børn kender alt til deres evne til at komme til at ødelægge ting. Det kan være et træpuslespil, der ryger ind i tv’et, en mobil i toilettet eller et par briller der ryger på jorden. Med en forsikring har du et sikkerhedsnet under din økonomi. Vær dog opmærksom på, at det i nogle tilfælde er en indbo forsikring du skal bruge til ødelagt elektronik i hjemmet.

Forsikring af hjemmeboende børn

Så længe dit barn bor hjemme, er de også dækket af din indboforsikring. Den dækker også delebørn, så længe de er i dit hjem.

Tandskade hos børn: Pas på de blivende tænder

Hvis dit barn få et slag på sine mælketænder kan du melde det til barnets egen forsikring. Også selvom, der ikke er noget problem nu og her. Når skaden er anmeldt kan barnet få økonomisk hjælp, hvis slaget giver skader senere i livet. Et voldsomt slag kan sagtens påvirke de blivende tænder og resulterer i dyre tandlægeregninger i barnets voksenliv.

Kræft og andre alvorlige sygdomme

Bliver dit barn ramt af en alvorlig sygdom, for eksempem kræft kan det være altafgørende, at du har styr på forsikringerne inden barnet bliver diagnosticeret. Der kan være tale om hjælpemidler eller erstatning.

Lue myös:   Hvor meget får man i barselsdagpenge?