Udendørs leg og legetøj

Læs vores artikler om udendørs leg. Læs om det alt det sjove legetøj til udendørs leg.

Gode ideer til bilferie med børn

Skal I på bilferie med børnene, er der garanteret en masse spørgsmål, der melder sig. Hvordan skal I underholde børnene i bilen? Og hvordan få I en hyggelig tur men I triller ned af den tyske autobahn, eller hvor turen nu går hen? Læs med her og bliv helt klar til årets bilferie med børn.

En kør selv ferie giver en vis frihed. I bilen har I jeres egen lille base, hvorfra der kan hygges og kigges ud af vinduerne. I disse tider bliver det stadig mere populært at tage på ferie i bilen, både fordi det er mere miljøvenligt end at flyve, men også fordi det er en super nem måde at rejse på, også med børn.

Men som med alle andre typer ferier, så er der altid nogen udfordringer, når der er skal børn med. Vi ved jo alle hvordan det er med utilfredse børn på bagsædet.

Lue lisää

Oplev Danmark på to hjul! Tag på cykelferie i Danmark

Har du overvejet at tage hele familien med på cykeltur i Danmark? Det er en skøn og meget billig ferieform – og så bliver det næsten ikke mere klimavenligt, hvilket er et plus for de fleste. Her kan du finde god og nyttig information, så du finde mere information om din cykelferie. Alt efter hvorhenne […]

Lasten pyörä 4 - 5 vuotta

On aika hankkia 4-5-vuotiaan lapsen pyörä, kun juoksupyörä alkaa olla liian pieni tai lapsi tarvitsee lisähaastetta. 4-vuotiaan lapsen polkupyörä on loistava kulkuväline, ja sillä voi myöhemmin kulkea kouluun ja päiväkotiin ja takaisin. Katso täältä ja löydä lapsellesi sopiva pyörä.

Ehkä se on lapsesi ensimmäinen polkupyörä, jossa on polkimet, tai ehkä on aika hankkia isompi pyörä, joka sopii paremmin. Lapset kasvavat nopeasti. Oli syy mikä tahansa, voit lukea eri malleista tältä sivustolta ja löytää itsellesi sopivan.

Lue lisää

Lasten pyörä 2 - 3 vuotta

Skal dit barn have sin første børnecykel som 2 eller 3 årig ? Det er en god alder at introducere den første rigtige cykel med pedaler. Her har vi taget et kig på de forskellige typer børnecykler 2 – 3 år, og hvad du skal tænke over inden du køber.

Når du skal vælge en børnecykel 2 år til dit barn, skal den naturligvis være i den rette størrelse til dit barn. I denne alder kan børnene være mange forskellige højder, så du kan ikke nødvendigvis bruge det til noget, hvad andre børn på 2 år bruger.

Lue lisää

Elbil | Bedste elbil til børn!

Er det noget sejere for en lille dreng eller pige at suse rundt i sin helt egen elbil? Nej vel?

El-biler er de seneste år blevet et mere almindeligt syn i haver, hvor børnene hujer af glæde, mens bilen kører derudaf. Udvalget af elbiler er efterhånden stort, og du kan helt sikkert finde en der falder i din smag.

Her har vi forsøgt at skabe et overblik over bedste el bil til børn, samt hvad du skal være opmærksom på inden køb.

Lue lisää

Keinuteline, jossa on leikkitorni

Med et gyngestativ med legetårn i haven, kommer børnene vist aldrig til at kede sig. Når du skal investere i et, er det vigtigt at tænke på sikkerheden og ikke mindst på at det er nemt at samle. Her finder du forskellige gyngestativer med legetårn, som også er til at betale.

Her på siden har vi samlet en række forskellige gyngestativer med legetårn, som du kan indkøbe til de kære børn.

Lue lisää

Udendørs leg: børnenes køkkenhave

Hvor kommer gulerødderne fra? Hvordan får vi tomater? Det kan være svært for børn at forstå, at tingene ikke bare kommer fra supermarkedet, når det er der vi plejer at købe tingene fra. Så hvad med at lave en lille køkkenhave sammen med børnene?

Lue lisää

Legacy-telineet

Foråret er (forhåbentlig) snart på vej. Det betyder en masse dejlige ude timer og det kræver selvfølgelig noget børnene kan lege med. Så hvad med at få bygget et legestativ?

Lue lisää

Hiihtolomat lasten kanssa - Lähde hiihtolomalle koko perheen kanssa

On aika suunnitella tämänvuotista hiihtolomaa. Koska hiihtolomista on tullut suuri hitti lapsiperheiden keskuudessa, voi olla tarpeen suunnitella loma hyvissä ajoin etukäteen. Suunnittelemalla lomasi hyvissä ajoin etukäteen voit varmistaa, että hiihtolomasi sijoittuu haluamaasi kohteeseen ja lasten talviloma-aikaan, jos haluat sinne. Hiihtolomat ovat aikaa viettää yhdessä perheen kanssa, joten hiihtolomat lasten kanssa sopivat kaikille hiihtokyvystä tai iästä riippumatta. Hiihtolomat voidaan suunnitella perheesi mieltymysten mukaan, ja niissä on kyse lähinnä yhdessäolosta, hauskanpidosta ja nautinnosta rinteessä ja sen ulkopuolella.

Löydä hyvä tarjous ja lähde koko perheen kanssa hiihtolomalle. Lue lisää alempana sivulla.

Kirjoitamme siitä, miten voit viettää upean hiihtoloman lasten kanssa varaamalla hiihtomatkan Team Benns ski tai SnowTrexin kautta. Annamme sinulle täydellisen pakkauslistan hiihtolomaa varten, jotta tiedät tarkalleen, mitä on tärkeää ottaa mukaan. Samalla voit lukea vinkkejämme lasten viihdyttämiseen, kun hiihtoloma alkaa autolla, bussilla tai lentokoneella.

Lue lisää

Mene ulos kylmään

Du er nok en af mange, der helst vil holde dig indenfor når kulden er over Danmark. Men et bålsted er en måde at gøre udenfor lidt mere hyggelig, for både store og små.

Dette er selvfølgelig mest optimalt, hvis I bor i nærheden af noget natur, hvor der er opsat et bålsted eller hvis I selv har have. Et bålsted behøver nemlig ikke at være dyrt og børnene vil elske at lave snobrød mm. ude i det fri.

Bålfad med ild i.

For at få jeres eget bålsted, kan I eventuelt lave det selv

Undersøg først og fremmest om det et tilladt at lave en bålplads i egen have i den kommune du bor i. Derudover kan der være en del andre regler, som du skal opretholde – disse kan oftest findes på din kommunes hjemmeside.

Sørg altid for at jeres hjemmebygge bålsted er i god afstand til noget brandbart, så I ikke ender med at sætte ild til skuret eller lignende. Hav også i baghovedet, at bålstedet vil være hyggeligt at bruge om sommeren og derfor ikke må kunne få sat i tørt græs mm. En sidste ting I skal overveje, inden i laver en fast bålplads, er vindretningen og om den kommer til at genere naboer for meget.

Du kan finde mange forskellige vejledninger på nettet, til at bygge din helt egen bålplads.

I kan også vælge at købe jer til et bålfad

Et nemt valg er at købe et bålfad. Med et bålfad kan I rykke rundt på jeres bålsted. Så er der mulighed for at rykke bålfadet fra forhaven til baghaven eller bare til et andet sted i haven. I kan også vælge at pakke bålfadet væk i en periode, hvis I ikke ønsker at det skal stå fremme. Dette er meget praktisk, hvis I ikke har den største have og gerne vil have plads til andre ting.

Du kan finde både dyre modeller indenfor bålfade og lidt billigere.

Hvad kan jeg bruge et bålfad til?

Nu tager vi den hele året rundt, med start i de kolde måneder.

Vinteren er over os, sneen er måske faldet og børnene vil gerne være ude hele tiden. Men at være udenfor kan også blive en stille stund i stedet for at skulle trave og løbe rundt på en legeplads. I starter i køkkenet, hvor du sammen med børnene laver dej til snobrød. Imens dejen hæver bliver bålet tændt. Nu kan I finde syltetøj eller lignende frem, der skal i snobrødet. I kan også lave varm kakao eller te og tage med ud i en termokande.

OPSKRIFT PÅ SNOBRØD ca. 10 stk.
tid 60 minutter

25g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk groft salt
500g hvedemel

Rør den halve pakke smulret gær ud i vandet. Tilsæt salt og gradvist melet. Ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 30 minutter. Pensl gerne jeres spyd med lidt smør eller olie, så brødet er nemmere at tage af.
Fordel dejen i 10 kugler og rul dejen ud til lange pølser. Sno dejen om spydene og lad dem gerne efterhæve i 10-20 minutter. Snobrødene skal derefter bages over gløderne til de er gyldne hele vejen rundt og gennembagte (ca. 20 minutter).

Find en god plads rundt om bålfadet og sørg for at børnene har en god afstand. Kom dejen på de spyd I har, lad børnene selv komme dejen på og lad dem selv varme det over ilden.

I vil alle finde hyggen og varmen, når sidder rundt om bålfadet. Det er en afslappende måde at være ude og ilden har en beroligende og healende effekt på den ellers mørke tid.

Sommeren kommer med lange aftener i haven. Selvfølgelig kan bålfadet bruges til snobrød og hygge hele året. Men det kan også udvides til evt. at riste pølser eller skumfiduser. Der kan også købes tilbehør, der gør at I kan lave et helt måltid over bål i stedet for på gasgrillen.

Bålfadet vil også kunne bruges til om aftenen, når mørket falder på og kulden kommer snigende. Så er det frem med tæpperne og få tændt op i bålfadet. Så kan I bruge mange flere timer udenfor.

Bålfade

Paras juoksupyörä lapsille

Kilpapyörä on loistava tapa aloittaa pyöräilyurasi. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita lasten maantiepyöriä. Lue myös siitä, mikä pyörä sopii lapsesi ikään. Ennen kuin ostat juoksumattoa, on kuitenkin otettava huomioon useita asioita. Lue lisää tästä alta.

Hiekkalaatikko muovia

Mange fortrækker en sandkasse i plast, fremfor træ, da den både er billigere og nemmere at flytte rundt på. Derudover har en sandkasse i plast den store fordel, at den også kan benyttes som et vandbassin, når der ikke er sand i – eller måske en kombination af de to. Se eksempler på gode sandkasser […]

Hauskoja kylpyleluja lapsille

Et sjovt badedyr til børn er en rigtig god ide at medbringe på stranden. Det er både sjovt at have med som legetøj, men fungerer samtidig som en praktisk sikkerhedsforanstaltning til børnene, når de er i vandet. Badedyret hjælper nemlig børnene med at holde sig ovenvande, og samtidig er børnene lidt nemmere at holde øje […]

Rantalelut | Hauskat rantalelut

Med sommeren kommer skønne strandture for hele familien. Børnene lærer meget af at lege på stranden, og til det skal de naturligvis bruge strandlegetøj. Her har vi skrevet om godt legetøj til stranden, som er sjovt for børnene at medbringe. Strandlegetøjet skal kunne tåle store mængder sand og vand og i øvrigt være nemt at […]

Tavoitteet lapsille | Seuraa lasta

En gåsele til børn var populær og almindelig i Danmark i 50’erne og er nu efter en lang pause så småt kommet frem igen. Her ses en smart gåsele fra Trunki – læs mere her. En gåsele kan bruges som ”gåtræner” til børn, der ikke vil holde i hånden, eller kan finde på at stikke […]

Parhaat skootterit lapsille

Her har vi taget et kig på de mange løbehjul til børn, som findes på markedet, og kigget nærmere på hvilke modeller der er de bedste løbehjul til børn.

Paras allas puutarhaan

En pool til haven er meget populært hos bade børnefamilier og par. Heldigvis behøver det ikke at være specielt dyrt eller besværligt at anskaffe sig en pool til haven. Her har vi valgt at skrive om de såkaldte fristående pools til haven. Denne type er den bedste pool til haven hvis det skal være både […]

Billigt gyngestativ til børn

Heldigvis findes der mange bud på et godt men billigt gyngestativ til børn. Her har vi valgt at samle en række eksempler på billige rutsjebaner til børn, samt hvad du skal være opmærksom på når du skal købe et billigt gyngestativ til børn. Det behøver nemlig ikke at være noget andet end det bedste gyngestativ, […]

Kolmipyörä lapsille

En trehjulet cykel til børn er en gammel klassiker, der nok aldrig går af mode. Det er en sød lille cykel, som er en rigtig god måde at introducere barnet til en cykel med pedaler. De fleste børn er meget glade for deres trehjulede cykel, og kan på en tryg og nem måde lære at […]

Lasten uimasandaalit

Lasten uimasandaalit on suunniteltu rannalla käytettäviksi, jotta vauva ei törmää teräviin kiviin tai palaa kuumassa hiekassa. Ne ovat myös erittäin käytännölliset uima-altaissa tai uima-altaan äärellä, jossa sandaalit antavat lapsille paremman jalansijan. Uimasandaalit on tehty käytettäväksi [...]

Lasten uimapuvut

Kesän lähestyessä on aika kaivaa uimahousut esiin. Jos etsit lasten uimapukuja lomalle tai kotiin Tanskaan, olemme kirjoittaneet tällä sivulla suosituimmista ja parhaista uimapuvuista eri-ikäisille lapsille. Jos etsit lasten uimapukuja, [...]

Aurinkohattu lapsille | Suojaa auringolta aurinkohatulla

Hyvä lasten aurinkohattu on välttämätön kuumina kuukausina. Lapset leikkivät usein laitoksissa sekä aamuisin että iltapäivisin, ja aurinkohattu suojaa heidän päätään ja niskaansa auringon voimakkailta säteiltä. Tältä sivulta löydät parhaat lasten aurinkohatut ja saat selville, mitä sinun tulisi ottaa huomioon ennen kuin [...]

Sandaalit lapsille

Kun lämmin vuodenaika lähestyy, on aika löytää lapsille sandaalit. Tällä sivulla olemme esitelleet muutamia parhaita sandaaleja kaikenikäisille lapsille, joissa on erilaisia malleja ja ominaisuuksia. Kun ostat sandaaleja lapsellesi, on tietenkin otettava huomioon hänen yksilölliset tarpeensa ja jalkansa. [...]

Legehus i træ | Bedste legehus til børn!

Et legehus til børnene i haven er enormt populært og hyggeligt for både børn og voksne. Det rette legehus pryder havelandskabet, og giver børnene et dejligt frirum, hvor de kan lege. Inden du køber legehus, er det dog en god idé at gøre sig nogle grundige overvejelser først. Der er mange forskellige legehuse på markedet, […]

Børnecykler | De bedste børnecykler

Er du på udkig efter en god børnecykel til dit barn, har vi her listet en række cykler i forskellige størrelser og farver. Når du skal vælge den bedste børnecykel til dit barn, skal den naturligvis være i den rette størrelse. Som tommelfingerregel siger man, at barnet skal kunne have begge føder plantet fladt på […]


Varoitus: sprintf() [function.sprintf]: Liian vähän perusteluja /var/www/startpackage.com/public_html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php online 902