Når sommeren nærmer sig, er det tid til at finde badetøjet frem. Hvis du leder efter badetøj til børn som skal bruges på ferien eller herhjemme i Danmark, har vi her på siden skrevet om de mest populære og det bedste badetøj til børn i flere alder.

Leder du efter badetøj til børn, så har vi skrevet lidt om hvad du bør kigge efter, samt fremhævet en række af det mest populære og bedste badetøj til børn

Sisällysluettelo

Gode råd, når du skal købe badetøj til børn

Når du køber badetøj til dine børn, kan det hurtigt blive overvældende med de mange varianter der er at vælge i mellem, især hvis du leder online. Derfor har vi her kort skrevet om hvad du bør kigge efter, når børnene skal have nyt badetøj.

Badedragt, badeshorts eller badeheldragt?

Helt generelt bør du kigge efter noget som er nemt at tage af og på, og selvfølgelig noget som børnene vil føle sig tilpas i. Til pigerne kan man vælge mellem badedragt eller bikini, alt efter hvor gammel barnet er. Til drengene er der flere forskellige slags badeshorts, enten løse eller stramme, som vil passe godt til en dreng. En badeheldragt er et godt valg til begge køn, og der er masser af farver at vælge i mellem. Du finder et meget stort udvalg af badetøj til børn hos Kids – World eller hos specialisten FaktorFobi.

Badetøj med UV beskyttelse eller ej?

Meget badetøj til børn er vævet således, at det giver UV beskyttelse. Det betyder, at solens stråler ikke kan trænge igennem stoffet. Ønsker du at købe uv badetøj kan du med fordel vælge noget med mærkningen UV 801, da tøjet så er gennemtestet og stadig beskytter mod solens stråler selvom det bliver vådt. Hvis du vælger noget badetøj uden UV beskyttelse, kan du dog sagtens beskytte børnene mod solen alligevel ved at bruge solcreme og solhat samt søge skygge mellem kl. 12 & 15.

Vælg gerne en størrelse større

Meget badetøj er en smule småt i størrelsen, og derfor kan det være en god ide at vælge en størrelse større end barnet normalt bruger.

Til strandturen kan et par badesko også være guld værd – se en masse täällä

Hummel badeshorts med UV filter

Hummel laver rigtig godt badetøj til børn, og netop derfor er det et meget populært valg af badetøj til børn. Disse fine badeshorts i navyblå fås fra størrelse 92 og op til 146, som er str. 11 år. Denne model sidder tæt til kroppen, hvilket minimere skidt og sand i badebukserne. De har et lille hvidt Hummel logo på siden, og en hvid streg ved taljen. Disse Hummel badeshorts har også en lomme bag på, som er en sød detalje. Stoffet er vævet således at det beskytter mod solens stråler med et UV filter på 50+. Hummel badeshorts koster 199 kr., og kan købes her.

Lue myös:   Ulkona käytettävät lelut 3-vuotiaille | Ulkona käytettävät lelut 3-vuotiaille lapsille

Hummel badedragt til piger

Denne Hummel badedragt til piger har et rigtig fint mønster med blade / blomster, og er i en fin rosa farve, som er moderigtig. Den lukket nem i nakken med et lille spænde, som gør den nem for barnet at tage af og på. Over benene har badedragten små flæser, hvilket giver den et sødt og feminint udtryk. Som det meste af Hummels badetøj har badedragten et UV filter på 50+, hvilket beskytter barnet ekstra mod solens stråler. Badedragten koster 2.999,95 kr., og kan købes hos Kids-World.

Badeheldragt fra Molo – ideel til de mindste

En badeheldragt som denne dækker mere af kroppen end et par badeshorts eller en badedragt. Den er derfor et ideelt valg til de mindre børn, som har en meget sart og lys hud. Badedragten fra Molo har som andet børnetøj fra Molo rigtig flotte farver, og er i en skøn og holdbar kvalitet. Badeheldragten går godt op i halsen, og åbnes nemt med en lynlås. Den fås fra str. 86 og koster 349 kr. Den fås også med lange ærmer, for at give endnu mere beskyttelse mod sol og kulde. Katso lisää ja osta täältä

Hummel badeshorts til drenge

Disse Hummel badeshorts er perfekte til de lidt større drenge, som skal til stranden eller i svømmehallen. Hummel badeshorts fås i str. 98 – 116, og har en fin løs pasform. De har et smart look og i taljen er der en bred elastik, som gør at de sidder godt til. Desuden kan de snøres ind med en snor, da de kan tilpasses individuelt til barnet. De har en flot navy farve og der står Hummel med store bogstaver ned langs siden. Du kan se mere og købe Hummel badeshorts her.

Hummel badedragt med ben

Denne badedragt er lavet til de mindste babyer. Dragten er med korte arme og ben, så den beskytter en stor del af kroppen mod solen. Badedragten åbnes og lukkes nemt med en lynlås, der går skråt ned over kroppen. Den fås i str. 74 som den mindste størrelse. Badedragten med ben har UV beskyttelse. Læs mere og køb her

Badedragt med skørt til piger fra Molo

Molo laver rigtig fint badetøj til børn, og denne søde badedragt er ingen undtagelse. Det søde print er med delfiner, og det lille skørt ved taljen er en fin detalje, som får badedragten til at skille sig lidt ud fra mængden. Badedragten bindes i nakken med en lille snøre, og kan derfor tilpasses barnets størrelse og figur. Badedragten har UV 50+ , som næsten alt badetøj fra Molo har. Kjolen koster 349,95 kr. lige her.

Badedragt fra Color Kids

Smart badedragt fra Color Kids med dekorativt “hul” på ryggen, så den ikke bliver varm at have på. Badedragten er mørkeblå med lyserøde / pink stropper og kanter. Den forhandles hos Kids- World, hvor du også finder meget andet badetøj fra Color Kids – klik her og se hele udvalget.

Solhat med UV filter

Smart solhat i samme hurtigtørrende stof som badetøj. Den er ideel til brug på stranden, hvor uv indekset er højt og børnene kan lege i timevis. En solhat somme denne beskytter både barnets pande og nakke som begge er udsatte steder. Solhatten kan købes täällä.

Vil du se flere solhatte til børn, så har vi samlet en række af gode og søde solhatte täällä.

Bliv helt klar til stranden med badesandaler

Badesandaler til børn er meget smarte og praktiske at have med på strandturen. Børnene kan have badesandalerne på selvom de går ude i vandet, og de gå mere sikkert henover sten og tang, med mindre risiko for at falde eller træde på en sten. Sandalerne er lavet til at kunne bruges på ujævne og våde terræner, og børnene kan derfor sagtens have dem på ud og bade. Desværre er de danske sande ikke altid rent og hvidt sand hele vejen, men derimod masser af sten, vandmænd og tang og andet. Det hele er med til at give børnene en oplevelse, men med et par badesandaler kan barnet undgå at komme til skade på en sten eller lignende.

Adidas Performance badesandaler

Meget praktiske badesandaler fra Adidas. De sidder rigtig godt på foden grundet nettet, og de har en fleksibel sål, som alligevel beskytter effektivt mod det varme sand eller små skarpe sten i vandkanten. Skoene ses her i lilla og lyserød, men findes også i mere drengede farver. Du kan købe Adidas badesandaler lige her, hvor du også finder mange andre varianter.

Lasten uimapuvut

Når sommeren nærmer sig, er det tid til at finde badetøjet frem. Hvis du leder efter badetøj til børn som skal bruges på ferien eller herhjemme i Danmark, har vi her på siden skrevet om de mest populære og det bedste badetøj til børn i flere alder.

Gode råd, når du skal købe badetøj til børn

Når du køber badetøj til dine børn, kan det hurtigt blive overvældende med de mange varianter der er at vælge i mellem, især hvis du leder online. Helt generelt bør du kigge efter noget som er nemt at tage af og på, og selvfølgelig noget som børnene vil føle sig tilpas i. Til pigerne kan man vælge mellem badedragt eller bikini, alt efter hvor gammel barnet er. Til drengene er der flere forskellige slags badeshorts, enten løse eller stramme, som vil passe godt til en dreng. En badeheldragt er et godt valg til begge køn, og der er masser af farver at vælge i mellem.

Lue myös:   Parhaat skootterit lapsille

Meget badetøj til børn er vævet således, at det giver UV beskyttelse. Det betyder, at solens stråler ikke kan trænge igennem stoffet. Ønsker du at købe uv badetøj kan du med fordel vælge noget med mærkningen UV 801, da tøjet så er gennemtestet og stadig beskytter mod solens stråler selvom det bliver vådt.

Meget badetøj er en smule småt i størrelsen, og derfor kan det være en god ide at vælge en størrelse større end barnet normalt bruger.

Mange forældre ender med at købe badetøj fra Hummel til deres børn. Hummel badetøj er både meget holdbart, og derudover har det den praktiske uv 50 + beskyttelse. Det vil sige at badetøjet er vævet på en bestemt måde, så solens stråler ikke kan trænge igennem, og børnene derved er ekstra godt beskyttet mod solens stråler. UV badetøj bør dog ikke erstatte solcreme eller solhat.

Når man vælger hvilket badetøj man vil købe til sit barn, er det en god ide at vælge det badetøj der passer til barnets alder. Til de mindste børn kan det anbefales at overveje en badedragt med ben, og gerne med UV beskyttelse, som beskytter barnet mod solens stærke stråler. Til de lidt ældre børn er badetøj med uv beskyttelse stadig en god ide. Til de store størrelser er en bikini eller badedragt et populært valg til pigerne, mens badeshorts er populære hos drengene.

Badeheldragter til børn fra Hummel, Molo og Color Kids

Badeheldragter er en slags badedragter med ben og korte ærmer. Badeheldragter kan du finde blandt mange mærker, blandt andet Hummel, Molo og Color Kids. Badeheldragterne fås i forskellige størrelser, men er nok et mest populært valg når det kommer til badetøj til små babyer. En badeheldragt er nem at give babyen eller barnet på, da den ofte åbnes med en lynlås. Når du skal købe badeheldragt, er det en god ide at købe den et nr. større end du normalt køber til barnet, da badeheldragter ofte er en smule mindre i størrelsen. Desuden er det ikke rart at have en badeheldragt på, som er for lille.