Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Her har vi taget et kig på de bedste kontinentalsenge, hvor du får god værdi for pengene. En kontinentalseng er et godt valg til dig der både ønsker komfort og en seng der ser flot og lækker ud i soveværelset. Inden du foretager dit køb, er der dog en række ting du bør være opmærksom på. Læs mere om det ved at klikke på punkterne nedenfor.

Her finder du et stort udvalg af kontinentalsenge til overkommelige priser

Kontinentalseng til billig pris

Hvis du er ude efter en lækker ny seng, men uden at blive ruineret, så klik her, og se mere om netop denne seng. Lige nu er den til salg for blot 9.999 kroner, men gå ind på siden for at se den aktuelle pris nu og her.

Bestil sengen her, få 100 dages prøvetid og gratis levering! 

Sengen har flere komfortzoner, som aflaster din krop når du ligger i sengen. Inde i madrassen er der gode og aflastende pocketfjedre, som er de bedste til at støtte kroppen, på den rigtige måde alt efter om du ligger på siden eller på ryggen. På siden kan du også tilkøbe lagner til blot 89 kroner.

Hvad er en kontinentalseng?

Hvis det skal forklares hurtigt, hvordan en kontinentalseng adskiller sig fra fx. en boxmadras, så er det selve opbygningen af sengen. En kontinentalseng består nemlig af tre lag, hvor der nederest er en boxmadras, derefter en springmadras og til sidst en topmadras for at fuldende den gode komfort. De tre lag forbedrer søvnoplevelsen og det er nok også den primære grund til at en kontinentalseng i løbet af de seneste år er blevet stadig mere populær og findes i mange danske hjem. Udover det så får du med en kontinentalseng en seng der fremstår flot, og ser pæn ud i hjemmets soveværelse.

De tre lag betyder også at en kontinentalseng er højere end andre senge, så du får fornemmelsen af at stå “ud af sengen” i stedet for “op af sengen”. Det betyder en del mere end de fleste regner med. Flere har erfaret at de får en bedre søvnoplevelse når de kommer en anelse mere op i højden. I en kontinentalseng kommer du til at føle dig som en konge eller dronning.

En kontinentalseng er bygget op således

Det der adskiller en kontinentalseng fra en boxmadras er de tre lag, som sengen er bygget op af. Når du sover i en kontinentalseng får du altså støtte fra hele tre lag. Det du skal  være opmærksom på, når du køber en kontinentalseng, er at alle tre lag er i god kvalitet. Desværre ser man ofte at der er sparet på det nederste lag og sengen derfor kan sælges til en meget billig pris. Generelt hænger pris og kvalitet sammen når man kigger på senge.

Kontinentalsengens tre lag
Nederste lagMellemste lagØverste lag
En boxmadrasSpringmadrasEn topmadras

Her på siden har vi taget et kig på de bedste kontinentalsenge. En kontinentalseng er i løbet af de seneste år blevet stadig mere populær, og den findes efterhånden i mange danske hjem. Det skyldes at disse senge fremstår flot og ser pæne ud i hjemmet. Derudover har de en rigtig god komfort grundet deres opbygning af tre lag. Se vores bud på de bedste kontinentalsenge täällä.

Sådan vælger du den bedste seng for dig

Hvis du på baggrund af ovenstående beskrivelse af kontinentalsengen overvejer at investere i en sådan, skal du naturligvis sikre dig, at du finder den seng der passer bedst til dig.

På grund af  vores sovevaner, vægt og personlige stil, så er det en rigtig god ide at sætte sig lidt i sagerne, inden du køber sengen. Derfor har vi valgt at skrive om hvordan du vælger den bedste seng til dig og hvordan du undgår de typiske faldgrupper, når det kommer til valg af den bedste seng.

Find den bedste madras

Noget af det vigtigste når du vælger seng er madrassen. Når vi snakker om kontinentalsenge er der, som nævnt, hele tre madrasser du skal være opmærksom på. Du skal især være opmærksom på kvaliteten af den nederste madras. Der bliver desværre somme tider sparet på den nederste madras, og i nogen tilfælde er den nederste del blot en træramme, som jo desværre ikke giver den støtte som man ønsker fra en god kontinentalseng. Se vores forslag til gode kontinentalsenge længere nede i teksten eller klik täällä. Når du vælger madras skal du først og fremmest være opmærksom på fastheden af madrassen.

Den rigtige fasthed på madrassen

Når du skal finde den rette fasthed til din madras, er det springmadrassen du skal have fokus på. Mange danskere ender desværre med at vælge en for blød madras, hvilket resulterer i mange ømme skuldre og nakkesmerter. De fleste der prøver en seng i de fysiske butikker vælger ofte en der er behagelig at ligge på i 5-10 minutter. Men i virkeligheden er der stor forskel på det, og så at ligge der en hel nat. Faktisk bør madrassen hellere være for hård end for blød for at give den bedste støtte. Heldigvis er der en relativ simpel formel som du kan gå ud fra, når du køber seng online.

Lue myös:   Milloin vauva ryömii? Selvitä, milloin vauva voi ryömiä

Sådan vælger du den rette madras til din vægt

Alt afhængig af din vægt, bør du vælge en madras der passer til dig. Det er klart at jo mindre man vejer, jo mindre tryk bliver der på madrassen. Derfor skal madrassen være en anelse blødere, hvis du vejer under 75 kg., end hvis du vejer over. Valget af madras kan være svært hvis din vægt ligger lige på grænsen altså præcis eller lige omkring de 75 kg. I dette tilfælde bør du kontakte butikken og spørge til råds. Umiddelbart siger man at madrassen hellere skal være for hård end for blød. Skulle du være uheldig og alligevel ende med den forkerte fasthed tilbyder fx. Bedre Nætter en ombytning af fasthed for et beløb på 499 kr.

Fasthed på madras alt efter vægt
Under 75 kgDu vejer mellem 75 og 95 kgOver 95 kg
Pocket fjedre og medium fasthedPocketfjedre og fast fasthedMultipocket fjedre og en fast fasthed

Du kan læse mere om valg af den bedste seng efter billedet.

Venus Nova No. 1 er en super lækker kontinentalseng til en ganske fornuftig pris.

Vælg en madras opdelt i zoner

Det er en god ide at vælge en kontinentalseng som er opdelt i zoner. Det betyder at fastheden ikke er helt det samme alle steder på sengen. Din krop har ikke brug for samme fasthed over det hele. Fødder har ikke brug for ret meget modstand hvorimod andre steder på kroppen gerne skulle have mere. På denne måde får kroppen den bedste støtte og aflastning  hvor der er brug for det. Se billede.

Med den rette fasthed på madrassen vil dine skuldre og hofter synke en anelse længere ned i madrassen. På den måde holdes din rygsøjle lige, selv når du sover på siden.

Den bedste topmadras til dig

Når du vælger topmadras, så gå efter de topmadrasser i enten Latex eller Memory Foam. Det er umiddelbart ikke anbefalelsesværdigt at købe de meget billige typer topmadrasser med bl.a. koldskum som ikke giver en god støtte og hurtig falder sammen. Memory foam skummadrasser tilpasser sig din krop, og giver en god støtte. En ulempe ved denne type topmadras er dog, at de hurtigt kan blive ret varme. Er du en person der sveder og har det varmt om natten, så kan det i stedet anbefales at vælge en latex topmadras. Dette er et naturligt materiale, som lader huden ånde.

Vinkki.

Hvis du sveder meget om natten, bør du kigge nærmere på de unikke puder og dyner med Kapok fibre. Disse typer er et 100% naturligt materiale, som lader huden ånde. Derudover er produktionen af kapok dyner og puder bæredygtig og økologisk. De fås både til børn og voksne. Læs mere om dette täällä.

Den bedste kontinentalseng – vores bud på en rigtig god seng… ( Kontinentalseng: Bedst i test )

…uden de koster en formue. Vi har taget et kig på en række forskellige kontinentalsenge, og fundet frem til nogle hvor du får virkelig meget for pengene.

Sense Lux kontinentalseng

140 x 200 cm 

Denne kontinentalseng koster 15.999 kr. hos Bedre Nætter. Rentefri finansiering er mulig. 

Her får du en virkelig lækker seng fra Sense Lux serien. Sengen er dansk håndværk, og fremstår meget smuk og elegant. Det lækre design byder også på utrolig høj komfort. Du har muligheden for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, der begge tilpasser sig din krop, temperatur og liggeposition. Det gør, at du ikke føler behov for at vende dig så ofte, og dermed får en markant bedre søvnkvalitet. Topmadrassen er en smule tykkere end almindelige topmadrasser, da den har disse funktioner. Under topmadrassen er det en springmadras i god kvalitet, som er en vigtig del af kontinentalsengens opbygning. Sense Lux springmadras er lavet af det temperaturregulerende og trykaflastende Cooltex-skum, der omgiver madrassens pocket-fjedre. Nederst er en skumkerne, som er sengens platform. Den sørger for at de to øvre madrasser fungerer sammen. En skøn seng, der giver dig en god nats søvn. SENSE Lux kontinentalseng, er et godt bud på den bedste kontinentalseng.

Norland Luksus Kontinental 140×200 cm

Normalprisen for denne seng er 20.995,00 kr. hos forhandleren Sengetid.dk

Ønsker du en ægte luksusseng, er denne kontinentalseng et godt bud. Sengen har en god højde fra gulvet, så du får den skønne følelse af at stå “op af sengen” og ikke “ud af sengen”. Kontinentalsengen er opbygget i tre lag. En boksmadras, en vendbar springmadras og en lækker topmadras. I boksmadrassen er der de gode pocketfjedre, som giver en god stabilitet i sengen. I sengen er der 5 komfortzoner, også kaldet skuldre- og hoftezoner. Disse sikrer at din krop synker en smule længere ned i sengen vd hofte og skuldre, hvor der er vægt. På den måde kommer din rygrad til at holdes lige. Det har især en betydning hvis du ynder at sove på siden. Topmadrassen giver det sidste finish til sengen. Den er helstøbt, så du undgår en “revne” i dobbeltsengen. Den er meget ventilerende, som du vil få glæde af hvsi du har det varmt om natten. Det er ikke den billigste kontinentalseng, men den er det rette valg til dig som ønsker at gøre en god invistering, og anskaffe en seng som holder i mange år.

Venus Nova 2.0 kontinentalseng

180 x 200 cm | Fremstår flot med sengegavl

Venus Nova 2.0 forhandles hos Bedre Nætter og koster 26.999 kr. Rente – og gebyrfri finansiering er muligt. 

Lue myös:   Babysengetøj - Lækkert sengetøj til de mindste

Denne seng er en af de mest populære modeller hos Bedre Nætter, og er et godt bud på den bedste kontinentalseng, hvis du ønsker en seng der kan tilpasses din personlige stil. Sengen er en opgradering af en tidligere populær model, og har derfor en række lækre detaljer. Blandt andet er topmadrassen forbedret og er en anelse tykkere end den tidligere model, hvilket et med til at give en bedre komfort og søvnoplevelse. Sengen er betrukket med møbelstof, hvilket giver en flot finish. Du kan vælge i mellem flere farver og typer af sengegavl, hvilket er med til at gøre sengen personlig.

Hver enkelt side i sengen kan tilpasses, hvis vægten på dig og din partner er forskellig (se mere om vægt og madrasvalg højere oppe i artiklen). I denne kontinentalseng, er der virkelig kælet for detaljerne, og det et godt valg af seng, hvis du er ude efter noget af det bedste.  I madrassen er der hele 504 individuelle støttepunkter, hvilket støtter og aflaster din krop korrekt. Derudover har sengen en temperaturregulerende effekt, så du ikke bliver for varm eller kold. Denne kontinentalssengs force er dens multipocket-fjedre, der giver øget komfort og en ekstra lang levetid.

Kontinentalsengen er betrukket med et lækket  full-cover af møbelstof i høj kvalitet, der giver sengen et flot udseende. Dette er ikke en seng du behøver gemme væk under et sengetæppe!

Norland Eksklusiv Kontinentalseng

140 x 200 cm | Dansk design og kvalitet med 25 års garanti

Vælg mellem to farver på Norland Eksklusiv kontinentalseng, samt valgfri madras. Normalpris 20.995 kr.

Kontinentalsengene fra Norland, er et sikkert valg hvis du er ude efter en af de bedste kontinentalsenge på markedet. Denne er produceret i Jylland af danske håndværkere, og sengen byder på rigtig god komfort foruden et flot og fuldent udseende. Som noget særligt er begge madrasser belagt med 12 mm lag af Cooltes skum, som giver et ekstra lag af komfort. Der medfølger en god topmadras i købet af denne seng som måler 10 cm. i højden. Denne giver dig en rigtig god fornemmelse, når du ligger dig i sengen. På grund af de vigtige komfortzoner til skuldre og hofte, synker du ikke for meget ned i madrassen og ender med en dårlig soveposition. Står du og er på udkig efter en god kontinentalseng, så er denne bestemt et kig værd.

Norland Superior A Kontinentalseng

Dansk produceret seng i høj kvalitet

Norland Superior senge kan købes her fra 9.995 kr., afhængig af hvilken størrelse og tilvalg du ønsker

Norland serien er blandt de bedst solgte senge hos Sengetid.dk, da man her får en rigtig god seng til pengene. Du kan vælge i mellem to forskellige topmadrasser til denne seng. Enten en Norland eksklusiv Latex eller Wonderpur TOPmadras, som begge har en sommer / vinter side. Hvis du har det meget varm om natten, og især er generet af det om sommeren, så vil en vendbar topmadras højst sandsynligt afhjælpe problemet. På denne seng kan du vælge fasthed på madrassen, alt efter hvor meget du vejer. Sengen kan købes i flere forskellige farver, så den passer til personlige stil. Ved køb af denne seng får du gratis levering, og den kommer i flere dele, så den kan komme ind hos alle. Alt i alt en flot seng, som er et godt bud på den bedste kontinental seng til en ganske fornuftig pris.

Jupitor no. 1 – en af de mest populære kontinentalsenge

180 x 210 cm | Bemærk den ekstra længde

Du kan købe sengen til 16.000 kr. hos Bedre Nætter. Læs meget mere om kontinentalsengen her.

En seng der både fremstår flot, og sørger for at du får en skøn nattesøvn. Som alle andre kontinentalsenge er denne ret høj, hvilket giver en følelsen af af stige “ud af sengen” frem for “op af sengen”. Det gør en forskel i forhold til din oplevelse af at ligge i sengen. Du kommer til at føle dig som en ægte konge eller Dronning i denne seng, som endda sælges til en ganske overkommelig pris. Denne model er blandt de bedste kontinentalsenge, hvis du er på udkig efter en madras med lang levetid. Madrassen har 5 zoner,  der sørger for at give dig den støtte din krop har brug for. Madrassen er vendbar, hvilket øger levetiden markant. Der er valgfri topmadras til denne seng, så den kan tilpasses din individuelle vægt.

Lue myös:   Laatikkopatja 120x200|Löydä uusi laatikkopatja täältä

Prisvenlig kontinentalseng fra Coop

140 x 200 cm 

Sengen forhandles hos Coop til 7.499 kr.

Denne seng har en medium hårdhed og en latex topmadras. Latex er ofte et godt valg, når det kommer til topmadras, da huden kan ånde i materialet. Selvom sengen sælges til en pris, hvor de fleste kan være med, er den udstyret med lækre detaljer. Madrassen kan vendes, og består af gode pocketfjedre. I madrassen er der 5 komfortzoner, som yder god support når du sover, også selvom du ligger i mange forskellige stillinger. På sengen får du 15 års garanti på rammebrud og fjedrebrud. Der er 2½ års garanti på resten.

Krone kontinentalseng | En god seng til fornuftig pris

Til prisen får du en komplet seng med valgfri topmadras, ben og levering kantstenen.

I denne seng kan du sove godt og komfortabelt. En af de bedsste kontinentalsenge til fornuftig pris

Madrassen i sengen har fjedrene inddelt i to seperate lag. På den måde bliver “hele” madrassen ikke slidt op, men kan derimod vendes, for at forlænge levetiden. Det er en danskproduceretseng som har gode pocketfjedre, der giver dig en god søvnoplevelse. Når du bestiller sengen, kan du selv vælge fasthed. Som udgangspunkt skal du vælge fast madras, hvis du vejer over 75 kg., og medium fasthed hvis du vejer under 75 kg. Som andre kontinentalsenge, består denne af tre madrasser, som giver sengen en stabil opbygning og en højde på 55 cm. Madrassen har i alt 5 komfortzoner, som sikrer at du perfekt ned i madrassen og får støtte de rigtige steder. Komfortzonerne lader dig synke længere ned i madrassen ved skulder og hofte, således at du undgår at vågne op med ømme skuldre og rygsmerter. Et godt valg af seng og tilmed en ganske billig seng.

Nordisk Fjer Crown kontintalseng

140 x 200 cm.

Kontinentalsengen har 7 komfortzoner og en vendbar madras med zonepocket fjedre. Normalprisen er 5.999 kr.

Denne kontinentalseng fra Wupti fremstår med kontinentalsengens flotte udtryk, men kan alligevel købes til en ret billig pris. Vær dog opmærksom på, at der ikke medfølger en topmadras til denne seng. Dette gør at højden på sengen bliver en smule lavere. Ønsker du den bedst mulige komfort, kan du med fordel supplere med en topmadras. Springmadrassen er vendbar. Den har en blød side og en hård side, så du kan variere alt efter hvad du fortrækker. Til sengen medfølger der en flot hovedgavl med dekorative syninger, og er dækket af et flot stykke møbelstof. Sengen fremstår flot, og vil pynte i dit soveværelse. Den forhandles hos Wupti, hvor du også finder boxmadrasser og andre senge.

Lækkert sengetøj til din nye seng

Sov i blødt og lækkert sengetøj

Der er ikke noget bedre end at sove i nyt og blødt sengetøj. Dette sengesæt er fra Georg Jensen og er lavet i ægyptisk bomuld. Det er satinvævet og føles som ægte luksus mod din hud. Sengesættet har grå striber, som vil passe ind i næsten ethvert soveværelse. Det er set hos Coop – klik her.

Er du mere til sengetøj i almindelig bomuld, finder du også masser af eksempler på dette lige täällä.

Elevationssenge – et godt alternativ til kontinentalsengen

Elevationsseng – hvis du ønsker at justere din soveposition

Hvis du er på udkig efter ny seng skal du også tage stilling til om du ønsker en elevationsseng. Denne type seng har den fordel at du kan justere din soveposition. Du kan hæve / sænke både fodende og hovedende, hvilket er genialt til dig der ynder at læse eller se tv i sengen. Det er også skønt til gravide og ammende, der nemt og bekvemt kan sætte sig op med god støtte i ryggen. Vil du læse mere om elevationssenge, kan du se uddybende beskrivelser af fordele såvel som ulemper lige her.

Billig seng som gæsteseng – kun 1.099 kr.

Hvis du er ude efter en meget billig seng som skal bruges som enten gæsteseng eller ekstraseng så er det en god ide at kigge forbi Biva. Her er der mange billige senge at vælge i mellem og de fås til meget fordelagtige priser. Her ses den billigste seng fra Biva til blot lidt over 1.000 kr.

Mangler du penge til køb af seng. Læs mere om finansiering, lån penge og sammenlign forbrugslån.