Hvad er en kontinentalseng?

Overvejer du ny seng, så har du måske tænkt: Hvad er en kontinentalseng?

Det kan du få svaret på, her på siden. En kontinentalseng adskiller sig nemlig væsentligt fra de almindelige boxmadrasser fordi den har tre lag. Netop dette er med til at gøre den til en af de mest populære og bedste senge. Bliv her på siden, og få svar på hvad en kontinentalseng er.

En kontinentalseng stammer oprindeligt fra USA, hvor sengen og dens særlige opbygning først blev populær. En kontinentalseng består nemlig af hele tre madrasser:

  • Øverst en topmadras
  • I midten en springmadras
  • Nederst en boxmadras

Så hvad betyder kontinentalseng? Det er disse tre madrasser, der sammen udgør sengens unikke opbygning.

Se eksempler på kontinentalsenge i god kvalitet her

Kontinentalsengens tre lag

Når du sover i en kontinentalseng får din krop støtte fra hele tre lagmadrasser. Du kommer virkelig til at sove som en konge eller dronning i din nye kontinentalseng. Tilmed ser sengen flot ud i soveværelset!

Det du især skal være opmærksom på, når du køber en kontinentalseng, er at alle tre madrasser nu også er i god kvalitet.

Der er desværre på nogen modeller sparet så meget på det nederste lag, at det slet ikke støtter. Du bør derfor købe sengen fra en troværdig forhandler, hvor du får god kvalitet for pengene.

Heldigvis betyder det ikke, at du ikke kan finde en god men billig kontinentalseng. Der er mange udbydere på markedet for senge, hvis du vel og mærke køber online. Her er priserne nemlig skruet helt i bund. Køb din nye seng online hos forhandleren Bedre Nætter. Du får gratis levering og 100 dages prøvetid.


🛌 Hvad er en kontinentalseng?

Her får du et kort og overskueligt svar på dit spørgsmål om, hvad er en kontinentalseng:

Denne type seng adskiller sig fra for eksempel en almindelig boxmadras ved selve opbygningen af sengen.

En kontinentalseng består nemlig af tre lag: Det nederste er en boxmadras, derefter en springmadras og til sidst en topmadras for at fuldende komforten og støtte din krop maksimalt.

De tre lag forbedrer søvnoplevelsen og det er garanteret også den primære grund til at en kontinentalseng i løbet af de seneste år er blevet utrolig populær og findes i mange danske hjem.

Udover selve komforten, så ser sengen virkelig flot ud, og du behøver bestemt ikke gemme den væk under et sengetæppe. Du kan tilkøbe en sengegavl, der virkelig fuldender looket, og giver dig lyst til at tage en dejlig lur omgående.

Sengen får en vis højde

De tre lag betyder også at en kontinentalseng er højere end andre senge. Det skal du vide, inden du køber den.

En højere seng giver dig fornemmelsen af at stå “ud af sengen” i stedet for “op af sengen”. Det betyder faktisk en del mere, end du måske lige troede.  

Flere har erfaret at de får en bedre søvnoplevelse når de kommer en anelse mere op i højden, og desuden bliver det lidt nemmere at komme ud af sengen om morgenen.

Med en ny dejlig seng kan du endelig vågne op fyldt med overskud! Husk at du hos Parempia öitä kan få rentefri finansiering på din nye seng.

Se udvalg af senge på tilbud her


Kontinentalseng – hvad er det?

Kontinentalsenge består af de tidligere nævnte tre madrasser. Og her skal du være meget opmærksom på fjedrene og ikke mindst madrasvalg.

Lue myös:   Paras parivuode

Gode fjedre er alfa omega for din komfort og for sengens levetid. Som svaret på spørgsmålet om, hvad er en kontinentalseng, kan vi også svare, at det er en seng der har en utrolig lang holdbarhed sammenlignet med andre senge.

Og igen derfor kan det betale sig at investere en smule mere i sengen, da disse penge virkelig er godt givet ud.

Forhåbentlig har du nu fået svar på dit spørgsmål – hvad er en kontinentalseng. Nu vil vi gå videre til dit valg af madras.

Sense Lux Kontinentalseng fra Bedre Nætter

Denne lækre seng fra Bedre Nætter sikrer dig den dejlig søvnoplevelse, du altid har drømt om! Her får du hele 7 komfortzoner i madrassen. De fleste har kun 5 komfortzoner.

Derudover får du god kvalitet i alle sengens tre madrasser. Du kan selv vælge både fasthed og materiale til topmadras, så du er sikker på at du får en seng der passer perfekt til dig og din krop.

Madrassen har et komfortlag af hybridskum. Det er den mest elastiske skum, der produceres i Danmark, og det giver hele sengen en karakteristiske blanding af åndbarhed, støtte og holdbarhed, som du vil nyde godt af når du sover.

Hele sengen er produceret i Danmark, hvilket garanterer dig god kvalitet og de bedste materialer. Husk der er prisgaranti hos Parempia öitä samt 100 dages prøvetid på din nye seng.

Fjedre og madras i din nye seng

Tjek altid fjedrene i alle tre lag, inden du køber. De bedste fjedre du kan få er de såkaldte posefjedre. Her er alle fjedrene inden i hver sin pose, hvilket forlænger deres holdbarhed og spændstighed, samt forhindrer at de filtrer sammen.

Lue myös:   Sjove juniorsenge til børn

Når det kommer til fastheden på din madras, kommer det an på både din vægt og kropsbygning.

Når du skal finde den rette fasthed til din madras, er det især springmadrassen og topmadrassen du skal have fokus på.

Mange ender med at vælge en for blød madras, hvilket resulterer i mange ømme skuldre og nakkesmerter. Selvom en blød seng føles rar de første 5 eller 10 minutter, så er det ikke det samme som at din krop synes den er god i en hel nat, altså 7 eller 9 timer.

Madrassen er afgørende for din komfort, når du sover. Vælg den rette fasthed.

Sådan vælger du den rette fasthed på madras

Derfor skal madrassen som udgangspunkt hellere være for hård end for blød. Heldigvis er der en relativ simpel formel som du kan gå ud fra, når du køber seng online.

  •  Vejer du under 75 kg: Pocket fjedre og medium fasthed
  • Vejer du mellem 75 og 95 kg: Pocketfjedre og fast fasthed
  • Vejer du over 95 kg: Multipocket fjedre og en fast fasthed

Er du i tvivl om dit valg af madras, så er det altid en god ide at spørge forhandleren inden køb. De er trods alt eksperter på området, og er kun interesseret i at sælge dig den bedste seng.