Bedste babyudstyr

Det er tid til at købe babyudstyr, men hvilket babyudstyr bør jeg købe, og hvilket er en god ide. Læs en masse grundige artikler om babyudstyr her på Startpakke.com

Milloin käyttää rattaita?

Overvejer du om det er ved at være tid til at tage klapvognen i brug, eller måske investere i en? Faktisk er der rigtig mange tidspunkter hvor en klapvogn er utrolig nyttig.

Milloin käyttää rattaita?

Fra barnet kan sidde op uden støtte kan du tage klapvognen i brug. Klapvognen fylder mindre end barnevognen, så den er genial at have med i butikker, i bilen eller på en rejse.

  • Klapvognen tages i brug tidligst når barnet er 7-8 måneder
  • En klapvogn er genial til hurtige ture, hvor barnet ikke nødvendigvis skal sove.

Perfekt at have med rundt på tur

De fleste børn elsker at sidde op i deres vogn og betragte verden, når I går rundt i byen. Klapvognen er genial til dette fordi den har et stort ryglæn som kan ligges ned hvis baby har behov for en lur.

Hvornår man bruger klapvogn kommer an på hvor du bor, og om barnevognen bruges til lure hjemme i haven. Rigtig mange familier trives med at have en stor barnevogn derhjemme, der bruges til lure om dagen og så en mindre klapvogn der er super nem at have med rundt når i skal på tur.

En klapvogn er anderledes end en barenvogn fordi den netop kan klappes sammen og derved ikke fylder meget.

Spørgsmål og svar om klapvogne

Skal du til at tage klapvognen i brug har du garanteret nogle spørgsmål du søger svar på. Se om du finder svaret herunder

Milloin käyttää rattaita?

Oftest når baby er stor nok til at sidde op selv, og ikke længere har behov for at sove flere gange om dagen men derimod gerne vil kigge og observere verden mere. Læs hvornår må baby sidde i klapvognen.

Kan klapvognen være i bilen?

Det kommer an på både bil og klapvogn, da der findes store vogne og små biler. Som udgangspunkt kan du dog få plads i din bil til en klapvogn uanset størrelsen på din bil. Det handler bare om at finde den rigtige klapvogn.

Hvilken klapvogn er bedst?

Det kommer helt an på dit behov, og hvor meget du vil give for klapvognen. Det er ikke altid at de dyreste klapvogne er de bedste da de ofte er tungere og dyre. Til gengæld har de masser af komfort og egner sig til lange ture.

Tænk over om klapvognen skal kunne vende bagud, så barnet kigger mod dig, eller om den skal være super nem at have med i bilen. Du kan også overveje en sisarusten rattaat.

Må min baby sove i klapvognen?

Ja, der er absolut intet i vejen for at guldklumpen ikke skal have lov til at lukke de små øjne, hvis trætheden melder sig. Det er dog en god ide at sørge for at ryggen kan ligges ned, da det er mere ergonomisk for den lille ryg, og desuden er det også nemmere at skabe lidt ro og skygge omkring det sovende barn.

Hvornår skifter man til klapvogn?

Dette spørgsmål er især relevant, hvis du har en af de smart kombivogne, hvor du kan skifte barnevognsdelen ud med en klapvognsdel. De fleste skifter til klapvogn når barnet er omkring et år. Det kommer også lidt an på, om dit barn er vokset ud af barnevognskassen. Det kan også være dit barn holder helt op med at sove i barnevognen, og så kan du ligeså godt skifte til den smarte klapvogn så snart baby kan sidde op selv.

Milloin vauva voi nukkua rattaissa?

Når den lille bliver træt på gåturen er det nu rart når han eller hun kan tage sig en lur i klapvognen. Men hvornår må baby sove i klapvogn? Læs med her og få svar på dette spørgsmål.

Baby må sove i klapvognen fra de er omkring 6 måneder. Det er bedst hvis ryggen i klapvognen kan ligges helt ned.

  • Baby kan sove i klapvognen fra omkring 6 måneder hvis ryggen kan ligges helt ned
  • Kan ryggen kun stå op skal barnet helst være 2-3 år og det skal såvidt muligt begrænses til en kort lur eller sporadiske lure.

Lue myös hvornår baby må sidde i klapvogn.

Hvornår er en klapvogn god at sove i?

En klapvogn er anderledes end en barnevogn på flere forskellige måder. I det følgende gennemgår vi mere præcist hvordan de to adskiller sig fra hinanden og hvorfor barnet helst ikke skal ligges til at sove i en klapvogn fra de er nyfødte.

En barnevogn

Barnevognen består af en stor kasse med en isoleret bund og en blød madras i. Her er der rigelig plads til dyne, pude og nusseklude og hvad baby ellers fortrækker. Barnevognen er mange børns fortrukne sovested. På grund af den dejlig bløde madras og den gode plads, så må baby sove i barnevognen lige fra de bliver født og helt op til 3-års alderen, hvis de da ellers kan være der.

En klapvogn

Denne type vogn er kendetegnet ved at den kan klappes sammen – og deraf ordet klapvogn. Den er derfor super nem at have med på farten. Den kan være alle biler, hvor det ellers er svært at få plads til den store klapvogn. Den er også smart at have med på rejsen, da du faktisk kan pakke den sammen som bagage. De mindste klapvogne er paraplyklapvogne.

Hvilken type klapvogn?

Der findes virkelig mange typer klapvogne. Det er en god ide at tænke over om baby skal sove i den til daglig, eller det blot bliver til lure engang i mellem. Hvis den primært er til at sidde op i, så behøver du ikke tænke så meget over om ryggen kan ligges fladt ned.

Det kan også være dit barn er stort nok til at komme ned og gå lidt selv, og så kan du nøjes med en endnu mindre vogn.

Hvis dit barn derimod ofte har brug for en lur, og måske er under 1 år gammelt vil du blive glad for en model, hvor ryggen kan ligges fladt ned. Det kan du altid finde svar på i beskrivelsen af vognen på den side eller i den butik, hvor du køber den.

Så hvis din baby er over 6 måneder, og ryggen kan ligges fladt ned i klapvognen så kan du med god samvittighed lade din lille guldklump indhente npget skønhedssøvn i vognen.

Kantokoppa lastenvaunuille, lastenrattaille ja turvaistuimelle.

Er du ved at undersøge hvilken kørepose, der er den bedste kørepose, så kig med her, hvor vi gennemgår de bedste køreposer på markedet, og hvordan du bruger dem. Læs også hvad du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig for hvilken kørepose du vil have.

Har du allerede godt styr på hvad du er ude efter, så kan du godt hoppe direkte ned og læse om de køreposer vi har udvalgt som gode bud på de bedste køreposer til baby.

Scroll ned og se om du finder den kørepose der er den rette for dig og dit barn.

Lue lisää

Sateenvarjorattaat | Parhaat sateenvarjorattaat rattaat

Når du skal finde en paraplyklapvogne er det måske for at have en ekstra vogn, en til rejsen, en til bedsteforældrene eller måske bare en klapvogn der er super nem at have med. De kan nemlig slåes sammen, så de nærmest intet fylder. Det bedste ved en klapvogn er at den kan slås sammen, og […]

Sisarusten rattaat - kaksi lasta liikkeellä

Hvis du har børn med under 3 års aldersforskel er en søskendeklapvogn et must! Det er uundværligt når de begge har brug for at sove lur på forskellige tidspunkter, og I slipper for at håndtere uenigheder om hvis tur det er til at sidde i vognen, når de små ben bliver trætte. Her på siden […]

Hyvät rattaat - Parhaat (ja halvimmat) rattaat

Når du mangler en klapvogn til den lille, synes du måske ikke at det behøver at være den dyreste i verden. Heldigvis findes der rigtig mange klapvogne til børn som ikke behøver at koste en formue. Bliv her på siden og se om du ikke finder lige netop den vogn som er den rette for […]

Kaksosten taittuvat rattaat | Parhaat kaksosten rattaat ja tarvikkeet

Kun sinulla on lapsia, haluat valita parhaat varusteet, joilla voit kuljettaa heitä. Kyse on turvallisesta ja hyvästä mukavuudesta lapselle sekä mukavista vaunuista, joilla on helppo ajaa. Kun on kyse oikean kaksoistuolin lastenrattaiden valinnasta, ominaisuudet ovat tärkeässä asemassa. Kyse on edelleen optimaalisesta mukavuudesta lapsille, mutta myös vaunuja kuljettaville henkilöille. Lue lisää

Halpa syöttötuoli vauvalle

Hyvä ja edullinen syöttötuoli vauva on tarpeen, kun pikkuinen istua pöydässä. Markkinoilla on monia malleja, ja onneksi kalleimmat eivät aina ole parhaita. Tässä tarkastelemme halpoja vauvan syöttötuoleja.

Useimmat ihmiset ovat varmasti samaa mieltä siitä, että vauvojen ja lasten hoito ei yleensä ole erityisen halpaa. Siksi ei ole häpeä etsiä halpoja vaihtoehtoja vauvan tarvikkeille, ja se voi olla esimerkiksi halpa syöttötuoli.

Joustavuus jokapäiväisessä elämässä

Markkinoilla on hyviä ja kalliita malleja, mutta halpa vauvatuoli voi olla yhtä hyvä. Monet täältä löytämistämme malleista ovat sekä halpoja että helposti kokoontaitettavia ja mukaan otettavia.

Lue lisää

Kehto vaihtopöydälle tai leikkikehälle

Pinnasänky tai leikkikehikko näyttää söpöltä ja koristeelliselta ja antaa vauvalle jotain jännittävää katseltavaa. Nykyään on tarjolla lukemattomia kauniita vaihtopöydän nojatuoleja, joten löydät varmasti juuri sinulle ja vauvallesi sopivan. Tälle sivulle olemme keränneet upean näköisiä vaippoja edulliseen hintaan.

Jokainen vanhempi tuntee luultavasti ongelman, joka liittyy vauvaan, joka on liian villi, kun hänet on vaihdettava. Vaipan vaihtaminen ja vauvan kunnollinen vaihtaminen voi olla vaikeaa ja aiheuttaa turhautumista. Onneksi vauvoja on melko helppo harhauttaa, eikä mikään ole varmaankaan jännittävämpää kuin kauniit hahmot, jotka leijuvat vauvan pään yläpuolella.

Vaipanvaihtopöydän kehdon avulla vauva voi maata paikoillaan vaipan tai vaatteiden vaihdon ajan. Pinnasänky vie vauvan huomion.

Luo viihtyisyyttä pukuhuoneeseen

Pinnasänky sopii myös erinomaisesti viihtyisyyden luomiseen pukuhuoneeseen. Varsinkin ensimmäisinä kuukausina vauvan vaihtamiseen kuluu paljon aikaa, joten on järkevää luoda todella viihtyisä pukuhuone, jossa voitte jutella yhdessä.

Joidenkin mielestä pinnasängyn kehto estää vanhemman ja lapsen välisen tärkeän katsekontaktin, mutta sinun on päätettävä itse, mikä sopii sinulle ja lapsellesi parhaiten. Voit myös odottaa, kunnes vauva on muutaman kuukauden ikäinen, jolloin vaipanvaihdot aiheuttavat usein ongelmia, koska vauva kiemurtelee, kääntyy vatsallaan eikä yleensä pidä paikallaan makaamista kovin jännittävänä.

Leikkikehikko on myös hyvä idea, sillä vauva voi maata makuulla ja halailla, kun sinä syöt välipalaa tai siemailet kupin kylmää kahvia. On uskomatonta, mitä kaikkea voi tehdä 5 minuutissa, kun on vauva.

Tähän olemme keränneet erilaisia söpöjä vaipanvaihtopeittoja ja kertoneet, mistä niitä voi ostaa. Voit myös tehdä oman. Voit lukea siitä sivun alalaidasta.

Söpö flamingot kruunu

Kauniit, tanssivat flamingot, joilla on kuninkaalliset kruunut päässään, vievät vauvan huomion. Kun lintu on liikkeessä, se näyttää siltä kuin linnut tanssisivat sulavasti ympäriinsä. Täydellinen, jos pidät romanttisesta lookista pastelliväreissä.

Uro ja pilvet neutraaleissa väreissä

Pilvet ovat jo pitkään olleet suosittuja lastenhuoneiden koristeita. Ja pinnasängyssä se on erittäin ilmeistä. Tässä näet söpöt pilvet yhdistettynä ilmapalloihin, jotka saavat kaiken näyttämään kauniilta taivaalta. Tässä mallissa on neutraalit värit, joten se sopii lähes mihin tahansa vauvan huoneeseen.

Värikäs uro

Jos et pelkää värejä, tämä Nooan arkki -versio on täydellinen sinulle. Vauvat näkevät kirkkaat värit heti elämänsä alussa, kun heidän näkökykynsä ei ole vielä kovin kehittynyt. Tämä on siis loistava pinnasänky vastasyntyneille, jotka alkavat katsella maailmaa.

Ongelmia musiikin kanssa

Sekä musiikki että hauskat hahmot, jotka liikkuvat ympäriinsä, tekevät tästä kehdosta varmasti ilahduttavan vauvasi. Toisin kuin muut mallit, tämä kestää leikkimistä. Sitä on jopa helppo liikutella ja se voidaan ripustaa vaunuihin.

Ongelmia virkattujen apinoiden kanssa

Jos pidät virkatusta lookista, tämä söpö kääre on juuri oikea valinta. Sen jaloista ja käsivarsista roikkuu söpöjä apinoita, ja se näyttää hauskalta. Onneksi, jos et osaa virkata itse, voit ostaa kivan virkatun pinnasängyn.

Uro alkaen Done by Deer

Tämä ei ole yksi halvoista uroista, joiden hinta on 600 kr. Toisaalta se on erittäin helppo kiinnittää pinnasängyn tai leikkikehän reunaan mukana tulevan pidikkeen avulla. Uurnassa on suositun Done by Deer -tuotemerkin tutut ja erottuvat eläimet.

Kaunis ilmapallo Fillipalta

Fillipan ilmapallot ovat olleet erittäin suosittuja Instagramissa, sillä ne ovat superkoristeellisia ja kauniita. Hauskaa katseltavaa sekä vauvalle että vanhemmille. Tässä on vain yksi ilmapallo, mutta voit ostaa myös uurnan, jossa on useita ilmapalloja.

Koristeellinen huone, jossa on pinnasänky muuttumisaluetta varten

Vauvanhuone on pienten lasten turvapaikka ja viihtyisä oleskelupaikka, vaikka he eivät käyttäisikään sitä paljon leikkimiseen vaan enemmänkin hemmotteluun ja nukkumiseen. Aluksi vauvat eivät välttämättä edes nuku omassa huoneessaan, vaan äidin ja isän parisängyssä tai vuoteessa. vauvansänky vauvansänky. Vauvan huoneen ja pukuhuoneen sisustamisessa on silti jotain uskomattoman kodikasta, ja monet tulevat äidit nauttivat siitä raskauden aikana.

Huoneen sisustus on erittäin tärkeää vauvan huoneen viihtyisyyden kannalta. Viihtyisän ilmapiirin luomiseen on useita tapoja. Seinien väri ja valitut huonekalut ovat tärkeä osa sisustusta. Mutta yksityiskohdat, kuten kuvia lastenhuoneeseen tai pinnasänky vaihtopöydälle merkitsee myös paljon. Huoneen pehmoinen tunnelma syntyy lähinnä vauvan tarvikkeista ja kaikista söpöistä yksityiskohdista, kuten pinnasängyn pinnasängystä.

Mutta vaikka pukuhuone olisi kylpyhuoneessa, se voi silti olla viihtyisä, ja siellä on varmasti tilaa suloiselle vauvan peitolle.

Löydä oikea myllerrys

Vauvanvaippoja on monenlaisia, jotkut mallit ovat värikkäitä ja soittavat musiikkia, kun taas toisilla on moderni, minimalistinen ulkonäkö. Sitten on joitakin malleja, jotka on suunniteltu auttamaan vauvaa rentoutumaan ennen päiväunia ja toisia viihdyttämään pieniä lapsia vaihtopöydän äärellä. Valinta riippuu täysin siitä, mitä haluat. Suurimmaksi osaksi vauvaa viihdyttää kuitenkin pelkästään se, että pinnasänky liikkuu.

Tee oma myllerryksesi

Jos osaat virkata, tehdä helmitauluja tai sinulla on muita luovia ideoita, voit myös tehdä oman uroon. Osta vain pidike harrastekaupasta ja anna luovuutesi vallata.

Luettelo isosiskon lahjasta tai isoveljen lahjasta

Marker en kæmpe ting i livet med en storesøstergave eller en storebrorgave. At få en søskende er både en gave, men det kan også være hårdt for den store, der nu skal dele mor og fars opmærksomhed. Med en gave til storebror eller storesøster gør du overgangen nemmere, og den store vil stråle af stolthed. Find perfekte gaveideer samlet her!

Når I kommer hjem fra hospitalet med den lille, er alt forandret i hjemmet. Mor og far vil være mere trætte, og det er nok svært for søskende i alle aldre at vænne sig til at have en lillebror eller lillesøster, der tilmed ikke rigtig kan være med til at lege endnu.

Forebyg søskendejalouxi ved at give den store søskende en storesøstergave eller storebrorgave. Så føler de sig også set, og det bliver lidt mere spændende for dem, at der er kommet en lille til.

Hvilken gave skal I vælge?

Det kan være en god ide at vælge en gave, som giver anledning til masser af timers leg, og gerne noget som I som forældre godt kan være med til, selvom I har en lille baby.

Det kunne være et spil, et puslespil, perler eller noget helt andet. Tænk over hvad dit barn ville synes var sjovt at lege med. Her må du også tænke på hvilken alder han eller hun har.

Hvis du ikke ved hvilken gave du vil vælge, så bare rolig – her på siden har vi nemlig samlet en række gode forslag til gaver til kan give til den store søskende!

En sød dukke

En perfekt gave til den nybagte storesøster eller -bror. Dukken kan både hjælpe barnet med at finde ud af hvordan man behandler en baby, og det bliver måske lidt sjovere at se lillebror eller lillesøster, når man selv har en baby at passe.

Hvis der skal være mulighed for masser af leg med dukken, kan du give en rigtig baby-ble til storesøster.

Yndlingstegnefilmen

Det kan nok ikke undgås at mor og far får lidt mere at se til med en nyfødt i huset. Derfor kan det være en dejlig pause for den store at kunne sidde og se noget tegnefilm. Det kan du også sagtens være med til, selvom du sidder med baby i armene og ammer eller giver flaske.

Så i gave til den nybagte storebror – eller søster kan I købe en god børnetegnefilm, som de kan nyde at se igen og igen.

Barbiedukker

Der kan gå virkelig mange timer med at lege med barbier. Samtidig er det nogen fine dukker, som den lille endnu ikke finder interessant. Derfor er det en god gave til den store, så han eller hun kan få noget legetøj i gave, der er til store børn.

Stor brandstation

Hvis gaven virkelig skal være noget særligt, så er denne flotte brandstation et godt bud. Her er der virkelig mulighed for at lege meget. Bilerne kan køre op og ned af rampen og slukke byens ildebrande.

Den er meget robust, så den kan sagtens holde til vild leg, hvis storebror – eller søster endnu ikke er så gammel.

Stort puslespil

Endnu en gave, som der kan gå rigtig mange timer med. Dette store puslespil danner en sjov bilbane på gulvet hvor bilerne kan suse rundt.

Et puslespil er en god gaveide, da det opfordrer til en lidt stille leg man sagtens kan lave, selvom den lille sover sødt.

Hvorfor give en gave til storesøster eller storebror?

Uanset hvor gammel dit første barn er, når der kommer en lille til, så vil det unægtelig være en helt ny situation i hjemmet.

Det vælter ind med barselsgæster, der er ved at falde i svime over den nyfødte, lækre baby, mens den store plejede at være midtpunktet.

Samtidig skal storesøsteren eller storebroren vænne sig til pludselig at være ”den store”. Der stilles nye krav, og der skal tages hensyn til baby. Med en gave til den store bliver overgangen måske lidt nemmere.

Er en lillesøster eller lillebror ikke gave nok?

Søskende er en gave – det kan de fleste blive enige om. Det er sikkert også en af grundende til, at I overhovedet har valgt at barnet skal have en søskende.

Men fra en 2-årig eller en 3-årigs perspektiv er en baby måske ikke det mest spændende? De kan jo ikke være med til at lege, og de optager en masse tid til amning, bleskift og vugning. Derfor er det virkelig skønt og har stor betydning for den store søskende, at han eller hun får en lille gave.

Hvad skal gaven koste?

Det vigtige er egentlig ikke hvad gaven koster, men nok mere det at den er der. De fleste ender nok med at give en gave, der koster 2-300 kroner. I dette prisleje kan du finde virkelig meget forkselligt legetøj, som vil være person som gave til storebror eller gave til storesøster.

Hvis det er et lidt ældre barn, på for eksempel 9-10 år kan det dog være sværere at vælge legetøj. I denne alder leger de ikke så meget mere, men er alligevel stadig børn.

Her må du tænke over at finde noget som de synes er sejt og spændende. Det kan være en legetøjsdrone, noget kompliceret LEGO eller måske noget flot, nyt tøj, de kan vise frem i skolen.

Forebyg søskende jalousi

Udover en gave er der masser af andre måder du kan forebygge jaloisi mellem dine to børn. Det kan dog være hårdt at være i, når du lige er blevet mor eller far til to, og samtidig skal kunne rumme, at dit  første barn måske føler sig oveset.

Selvom det er en helt naturlig ting, så er det naturligvis svært. Her har vi samlet nogen gode råd, som du kan tænke over allerede inden fødslen, så du kan sørge for at undgå at der opstår misundelse mellem dine to guldklumper:

  • Lad den store hjælpe med bleskift og tøjskift af den lille
  • Husk at en lille baby ikke altid er så spændende for et barn på 2-3 år
  • Lav ting alene med den store, når muligheden byder sig
  • Læs bøger om at blive storesøster eller storebror
  • Giv fridage til din førstefødte, så han eller hun føler sig inkluderet i den nye familiestruktur i alle skal vænne her til

Paras yöpyjä vauvansänky

Sängyn vieressä oleva pinnasänky pinnasängyn avulla on helppo nukkua yhdessä pikkuisen kanssa. Vauva on turvassa ja turvassa omassa sängyssään, mutta silti äidin lähellä, mikä helpottaa paljon. imettää ja kuunnella vauvaa yöllä. Tässä tarkastelemme monia vauvansänkyjen vähittäismyyjät, ja mitkä niistä sopivat kotiisi, tarpeet ja budjetti.

Sängyn vieressä oleva vauvansänky on pieni vauvansänky, joka voi olla käytetään vauvan ensimmäisinä elinkuukausina. Yleensä vauva painaa 9 - 10 kg asti, mutta muuten sinun on arvioitava, milloin vauva on liian iso tai liian pitkällä. motoriset taidot nukkua pinnasängyssä.

Lue lisää

Lastenhuoneen sisäilmasto

Kemikaalit, pöly ja hiukkaset vaikuttavat kaikki osaltaan huonoon sisäilmastoon lapsen huoneessa. Tämä voi aiheuttaa lapsellesi huonoa unta, päänsärkyä, allergioita, väsymystä ja muita ongelmia. Onneksi voit kuitenkin tehdä paljon sisäympäristön parantamiseksi. Lue, miten voit parantaa sisäympäristöä.

Lue lisää

Vikle-äiti? Miten kuljettaa vauva

En vikle er mere eller mindre et stort stykke stof, som du binder om dig selv og baby, så baby sidder på din ryg, hofte eller din mave. Når du vikler dit barn rigtigt, sidder det ergonomisk korrekt, og du kan bruge viklen fra dag 1, og indtil dit barn ikke vil bæres mere.

Vil du gerne i gang med at vikle, men er i tvivl om det er for kompliceret?

Eller overvejer du, om en vikle i det hele taget er pengene værd?

Så læs med her, hvor vi kommer ind på hvad der er godt at vide, inden du investerer i din egen vikle.

Lue lisää

Käyttääkö vauvasi kemiallisia vaatteita?

Vauvanvaatteiden markkinat kukoistavat, ja voit valita vapaasti kaikenlaisista upeista vauvanvaatemerkeistä. Vanhempina on kuitenkin totuus, jota vain harvat kertovat. Vaatteiden valmistustapa voi jättää vauvan vaatteisiin kemikaalijäämiä. Ei mikään mukava ajatus, vai mitä? Tässä olemme tarkastelleet, miten voit välttää pahimmat ikävät kemiat vauvan vaatekaapin uusimisessa.

Lue lisää

Nykyaikaiset kangasvaipat vauvalle - Onko se hyvä idea?

Kangasvaipat ovat fiksuja, koska ne säästävät sinua ja ympäristöä paljon jätettä. Samalla säästät myös rahaa, koska kangasvaipat voidaan pestä ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Sinun ei siis tarvitse ostaa uusia kertakäyttövaippoja joka viikko.

Jos kangasvaipat kuulostavat mielestäsi hankalilta ja ehkä jopa hieman inhottavilta, lue lisää. Se on kaukana vanhanaikaisista kangasvaipoista uusiin nykyaikaisiin vaippoihin. Itse asiassa monet kangasvaippoja kokeilleet vanhemmat pitävät niitä paljon helpompina kuin perinteisiä kertakäyttövaippoja.

Tässä tarkastelemme nykyaikaisten kangasvaippojen etuja ja haittoja verrattuna tavallisiin kertakäyttövaippoihin.

Lue lisää

Ideoita lastenhuoneen sisustamiseen

Lastenhuoneiden sisustaminen voi olla hauskaa, mutta jos et tiedä, mistä aloittaa tai miten luoda yhteinen säie, se voi olla pelottava tehtävä. Haluamme auttaa sinua sisustamaan lapsesi huoneen - oppaasi sekä isoihin että pieniin. 

Ennen kuin aloitat lastenhuoneen sisustamisen, sinun on päätettävä, millaisen huoneen haluat. Jos sinulla on vanhempia lapsia, he voivat auttaa sinua päättämään. Tämä on vaikeaa, jos olet tekemässä vauvanhuonetta tulevalle taaperolle tai taaperolle, jolla ei ole vielä sananvaltaa sisustuksessa. 

Voit valita tyylikkään sisustuksen, jossa kirkkaanväriset lelut on pakattu hyvin pois ja sen sijaan käytetään enimmäkseen herkkiä värejä tai harmaa/valkoista skaalaa. Voit myös valita värikkäämmän huoneen, jossa on tilaa esitellä leluja.

Lue lisää

Hauskat lounaslaatikot lapsille

Hauskat lasten eväspaketit ovat helppo tapa tehdä lounaasta hieman houkuttelevampi. Jotkut lapset syövät enemmän, jos ruoka tarjoillaan hauskasti ja houkuttelevasti. Päiväkodissa tai koulussa hauska lounaslaatikko lapsille on täydellinen tapa tehdä tämä! Tähän olemme keränneet useita ideoita hauskoista [...]

Baby Shower lahjaideoita | Hyviä lahjoja vauvalle

Etsitkö vauvakutsulahjoja? Tähän olemme keränneet paljon ideoita inspiraatiota varten. Löydä paras vauvakutsulahja mukavaan päivään! Tältä sivulta löydät luettelon parhaista vauvakutsulahjoista, jotta voit viettää todella mukavan päivän raskaana olevan ystäväsi, tyttäresi tai kenen tahansa [...]

Aikuisten vuodevaatteet lapsille

Monet lapset nukkuvat 4-6-vuotiaina tai sitä vanhempina aikuisten pussilakanoissa. Jotkut lapset yksinkertaisesti siirtyvät vauvapeitoista suoraan aikuisten peittoihin, minkä vuoksi lapsille tarvitaan aikuisten peittoja.

Aikuisen pussilakanan koko on yleensä 140 * 200 cm. Lapsille tarkoitettuja aikuisten vuodevaatteita ei ole valtavasti tarjolla, mutta tähän olemme koonneet valikoiman mukavia ja viihtyisiä aikuisten vuodevaatteita lapsille. Näet laajan valikoiman

Katso erilaisia aikuisten vuodevaatteita lapsille alla

Lue lisää

Tutista vieroittaminen - Milloin tutista vieroitetaan?

On hienoa, kun pikkuinen löytää rauhan ja lohdutuksen tutistaan. Tulee kuitenkin aika, jolloin mietit, onko aika vieroittaa. Tällä sivulla voit lukea siitä, milloin on aika vieroittaa ja miten voit [...]

Milloin vauva voi saada tutin?

Yksi ensimmäisistä suurista kysymyksistä, joita uusien vanhempien on pohdittava, on: Milloin vauva voi saada tutin? Kysymykseen ei ole tarkkaa vastausta. Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet ja olosuhteet, jotka vaikuttavat siihen, haluavatko tai tarvitsevatko he lainkaan tutteja. Ota selvää [...]

Mikä tuttipullo on paras?

Lähes kaikki pienten lasten vanhemmat tarvitsevat yhden tai useamman tuttipullon. Vaikka imettäisitkin, pullosta voi olla paljon hyötyä. Sitä voidaan käyttää veden tai maidon valmistukseen imetyksen täydentämiseksi. Mutta voi olla vaikeaa tietää, mikä pullo on paras. Jos ruokit pullosta koko ajan, [...]

Baby Swing Cradle - Paras keinuteline vauvalle

Vauvansänky eroaa täysin muista pinnasängyistä ja vauvansängyistä, sillä se on itse asiassa kangaspala. Vauva roikkuu siis eräänlaisessa riippumatossa. Kangas kietoutuu vauvan ympärille ja saa monet vauvat asettumaan ja nukkumaan todella hyvin kantokopassaan. Vauvan rintareppua kutsutaan myös jousituoliksi, koska se roikkuu jousen varassa. Tämä [...]


Varoitus: sprintf() [function.sprintf]: Liian vähän perusteluja /var/www/startpackage.com/public_html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php online 902