Bedste bedside crib babyseng

Med en bedside crib babyseng bliver det nemt at samsove med din lille baby. Baby ligger trygt og sikkert i sin egen seng, men alligevel tæt på mor hvilket gør det meget nemmere at amme og lytte til baby om natten. Her tager vi et kig på markedets mange forhandlere af bedside crib babysenge, og hvilke der passer til netop dit hjem, behov og budget.

En bedside crib babyseng er en lille babyseng, der kan bruges i de første måneder af babys liv. Som regel op til baby vejer 9 – 10 kg., men ellers må du vurdere hvornår baby er blevet for stor eller for langt fremme motorisk til at sove i babysengen.

Indholdsfortegnelse

Hvor længe kan baby sove i sin babyseng?

Sådan en babyseng er ikke sikret med tremmer, som en tremmeseng. Du kan derfor regne med at bruge den i cirka samme tidsrum, som du ville bruge tremmesengen inden bunden sættes ned.

Dog er sengen i uundværlig i netop den periode, da små babyer under 6 – 7 måneder jo ofte vågner flere gange om natten og har behov for at få mælk.

En bedside crib måler som regel omkring 70 – 80 cm. i længden. Det svarer cirka til at baby kan ligge der i under 1 år.

Når du skal købe seng til din baby

Der er mange varianter på markedet, og i mange prisklasser. Forskellen på dem er ofte designet eller små detaljer som kan være praktiske for nogen.

Så her må du gøre op med dig selv, hvad der betyder mest for dig og dit budget. Husk at denne form for babyseng trods alt ikke skal bruges særlig længe, så måske behøver det ikke være den dyreste model. De billige modeller er lavet i stof, og er nemme både at sætte op og tage med sig.

Læs også:   Babys første kop - Tudekop til baby - Drikkekop til baby og barn

Hvis du går meget op i design og kvalitet kan du overveje en af de dyrere varianter i træ. Disse er måske lidt tungere, men til gengæld virker de langt mere stabile og så ser de også lidt pænere ud i hjemmet.

Kig på udvalget herunder, og klik dig videre til den babyseng, du synes ser god ud. Husk, at når du køber online har du altid 14 dages returret.

Babyseng Alfred Side by Side

Rigtig sød bedside crib babyseng i træ. Den måler 40 x 84 cm.

Sengen kan indstilles i flere højder, så den passer til mors og fars seng. Der er sikker fastgørelse til den store seng, så baby kan sove trygt. På denne model er der hjul, så den er super nem at flytte rundt med hvis du har behov for det.

Leander Side by Side bedside crib

Denne lækre nyhed fra Leander tager lige konceptet et niveau op. Denne babyseng er kvalitet – og designmæssigt lige et skridt eller to foran alle andre modeller på markedet.

Den har lækre detaljer, en blød madras og sengerand og så er den pæn og stabil i massivt træ. Prisen er dog også højere end andre bedside crib babysenge, da den koster 2.499 kr.

Billig bedside crib

Rigtig sød og nem seng, som du kan købe nemt og hurtigt online hos Babysam. SEngen har et smart design, der gør at den kan stå helt op af mors og fars seng. Benene er placeret på en måde, så den ikke tager for meget gulvplads.

Sådan fungerer det

Babysengen er kort fortalt som en slags vugge, men hvor den ene side kan fjernes eller lynes ned. Herefter kan sengen stå helt tæt op af din egen seng.

Læs også:   Bedste høreværn til børn

Det er vigtigt at spænde sengen fast til din egen seng, så du ikke risikere, at der kommer en revne hvor baby kan falde ned og sidde i klemme eller slå sig. Så husk at tjekke om din nye bedside crib babyseng rent faktisk kan monteres på din egen seng, inden du køber.

Hvis du hellere vil bruge den som en almindelig vugge kan du bare sætte siden på igen. De fleste varianter kommer også med en smart rejsetaske, så du kan tage den med på tur. Så har baby et trygt og velkendt sted at sove, selvom I er ude.

Bedside crib madras

Der følger madras med, når du køber en bedside crib. Det er ikke de mest bløde madrasser, og måske synes du den virker ukomfortabel. Men husk at babyer ikke vejer meget. Og hvis madrassen er for blød kan den ende med at udgøre en kvælningsfare.

Hvis du synes madrassen er for hård, kan du overveje at supplere med en ekstra. Men oftest er det ikke nødvenligt.

Læs også: