Billig højstol til baby

En god og billig højstol baby er nødvendig når den lille skal til at sidde med til bords. Der findes mange modeller på markedet, og heldigvis er de dyreste ikke altid de bedste. Her tager vi et kig på billige højstole til baby.

De fleste kan blive enige om, at babyer og børn generelt ikke er særlige billige i drift. Derfor er det ingen skam at kigge efter billige alternativer til babyudstyr, og det kunne for eksempel være en billig højstol.

Fleksibilitet i hverdagen

Der findes gode og dyre modeller på markedet, men en billig stol til baby kan være mindst ligeså god. Mange af de modeller vi har fundet frem her er både billige og endda lette at slå sammen og tage med på farten.

Læs mere

Uro til puslebord eller kravlegård

En uro til puslebordet eller kravlegården ser både nuttet og dekorativt ud, og så giver den baby noget spændende at kigge på. I dag findes der et utal af flotte uroer til puslebordet, så du kan med garanti finde en der passer perfekt til dig og din baby. Her på siden har vi samlet flotte uroer til gode priser.

Alle forældre kender nok til problemet med en baby, der er lige lovlig vild, når han eller hun skal pusles. Det kan være svært at skifte bleen og pusle baby ordentligt, hvilket skaber frustration. Heldigvis er babyer ret nemme at distrahere, og der er nok ikke noget mere spændende end nogen flotte figurer der svæver rundt over babys hoved.

Med en uro til puslebordet kan baby ligge stille i den tid det tager at skifte bleen eller tøjet. En uro tager nemlig babys opmærksomhed.

Skab hygge ved puslepladsen

En uro er også utrolig god til at skave hygge ved puslepladsen. Især i de første måneder bliver der brugt meget tid på at skifte baby, og derfor giver det mening at indrette en rigtig hyggelig pusleplads hvor I kan snakke sammen.

Nogen mener at en uro til puslepladsen forhindrer den vigtige øjenkontakt mellem forældre og barn, men her må I selv vurdere hvad der fungerer bedst for jer og jeres barn. I kan også vente med at sætte uroen op til baby er nogen måneder gammel, og der netop ofte opstår problemer ved bleskift fordi baby spræller, vender sig om på maven og generelt ikke synes det er så spændende at ligge stille.

En uro til kravlegården er også en god ide, da baby her kan ligge selv og hygge sig, men du måske lige spiser en mad eller sluger en kop kold kaffe. Det er utroligt hvad man kan nå på 5 minutter, når man har en baby.

Her har vi samlet forskellige søde uroer til puslepladsen, og hvor du kan købe dem. Der er også muligheden for at lave en uro selv. Det kan du læse om nederst på siden.

Søde flamingoer med krone

Smukke, dansende flamingoer med royal krone på hovedet vil gatranteret stjæle babys opmærksomhed. Når uroen er i bevægelse, ligner det at fuglene danser yndefyldt rundt. Perfekt hvis du er til det romantiske look i pastelfarver.

Uro med skyer i neutrale farver

Skyer har igennem længere tid været populære som dekoration på børneværelset. Og i en uro til puslepladsen er det jo super oplagt. Her ses de søde skyer i kombination med luftballoner som får det hele til at ligne en smuk himmel. Denne model er holdt i neutrale farver, så den passer ind på næsten ethvert babyværelse.

Farverig uro

Er du ikke farveforskrækket, så er denne udgave med Noas ark perfekt til din smag. De stærke farver kan baby se helt fra starten af livet, hvor synet ellers ikke er så udviklet endnu. Denne uro er derfor god til de nyfødte der er begyndt at kigge sig omkring i verden.

Uro med musik

Både musik og sjove figurer, der bevæger sig rundt – denne uro vil helt sikkert glæde din baby. Modsat andre modeller, kan denne faktisk tåle at blive leget med. Den er tilmed nem at flytte rundt, og kan også hænges op i barnevognen.

Uro med hæklede aber

Er du til det hæklede look, så er denne søde uro lige sagen. Den har søde aber, der hænger i ben og arme og ser sjove ud. Hvis du ikke selv kan hækle, kan du heldigvis købe en flot hæklet uro til puslepladsen.

Uro fra Done by Deer

Dette er ikke en af de billige uroer med en pris på 600 kr. Til gengæld er den super nem at montere på kanten af tremmesengen eller kravlegården med den medfølgende holder. Uroen har de velkendte og særprægede dyr fra det populære mærke Done by Deer.

Flot luftballon fra Fillipa

Luftballonerne fra Fillipa har været meget fremme på Instagram, da de er super dekorative og smukke. Sjove for både baby og forældre at kigge på. Denne er bare en enkelt luftballon, men du kan også købe en uro med flere luftballoner.

Dekorativt værelse med en uro til puslepladsen

Et babyværelse er et frirum for de små og et hyggeligt sted at opholde sig, også selvom de mindste måske ikke bruger værelset så meget til at lege på, men mere til at blive puslet og sove. I starten sover baby måske ikke engang på sit eget værelse, men derimod i mors og fars dobbeltseng eller i en bedside crib babyseng. Men alligevel er der noget utrolig hyggeligt over at indrette sin babys værelse og pusleplads, og det er også noget som mange kommende mødre hygger sig med i graviditeten.

Indretning på værelset rigtig meget for selve hyggen på babyværelset. Der er flere forskellige måder at skabe hygge på. Farven på væggene og hvilke møbler du vælger er en vigtig del af selve ind indetningen. Men detlajerne som billeder til børneværelset eller en uro til puslepladsen betyder også alverden. Den nuttede stemning i rummet kommer oftest af baby tilbehør og alle de søde deltaljer som for eksempel en uro til puslepladsen.

Men selvom puslepladsen er på badeværelset kan det sagtens blive hyggeligt alligevel, og du finder garanteret plads til en sød babyuro.

Find den rigtige uro

Der findes mange forskellige slags uroer til babyer . Nogle modeller er farverige og spiller musik, mens andre har et moderne og minimalistisk udtryk. Så er der nogle modeller, der er beregnet til at få barnet til at slappe af inden puttetid og andre der skal underholde den lille over puslepladsen. Valget afhænger helt af hvad du ønsker. Men for det meste vil det undeholde baby bare det at uroen er i bevægelse.

Lav selv uro

Kan du hækle, lave perleplader, eller måske har andre kreative ideer, så kan du også selv lave en uro. Så skal du blot købe en uroholder i en hobbybutik og herefter lade kreativiteten råde.

Bedste bedside crib babyseng

Med en bedside crib babyseng bliver det nemt at samsove med din lille baby. Baby ligger trygt og sikkert i sin egen seng, men alligevel tæt på mor hvilket gør det meget nemmere at amme og lytte til baby om natten. Her tager vi et kig på markedets mange forhandlere af bedside crib babysenge, og hvilke der passer til netop dit hjem, behov og budget.

En bedside crib babyseng er en lille babyseng, der kan bruges i de første måneder af babys liv. Som regel op til baby vejer 9 – 10 kg., men ellers må du vurdere hvornår baby er blevet for stor eller for langt fremme motorisk til at sove i babysengen.

Læs mere

Bedste sovesofa med chaiselong

Søger du den bedste sovesofa med chaiselong? Så er du landet det rette sted. Her tager vi nemlig et kig på markedets mange sovesofaer med chaiselonger. Det er ikke altid en god ide at vælge den billigste sovesofa du kan finde, da du kan ende med ikke at få meget for dine penge. Læs med her og find de bedste tilbud på sovesofaer.

En sovesofa med chaiselong er enormt praktisk at have i hjemmet. Den har nemlig to funktioner, nemlig både en sofa og en seng.

Når du skal vælge den bedste sovesofa med chaiselong, så gælder det om at se sig godt for, og ikke mindst have styr på hvor mange penge du ønsker at investere i din nye sovesofa.

Skal du sove på din nye sovesofa dagligt, så kan det anbefales at investere lidt mere i den, end hvis den kun skal bruges sporadisk til for eksempel overnattende gæster.

Mange af de billige sovesofaer med chaiselong er ganske fine at sove på i ny og næ, men egner sig ikke til at sove på dagligt. Det skyldes, at madrassen ikke er i høj nok kvalitet til at støtte kroppen hver nat i 7-9 timer. Skal du sove på sofaen hver nat, er det en god ide at købe den bedste sovesofa med chaiselong, og det vil sige en med fjedre i madrassen.

Her på siden gennemgår vi en række sovesofaer og du finder også link til hvor du kan købe dem nemt og hurtigt online.

Læs mere

Bedste elevationsseng til dig

Søger du den bedste elevationsseng? Og må den gerne være til at betale også? Så er du landet det rette sted. Kig med her, hvor vi gennemgår forskellige elevationssenge både dobbelt elevationssenge og enkelte. Vi kigger på hvilke faldgrupper du skal være opmærksom på, når du skal investere i ny seng.

Prisen er et vigtigt parameter, når du skal investere i noget nyt. Heldigvis for dig er der virkelig meget konkurrence på sengemarkedet, hvilket betyder at du i dag kan købe en billig elevationsseng, som faktisk er i god kvalitet og produceret i Danmark.

En elevationsseng er den rette seng for dig, hvis du nyder at kunne sove i forskellige stillinger. Døjer du med hovedpiner nakke – og rygsmerter, kan det føles godt at hæve hovedgærdet en smule. Det giver en helt anden støtte, end hvis du blot bruger en pude.

Læs videre og bliv klogere på hvordan du vælger den bedste elevationsseng til dig.

👍 Fordele ved elevationsenge

Med et blødt tryk på fjernbetjeningen, hæves dit hoved en smule, og du kan nu nemmere læse, se tv eller blot sove behagelige med hævet hovedgærde. Lyder det som noget for dig?

 • Perfekt til dig med rygproblemer
 • Mulighed for at sove med hævet ben, og/eller hævet hovedgærde
 • Ideel til læsning eller se tv i sengen
 • Kan lindre snorken eller gener ved forkølelse (hæv hovedgærdet)

Er du allerede klar til at læse nærmere om din nye seng, så klik dig videre til Sengetid nu.

Læs mere

Billeder til børneværelset

Det pynter virkelig meget med søde billeder til børneværelset. Skal dit barn også have værelset opgraderet med søde og dekorative billeder, så kig med her. Vi kigger nemlig på de mest populære og flotte plakater og billeder, der vil pynte på den lilles værelse. Læs med og lad dig inspirere af forskellige billeder til børneværelset.

Når du skal finde det rigtige billede til børneværelset synes du sikkert det både er vigtigt, at det passer til indretningen, men også at det er sjovt for den lille at kigge på.

Der findes virkelig mange forskellige slags billeder og plakater til børneværelset, og de har alle forskellige stilarter. Her på siden kan du lade dig inspirere af de forskellige billeder, så du forhåbentlig finder det helt rette billede til dit barns hyggelige værelse.

Indret med billeder

Selvom billeder på børneværelset er vildt hyggeligt, så kan børnebilleder faktisk også skabe et hyggeligt hjørne til baby eller barn, hvis han eller hun sover i dit soveværelse. Så kan du hurtigt skabe et lille hyggeligt hjørne for dit barn.

Ikke alle billeder til børneværelset er fyldt med voldsomme farver og livagtige figurer. Du kan sagtens få mere stilrene billeder til børn i pastelfarver og mere afdæmpede motiver. Men som stadig er sjove for den lille at kigge på.

Gå på opdagelse i de billeder vi har udvalgt her, og find de helt rette billeder til at gøre børneværelset ekstra hyggeligt!

Sød krokodille fra Soft Gallery

Denne plakat fra mærket Soft Gallery er både sød og sjov for børnene at kigge på. Samtidig er den ikke alt for højtråbende i indretningen, og vil derfor passe ind på næsten ethvert børneværelse.

Krokodillen vil passe fint ind på både et drengeværelse og et pigeværelse.

Sød sommerfugl – billede til børneværelset i pastelfarve

De nye plakater fra Soft Gallery er næsten ikke til at stå for. Her ser vi en sød sommerfugl i pastellyserøde farver, som vil være et rigtig sødt billede til pigeværelset, og især hvis værelset har lignende farver andre steder i indretningen.

Sommerfuglen er sjov for de små at kigge på, og samtidig er det også et pænt billede som de voksne også kan nyde synet af.

Seje dinosaurer

Mange børn er helt vild med de flotte forhistoriske dyr, der engang levede på jorden. Her er forskellige dino’er fra juratiden Dyrene er tegnet med store øjne, så selv de mindste børns blikke vil lade sig fange af denne fine plakat.

Den er fra Sebra og kan købes hos Lirumlarumleg.

Verdenskort

Lær dit barn om hele verden ved dette farverige verdenskort. På kortet er der små billeder af hvad der findes i de forskellige dele af verden, så der er rig mulighed for masser af god snak og læring.

Sød løvinde og løveunge

Et smukt symbol på en mors kærlighed til sit barn – samtidig med at det er et fint billede for de små at kigge på. Du kan også vælge det samme motiv, men med andre slags dyr, for eksempel et næsehorn eller elefant. Se alle udgaverne her.

Fint billede af svensk designer

Dette helt særlige, eventyrlige billede er designet af svenske Mrs. Mighetto. Man kan drømme sig helt væk, når man kigger på billedet, der synes at fortælle en fantasifuld historie.

Prinsesse wallsticker

Wallstickers til børn er en perfekt måde at få nogen billeder til børneværelset, men uden at det behøver være hverken besværligt eller dyrt.

Slip for at hamre et billede fast. Denne skal blot klistres til væggen, men kan også sidde fast på et møbel. Billig wallstickers er geniale til børneværelset.

Fjollede dyr – wallstickers til børn

Søde, sjove fjollede dyr som vil pynte på ethvert værelse! Her vist i farver der vil passe til de fleste drengeværelset.

Søde billeder til børneværelset

Ikke nok med at billeder er søde at se på for de små, de er også med til at gøre indretningen flottere og mere hyggelig.

Et billede på væggen er med til at skabe rummet, og den stemning der er i det. Vidste du, at små nyfødte børn faktisk kun kan se de mest stærke farver, og især kigger efter lyset? Den lille vil derfor prøve at kigge på billedet med det samme.

 • Billeder på børneværlset understreger indretningen
 • Det er sjove for selv helt små at kigge på
 • Billeder giver anledninger til lærerige snakke

Senere hen giver billederne gode anledninger for gode snakke, og lærerige samtaler mellem dig og dit barn. For eksempel vil et billede af et verdenskort give mulighed for at snakke om mange forskellige emner.

Til sådan et billede kan barnet måske finde på at spørge; Hvor er Danmark, hvilken by bor vi i, hvor bor der giraffer og så videre.

Mange fordele ved plakater og billeder

Heldigvis behøver det ikke at være dyrt eller besværligt at sætte billeder op på barnets værelse. Hvis du køber en plakat, så kan den faktisk monteres sikker med noget så simpelt som et søm i væggen, hvis du altså vælger at købe plakatholdere med til. Dem kan du købe langt de fleste steder, hvor du også køber plakaten.

Du kan også vælge at købe helt billige plakater til børneværelset, eller måske endda wallstickers, som også er med til at skabe et flot og eventyrligt miljø på værelset. Se flotte wallstickers til børn her.

Find de flotteste farver

Når du vælger billede til børneværelset, er det en god ide at tænke over, hvilken stil og hvilke farver der i forvejen er på værelset.  Hvis der i forvejen er meget lyserødt og rosa på et pigeværelse, så kan det se rigtig flot ud med et billede, det matcher disse nuancer.

Hvis det derimod er et drengeværelse holdt i babyblå, så passer det smukt til med et billede eller plakat til børneværelset i disse nuancer og farver. Der er så mange at vælge i mellem, at du helt sikkert finder et der passer til lige de farver du godt kan lide.

Et sjovt motiv

Motivet på selve billedet kan vi heller ikke komme udenom.

Der findes rigtig mange flotte og sjove motiver, som dit barn vil nyde at kigge på. Når du vælger motiv til billedet kan du især tænke over, hvad dit barn godt kan lide.

Er din datter vild med dyr? Eller har du en søn der elsker alle køretøjer? Så kan du helt sikkert finde et billede til drengeværelset eller pigeværelset, der passer perfekt ind.

Et billede som gave

Et billede er også en perfekt gave til børn og forældre. Ikke nok med at det er flot og dekorativt, så fylder det heller ikke særlig meget i hjemmet. Det er altså noget som de fleste kan finde plads til et sted på væggene.

Du kan give billedet i barselsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave eller hvilken anledning du nu skal finde en gave til. Et smukt billede er en super alsidig gave, som næsten alle bliver glade for!

Lamper til børneværelset

Er du på udkig efter lampe til børneværelset? Og må den godt være lidt mere spændende end en hvid rispapirslampe? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du flere bud på flotte og dekorative lamper til børneværelset, der både skaber et hyggeligt lys og samtidig ser flotte ud i indretningen på børneværelset.

Når du skal investere i en lampe til børneværelset er det altid en god ide at starte med at overveje hvad lampens funktion skal være. Skal det være en hyggelampe, som I skal læse godnathistorie ved? Eller skal det være en loftslampe, som skal lyse hele værelset op?

Scroll ned, og find de bedste lamper til børneværelset her på siden

Læs mere

Indeklima på børneværelset

Kemikalier, støv og partikler er alt sammen med til at skabe et dårligt indeklima på dit barns værelse. Det kan medføre dårlig søvn, hovedpine, allergi, træthed og andre gener for dit barn. Men heldigvis kan du selv gøre rigtig meget for at forbedre indeklimaet. Læs med her, og find ud af hvordan indeklimaet kan forbedres.

Læs mere

Byg selv garderobeskab – din personlige stil

Byg selv garderobeskab og bliv herre i eget hus! Endelig den garderobe, som passer perfekt til din bolig og din stil.

Hvis du har overvejet at bygge dit garderobeskab selv, men er bekymret for om projektet bliver overvældende, dyrt og besværligt? Bare rolig. Du behøver heldigvis ikke at være hverken tømrer eller ingeniør for at konstruere din egen garderobe. Læs med her på siden og bliv klar til projekt byg selv garderobe.

Vidste du, at du faktisk nemt og hurtigt kan bestille alle de nødvendige materialer online? Du får dem tilsendt direkte til din adresse, så du hverken behøver stressende ture til byggemarkedet eller besværet med at få de store materialer ind i din bil.

Køb alle materialer og få dem leveret til din adresse, og byg selv garderobeskab på ganske få dage. Det kræver blot, at du ved hvor du skal lede. Men det kan vi hjælpe dig med her.

Byg selv garderobeskab med skydelåger

Du kan mange forskellige metoder, når du skal i gang med projekt byg selv garderobeskab. Hvis du gerne vil have en nem og funktionel løsning, som ikke kræver den helt store renovering i hjemmet, så kan du overveje skydelåger. De monteres i loft og gulv, og giver dig mulighed for helt selv at designe din garderobe.

Med skydelåger kan du:

Byg selv garderobe med alverdens individuelle tilpasningsmuligheder – du bestemmer helt selv hvor mange hylder, trådkurve og skuffer din nye garderobe skal have

Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil bygge garderoben selv, men uden at du skal bruge dagevis på at samle og bygge selve garderoben.
Hos Decoslide kan du vælge at indrette din egen garderobe med trådkurve, hylder, skuffer, plads til sko og meget mere.

Du bestemmer selv hvor dyb og lang garderoben skal være afhængig af dine muligheder. Det bedste ved selv at bygge hele din garderobe må være, at du netop kan tilpasse den lige præcis dine behov.

Denne form for byg selv garderobeskab er egnet til både små og store hjem, men er især benyttet i soveværelser.

Sådan monterer du skydelåger i dit hjem

Hvis du vælger skydelåger som metode til din byg selv garderobe, så skal du selv montere skydelågerne i både loft og gulv. Du får du en udførlig vejledning med i køber, og ellers er hjælpen aldrig længere væk end et telefonopkald. Selve det at montere skydelågerne tager faktisk ikke særlig lang tid.

Du kan hurtigt finde videoer og flere guides på Decoslides hjemmeside – klik her og gå i gang med dit byg selv garderobeskab allerede i dag!

Husk at være opmærksom på, at denne form for byg selv garderobeskab ikke kan flyttes igen. Det er derfor den mest oplagt løsning for dig, der ejer din bolig. Skydelåger er meget anvendte i både lejligheder og huse.

Fordele ved at vælge skydelåger til byg selv garderobeskab:

Når du vælger at montere skydelåger frem for andre løsninger, så opnår du en masse fordele og det bliver på mange måder både nemmere mere overskueligt for dig at bygge garderobeskab selv.

Du behøver ikke at bygge hele garderobeskabet fra bunden, men kan faktisk nøjes med at sætte skydelågerne i, og så er du i gang. Herefter kan du koncentrere dig om at indrette din nye garderobe.

Nemt og hurtigt at købe online

Når du køber online hos Decoslide får du maser af god service, og der sidder altid nogen klar bag skærmen til at hjælpe dig. Du behøver hverken at være ekspert i garderobeskabe eller IT for at kunne købe den helt rigtige løsning til dig online. Hvis du stadig er i tvivl, så husk at du helt ekstraordininært har 30 dages fuld returret.

Desuden sparer du det fordyrende mellemled som er butikken. Dine skydelåger sendes direkte til dig fra lageret, og derfor får du en god kvalitet til en markant lavere pris end der udbydes i butikkerne.

Du kan få dine skydelåger lavet på mål

Mange boliger har enten lavt til loftet, eller meget højt. Især mange huse fra omkring 1970’erne har lavere til loftet, end man ville gøre det i dag. Det kan gøre det svært at finde de rigtige skydelåger, men heldigvis kan du også købe dem på mål. De laves præcis efter dine mål i din bolig, og du har endda returret, hvis du alligevel ikke bliver helt tilfreds.

Eksempel på udregning af garderobemål. 

Du udnytter din væg som en del af klædeskabet

Skulle du byg selv garderobeskab helt fra bunden, så måtte du egentlig i gang med at lave hele fire sider, og altså båder bagside og det hele. Men det behøver du ikke med skydelåger, for her udnytter du den bagerste væg som bagside af skabet, og ofte også en anden væg som siden. Det gør det både nemmere og hurtigere for dig at gå i gang med din byg selv garderobe.

Mere plads til opbevaring

Med indbyggede skydelåger opnår du også den store fordel, at du faktisk får udnyttet hele pladsen mellem gulv og loft. Det vil sige, at du ikke behøver at have et klodset klædeskab med et rum ovenpå, som du skal sørge for at rengøre.

Mulighed for din helt personlige garderobeindretning

Den sidste – og måske bedste – fordel er at du netop her virkelig kan lege med din garderobe og skabe den præcis som du gerne vil. Det er formentlig den primære grund til at du har kastet dig ud i projekt byg selv garderobeskab. Du kan have små hylder, store hylder, trådkurve og meget mere til.

Gode råd til dig der selv bygger garderobeskab

Her har vi samlet nogen gode råd til dig, som du med fordel kan læse igennem, inden du for alvor kaster dig ud i projektet.

Det kan bestemt være overvældende at bygge noget selv. Måske har du svært ved at se det færdige resultat for dig, eller også er du bekymret for om budgettet løber løbsk, og du ender i træls situation, hvor du lige mangler de sidste penge? Læs denne korte guide med gode og praktiske råd til dig, der selv skal bygge dit garderobeskab.

I tvivl om størrelsen? Prøv at ligge aviser på gulvet!

Ja – det lyder måske skørt. Men hvis du har svært ved at forestille dig hvor dybt eller bredt dit nye klædeskab skal være, så kan du faktisk lægge aviser ud på gulvet, hvor du planlægger at skabet skal være På den måde bliver skabet nemme at ”rykke rundt med” – og du får også et godt indtryk af hvor meget gulvplads du har til overs, når du er færdig med projekt byg selv garderobe.

Vær klar til at forhandle om prisen – det kan ofte betale sig

De fleste forretninger er lige så interesseret i at gøre en god handel, som du er. Derfor vil vil naturligvis gerne sælge dig deres produkter frem for at du går til over konkurrenten og bruger dine penge der. Vær derfor ikke bange for at gribe telefonen og spørge ind til både priser på produkter, levering eller muligheder for rabat. Det er guld værd at få slået et par tusind kroner af prisen, og måske især når du bygger selv og gerne vil holde prisen på et fornuftigt niveau.

Hvis du ikke er vant til det, kan det måske føles akavet først men efter lidt øvelse og en succesoplevelse bliver det hurtigt en vanesag, og det føles skønt at få et afslag i prisen.

Læg et budget

Det er næsten altid en god ide at lægge et budget. Det tvinger dig til at overveje alle udgifterne, og ikke mindst giver det dig et godt overblik over projektets omkostninger. Du kan lave budgettet i hånden eller i et Excel ark på computeren, hvis du er tryg ved det.

På den måde kan du hurtigere finde ud af hvad dit hjemmelavede garderobeskab cirka kommer til at koste. Start med at lave budget over den garderobe du virkelig gerne vil have – uden at spare på noget. Herefter kan du altid nedjustere, så prisen rammer det beløb du havde regnet med. På den måde undgår du at hele budgettet vælter, og du får samtidig en fin ide om hvor meget eller lidt økonomisk råderum du har.

Held og lykke med dig projekt – du kommer helt sikkert ikke til at fortryde, at du har bygget dit eget garderobeskab.

Skydelåger til garderoben

Skydelåger til garderoben er geniale, når du skal have mere plads til opbevaring uden at rummet kommer til at virke mindre! 

Uanset om du skal have skydelåger i soveværelset eller et andet rum, så er det en løsning som rigtig mange bliver glade for. Men du skal kigge dig godt om inden du køber, for der er mange produkter på markedet der ikke altid holder hvad de lover. Her guider vi dig igennem skydelåge-junglen.

Inden du spørger googler til råds, og klikker på de første og de bedste skydelåger, så kan det godt betale sig at sætte sig lidt mere grundigt ind i, hvad du egentlig ønsker af din nye garderobe. Ellers risikerer du at falde for en ”salgstale” fra en butik eller webshop, der måske i virkeligheden ikke ved så meget om lige præcis skydelåger. Det er nemlig et emne, som man godt kan dykke ned i, og her er der ret store forskelle at finde.

Læs med her, så du bliver godt rustet til at få investeret i de skydelåger, der er de helt rette for dig.

Hvis du allerede nu vil se eksempler på flotte løsninger, så klik dig videre til forhandler af skydelåger her.

Hvilke skydelåger er så de bedste for mig?

Kort fortalt er der to parametre, som du skal vælge dine nye skydelåger ud fra:

 • Pris og kvalitet

Det er måske ikke så overraskende, men ikke desto mindre skal du være vågen, når du køber.

Desværre findes der skydelåger på markedet, som ganske vist sælges til en billig pris, men hvor kvaliteten også er derefter. Billige skydelåger kan ende med at blive skæve efter et par år, og i værste fald ikke kunne køre ordentlige i skinnerne men derimod begynde at hakke og sidde fast.

Derfor kan det anbefales, at du går efter nogen skydelåger, som virkelig er produceret i god kvalitet. Ved at betale en lidt højere pris får du et produkt, der holder meget længere.

Pas på – somme tider får du, hvad du betaler for…

På markedet for skydelåger kan du garanteret ret nemt finde meget billige skydelåger til din nye garderobe, som du måske endda kan købe for knap 2.000 kr. Men her skal virkelig du være opmærksom på, om rammen er lavet af stål eller plastik.

Ikke dermed sagt, at billige skydelåger altid er dårlige for det er bestemt ikke tilfældet. Du skal blot være opmærksom på, hvad du ønsker af dine skydelåger og hvor meget du skal bruge dem. Hvis de kun skal være i et pulterrum, hvor du sjældent kommer, så er der intet i vejen for at købe billige skydelåger i Jysk. Men skal de bruges til din garderobe i soveværelset, så kan det ofte godt betale sig at ofte lidt mere. 

Pas på med billige skydelåger der har en ramme af plastik eller stål
Hverken stål eller plastik er optimalt som rammer i skydelågerne. Gå i stedet efter rammer i aluminium.

Både plast og stål billige materialer, der i sidste ende vil betyde, at dine nye skydelåger ikke sidder stabilt i deres ramme. Derfor vil de komme til at stå og ”ryste” i deres ramme, når du har rørt ved dem eller åbnet og lukket dit skab. Med tiden vil det betyde, at de kommer til at sidde skævt og dermed køre rigtig dårligt. Det er en stor irritation i hverdagen, som du garanteret vil undgå for alt i verden.

Aluminiums-ramme er vejen frem

Hvis du går efter god kvalitet for pengene, så kan det anbefales at købe skydelåger, der har en ramme af aluminium. Det er det bedste materiale på markedet af flere forskellige grunde:
det er utrolig stærkt
Det er miljøvenligt – kan laves af 100% genanvendelige materialer
Det stærke materiale beskytter mod slid og skævheder over tid.

Vil du se flere eksempler på skydelåger med aluminiumsramme, så klik dig videre til Decoslide. Din nye garderobe er kun et par klik og 48 timer væk!

Skydelåger på mål – dit hjem, dine mål

Mange hjem har specielle mål, så standardskydelåger ikke altid lige passer ind. Heldigvis kan du få skydelåger både på standardmål og til specialmål.
De fleste kan fint benytte dem i standardmål, som endda kan sendes dig til lynhurtigt – de sendes nemlig direkte fra lageret. Det betyder også at du sparer prisen på mellemleddet, altså selve butikken.

Du kan læse meget mere om hvordan du griber det an, når du skal købe dine skydelåger online ved at klikke dig videre til Decoslide. Der sidder masser af mennesker bag skærmen, som er klar til at hjælpe dig.

Sådan monterer du dine skdyelåger

Skydelåger fra Decoslide monteres i en skinne i loftet og en i gulvet. Selvom det måske lyder omstændigt, så er det faktisk ret nemt at installere og montere selv, da du får en udførlig vejledning.

Hvis du løber på problemer undervejs, så er der altid en udførlig vejledning med, og ellers er eksperterne aldrig mere end et telefonopkald væk.

Indret din garderobe personligt

Når du køber garderobeskab med skydelåger fra Decoslide får du muligheden for at indrette hele din garderobe 100% personligt.

Du kan altså opbygge din helt egen garderobeindretning med lækkert indretning som trådkurve, bøjlestænger og smarte hylder, som passer til netop dit behov for opbevaring af tøj, sko og andre sager. Nyd at du kan indrette dit helt eget lille garderobeskab inde bag ved skydelågerne, hvor der er indsat spotlights. Slut med at lede efter dine ting i et mørkt skab med uoverskuelige bunker.

Læs meget mere om trådkurve til skab her.

Med din egen helt personlige garderobeindretning får du endelig det overblik og den overskuelighed, som du gerne vil have i din garderobe.

Du får endelig en garderobe med plads til alle dine ting, og hvor der endelige er nok plads på både hylder og bøjlestang.

 • Kunne du tænke dig en garderobe, der ser flot ud og passer til din stil i hjemmet?
 • Din helt personlige garderobe, hvor der altid er plads til dit tøj og sko, og hvor dine ejendele ikke ligger i bunker hulter til bulter?

Så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på løsninger med skydelåger, hvor du har mulighed for at lave din helt egen garderobeindretning.

Skydelågerne monteres i loft og gulv, og inde bag dem kan du altså have lige hvad du ønsker. Du kan tilmed selv styre størrelsen og dybden på dit skab. Kort sagt får du en masse fordele, som du ikke får med et traditionelt garderobeskab.

Når du skal købe online

Der er altid mennesker bag skærmen som er klar til at hjælpe dig
Lyder det lidt farligt at købe noget så vigtigt og dyrt, som nye skydelåger i en online butik? Måske især, hvis de skal købes på mål efter netop dit hjem, Det behøver du ikke heldigvis ikke at være så bekymret for.

De fleste forhandlere er vant til at kunderne kontakter dem for at blive hjulpet igennem købet. Hvis du er det mindste i tvivl, så skal du derfor ikke tøve med at ringe eller skrive til butikken, for de vil meget gerne hjælpe dig. Du skal gerne have den rigtige løsning i første omgang.

Hvis du mod forventning modtager et produkt, som slet ikke er som du forestillede dig, så tilbyder Decoslide hele 30 dages fuld returret. Kontakt Decoslide her.

Sådan bygger du din personlige garderobeindretning

Når du vælger skydelåger til garderoben, får du flere fordele, blandt andet at du selv kan indrette dit skab præcis som du vil. Du kan købe trådkurve, hylder, skuffer, skostativer og meget andre i præcis den mængde som du ønsker.

Både trådkurve til skabet og hylder er virkelig smarte til at holde styr på dine småting, som ellers normalt ville ende med at ligge i uorganiserede bunker inde i skabet. Bag dine skydelåger bliver hele din garderobe hurtigt overskueligt arrangeret, så det altid er nemt for dig finde hoved og hale i tøj og andre sager.

Slut med at stå og lede efter ting, som evig og altid skal gemmer sig inde bag ved. Med en overskuelig garderobeindretning bag dine skydelåger, der passer præcis til dit hjem, så får du endelig den overskuelig garderobe, som du altid har manglet.

Hvis du leder forskellige steder på nettet finder du masser af ideer og produkter til indretning af din garderobe og hvilket skab med skydelåger du skal vælge.

Fordele ved at vælge skydelåger til garderoben 

De fleste har deres garderobe i soveværelset. Her har du ekstra fordele ved at vælge skydelåger til garderoben fremfor et mere traditionelt skab. Med skydedøre kommer rummet nemlig til at syne både større og mere luftigt, og især hvis du vælger at få et spejl på garderoben. Et spejl får rummet til at syne meget større og samtidig får du muligheden for at se dig selv i fuld kropsfigur.

Når du køber skydelåger, kan du vælge at købe et skab med skydelåger. Her har du ofte begrænset mulighed for at tilpasse skabet til dit hjem, og du kan heller ikke altid vælge mellem særlig mange størrelser. Til gengæld får du et skab, som ikke er så dyrt i anskaffelse, og som også er nemt at flytte rundt på, hvis det bliver nødvendigt.

Sådanne garderobeskabe med skydelåger kan du købe hos butikker som Ilva. Du kan med fordel starte med at kigge online, hvor du nemt og hurtigt kan kigge rundt på de mange forskellige skabe. Køber du online kan du ofte få fat i et godt tilbud, inden det bliver udsolgt for næsen af dig.

Lav dit eget skab

Du kan også vælge tilpassede skydelåger, hvilket ofte bliver en lidt dyrere løsning. Til gengæld får du en garderobe som du selv kan tilpassse fuldstændig både når det kommer til farve og indretning af din garderobe.

Mange af os har en fordel om skydelåger, hvor vi tænker at de er tunge og bøvlede og kører dårligt. Men heldigvis kan du få ret lækre skydelåger, som ikke behøver at koste alverden.

Klik og få flere lækre løsninger serveret! 

Det kan du (også!) bruge dine skydelåger til


Udover at skydelåger er brugbare til dit garderobeskab, så er der også en masse mange andre anvendelsesmuligheder. Læs videre, og bliv klogere på hvordan du kan bruge skydelåger i dit hjem, så du får mere plads til opbevaring, og dit hjem kommer til at virke større.

Her kommer vi med forslag til hvordan du ellers kan bruge dine skydelåger:

Skjul din vaskesøjle:

I mange hjem er der nærmest et lille vaskeri med vaskemaskine, tørretumbler og måske et tørrestativ med tøj, der fylder og samler støv. Selvom det er nødvendigt, så er det nok ikke det mest dekorative at have stående fremme. Et smart trick er at dække det hele til med et par skydelåger, så du får nem adgang til dine maskiner, men uden at du behøver at se på det hele tiden.


Skjule dit skrivebord og hjemmekontor:

Hjemmearbejde er en del af mange danskeres hverdag, hvilket betyder, at der skal være plads til arbejdsplads i hjemmet. Og selv hvis du ikke arbejder hjemme, så er det nødvendigt med en plads til computeren, da de fleste ting jo skal og kan ordnes online.

Slip for at kigge på dit skrivebord dagen lang med computer på midt i stuen, og sæt skydelåger op foran. Så har du nem adgang til dit skrivebord, men kan også skjule det hvis du får gæster eller lignende.

Del et værelse i to

Mange hjem har et stort værelse, som ville være mere brigbart som to mindre værelser. Det skyldes ofte at børnene er blevet store, og ikke længere trives med at dele værelse. Der kan dog også være masser af andre grunde til det. Uanset hvad din grund er, så kan du nemt dele et rum i to ved hjælp af skydelåger. Det er en elegant og hurtig løsning, hvor du slipper for alt hvad der hedder gipsvægge.

Selvom skydelågerne naturligvis ikke kan isolere så godt som en væg, så giver det ikke desto mindre meget mere privatliv på hver sin side af skydelågerne. Samtidig får du automatisk en dør, da du jo bare kan skyde lågerne til side.

Held og lykke med at vælge dine nye skydelåger, og tøv ikke med at efterlad en kommentar med ris, ros eller spørgsmål! 

Ideer til indretning af børneværelse

At indrette børneværelser kan være sjovt, men hvis du ikke ved hvor du skal starte eller om hvordan du skaber en rød tråd, så kan det blive en uoverkommelig opgave. Vi vil hjælpe dig til at indrette børneværelset – din guide til både det store og det lille børneværelse. 

Før du går i gang med indretningen af børneværelset, skal du finde ud af, hvilken slags børneværelse du gerne vil have. Har du ældre børn, kan de måske være med inde over beslutningen. Dette er svært hvis du er i gang med at lave et babyværelse til en kommende lille baby eller et lille barn, der endnu ikke har nogen mening om indretning. 

Du kan vælge at gå i retningen af den stilrene indretning, hvor det farvestrålende legetøj er pakket godt væk og det i stedet er sarte farver eller grå/hvid skalaen der er mest i brug. Du kan også vælge et mere farvestrålende værelse, hvor der er plads til at vise legetøj frem.

Læs mere

Garderobeindretning

Få en bedre garderobeindretning i dag –

Alle de tips, som du ikke kender, men burde kende!

 • Kunne du tænke dig mere overblik og overskuelighed i din garderobe?
 • Leder du altid efter et bestemt stykke tøj, men kan aldrig finde det?
 • Og er det altid krøllet, når du så endelig finder det?

Alt det bliver fortid med din nye garderobeindretning!

Heldigvis behøver din vej til en bedre garderobeindretning ikke at være hverken at være dyr eller besværlig. Faktisk kan du med ret få midler opnå en langt bedre indretning i garderoben. Læs videre her, og bliv klogere på hvordan du laver en god garderobeindretning.

Læs mere

Trådkurve til skabe

Gør organiseringen nem med trådkurve til skabe. Vil du gerne have mere orden i dit skab, og bedre overblik over hvad du egentlig har? Du kan få smarte systemer med trådkurve til skabe, der giver mere plads. Gør din garderobeindretning en tand bedre med smarte trådkurve til skabe.


Du kan købe trådkurve til skabet billigt på nettet, hvor du også kan vælge mellem et hav af forskellige løsninger. Når du vælger trådkurve til skabe, er det vigtigt, at du får fat i nogle, der kører nemt på skinnerne, og ikke ”hakker” når du skal hive dem ind og ud.


Derudover skal du naturligvis have fat i netop den indretning, der passer til din garderobe og den måde du ønsker at organisere dit skab på.

Læs med her og find hoved og hale i de mange løsninger på markedet, så du kan finde den bedste løsning til den bedste pris.

Er du allerede nu blevet nysgerrig på at se flere løsninger til at benytte trådkurve i skabet? Så klik dig videre her.

Nederst kan du læse en kort og præcis guide til hvordan du får styr på din garderobe 

Læs mere

Garderobeskabe med skydelåger på mål

Skydelåger på mål er din vej til din drømmegarderobe.

Kig med her, hvis du vil vide mere om hvordan du finder de bedste garderobeskabe med skydelåger på mål. Få flotte låger til skavet, der er tilpasset lige præcis dit hjem! Det hele kan nemt og hurtigt bestilles online. Det eneste du skal finde ud af er hvordan din garderobe med skydelåger skal se ud og hvordan du vil have din garderobeindretning.

Kunne du bruge et skab med virkelig meget plads til opbevaring?

Savner du et skab der ikke ligner en stor klods, men derimod passer flot ind i rummet?

Så er du på den rette side. Her gennemgår vi alt hvad du skal vide, når du skal ud og investere i dine nye skydelåger. Læs videre, og find også ud af, hvad du bestemt ikke skal gøre!

Køb dine skydelåger på mål nemt og hurtigt online!

Klik og se mere hos forhandleren med det samme 

Læs mere

Køb Garderobeskab Black Friday

Køb dit nye garderobeskab på Black Friday og spar 1.000-vis af kroner!

Søger du efter en god men billig løsning på opbevaring i dit hjem, så læs med her. Få fingrene i et lækkert garderobeskab på Black Friday tilbud, og nyd at du får mere plads i dit hjem.

Læs videre her på siden og find de flotteste garderobeskabe på Black Friday tilbud.

Læs mere