Skydelåger til garderoben

Skydelåger til garderoben er geniale, når du skal have mere plads til opbevaring uden at rummet kommer til at virke mindre! 

Uanset om du skal have skydelåger i soveværelset eller et andet rum, så er det en løsning som rigtig mange bliver glade for. Men du skal kigge dig godt om inden du køber, for der er mange produkter på markedet der ikke altid holder hvad de lover. Her guider vi dig igennem skydelåge-junglen.

Inden du spørger googler til råds, og klikker på de første og de bedste skydelåger, så kan det godt betale sig at sætte sig lidt mere grundigt ind i, hvad du egentlig ønsker af din nye garderobe. Ellers risikerer du at falde for en ”salgstale” fra en butik eller webshop, der måske i virkeligheden ikke ved så meget om lige præcis skydelåger. Det er nemlig et emne, som man godt kan dykke ned i, og her er der ret store forskelle at finde.

Læs med her, så du bliver godt rustet til at få investeret i de skydelåger, der er de helt rette for dig.

Hvis du allerede nu vil se eksempler på flotte løsninger, så klik dig videre til forhandler af skydelåger her.

Hvilke skydelåger er så de bedste for mig?

Kort fortalt er der to parametre, som du skal vælge dine nye skydelåger ud fra:

  • Pris og kvalitet

Det er måske ikke så overraskende, men ikke desto mindre skal du være vågen, når du køber.

Desværre findes der skydelåger på markedet, som ganske vist sælges til en billig pris, men hvor kvaliteten også er derefter. Billige skydelåger kan ende med at blive skæve efter et par år, og i værste fald ikke kunne køre ordentlige i skinnerne men derimod begynde at hakke og sidde fast.

Derfor kan det anbefales, at du går efter nogen skydelåger, som virkelig er produceret i god kvalitet. Ved at betale en lidt højere pris får du et produkt, der holder meget længere.

Pas på – somme tider får du, hvad du betaler for…

På markedet for skydelåger kan du garanteret ret nemt finde meget billige skydelåger til din nye garderobe, som du måske endda kan købe for knap 2.000 kr. Men her skal virkelig du være opmærksom på, om rammen er lavet af stål eller plastik.

Ikke dermed sagt, at billige skydelåger altid er dårlige for det er bestemt ikke tilfældet. Du skal blot være opmærksom på, hvad du ønsker af dine skydelåger og hvor meget du skal bruge dem. Hvis de kun skal være i et pulterrum, hvor du sjældent kommer, så er der intet i vejen for at købe billige skydelåger i Jysk. Men skal de bruges til din garderobe i soveværelset, så kan det ofte godt betale sig at ofte lidt mere. 

Pas på med billige skydelåger der har en ramme af plastik eller stål
Hverken stål eller plastik er optimalt som rammer i skydelågerne. Gå i stedet efter rammer i aluminium.

Både plast og stål billige materialer, der i sidste ende vil betyde, at dine nye skydelåger ikke sidder stabilt i deres ramme. Derfor vil de komme til at stå og ”ryste” i deres ramme, når du har rørt ved dem eller åbnet og lukket dit skab. Med tiden vil det betyde, at de kommer til at sidde skævt og dermed køre rigtig dårligt. Det er en stor irritation i hverdagen, som du garanteret vil undgå for alt i verden.

Aluminiums-ramme er vejen frem

Hvis du går efter god kvalitet for pengene, så kan det anbefales at købe skydelåger, der har en ramme af aluminium. Det er det bedste materiale på markedet af flere forskellige grunde:
det er utrolig stærkt
Det er miljøvenligt – kan laves af 100% genanvendelige materialer
Det stærke materiale beskytter mod slid og skævheder over tid.

Læs også:   Ideer til indretning af børneværelse

Vil du se flere eksempler på skydelåger med aluminiumsramme, så klik dig videre til Decoslide. Din nye garderobe er kun et par klik og 48 timer væk!

Skydelåger på mål – dit hjem, dine mål

Mange hjem har specielle mål, så standardskydelåger ikke altid lige passer ind. Heldigvis kan du få skydelåger både på standardmål og til specialmål.
De fleste kan fint benytte dem i standardmål, som endda kan sendes dig til lynhurtigt – de sendes nemlig direkte fra lageret. Det betyder også at du sparer prisen på mellemleddet, altså selve butikken.

Du kan læse meget mere om hvordan du griber det an, når du skal købe dine skydelåger online ved at klikke dig videre til Decoslide. Der sidder masser af mennesker bag skærmen, som er klar til at hjælpe dig.

Sådan monterer du dine skdyelåger

Skydelåger fra Decoslide monteres i en skinne i loftet og en i gulvet. Selvom det måske lyder omstændigt, så er det faktisk ret nemt at installere og montere selv, da du får en udførlig vejledning.

Hvis du løber på problemer undervejs, så er der altid en udførlig vejledning med, og ellers er eksperterne aldrig mere end et telefonopkald væk.

Indret din garderobe personligt

Når du køber garderobeskab med skydelåger fra Decoslide får du muligheden for at indrette hele din garderobe 100% personligt.

Du kan altså opbygge din helt egen garderobeindretning med lækkert indretning som trådkurve, bøjlestænger og smarte hylder, som passer til netop dit behov for opbevaring af tøj, sko og andre sager. Nyd at du kan indrette dit helt eget lille garderobeskab inde bag ved skydelågerne, hvor der er indsat spotlights. Slut med at lede efter dine ting i et mørkt skab med uoverskuelige bunker.

Læs meget mere om trådkurve til skab her.

Med din egen helt personlige garderobeindretning får du endelig det overblik og den overskuelighed, som du gerne vil have i din garderobe.

Du får endelig en garderobe med plads til alle dine ting, og hvor der endelige er nok plads på både hylder og bøjlestang.

  • Kunne du tænke dig en garderobe, der ser flot ud og passer til din stil i hjemmet?
  • Din helt personlige garderobe, hvor der altid er plads til dit tøj og sko, og hvor dine ejendele ikke ligger i bunker hulter til bulter?

Så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på løsninger med skydelåger, hvor du har mulighed for at lave din helt egen garderobeindretning.

Læs også:   Bedste elevationsseng til dig

Skydelågerne monteres i loft og gulv, og inde bag dem kan du altså have lige hvad du ønsker. Du kan tilmed selv styre størrelsen og dybden på dit skab. Kort sagt får du en masse fordele, som du ikke får med et traditionelt garderobeskab.

Når du skal købe online

Der er altid mennesker bag skærmen som er klar til at hjælpe dig
Lyder det lidt farligt at købe noget så vigtigt og dyrt, som nye skydelåger i en online butik? Måske især, hvis de skal købes på mål efter netop dit hjem, Det behøver du ikke heldigvis ikke at være så bekymret for.

De fleste forhandlere er vant til at kunderne kontakter dem for at blive hjulpet igennem købet. Hvis du er det mindste i tvivl, så skal du derfor ikke tøve med at ringe eller skrive til butikken, for de vil meget gerne hjælpe dig. Du skal gerne have den rigtige løsning i første omgang.

Hvis du mod forventning modtager et produkt, som slet ikke er som du forestillede dig, så tilbyder Decoslide hele 30 dages fuld returret. Kontakt Decoslide her.

Sådan bygger du din personlige garderobeindretning

Når du vælger skydelåger til garderoben, får du flere fordele, blandt andet at du selv kan indrette dit skab præcis som du vil. Du kan købe trådkurve, hylder, skuffer, skostativer og meget andre i præcis den mængde som du ønsker.

Både trådkurve til skabet og hylder er virkelig smarte til at holde styr på dine småting, som ellers normalt ville ende med at ligge i uorganiserede bunker inde i skabet. Bag dine skydelåger bliver hele din garderobe hurtigt overskueligt arrangeret, så det altid er nemt for dig finde hoved og hale i tøj og andre sager.

Slut med at stå og lede efter ting, som evig og altid skal gemmer sig inde bag ved. Med en overskuelig garderobeindretning bag dine skydelåger, der passer præcis til dit hjem, så får du endelig den overskuelig garderobe, som du altid har manglet.

Hvis du leder forskellige steder på nettet finder du masser af ideer og produkter til indretning af din garderobe og hvilket skab med skydelåger du skal vælge.

Fordele ved at vælge skydelåger til garderoben 

De fleste har deres garderobe i soveværelset. Her har du ekstra fordele ved at vælge skydelåger til garderoben fremfor et mere traditionelt skab. Med skydedøre kommer rummet nemlig til at syne både større og mere luftigt, og især hvis du vælger at få et spejl på garderoben. Et spejl får rummet til at syne meget større og samtidig får du muligheden for at se dig selv i fuld kropsfigur.

Når du køber skydelåger, kan du vælge at købe et skab med skydelåger. Her har du ofte begrænset mulighed for at tilpasse skabet til dit hjem, og du kan heller ikke altid vælge mellem særlig mange størrelser. Til gengæld får du et skab, som ikke er så dyrt i anskaffelse, og som også er nemt at flytte rundt på, hvis det bliver nødvendigt.

Sådanne garderobeskabe med skydelåger kan du købe hos butikker som Ilva. Du kan med fordel starte med at kigge online, hvor du nemt og hurtigt kan kigge rundt på de mange forskellige skabe. Køber du online kan du ofte få fat i et godt tilbud, inden det bliver udsolgt for næsen af dig.

Læs også:   Lamper til børneværelset

Lav dit eget skab

Du kan også vælge tilpassede skydelåger, hvilket ofte bliver en lidt dyrere løsning. Til gengæld får du en garderobe som du selv kan tilpassse fuldstændig både når det kommer til farve og indretning af din garderobe.

Mange af os har en fordel om skydelåger, hvor vi tænker at de er tunge og bøvlede og kører dårligt. Men heldigvis kan du få ret lækre skydelåger, som ikke behøver at koste alverden.

Klik og få flere lækre løsninger serveret! 

Det kan du (også!) bruge dine skydelåger til


Udover at skydelåger er brugbare til dit garderobeskab, så er der også en masse mange andre anvendelsesmuligheder. Læs videre, og bliv klogere på hvordan du kan bruge skydelåger i dit hjem, så du får mere plads til opbevaring, og dit hjem kommer til at virke større.

Her kommer vi med forslag til hvordan du ellers kan bruge dine skydelåger:

Skjul din vaskesøjle:

I mange hjem er der nærmest et lille vaskeri med vaskemaskine, tørretumbler og måske et tørrestativ med tøj, der fylder og samler støv. Selvom det er nødvendigt, så er det nok ikke det mest dekorative at have stående fremme. Et smart trick er at dække det hele til med et par skydelåger, så du får nem adgang til dine maskiner, men uden at du behøver at se på det hele tiden.


Skjule dit skrivebord og hjemmekontor:

Hjemmearbejde er en del af mange danskeres hverdag, hvilket betyder, at der skal være plads til arbejdsplads i hjemmet. Og selv hvis du ikke arbejder hjemme, så er det nødvendigt med en plads til computeren, da de fleste ting jo skal og kan ordnes online.

Slip for at kigge på dit skrivebord dagen lang med computer på midt i stuen, og sæt skydelåger op foran. Så har du nem adgang til dit skrivebord, men kan også skjule det hvis du får gæster eller lignende.

Del et værelse i to

Mange hjem har et stort værelse, som ville være mere brigbart som to mindre værelser. Det skyldes ofte at børnene er blevet store, og ikke længere trives med at dele værelse. Der kan dog også være masser af andre grunde til det. Uanset hvad din grund er, så kan du nemt dele et rum i to ved hjælp af skydelåger. Det er en elegant og hurtig løsning, hvor du slipper for alt hvad der hedder gipsvægge.

Selvom skydelågerne naturligvis ikke kan isolere så godt som en væg, så giver det ikke desto mindre meget mere privatliv på hver sin side af skydelågerne. Samtidig får du automatisk en dør, da du jo bare kan skyde lågerne til side.

Held og lykke med at vælge dine nye skydelåger, og tøv ikke med at efterlad en kommentar med ris, ros eller spørgsmål!