Billeder til børneværelset

Det pynter virkelig meget med søde billeder til børneværelset. Skal dit barn også have værelset opgraderet med søde og dekorative billeder, så kig med her. Vi kigger nemlig på de mest populære og flotte plakater og billeder, der vil pynte på den lilles værelse. Læs med og lad dig inspirere af forskellige billeder til børneværelset.

Når du skal finde det rigtige billede til børneværelset synes du sikkert det både er vigtigt, at det passer til indretningen, men også at det er sjovt for den lille at kigge på.

Der findes virkelig mange forskellige slags billeder og plakater til børneværelset, og de har alle forskellige stilarter. Her på siden kan du lade dig inspirere af de forskellige billeder, så du forhåbentlig finder det helt rette billede til dit barns hyggelige værelse.

Indholdsfortegnelse

Indret med billeder

Selvom billeder på børneværelset er vildt hyggeligt, så kan børnebilleder faktisk også skabe et hyggeligt hjørne til baby eller barn, hvis han eller hun sover i dit soveværelse. Så kan du hurtigt skabe et lille hyggeligt hjørne for dit barn.

Ikke alle billeder til børneværelset er fyldt med voldsomme farver og livagtige figurer. Du kan sagtens få mere stilrene billeder til børn i pastelfarver og mere afdæmpede motiver. Men som stadig er sjove for den lille at kigge på.

Gå på opdagelse i de billeder vi har udvalgt her, og find de helt rette billeder til at gøre børneværelset ekstra hyggeligt!

Sød krokodille fra Soft Gallery

Denne plakat fra mærket Soft Gallery er både sød og sjov for børnene at kigge på. Samtidig er den ikke alt for højtråbende i indretningen, og vil derfor passe ind på næsten ethvert børneværelse.

Krokodillen vil passe fint ind på både et drengeværelse og et pigeværelse.

Sød sommerfugl – billede til børneværelset i pastelfarve

De nye plakater fra Soft Gallery er næsten ikke til at stå for. Her ser vi en sød sommerfugl i pastellyserøde farver, som vil være et rigtig sødt billede til pigeværelset, og især hvis værelset har lignende farver andre steder i indretningen.

Læs også:   3 apps dit barn vil elske!

Sommerfuglen er sjov for de små at kigge på, og samtidig er det også et pænt billede som de voksne også kan nyde synet af.

Seje dinosaurer

Mange børn er helt vild med de flotte forhistoriske dyr, der engang levede på jorden. Her er forskellige dino’er fra juratiden Dyrene er tegnet med store øjne, så selv de mindste børns blikke vil lade sig fange af denne fine plakat.

Den er fra Sebra og kan købes hos Lirumlarumleg.

Verdenskort

Lær dit barn om hele verden ved dette farverige verdenskort. På kortet er der små billeder af hvad der findes i de forskellige dele af verden, så der er rig mulighed for masser af god snak og læring.

Sød løvinde og løveunge

Et smukt symbol på en mors kærlighed til sit barn – samtidig med at det er et fint billede for de små at kigge på. Du kan også vælge det samme motiv, men med andre slags dyr, for eksempel et næsehorn eller elefant. Se alle udgaverne her.

Fint billede af svensk designer

Dette helt særlige, eventyrlige billede er designet af svenske Mrs. Mighetto. Man kan drømme sig helt væk, når man kigger på billedet, der synes at fortælle en fantasifuld historie.

Prinsesse wallsticker

Wallstickers til børn er en perfekt måde at få nogen billeder til børneværelset, men uden at det behøver være hverken besværligt eller dyrt.

Slip for at hamre et billede fast. Denne skal blot klistres til væggen, men kan også sidde fast på et møbel. Billig wallstickers er geniale til børneværelset.

Læs også:   Fjernstyret bil til børn

Fjollede dyr – wallstickers til børn

Søde, sjove fjollede dyr som vil pynte på ethvert værelse! Her vist i farver der vil passe til de fleste drengeværelset.

Søde billeder til børneværelset

Ikke nok med at billeder er søde at se på for de små, de er også med til at gøre indretningen flottere og mere hyggelig.

Et billede på væggen er med til at skabe rummet, og den stemning der er i det. Vidste du, at små nyfødte børn faktisk kun kan se de mest stærke farver, og især kigger efter lyset? Den lille vil derfor prøve at kigge på billedet med det samme.

  • Billeder på børneværlset understreger indretningen
  • Det er sjove for selv helt små at kigge på
  • Billeder giver anledninger til lærerige snakke

Senere hen giver billederne gode anledninger for gode snakke, og lærerige samtaler mellem dig og dit barn. For eksempel vil et billede af et verdenskort give mulighed for at snakke om mange forskellige emner.

Til sådan et billede kan barnet måske finde på at spørge; Hvor er Danmark, hvilken by bor vi i, hvor bor der giraffer og så videre.

Mange fordele ved plakater og billeder

Heldigvis behøver det ikke at være dyrt eller besværligt at sætte billeder op på barnets værelse. Hvis du køber en plakat, så kan den faktisk monteres sikker med noget så simpelt som et søm i væggen, hvis du altså vælger at købe plakatholdere med til. Dem kan du købe langt de fleste steder, hvor du også køber plakaten.

Du kan også vælge at købe helt billige plakater til børneværelset, eller måske endda wallstickers, som også er med til at skabe et flot og eventyrligt miljø på værelset. Se flotte wallstickers til børn her.

Læs også:   LEGO Duplo Bondegård | Mange timers sjov med LEGO duplo bondegård!

Find de flotteste farver

Når du vælger billede til børneværelset, er det en god ide at tænke over, hvilken stil og hvilke farver der i forvejen er på værelset.  Hvis der i forvejen er meget lyserødt og rosa på et pigeværelse, så kan det se rigtig flot ud med et billede, det matcher disse nuancer.

Hvis det derimod er et drengeværelse holdt i babyblå, så passer det smukt til med et billede eller plakat til børneværelset i disse nuancer og farver. Der er så mange at vælge i mellem, at du helt sikkert finder et der passer til lige de farver du godt kan lide.

Et sjovt motiv

Motivet på selve billedet kan vi heller ikke komme udenom.

Der findes rigtig mange flotte og sjove motiver, som dit barn vil nyde at kigge på. Når du vælger motiv til billedet kan du især tænke over, hvad dit barn godt kan lide.

Er din datter vild med dyr? Eller har du en søn der elsker alle køretøjer? Så kan du helt sikkert finde et billede til drengeværelset eller pigeværelset, der passer perfekt ind.

Et billede som gave

Et billede er også en perfekt gave til børn og forældre. Ikke nok med at det er flot og dekorativt, så fylder det heller ikke særlig meget i hjemmet. Det er altså noget som de fleste kan finde plads til et sted på væggene.

Du kan give billedet i barselsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave eller hvilken anledning du nu skal finde en gave til. Et smukt billede er en super alsidig gave, som næsten alle bliver glade for!