En sengehimmel til børneværelset kan være ideel på flere måder. Den kan både være med til at skabe tryghed for barnet, men også give ro og hygge. Det er forskelligt hvordan forældre vælger at integrere en sengehimmel. Nogle vælger at hænge den over sengen så den bliver en del af soveområdet og dermed kan skabe den nødvendige tryghed. Andre vælger at lave et speciel hygge område på værelset med tæpper og puder, så barnet kan sidde under sengehimlen og lege. Der findes mange forskellige modeller og designs, så der er rig mulighed for at finde en sengehimmel som dit barn synes om.

En flot sengehimmel til børneværelset – Se det store udvalg længere nede på siden.

Vi viser dig et bredt udvalg indenfor sengehimle til børneværelset. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Få god inspiration – Det er en ideel gaveide til barnedåben, fødselsdagen eller julegaven.

Sebra Sengehimmel

Fin og meget enkelt design fra Sebra i grå. Den er fremstillet i 100% bomuld og giver et roligt udtryk til børneværelset. Den kan f.eks. bruges over barnets seng eller som hyggehjørne. Den skaber en super flot dekoration og er i virkelig lækker kvalitet. Den findes i farverne Grå, Vintage Rose og Clude Blue.

Filibabba Sengehimmel

Enkel og smukt design fra Filibabba der er fremstillet i 100% bomuld med en let krøllet effekt. Der er dekoreret med fine træperler ved ophængsnoren. Indeni sidder en strop hvor man kan hænge en uro for at fuldende den hyggelige stemning. Findes i farverne Grå, Rosa og Hvid.

RAA Living Sengehimmel

Sødt design fra RAA Living der er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Perfekt til at skabe en hyggelig stemning på børneværelset, over sengen til at give ekstra tryghed eller i haven på en varm sommerdag. Findes i farverne Grå, Rosa og Hvid.

Cotton & Sweets Sengehimmel

Yndigt design fra Cotton & Sweets der er fremstillet i 100% hør. Det er desuden antibakterielt og antiallergisk. Det krøllede look er med til at give en flot struktur og et særdeles flot udtryk til børneværelset. Perfekt til hyggehjørnet eller over sengen. Findes i flere forskellige farver.

Müsli Sengehimmel

Smukt design fra Müsli i en helt neutral farve. Den er fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld. Perfekt til at skabe en hyggelig stemning på børneværelset som enten kan være over sengen eller i et hyggehjørne.

Leander Sengehimmel

Fint design fra Leander der er fremstillet i 65% polyester og 35% bomuld. Den kan anvendes på en Leander babyseng. Himlen er 2-delt og er både ideel til at sidde for enden eller på siden af sengen. Den er med til at give tryghed og skaber samtidig ro omkring barnet. Den findes i farverne White, Misty Blue og Soft Pink.

Liewood Sengehimmel

Flot design fra Liewood der er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Ideel til et hyggeområde på børneværelset eller over sengen for at skabe tryghed. Sammen med sengehimlen medfølger et sæt pomponér som kan hænge ved åbningen og fuldende det flotte udtryk. Findes i farverne Stone Grey, Rose eller Creme De La Creme.

Cam Cam Sengehimmel

Smukt design fra Cam Cam i fin grå nuance. Fremstillet i 100% økologisk bomuld og har den lækreste kvalitet ligesom Cam Cam stofbleerne. Den kan både bruges som hyggehjørne eller omkring barnesengen/vuggen. Den findes i farverne Dot Grey, Dot Offwhite og Dot Rose.

Skab tryghed og hygge med en sengehimmel på børneværelset

Det er blevet et hit at udstyre børneværelset med en sengehimmel. Den kan benyttes over barnesengen for, at skabe lidt ekstra tryghed og samtidig skærme af for unødigt lys. Dog er flere småbørnsforældre begyndt at benytte sengehimlen som hygge- og legehjørne med en masse tæpper og puder der rigtig kan sørge for, at komforten er i top. En sengehimmel er virkelig med til, at danne rammerne om ægte hygge når det er bedst. I kan få en sengehimmel i mange forskellige modeller og farver således at den kan være med til, at skabe den rette stemning på børneværelset. De fleste sengehimle er lavet i en lækker bomuldskvalitet der gør, at lysindfaldet skaber en helt specielt stemning og ro. Se det store udvalg længere oppe på siden.

En sengehimmel i gave – Til fødselsdag eller dåb

En sengehimmel er interiør til børneværelset. Selvom den kan være med til at skabe tryghed og hygge, så er det samtidig en form for pynt der tilfører deltaljer til indretningen. En sengehimmel er en ideel gaveide til enten fødselsdag, dåb eller som julegave. Den er praktisk i forhold til, at den kan flyttes rundt og har flere anvendelsesmuligheder. Specielt interiør til børneværelset som børnene kan få glæde af i mange år. Se det store udvalg længere oppe på siden.