Foldemadras – Smarte foldemadrasser til leg og hygge

I øjeblikket er det store hit blandt børnefamilier, de såkaldte foldemadrasser til hjemmet. Her er der rig mulighed for, at børnene kan tumle, bygge hule, læse bøger eller bare tage sig en lur. De smarte foldemadrasser er blevet fast eje hos mange børnefamilier hvor der er mulighed for, at skabe plads til hygge, leg og læring samme sted. Foldemadrasserne er komfortable og gør det samtidig nemt, at man kan befinde sig på gulvet sammen med børnene uden trappetrin og høje sofaer. Samtidig indbyder foldemadrasserne til rigtig kvalitetstid, hvor man sammen som familie kan finde på hyggelige lege eller læse en god bog. Foldemadrasserne er også super smarte, hvis der er brug for en ekstra opredning til natten. De kan nemt foldes ud og klappes sammen igen så de ikke fylder så meget.

Se de forskellige foldemadrasser til børnene længere nede på siden

Læs mere herunder hvor vi skriver om nogle af de forskellige foldemadrasser der er på markedet. Det kan give god inspiration til årets julegaver til børnene eller en “bare fordi” gave til jer som familie.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor bør man investere i en foldemadras?

Det geniale ved de populære foldemadrasser rummer flere ting. Madrasserne er super praktiske hvis der er behov for et hvil eller en ekstra opredning. Samtidig er foldemadrasserne ideelle til, at skabe samvær med børnene fordi man kan tumle og hygge i samme rum. Lad foldemadrassen blive en del af indretningen hvis pladsen er til det. Den er både fin at have stående og super praktisk. Børnene synes det er fantastisk når de føler man er nærværende. Alt leg foregår på madrassen på gulvet og børnene elsker at tumle. Da foldemadrasserne findes i forskellige størrelser er det ligeledes muligt, at finde en foldemadras der passer til ens hjem og indretning. Hvad enten det er til stuen, legerummet eller børneværelset. Samtidig er det muligt at vælge en foldemadras der passer til lige netop jeres behov og ønsker. Se de forskellige modeller og størrelser herunder.

Læs også:   En god topmadras | Her er de bedste topmadrasser

 

Smarte foldemadrasser til leg og hygge

Herunder kan du finde god inspiration indenfor de forskellige foldemadrasser på markedet. Idag kan man få foldemadrasser i forskellige størrelser, farver og tekstiler. Det betyder at det er muligt at investere i en foldemadras alt efter hvor meget plads I har i hjemmet. Se de forskellige foldemadrasser herunder og find forhandleren under hvert link.

 

                                                    Foldemadras fra BabyTrold

Fin foldemadras i sort fra BabyTrold. Foldemadrassen kan både bruges som ekstra opredning eller til leg og hygge i hjemmet. Den kan foldes helt sammen i en praktisk taske, så den kan tages med på tur eller hurtigt og nemt kan opbevares når den ikke er i brug. Betrækket kan nemt tages af og vaskes i hånden hvis det skulle være nødvendigt. Når foldemadrassen er foldet ud måler den 60 x 120 x 6 cm. Fyldet er af skum og betrækket er lavet i materiale af polyester/nylon. Find den smarte foldemadras fra BabyTrold til 199,95 kr. hos forhandleren Coop her.

 

 

 

Foldemadras fra By Klipklap (3-lag i 180 cm.)

Fin 3-lags foldemadras i super lækker kvalitet. Madrassen er perfekt til hygge og leg, som aflang puf eller til overnattende gæster. Foldemadrassen er lavet af 100% koldskum og betrukket med silkeblødt velour. Den er ligeledes nem at rengøre og måler 180 x 150 x 12 cm. når den er foldet ud. Der er mange muligheder med foldemadrassen, så brug den til det som jeres behov skal dække. By Klipklap foldemadrassen findes både i flere farver, tekstiler og størrelser. Denne model hedder 3 fold madras og koster 5.499,95 hos forhandleren LirumLarumLeg her.

Læs også:   Bedste seng til dårlig ryg | De bedste senge, hvis du har dårlig ryg

 

 

 

 

                                                     Sleepy triple foldemadras fra Bilka

Denne 3-lags foldemadras kan nemt foldes ud og sammen igen. Den kan både bruges som ekstra opredning til 2 personer eller til hygge og leg i hjemmet. Madrassen har en medium hårdhed og har fyld af skum med stof af polyester. Når sleepy triple foldemadrassen er foldet ud måler den 150 x 12 x 180 cm. Foldemadrassen findes i flere farver og koster 1.999 kr. på Bilkas hjemmeside her.

 

 

 

 

Foldemadras fra Hauck

Denne blå foldemadras er velegnet som ekstra madras og kan nemt foldes sammen i den medfølgende praktiske taske. Så er den lige til at have med på tur som ekstra opredning og kan samtidig gemmes væk når den ikke er i brug. Foldemadrassen er ideel til leg og hygge i hjemmet og har samtidig et standard mål der gør det muligt at bruge den som ekstra madras til tremmesengen hvis det skulle blive nødvendigt. Foldemadrassen fra Hauck måler 60 x 120 cm. når den er foldet ud. Den er lavet af skum med betræk af 100% polyester. Find den smarte foldemadras fra Hauck til 399,95 hos forhandleren Coop her.

 

 

 

                                                            Enkel foldemadras fra By Klipklap (3-lag)

Fin 3-lags foldemadras som er ideel til leg og hygge. Den kan bruges som ekstra madras, som stol eller til at tumle på. Foldemadrassen er lavet i 100% koldskum og er betrukket med møbelstof af 100% polyester, hvilket er meget nemt at rengøre. Når madrassen er foldet ud måler den 195 x 65 x 12 cm. Ideel gaveide og super lækker kvalitet. Denne 3-lags enkelt madras er super fin hvis man ikke har plads til den store model. Find denne enkel 3-lags foldemadras fra By Klipklap i flere farver til 2.699,95 kr. hos forhandleren Børnenes Kartel her.

Læs også:   Legetøj 10 år | Godt legetøj til børn på 10 år

 

 

 

 

Enkel foldemadras fra By Klipklap (4-lag)

Denne multifunktionelle og smarte 4-lags foldemadras kan både anvendes som tumleplads, stol, puf, legehule og meget meget mere. Madrassen er lavet af 100% koldskum beklædt med møbelstof af 100% polyester. Når madrassen er foldet ud måler den 100 x 100 x 10 cm. Ideel gaveide til børnene, så der rigtig kan hygges og tumles i hjemmet. Foldemadrassen fra By Klipklap findes i flere farver og størrelser. Denne 4-lags model koster 2.499,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

Sleepy double foldemadras fra Bilka

Denne foldemadras er i 2-lag, hvilket betyder at den er super praktisk som ekstra opredning eller til at tumle på. Madrassen måler 120 x 180 når den er foldet ud. Den er lavet af skum og med stof af 100% polyester. Madrassen har en medium hårdhed og findes i flere farver. Denne model hedder Sleepy double foldemadras og koster 1.599 kr. hos Bilka her.