Leder du efter en fin savlesmæk til baby? Her har vi taget et kig på de mange forskellige hagesmække og savlesmække man kan få til babyer. Der er virkelig mange at vælge i mellem. Vi har valgt at skelne i mellem savlesmække og hagesmække til baby.

Indholdsfortegnelse

Savlesmæk til baby

En savlesmæk til baby er i stof, og er beregnet til at suge savl eller gylp. De er meget anvendelige i forbindelse med tandfrembrud, hvor babyer ofte savler mere eller mindre konstant. Man kan få dem i stort set alle farver og mønstre, og endda med en sød tekst på, som for eksempel “morfars pige”.

Hagesmæk til baby

En hagesmæk bruges i forbindelse med et måltid. Med hagesmækken beskyttes babys tøj mod madrester og andet gris. På den måde kan du spare en masse vasketøj. Hagesmække er lidt større end en savlesmæk, og i noget mere vandtæt eller vandafskyende materiale.

Se de sødeste hagesmække og savlesmække til babyer længere nede i teksten

Savlesmæk til baby

En savlesmæk til baby er beregnet til at suge savl eller måske gylp, som babyer og børn har i mere eller mindre længerevarende perioder. En savlesmæk er en super god løsning, da man ikke behøver at skifte hele trøjen flere gange dagligt. Man kan blot skifte savlesmækken. Hvis du har et barn der gylper eller savler, kan det anbefales at anskaffe en del savlesmække, da de til tider skal skiftes flere gange dagligt.

Her har vi listet en række af de bedste savlesmække til børn. Se listen igennem, og se om der er noget for din baby.

Pippi savlesmæk (3 stk. 129 kr)

Her er de populære og billige savlesmække fra Pippi. Du får hele 3 savlesmække til baby for kun 129 kr. De har dobbelt lag bomuld, så savlet ikke kan trænge igennem. De lukkes med trykknap i nakken, der har to forskellige indstillinger. De fås i mange flotte farver og mønstre. Her ses de i en rosa, grå og hvid udgave med søde mønstre på, bl.a. luftballoner. Forhandles hos Kids-World.

En enelt pippi savlesmæk (kun 49,95 kr.

Fin lyseblå savlesmæk fra Pippi. Hvis du kun mangler en enkelt, er dette en billig løsning, da den kun koster 49,95 kr. hagesmækken er i god kvalitet med dobbelt lag. Denne har et sødt mønster på. Fås også i lyserød og hvid.

Savlesmæk med tekst – Fars Pige

En rigtig sød savlesmæk til fars pige. Pippi savlesmække er blevet meget populære, da de er rigtig nuttede. Savlesmækkene er også en god gaveide – i dette tilfælde til far. Savlesmækken er i en flot blommefarve, som passer fint til den lille pige. Prisen er 34,95 kr.

Savlesmæk med tekst – Mors prinsesse

En hagesmæk med tekst – denne til mors prinsesse. Savlesmækken er særdeles populær, og mange forældre er glade for de søde tekster på savlesmækken. Denne er i fin lyserød til pigen.

Noa Noa savlesmæk

Rigtig fin savlesmæk fra Noa Noa. En savlesmæk til baby, der samtidig er dekorativ og en dekorativ del af babys putfit. Denne fine savlesmæk har sødt hulmønster og blondekant. Den er her vist i en flot blommefarve, men der er mange flere farver at vælge i mellem.

Tre savlesmække med Peter Plys (3 stk. 199 kr.)

3 pak med søde savlesmække til den lille Peter Plys fan. Savlesmækkene er neutrale i deres design, og passer fint til både drenge og piger. De er lavet i 100 % bomuld, og dejlig bløde mod babys hud. De tåler vask på 40 grader. De har 3 trykknapper, så de kan tilpasses i størrelsen.

Pierrot savlesmæk – sødt retro look

Denne savlesmæk er virkelig dekorativ og fin til baby. Den har et retro look, med et moderne twist. En skøn måde at skille sig lidt ud på. Den er set hos Babyshop til 159 kr., og fås også i to andre farver.

Molo savlesmæk med heste

Molo er kendt for sine produkter med flotte mønstre og billeder. Denne savlesmæk til baby er ingen undtaglse. På den er der et flot billede af heste, der løber. Savlesmækken har to trykknapper i nakken, så den kan indstilles stramt eller løst, alt efter babys størrelse.

Savlesmæk fra Geggamaja i økologisk bomuld

En dejlig blød hagesmæk til baby, i et afdæmpet og neutralt design. Den er behagelig for baby at have på, da stoffet er ekstra blødt. Savlesmækken går ned i en fin spidst, hvilket ser sødt ud til en baby. Fås i flere farver.

Pierrot savlesmæk – smuk og dekorativ

Hold babys tøj dejlig tørt med denne fine savlesmæk. Den har et retro look, da den sidder på baby som en krave. Her vises den i en fin støvet rosa farve. Set hos Babyshop til 159 kr.

Savelsmæk med sløjfe

Kun 79 kr. for denne søde savlesmæk. Den er meget dekorativ, og sætter prikken over i’et på et sødt sæt tøj. savlesmækken er hvid med en sort sløjfe.

Sød savlesmæk i sort / hvid mønster

På savlesmækken er der et moderne mønster i sort / hvid. Den passer helt fint til begge køn, og tilføjer en frisk detalje til tøjvalget. Savlesmækken til baby er i bomuld, og blød og behagelig mod babys hud.

Cam Cam savlesmæk til baby – perfekt til når tænderne bryder frem

Det er helt normalt at babyer savler, når deres tænder bryder frem. Det er en periode der kan vare i længere eller kortere tid. For at undgå at tøjet bliver vådt og koldt, er det en god ide med en savlesmæk. Er du vild med Cam Cams smukke mønstre, er denne måske noget for dig.

Hagesmæk til baby

I det følgende har vi kigget lidt på de mange forskellige hagesmække der findes til børn. Hagesmække bruges ved måltider. Især i starten, når baby lige har lært at spise, er den nødvendig. I starten får baby grød og mos, og andet blødt mad, som nemt skaber pletter på tøjet.

En hagesmæk kan være virkelig nyttig til at holde vasketøjsbunken en smule under kontrol. Her har  vi valgt at fremhæve hagesmække med ærmer. Så beskyttes tøjet virkelig effektivt mod pletter og gris. Hagesmække i plastik er nemme at tørre af med en klud, så du ikke behøver vaske den i maskinen efter hvert brug.

Læs også:   Uro til baby - Fine uroer med og uden musik til børneværelset

Silikone hagesmæk med skål til madrester

En meget praktisk hagesmæk til baby, der helt sikkert kan spare dig for meget gris og krummer på gulvet. Her ses hagesmækken i en flot gul farve, men kan også fås i andre varianter. Denne er set hos Babyshop til 179 kr.

Praktisk hagesmæk fra Skihop – fanger madrester

En hagesmæk til baby, der samtidig er en sød giraf! Hagesmækken har en lomme for neden, der er perfekt til at fange krummer eller madrester, der ellers ville ende på gulvet. Den er uden BPA, PVC og phalater og måler 23 x 21,5 cm under halsen.

Done by Deer hagesmæk med ærmer

En hagesmæk med ærmer beskytter både mave og arme mod madrester. Den er især praktisk at bruge i starten, når baby får grød, hvilket godt kan ende med at være over det hele. Done by Deer laver lækre produkter i god kvalitet. Set hos Babyshop til 125 kr.

Done by Deer hagesmæk – lukkes med snøre

Endnu en super god hagesmæk til baby fra Done by Deer. Disse lukkes med snøre, så de nemt tilpasses præcis til babys størrelse. De har en lomme for neden, som opfanger mad og krummer . Lommen kan “foldes ud”, så den fanger maden. Disse købes i 2-pak til 149,95 kr.

Fin hagesmæk til pige

Virkelig sød og praktisk hagesmæk til pige fra Elodie Details. Den forhindrer mad i at falde på gulvet på grund af lommen, og de store flæser på siden. Samtidig ser det virkelig sødt ud. Den er fri for PVC og phalater. Er beregnet til de helt små fra 3 mdr. og opefter.

2 pak plastik hagesmække (129 kr.)

To praktiske hagesmække fra Baby Björn. De har en praktisk lomme / skål til at opfange madrester og krummer. På den måde beskyttes både gulvet og babys tøj mod gris og pletter. En nem måde at gøre livet med småbørn nemmere! Hagesmækken kan indstilles til forskellige størrelser.