Bidelegetøj til baby: Bidering, rangler og nusseklud til baby

I den første tid af en babys liv, så er det rigtige legetøj bidelegetøj og rangler, som den lille kan placere sine bløde gummer på. Der findes mange forskellige populære og gode bideringe. Vi har her i artiklen fundet nogle af de bedste bideringe og bidelegetøj som rangler med muligheder for at gumle og sutte på for baby.

Indholdsfortegnelse

Bidering med vand, så den kan afkøles og dermed lindre

Det kan være en rigtig god ide at have nogle bideringe, som du kan putte i køleskabet, så de er kolde, når de første tænder er på vej. Det virker dejligt lindrende på de nye tænder og tandkødet. Her har vi fundet en fin og sød bidering fra Playgro. Den er selvfølgelig teste og godkendt af miljøkontrollen. Udover at den er med vand, så har den to fine huller, så den er nem for din baby at holde fast i.

Du kan købe denne bidering for 49 kr her

 

Sophie Giraf er et stort hit! Bidering og rangler

Hvis du ikke allerede har hørt om Sophie Giraf, så kommer du helt sikkert til det. Sophie er et kæmpe hit, og et godt stykke bidelegetøj. Det er, som navnet hentyder en giraf, og den er fantastisk for et barn at lege med, og i et materiale, som baby elsker at bide i. Udover den originale Sophie Giraf, så er det også muligt at købe populære bideringe og rangler med den herlige Giraf.

Køle bidering med giraf fra Sophie Giraf

Bidering i silikone med en mulighed for en dejlig kølende effekt. Den er god og let at holde fast i for det lille barn.

Læs også:   Legetøj uden kemi og ftalater

Du kan finde den her

Rangle & bidering fra Sophie Giraf

Et herligt bidelegetøj til den lille. Her er tale om både bidering og rangle i en og samme. Den er nem for baby at holde fast i, og interessant for baby at kigge på, når den ikke er i munden.

Du kan finde den her

Hvis du gerne vil læse lidt mere om Sophie Giraf, så kan du også læse vores tidligere indlæg om deres produkter.