Skråstol til baby: Her er de bedste skråstole til baby!

Mange forældre er glade for at bruge skråstol til baby. I en skråstol sidder babyen en smule oprejst, så det er nemmere at følge med i hvad der foregår. Skråstolen kan bruges fra barnet bliver født, og typisk op til 8-9 måneders alderen. De fleste børn vil på et tidspunkt hellere lege på gulvet, end at sidde i deres skråstol, og så skal de natueligvis have lov til det.

Baby skråstole er også anvendelige, når baby skal til at spise grød og mos.

Her på siden har v i samlet de bedste skråstole til baby.

 

Indholdsfortegnelse

MamaRoo luksus skråstol til baby

Den ultimative skråstol til baby. Skråstolen kan bevæge sig på 5 forksellige måder, og kan spille fire forskellige melodier. Din baby får den bedste komfort i denne lækre skråstol.

Skråstolen er set til 2.599 kr. hos Coop.

 

 

 

 


Tiny Love Skråstol (også en lift)

Meget anvendelig stol fra Tiny Love. Her får du 3 produkter i ét:

Skråstol, vugge og lift.

Samtidig har skråstolen en uro, som kan underholde og stimulere baby. Den kan spille hele 9 melodier tilmed kan stolen vibrere beroligende.

I skråstolen fra Tiny Love får du rigtig meget for pengene, og stolen har fået  gode anmeldelser. Set til 749 kr. hos Pixizoo.

 

 

 


Babybjøn skråstol

Babybjørn skråstolen er blevet en af de mest populære baby skråstole. Den kan indstilles i tre positioner: Leg, hvile og sove.

Skråstolen er i god kvalitet, og sædet er dejlig blødt for din baby. Pris: 1.149 kr.

Køb skråstolen her. 

 


Chicco – super komfortabel skråstol

Skråstolen fra Chicco kommer med en pude, der er specielt designet til at give baby den helt rigtige støtte.

Læs også:   Går din baby i kemi-tøj?

På stolen sidder der en bøjle med legetøj, som stimulierer babys sanser, mens han eller hun hygger sig i stolen.

Stolen koster 799,95 kr.

Køb den her. 

 


Baby skråstol fra Tiny Love

En stol med masser af farver, som baby helt sikker vil elske. Stolen kan vibrere, hvilket beroliger mange babyer.

Den kan indstilles i to positioner alt efter hvor oprejst baby skal sidde.

Du får en skøn skråstol for prisen på 699,95 kr.

Køb den her. 

 

 


Doomoo Seat – skråstolen, der kan bruges helt op til 7 år!

Super blød sækkestol, der modsat andre skråstole kan bruges i mange år. Der medfølger en behagelig trepunktsele, der sikrer at baby ikke glider ned. Køb sækkestolen her. Når barnet bliver større forvandles skråstolen til en sjov sækkestol, hvor junior kan sidde og slappe af, læse bøger eller se fjernsyn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyldet består af kugler, der former sig efter kroppen, og derfor giver en god støtte. Stolen er naturligvis uden skadelige phtalater, og betrækket er nemt at vaske.

Leder du efter en stol, der kan bruges længe, er Doomoo Seat et rigtig godt valg. Du kan vælge mellem flere forskellige designs.

Køb den her til 1.348 kr. 


Billig skråstol med vippefunktion

Denne model fra BabyTrold hører til blandt de billige skråstole med en pris på kun 349 kr. Det betyder dog bestemt ikke, at det er en dårlig stol.

Ryggen kan indstilles i mange niveauer. I det laveste niveau ligger stolen næsten helt ned, hvilket belaster babys ryg mindst muligt. Betrækket er nemt at vaske og vedligeholde.

Læs også:   Billig barnevogn | Billige barnevogne til salg

Nåre baby spræller og bevæger sig, så begynder legetøjet at gynge frem og tilbage fordi stolen har vippefunktion. Denne kan man slå til og fra ved stopklodser på benene.

Alt i alt en rigtig god skråstol for pengene!

Køb den her. 


Sjov skråstol til baby (kan også gynge!)

En ekstra smart skråstol, der også kan gynge. De gyngenede bevægelser minder baby om tiden i mors mave, og virker derfor beroligende. Gyngen er automatisk.

På legetøjsbaren sidder 3 stykker legetøj og uroen kan spille hele 15 forskellige sange. Prisen er 1.299 kr.

 

 


 

Hvornår må baby sidde i skråstol?

Din baby må sidde i skråstolen med det samme, det vil sige fra nyfødt. De fleste forældre begynder dog først at bruge skråstolen fra han eller hun er omkring 2 måneder.

I 2 mdrs. alderen begynder mange babyer at have mere vågentid i løbet af dagen, og vil gerne følge med i hvad der foregår omkring dem. I skråstolen sidder baby behageligt, og det giver forældrene mulighed for at nå at drikke deres kaffe, tage et bad eller noget helt tredje uden at have baby på armen.

Skråstol – hvor længe?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at barnet kun sidder i stolen 10-15 minutter ad gangen. Det skyldes, at barnet er holdt i en passiv stilling og ikke kan udvikle sin mototik. Skråstolen er et sted, hvor baby kan hvile sig og sidde godt, men han eller hun skal naturligvis også ned og ligge på maven på gulvet og øve sig i at komme fremad.

Lav nemme motorik øvelser med dit barn

En hjælp til babyer med refluks

Har din baby refluks tilrådes det at du venter 20-30 minutter efter hvert måltid før baby ligges ned på mave eller ryg. Det skyldes at mælken løber op igen, hvilket føles ubehageligt og er til gene for baby. Her kan en skråstol være en god hjælp. Skråstole kan nemlig indstilles så han sidder oprejst og dermed mindskes refluksen.

Læs også:   Køb den bedste autostol

Sådan bruger baby skråstol

Placer altid skråstolen på gulvet. Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke at stolen placeres på et bord eller højt oppe, da der er risiko for at den kan falde ned.

Skråstolen fungerer godt til at sætte barnet i, i kortere perioder. Du kan for eksempel sætte dit barn i stolen på gulvet i badeværelset, mens du går i bad. Så sidder baby et sikkert sted, og kan se dig samtidig. Mange forældre er også glade for skråstolen når de selv skal spise, eller hvis de skal tage sig af storesøster eller storebror.

Når baby skal begynde at spise grød og mos i 4-6 mdrs. alderen, er skråstolen også et godt sted at sidde for baby.