Super populær klapvogn:  Emmaljunga Super Nitro klapvogn

Den populære Emmaljunga Super Nitro klapvogn er lige nu på tilbud på Babysam.

Pris kun 3.999,95 kr. – se mere her

Billig klapvogn

En billig klapvogn er typisk en lille klapvogn,  eventuelt en paraplyklapvogn, der er nem at slå sammen. En billig klapvogn er praktisk til store børn, der går meget selv, men stadig har brug for at hvile engang i mellem. En billig klapvogn er dog ofte også set som ekstra klapvogn eller til at stå hos bedsteforældre.

Der er mange forskellige modeller og kvaliteter at vælge imellem. Her har vi kigget på de aller billigste, men også på dem der koster lidt mere, men til gengæld egner sig mere til hverdagsbrug.

Billig klapvogn – ideel til korte ture og store børn

Den bedste paraplyklapvogn, hvis du er ude efter en ganske let og lille vogn, der ingenting fylder eller vejer. Den har ikke så mange lukseriøse detaljer, men det er en god billig klapvogn til barnet der gerne selv vil gå meget af tiden, eller eventuelt som en klapvogn, der kan stå ved bedsteforældrene. I denne klapvogn er der sele til at fastspænde barnet, og de drejelige hjul kan låses hvis du går henover ujævnt terræn. Når den er klappet sammen fungerer den bagerste ramme som en håndtag. En smart detalje, der gør klapvognen nem at have med på tur. Den fås hos den store online babybutik Lekmer.

Enkel og billig paraplyklapvogn – kun 307 kr.

Her har vi måske den billigste klapvogn du kan få. Denne er set til kun 307 kr. hos Pixioo. Den vejer ingenting, fylder ingenting og er virkelig smart, hvis den kun skal bruges på korte afstande eller på rejser. Klapvognen har ikke så mange detaljer, men er dog udstyret med en sele. Den er smart som ekstra klapvogn, eller eventuelt til et barn der hovedsageligt selv går, men trænger til at hvile benene engang imellem.

Læs også:   Milestone kort | Milestone baby kort på dansk

Chicco klapvogn med smarte detaljer

Denne klapvogn koster 1.399,95 kr., og er derved ikke blandt de aller – billigste klapvogne, men dog stadig i et meget fornuftigt prisleje. Klapvognene har flere detaljer som barn og forældre kan få glæde af. Den har en solskærm, og sædet kan ligges ned. Det betyder meget for barnets komfort, hvis han eller hun tager en lille lur på turen. Skal klapvognen med på ferie eller i bilen, er den nem at klappe sammen og fylder meget lidt. Set hos Pusleshoppen.

Billig babyjogger klapvogn

Babyjogger har lavet denne klapvogn som et billigt alternativt til deres dyre modeller. Klapvognene koster 2.499,95 kr. Den har UV beskyttelse i kalchen og den robuste kvalitet, som man kender fra de andre babyjogger vogne. Klapvognen er perfekt at have med på ture eller på rejsen. En god vogn i udmærket kvalitet til prisen. Forhandles hos Babysam.

Klapvogn fra Mamas and Papas

Smart lille klapvogn til 2.199 kr. Ryglænet kan ligges helt ned, og der er solbeskyttelse i den store kaleche. Klapvognene er fin kvalitet, og kan sagtens bruges til hverdag. Barnet sidder behageligt i sædet og den er nem at styre. Fås i Babysam webshop.

Billig Klapvogn 

En klapvogn er et af de vigtigste redskaber til når du er afsted med dit barn eller baby. Klapvogne er som det lyder i navnet, en vogn til dit barn, som kan klappes sammen og kan derfor fylde mindre end en barnevogn.  

 

Hvad skal jeg vide inden køb af klapvogn? 

For at dit barn kan bruge en klapvogn, skal det kunne sidde selv, hvilket de kan omkring seks måneders alderen. Klapvogne er meget forskellige og der findes selvfølgelig klapvogne til forskelligt behov. En klapvogn kan sagtens være billig og indenfor budget, her er dem man kalder en paraplyklapvogn specielt gode, og de er også nemme at have med i bagagerummet, eller hvis man for eksempel skal på ferie. Skal dit barn sove i den, er det vigtigt at du tjekker liggemålet på klapvognen, og om ryggen kan ligges helt eller delvist ned. Billige klapvogne har som regel også mulighed for at kunne lægges ned i ryggen, og dit barn vil kunne sove fint i en sådan. Inden du køber en klapvogn, og specielt hvis det er en klapvogn på budget, skal man huske at tænke over, hvad den skal bruges til. Er det blot nogle hyggelige ture i byen, er det udelukkende til feriebrug eller skal det være en terrængående vogn. Forskellige behov hører som regel sammen med forskellige prisklasser, men kan sagtens finde en billig klapvogn, som både er sikker og komfortabel for dit barn.  

 

Hvordan finder jeg en billig klapvogn? 

Billige klapvogne forhandles hos samme forhandlere som de lidt dyrere. Men du kan med fordel købe en klapvogn brugt og derved spare flere penge. Brugte klapvogne kan forhandles ved private eller online på websider som eksempelvis De Gule Sider, du kan sågar finde fine klapvogne i genbrug til næsten ingen penge. En billig klapvogn kan man sagtens få fingrene i, søg blot de behov den skal opfylde, så du er sikker på at du anskaffer dig den helt rigtige klapvogn til dit- og dit barns behov.