Sundhed for far, mor og baby

Læs vores artikler omhandlende sundhed og velvære både for far, mor og børnene.

Disse badedyr vokser der skimmelsvamp i

Kender du de små, søde badedyr af gummi som børnene elsker at lege med når de er i bad? Undersøgelser har vist, at der nemt skabes optimale betingelser for skimmelsvamp og andre skadelige svampearter. Det skriver TV2 i dag. Svampene får optimale leveforhold, fordi vandet ikke tømmes helt ud.

Foto: TV2

Sådan så badedyret ud indeni

Da badedyret blev skåret op,  viste der sig et ulækkert syn. Det var nemlig helt sort, og fyldt med flager af skadelige svampearter. Ikke så lækkert, når den lille sutter på badedyret og måske sluger vandet.

Læs hele artiklen her

 

 

 

Dette badelegetøj skal du gå efter

Ubåd i træ. Perfekt badelegetøj- Køb her

Vil du helt undgå risikoen for skimmelsvamp, så vil jeg anbefale at du går uden om de små søde gummibadedyr. Gå i stedet efter badelegetøj, som er nemt at vaske og tørre. For eksempel en ganske almindelig spand, og et par kopper. Det kan kan de små få meget sjov ud af, og legetøjet kan få en tur i opvaskemaskinen jævnligt.

 

Sejlbåd i træ- sikkert badelegetøj

Badelegetøj til børn behøver ikke at være i plastik. Plantoys har lavet en række rigtig fine både i træ, der fungerer perfekt som badelegetøj til børn. Båden har ingen huller, hvor vandet kan trænge ind uden man kan se det. Derfor er båden et godt alternativ til de traditionelle badebadedyr.

Denne båd er lidt dyrere end meget andet badelegetøj, men til gengæld er den sikker. Som bonus er den også produceret miljøvenlig. Du kan vælge i mellem flere udgaver af Plantoys badelegetøj til børn her

Bedste elevationsseng | 5 gode elevationssenge

Drømmer du også om en elevationsseng? Der er virkelig mange fordele ved en elevationsseng, og det er en lille luksus i hverdagen. Her har vi valgt at fremhæve fem af de bedste elevationssenge, hvor du får rigtig meget seng for pengene. En elevationsseng er især oplagt for dig der holder af at læse i sengen, […]

Club Matas Mamma-pakke – Gratis startpakke til de kommende mødre

Club Matas ønsker at forkæle de kommende mødre med gode produkter. Hos Matas kan du derfor hente en Mamma-pakke bestående af 3 lækre gravidvenlige produkter når du tilmelder dig Club Matas Mamma på deres hjemmeside. Du får herefter tilsendt en bekræftelsesmail, hvorefter du kan gå ned til din lokale Matas butik og hente din Mamma-pakke. […]

Superbrugsen Babypakke – Gratis startpakke til dig og baby

Superbrugsen er ligeledes én af de butikker som tilbyder en gratid startpakke til baby. Du skal dog være medlem af Coop for at kunne bestille babypakken. Du registrere dig via linket som du kan finde længere nede på siden. Herefter får du en bekræftelse på en SMS med et link. Du skal selv finde babypakken […]

Gravid uge for uge | Følg din graviditet uge for uge

Gravid uge for uge: Hvad sker der inde i maven igennem de 40 ugers graviditet? Her kan du følge din graviditet uge for uge. Helt fra baby er en lille spire, til han eller hun er fuldbåren og klar til at møde verden.

Babys syn – Udvikling af synssansen

Dit barn går igennem en fantastisk udvikling i løbet af de første leveår. Alle børn er forskellige i deres udvikling, selv inden for samme søskendeflok. Nogle børn er hurtigere til at være motorisk stabile og andre børn er hurtigere til at lære sproget. En nyfødt bruger alle sine sanser fra starten. De kan både se, høre, føle og er udstyret med en fin lugtesans. Selvom barnet fra starten bruger alle sine sanser, så udvikles synssansen løbende med barnets vækst.

Vi giver dig et indblik i hvordan børn ser i sine første leveår indtil synssansen er ordentlig udviklet. Her tages der udgangspunkt i hvordan en nyfødt, en baby og en tumling ser. Læs med herunder hvis du gerne vil vide mere om udvikling af barnets synssans.

Læs mere

Hovedpude til baby – Hvornår må baby bruge hovedpude?

Som nybagte forældre er der mange ting om barnets ve og vel som man endnu ikke har stiftet bekendskab med. Man er usikker i sin nye rolle og man vil kun det bedste for ens barn. Der er mange ting der naturligt følger forældrerollen, men der er også nogle ting man bør være opmærksom på. Mange forældre er dog klar over, at et spædbarns kranieknogler er meget bløde og at man derfor skal tage hensyn til hvor, hvordan og med hvad babyen skal ligge. Når snakken falder på hvornår en baby skal bruge hovedpude, kan der dog være delte meninger.

Vil du vide mere om hvorfor man ikke bør lade sin baby sove med hovedpude og hvornår det er optimalt at indføre hovedpude til sit barn, så bør du læse med herunder hvor vi skriver om gode råd.

Læs mere