Sjove madpakker til børn er en nem måde at gøre frokosten lidt mere indbydende. Nogle børn spiser faktisk mere, hvis maden serveres på en sjov og indbydende måde. I børnehaven eller skolen er det oplagt at gøre dette i en sjov madkasse til børn!

Her har vi samlet en række bud på sjove madkasser til børn, så frokosten blive en god oplevelse for børnene.

Indholdsfortegnelse

Godt at vide når du skal købe en madkasse

  • Tjek om madkassen er uden BPA og ftalater
  • Plads til både formiddagsmad og frokost
  • Lad gerne dit barn selv vælge farve på madkassen

Selvom det er fristende at vælge en billig madkasse, som har sjove billeder på, så er der flere ting du lige bør tjekke inden du køber. Først og fremmest så se om produktet er uden BPA og ftalater, som ikke er smarte stoffer at have i nærheden af madvarer. Hvis der ikke står noget, er der som regel et dårligt tegn, og måske burde du så kigge videre.

Overvej også størrelsen på madkassen. Der skal gerne være plads til både en formiddagsmad og en god frokost. Til eftermiddagen har de fleste børn frugt i en pose.

Hvis du har fundet en god madkasse, så er der ofte mange farver at vælge i mellem. Her er det en god idé at inkludere dit barn, og lade ham eller hende vælge farven. Det kan betyde at dit barn er mere glad for sin madkasse, og måske endda spiser sin frokost med større glæde.

Se et udvalg af sjove madkasser under denne tekst ↓

Yumbox madpakke med sjove billeder

En super lækker madkasse opdelt i rum med masser af billeder og inspiration!

Denne madkasse fra Yumbox er sjov og praktisk, fordi den er delt op i flere rum. Inde i rummene har madkassen billeder, som inspirerer forældrene til hvad de kan putte i, og så er billederne sikkert sjove at kigge på for barnet. Madkassen er lavet til børn i skolealderen. Der er et væld af farver og størrelser at vælge i mellem. Her ses en udgave med 4 rum, men den fås også med 5 eller 6 rum.

Det er ikke en billig madkasse med prisen på 299,95 kr., men til gengæld er den lækker i kvaliteten, og skiller sig lidt ud fra mængden.

Paw Patrol madkasse

Er dit barn også fan af den søde hundepatrulje? Så bliver denne madkasse med garanti et kæmpe hit. Nu kan dit barn se på den populære hundehvalpe hver gang at madpakken findes frem ved frokosttid.

Køb billigt her!

Legomadkasse – til barnet, der elsker legoklodser…

Langt de fleste børn kender de klassiske legoklodser, og vil derfor med det samme kunne genkende denne fine Lego madkasse. Madkassen vil være sjov for de børn, der elsker at bygge med lego. Hos Only4Kids kan man vælge mellem mange forskellige farver.

En madkasse, der også er en ugle

Denne madkasse er formet som en sød lille ugle. Inde i uglen er der plads til en lækker madpakke til barnet, som vil være sjov at åbne ved frokost tid.

Flot grøn traktor til madpakken

De fleste børn elsker traktorer. Med denne madkasse er der mulighed for at opbevare frokosten i en sej grøn traktor, som garanteret vil høste misundelige blikke fra de andre børn i børnehaven eller skolen.

Sjove madkasser til børn

Mange børn elsker deres sjove madkasse, da den er med til at gøre det en smule sjovere at spise frokosten. Samtidig giver det noget at snakke om med de andre voksne børn. Hvilken madkasse der er sjov for netop dit barn, kommer naturligvis an på dit barns interesse og fortrukne farver osv. Hvis dit barn er glad for dyr, så er der flere madkasser med fine dyr på, som barnet kan kigge på og tale om.

Noget andet der kan gøre en madkasse sjov, er hvis den er formet som noget barnet kan genkende, for eksempel en traktor eller en ugle. Man kan også få madkasser med praktiske rum, som gør det nemmere for børnene at overskue deres madpakke. Samtidig bliver det også nemmere for forældrene at smøre madpakken, da man kan lade sig inspirere at de små rum i madkassen.

Hvis du er til de mere praktiske madkasser, så bør du kigge nærmere på de populære sistema madkasser, som er meget brugte til både børn og voksne. Se Sistema madkasser her.

Læs også:   Vikle-mor? Sådan bærer du dit barn