Madkasser og drikkedunke til børn er uundværligt til børnehavebarnet, eller på turen. Det er virkelig praktisk altid at have en lille snack med samt noget mad til når sulten melder sig.

I dag findes der et meget stort udvalg af gode drikkedunke og madkasser til børn. Hvilke typer man vælger kommer nok mest af alt an på smag og behag. Langt de fleste er fra for både BPA og Pftalater, men det er selvfølgelig en god ide at tjekke. I blandt de madkasser og drikkedunke til børn, som vi nævner her, er vi dog ikke stødt på en uden disse ting.

Se et udvalg af forskellige madkasser og drikkedunke til børn nedenfor

Køb madkassen online

Salget af baby – og børneudstyr online er vokset meget. Det er nemt at overskue det store udvalg, og tit og ofte kan man købe det med gratis fragt og levering dagen efter. Det er ikke mærkeligt at forældre fortrækker at handle på denne måde. Du kan se et stort udvalg af madkasser til børn hos Lirumlarumleg eller Babygear

Madkasse med Paw Patrol eller Frost tema

Rigtig fin madkasse til kun 79 kr. Hvis dit barn også er fan af den søde hundepatrulje eller de søde piger fra Frost, så glider frokosten garanteret lidt nemmere ned, når de elskede figurer er på madkassen.

Du kan købe madkassen her. 

Klassisk firkantet drikkedunk

Klassisk drikkedunk fra Sistema, der har en firkantet form og passer dermed nemt i enhver taske. Den har et 100% tæt skruelåg, så man ikke risikere at der løber vand ud mens den ligger i tasken. Dunken er meget nem at rengøre, og den kan indeholde 475 ml. Super smart at have med på tur eller blot til at have kolde drikke klar i købeskabet. Findes i flere farver. Se mere her 

Ugle-madkasse til de mindste

En rigtig sød og sjov madkasse, der garanteret vil trække misundelige blikke til sig ved frokosten i børnehaven. Madkassen her er som sagt en ugle, men man kan også vælge i mellem andre sjove figuerer hos Børnenes Kartel. For eksempel en traktor. Se mange flere flotte madkasser lige her.

Yumbox madpakke med sjove billeder – meget populær madkasse til børn

Måske den bedste madkasse til børn? Den er opdelt i rum med masser af billeder og inspiration til madpakkens indhold! En stor hjælp for både forældre og barn.

Denne madkasse fra Yumbox er sjov og praktisk, fordi den er delt op i flere rum. Inde i rummene har madkassen billeder, som inspirerer forældrene til hvad de kan putte i, og så er billederne sikkert sjove at kigge på for barnet. Madkassen er lavet til børn i skolealderen ,men kan naturligvis også bruges af mindre børn. Der er et væld af farver og størrelser at vælge i mellem, så der er vist noget for enhver smag. Her ses en udgave med 4 rum, men den fås også med 5 eller 6 rum.

Det er ikke en billig madkasse med prisen på 299,95 kr., men til gengæld er den lækker i kvaliteten, og skiller sig lidt ud fra mængden. De flotte madkasser forhandles her. 

Læs også:   Name It babypakke - Se den lækre babypakke fra Name It

Madkasser og drikkedunke til børn

Har du en lille der snart skal starte i børnehave eller måske skole? Så er det tid til at have styr på alle redskaberne hertil, og det gælder også madkasser og drikkedunke. Madkasser og drikkedunke til børn skal være fri fra farlig kemi som bpa og ftalater, som ikke er sundt for dit barn. Madkasser og drikkedunke til børn skal være i den bedste kvalitet som sikre, at dit barn kan holde sig rask og sundt ved brug af disse redskaber. Madkasser og drikkedunke til børn kan sagtens fås i gode kvalitetsmaterialer, som ikke udsætter dit barn for unødvendig risiko, og som dit barn vil elske.

Madkasser og drikkedunke med de rette proportioner

Madkasser og drikkedunke til til børn skal have de helt rigtige proportioner og skal dertil være lette at anvende for barnet. En madkasse skal holde tæt og samtidig være let at åbne for små børnefingre. Hertil skal drikkedunke holde tæt, men være nemme at drikke af og dertil beskytte mundstykket for skidt. Madkasser og drikkedunke til børn fås i mange forskellige styles. De fås med sjove og seje figurer, i de smukkeste farver, i gennemsigtigt plast og med forskellige muligheder for inddeling i madkassen. Madpakken skal have plads til maden uden at have for stort et rum, som kan gøre at maden flyver rundt i madkassen. Drikkedunken skal kunne rumme væske og samtidig være let at gøre ren.

Sjove madpakker med lækkert indhold

Mange børn synes at det er virkelig sjovt med madpakker, og en lille skovtur i haven med madpakker kan altså pludselig give et helt nyt liv til den måske kedelige rugbrødsmad. Madpakker og drikkedunke til børn fås med alle former for karakterer, så der vil med garanti være én som passer til dit barn. Måske er dit barn glad for traktorer eller Disney’s prinsesser, uanset hvad så kan der fås både madpakker og drikkedunke til børn med disse ønsker, og som kun gør det ekstra sjovt og spændende at skulle spise sin madpakke.

Læs også:   Regnslag til barnevogn