Børn kommer typisk i juniorseng når de er 2-3 år gamle. Hvis du er på udkig efter en juniorseng, der er lidt anderledes og måske ligger op til leg, så kig med her. En juniorseng kan se ud på mange måder, og der er jo ikke noget i vejen for at have en seng der også ligger op til leg. En sjov og anderledes juniorseng giver lidt ekstra til børneværelset. Derfor har vi her samlet en række juniorsenge til børn der ønsker en anderledes seng.

Indholdsfortegnelse

Piratskib med sejl

Er dit barn en vaskeægte pirat, vil denne seng uden tvivl skabe stor begejstring. Piratsengen er fremstillet i træ i høj kvalitet og er skabt som et rigtigt skib. Der er både dæk, reb, sejl og meget mere. Den lille pirat vil elske at ligge sig til at putte i denne seje seng, hvorfra man kan drømme sig ud på de store have.

Madras Mål: 190 x 90 cm (ikke inkl.)
Størrelse: 130 x 240 cm.

Brandbil køjeseng

Ba-bu ba-bu – Denne brandbil suser afsted med plads til to passagerer! En anderledes køjeseng, som børnene vil elske at lege i og sove i. Brandbilen er spækket med fede detaljer. Blandt andet har den blinklys foran, der lyser med LED lamper. De styres med en fjernbetjening. Man kommer op i den højeste køje ved at kravle op af brandstigen.

Sengen leveres med to madrasser.

Sej racerbil i træ m. indbygget sengehest

Denne seng er i virkelig god kvalitet. Den er fremstillet i træ og er produceret for en af de største producenter til børn, nemlig Kidkraft. Sengen er både sjov og farverig, og et dejligt sted at sove for bilglade børn. I enden af sengen er der en indbygget bænk, hvor der er plads til opbevaring af diverse sager. Juniorsengen passer til madrasser på 70 * 140 cm.

  • Størrelse: 190 cm L x 75 cm B x 45 cm H

Høj seng med telt i Cars / Biler tema

Elsker dit barn også filmen Biler, eller på engelsk, Cars, så vil denne seng uden tvivl være et kæmpe hit. Den er pyntet med seje billeder af biler fra den populære film. Det er en høj seng med indrettet telt under, hvor der rigtig er plads til hygge. En anderledes juniorseng, der også giver mere plads på børneværelset.

Husk en god juniordyne og juniorpude

Økologisk juniorpude med kapok fibre

En dejlig juniorpude fra mærket Cocoon. Juniorpuden er fyldt med kapok firbre, der kommer fra kapok træet. Det er et helt naturligt materiale, som tilmed er både økologisk, allergivenligt og bæredygtigt. Er du ude efter ef juniorpude i fantastisk kvalitet, er denne et godt bud.

Cocoon laver også dyner og puder til voksne. Se mere her.