Børn kommer typisk i juniorseng når de er 2-3 år gamle. Hvis du er på udkig efter en juniorseng, der er lidt anderledes og måske ligger op til leg, så kig med her. En juniorseng kan se ud på mange måder, og der er jo ikke noget i vejen for at have en seng der også ligger op til leg. En sjov og anderledes juniorseng giver lidt ekstra til børneværelset. Derfor har vi her samlet en række juniorsenge til børn der ønsker en anderledes seng.

Piratskib med sejl

Er dit barn en vaskeægte pirat, vil denne seng uden tvivl skabe stor begejstring. Piratsengen er fremstillet i træ i høj kvalitet og er skabt som et rigtigt skib. Der er både dæk, reb, sejl og meget mere. Den lille pirat vil elske at ligge sig til at putte i denne seje seng, hvorfra man kan drømme sig ud på de store have.

Madras Mål: 190 x 90 cm (ikke inkl.)
Størrelse: 130 x 240 cm.

En karet til prinsessen med sofa og opbevaring

Når intet er godt nok til prinsessen, er denne juniorseng bestemt en mulighed. Det er en flot karet, der passer perfekt til den rigtige prinsesse. Juniorsengen er virkelig flot dekoreret med hjul og et smukt tag henover, så man rigtig får fornemmelsen af at sidde i en karet. Foran på sengen er der en lille sofa med to rummelige skuffer under.

Sej racerbil i træ m. indbygget sengehest

Denne seng er i virkelig god kvalitet. Den er fremstillet i træ og er produceret for en af de største producenter til børn, nemlig Kidkraft. Sengen er både sjov og farverig, og et dejligt sted at sove for bilglade børn. I enden af sengen er der en indbygget bænk, hvor der er plads til opbevaring af diverse sager. Juniorsengen passer til madrasser på 70 * 140 cm.

  • Størrelse: 190 cm L x 75 cm B x 45 cm H

Høj seng med telt i Cars / Biler tema

Elsker dit barn også filmen Biler, eller på engelsk, Cars, så vil denne seng uden tvivl være et kæmpe hit. Den er pyntet med seje billeder af biler fra den populære film. Det er en høj seng med indrettet telt under, hvor der rigtig er plads til hygge. En anderledes juniorseng, der også giver mere plads på børneværelset.

Husk en god juniordyne og juniorpude

Juniordyne med kapokfibre, 100 x 130 cm.

Skøn juniordyne, der ligesom juniorpuden er allergivenlig, økologisk og bæredygtig. Juniordynen er også temperaturregulerende, hvilket betyder at man kan komme af med varmen når man sover med dynen. En meget lækker juniordyne fra Cocoon.

Cocoon laver også dyner og puder til voksne. Se mere her.