Mange forældre og børn ønsker sig et gyngestativ med rutchebane til haven. Det giver mulighed for timevis af leg, og et gyngestativ med rutchebane til børn, giver mulighed for at mange børn kan lege på samme tid. Her har vi samlet en række gyngestativer med rutchebaner fra flere forskellige forhandlere, så du forhåbentlig kan finde det bedste gyngestativ med rutchebane til børn.

Se de bedste gyngestativer med rutchebane til børn herunder. Vi har udvalgt de bedste fra flere forskellige forhandlere.

Et gyngestativ i haven vil med garanti blive brugt flittigt af børnene. Et gyngestativ med rutchebane giver mulighed for flere sjove lege, og flere børn kan lege på én gang. De fleste børn elsker at gynge og rutche, hvorfor gyngestativer med rutchebaner også er standart i næsten alle vuggestuer og børnehaver.

Man kan sagtens få et godt og stabilt gyngestativ uden det behøver være dyrt. Her på siden har vi derfor valgt at fremhæve både gyngestativer i træ, og de mere prisvenlige og billige gyngestativer med metalramme eller i plastik.

Indholdsfortegnelse

Overvej dette, inden du vælger gyngestativ

  • Hvor meget plads har du til gyngestativ?
  • Hvilket materiale skal gyngestativet være lavet i? (Træ er mere holdbart, men ofte også dyrere og kræver vedligeholdelse)
  • Hvor meget må det koste?
  • Skal gyngestativet være egnet til mange børn, eller bare 1-2 børn?
  • Hvor gamle er børnene?

Gyngestativ i træ – med rutchebane og 2 gynger

Her er et meget klassisk gyngestativ med rutsjebane. Det er lavet i trykimprægneret træ, som har en særdeles god holdbarhed med minimun vedligeholdelse. Dette gyngestativet i træ er produceret af det svenske firma Hørby Brok, der er kendt for deres kvalitetsprodukter.Der er to gynger på stativet, så der er masser af plads at boltre sig på, for flere børn. Rutsjebanen er høj nok til at give et sus i maven, men samtidig har den en passende højde til de mindre børn. Dette er også med til at holde sikkerheden i top. Gyngestativet står meget stabilt, og kan holde til dansk vind og vejr i mange år. Med sin pris på 4.399 kr., er det ikke et meget billigt gyngestativ. Derimod er det et gyngestativ i træ, med et design der ser smukt ud i haven, og falder fint i omgivelserne.

Gyngestativ i træ – med rutchebane og 1 gynge

Dette flotte gyngestativ med rutsjebane har også et legetårn, som børnene kan sidde i og lege hule eller hvad de nu har lyst til. Dette stativ skal man selv samle. Det kommer som en komplet træpakke inklusiv alle dele. Det hele er savet til, så der er kun tilbage at samle gyngestativet. Gyngestativet i træ har en blå rutchebane og en enkelt gynge. Trapperne op til gyngen er lavet som to asymmestriske stiger, som vil udfordre børnenes motorik og lyst til at kravle og klatre. Gyngestativet forhandles hos Only4kids og koster 3.999 kr.

Stort gyngestativ med rutchebane, legetårn og sandkasse

Leder du efter et stort gyngestativ, er dette et godt bud på det bedste gyngestativ med rutchebane. Det har nemlig både legetårn med tag over, to gynger foruden rutchebanen og plads til sandkasse. Hele herligheden koster kun 2.149 kr., hvilket er en ganske fornuftig pris i forhold til andre modeller på markedet. Gyngestativet er i træ, skal selv samles. Dette er med til at holde prisen nede. Det leveres som en komplet samlepakke med tilsavet træ. Der medfølger en udførlig vejledning til gyngestativet. På grund af det store legetårn, står gyngestativet meget stabilt og kan holde til det hele. Et rigtig godt bud på det bedste gyngestativ med rutchebane til børn.

Læs også:   Bedste kælk til børn | Den bedste kælk til børn

Stor legeplads fra Hy-Land

I 10-4 byggemarked finder du et meget stort udvalg af legepladser til børn. Her er et eksempel på et stort gyngestativ med rutchebane. Der er to gynger, en rutchebane, en klatrevæg og et legetårn med plads til sandkasse nedenunder. Det er et gyngestativ i træ, og ser flot ud på græsset. Her er der tale om en stor legeplads, som er god hvis der er mange børn som skal lege på det.

Hele legepladsen er lavet i fyrtræ, og kræver meget lidt vedligeholdelse. Det hele levveres i en samlet pakke, klar til at samle. Gyngestativet kommer fra firmaet HY-land. Alle deres produkter testet og checkes jævnligt, og lever derfor op til gældende sikkerhedskrav. Legepladsen koster 17.391 kr.

Lille gyngestativ med rutchebane – bedste gyngestativ til de mindste børn

Et fint lille gyngestativ med rutchebane til de allermindste. Dette gyngestativ i plastik kan bruges til børn helt ned til 1 år. Ude på siden er der en ring, som passende kan bruges til basketballnet. En sjov lille detajle, som gør gyngestativet endnu sjovere. Selve gyngen har en bøjle på, så de små børn fint kan sidde i den uden at falde ud. Leder du efter babys første gyngestativ, som gerne må være et billigt gyngestativ i plastik, så er dette et godt bud på det bedste gyngestativ til børn. Med i prisen får du også en lille bold, som kan kastes i ringen.

Billigt gyngestativ med stålramme – tre gynger og en rutchebane

Gyngestativ med rutchebane med stålramme. På dette gyngestativ til børn er der hele tre gynger. Der er to almindelige gynger samt en dobbeltgynge, som er en virkelig sjov mulighed for børnene. Her kan der nemlig sidde to børn på. Herudover er der også en sjov rutchebane i en flot orange farve. En lille stige på tre trin går op til rutchebanen, hvorfra børnene kan suse ned. Med til dette gyngestativ følger der jordspyd, som sikrer at det står ekstra stabilt. Normalprisen på dette gyngestativ er 2.110 kr. hos Only4kids.

Gyngestativ med rutchebane, en alm. gynge og en dobbeltgynge

Endnu et billigt gyngestativ med metalramme fra Only4kids. Gyngestativet med rutchebane koster 1.954 kr. Der er en almindelig gynge og en dobbeltgynge foruden rutchebanen. Gyngestativet fylder ikke så meget, og er super nemt at sætte op. Der er til timevis af sjov på dette gyngestativ med rutchebane. Rammen er meget robust. For ekstra stabilitet medfølger der jordspyd.

Det skal du tænke over, når du vælger gyngestativ

Når du har besluttet at købe et gyngestativ, skal du først og fremmest overveje hvor stort det skal være. Du skal også tænke over materialer, pris og om det skal bruges til et, to eller flere børn. Sikkerheden er naturligvis blandt de vigtigste parametre, når du skal vælge gyngestativ med rutchebane. Højden på rutchebanen, gyngestativets stabilitet samt kvaliteten helt generelt er med til at afgøre gyngestativets sikkerhed. Det er altid en god ide at læse beskrivelsen rigtig grundigt, inden du køber et gyngestativ med rutchebane. Ring eventuelt og spørg forhandleren, hvis du er i tvivl. Når du løber et gyngestativ med rutchebane online er der tit større udvalg samt bedre priser, men det kræver til gengæld at du sætter dig lidt ind i sagerne inden køb.

Læs også:   Gravemaskine & gravko til sandkasse

Vægler du et gyngestativ med rutchebane i træ, er prisen som regel lidt højere end når vi kigger på gyngestativer med metalramme. Det skyldes naturligvis først og fremmest at træ er et dyrere materiale. Der er dog også en række fordele ved gyngestativer i træ. For det første falder de smukt ind i omgivelserne i haven. Derudover bliver et gyngestativ med rutchebane i træ automatisk tungere, hvilket gør det mere sikkert. Der er derfor ikke behov for at sikre yderligere med spyd i jorden eller lignende.

Et gyngestativ i træ er dog til gengæld mere besværligt at samle, og kræver vedligeholdelse. Læs mere om dette længere nede i teksten.

Hvor stort skal gyngestativet være?

Har du pladsen, er et stort gyngestativ med rutchebane en sikker succes. Her kan man lege flere forskellige lege, og gyngestativet kan bruges i mange år frem. Har du ikke så meget plads, findes der heldigvis mange gode gyngestativer, der ikke fylder så meget.

Gyngestativ i trykimprægneret træ

Et gyngestativ i træ ser flot ud i haven. Det er solidt, og holder i mange år. For at træet holder sig pænt skal du regne med at vedligeholde det minimum én gang om året. Mange gyngestativer, sandkasser og andet udendørs legetøj i træ, er lavet i trykimprægneret træ. Det vil sige at træet er gjort mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Træet gennemgår en proces, hvor der sprøjtes kemiske stoffer ind i træet. Når du køber trykimprægneret træ, så vær sikker på at det er sikkerhedsgodkendt, så de kemiske stoffer lever op til miljøstyrelsens krav. Alle gyngestativer hos Sundleg i trykimpræneret træ er godkendt.

Sådan vedligeholder du trykimprægneret træ

Det gode ved trykimprægneret træ, er at det kræver et minimun af vedligeholdelse. Du kan overfladebehandle det ca. én gang årligt med maling eller andet træbeskyttelse.

Sørg for at træet er helt tørt, når du behandler det. Fjern snavs med en hård børste eller sandpapir inden du behandler træet.

Gyngestativ: Hvor gammel og hvornår?

For at kunne gynge på en almindelig gynge, skal børn som regel være omkring 2 år. I den alder begynder de at få meget glæde af de lidt mere udfordrende udendørs lege. Det kunne for eksempel være at lege på et gyngestativ med rutchebane. Har du en baby, kan du få meget glæde af en babygynge. Babygynger er naturligvis lidt mindre end en traditionel gynge, og så har den en bøjle foran, som gør at din baby ikke kan falde ud af gyngen. Der findes også gyngestativer med rutchebaner til de mindste børn. Her kan for eksempel nævnes det fine lille gyngestativ med rutchebane i plastik, som kan købes hos Only4kids. Til de

Læs også:   Badebassin til baby og de yngste børn | Find de bedste badebassiner til haven og mange timers sjov!

Andre gynger og gyngestativer

Alternativer til det klassiske gyngestativ med rutchebane.

Tallerkengynge

En tallerkengynge kan hænges op i et solidt træ. På tallerkengyngen kan man sidde på mange forskellige måder, og sætter derfor andre krav til børnenes balance end en traditionel gynge. Tallerkengynge i træ. Hæng den op i et træ og giv børnene mulighed for at gynge, uden du behøver at købe et gyngestativ. Tallerkengyngen er set hos Sundleg. Pris 129 kr.

Gyngestativ med klatrevæg (gyngestativ i træ)

Gyngestativet har en stærk trykimprægneret ramme, og kan bruges i mange år. Trykimprægneret træ menes at have en levetid på 20-25 år, når det står udendørs. Gyngestativet er produceret af det svenske firma Hörby Bruk, der er kendt for at producere godkendte, sunde kvalitetsprodukter. Pris 3.299 kr.

Legetårn med klatrevæg og rutchebane

Dette sjove legetårn indbyder til masser af leg for både store og små. Man kan komme op i tårnet enten via klatrevæggen, nettet eller en stige. Herfra kan man rutche ned igen og igen. Legetårnet har tag over, så det også giver børnene mulighed for at sidde i læ og dele hemmeligheder. Dette stativ er fra firmaet Hy-Land, og forhandles hos 10-4 byggemarked. Det er i fantastisk holdbar kvalitet, og anvendes på både skoler og lignendene. Det kan dog også være fint til brug hjemme i den private have. Legetårnet er lavet i fyrretræ, og kræver ikke meget vedligeholdelse. Træet kan holde sig pænt i op til 20 år, og er derfor en langtidsinvistering. Prisen på legetårnet er 12.852 kr.

Kæmpestor legeplads med hængebro, to rutchebaner, to legetårne, klatrevæg & meget mere

Her er det bedste valg af legeplads til ungerne, hvis der ikke skal mangle noget. Dette legestativ har næsten alt hvad et børnehjerte begærer. Udover de to rutchebaner, er der plads til sandkasse og en sjov hængebro man kan gå henover. De to rutsjebaner kan forvandles til vandrutsjebaner på varme sommerdage. Det eneste du skal gøre, er at montere en haveslange, og vupti så kan børnene lege vandhunde.

Legepladsen giver masser af mulighed for leg og bevægelse for mange børn på en gang (op til 30 børn). Køber du legepladsen, leveres den som “saml-selv”, hvor der medfølger en monteringsvejledning. Den er testet for kvalitet og sikkerhed. Legepladsen kan købes hos 10-4 Byggemarked til 12.389 kr.

Den populære sansegynge

En sansegynge er en særdeles populær gynge, der modsat mange andre gynger, kan bruges både ude og inde. Den kan bruges helt fra baby er nyfødt. Tumlinger på 2-3 år vil nyde at kunne sidde flere sammen på gyngen og mærke susen i maven mens de gynger.

Sansegyngen fås i flere udgaver. Her er der vist Krea sansegynge, som især er god til de mindste grundet betrækket der sikrer at små fingre ikke kan komme i klemme. Ofte er den billigst hos Pixizoo.

Vil du hellere kigge på den originale sansegynge, så bør du besøge siden Sansegynge.dk.