En dobbeltseng er vel nok den mest populære seng, da der jo er plads til to. Det er naturligt det oplagte valg når du lever i et parforhold, men også til enlige der har overnattende gæster, eller simpelthen bare nyder at have meget plads. En dobbeltseng måler 180 * 200 cm.

Se de bedste dobbeltsenge nedenfor, samt hvor du kan købe dem

Sådan finder du bedste dobbeltdobbeltseng for dig

Hvis du trænger til en ny seng for at få bedre søvn, og være mere veludhvilet, skal du naturligvis sikre dig at du finder den dobbeltseng der passer bedst til dig.

Vi har alle forskellige sovevaner, vægt og præferencer, så er det en rigtig god ide at sætte sig lidt i sagerne inden du vælger hvilken dobbeltseng du køber Derfor har vi her valgt at skrive om hvordan du finder frem til den bedste dobbeltseng til dig.

Den rigtige fasthed på madrassen

Det vigtigste når du vælger dobbeltseng er nok madrassen, da det jo er denne der skal give støtte og aflastning til din krop. Mange ender desværre med at vælge en for blød madras, hvilket resulterer i mange ømme skuldre og nakkesmerter.

Hvis du prøver en dobbeltseng i de fysiske butikker vil du ofte synes om en blød madras, der er behagelig at ligge på i 5-10 minutter. Men i virkeligheden er der stor forskel på 10 minutter, og så at ligge der en hel nat. Faktisk skal madrassen hellere være for hård, end for blød, hvilket mange måske ikke er klar over. Dit valg af madras bør afhænge af din vægt, som du kan se i skemaet nedenfor:

Fasthed på madras alt efter vægt
Under 75 kgDu vejer mellem 75 og 95 kgOver 95 kg
Pocket fjedre og medium fasthedPocketfjedre og fast fasthedMultipocket fjedre og en fast fasthed

Køb din nye seng online: Det skal du vide

Inden for de seneste år er salget af senge online steget markant. Fordi der ikke er omkostninger til fysiske lokaler, kan forhandlerne sælge senge af høj kvalitet til en meget billig pris. Er du ude efter den bedste seng til prisen er det derfor en god ide at starte med at kigge online, for eksempel hos de erfarne sengeeksperter Bedre Nætter, eller den nyopstartede online shop Sengetid.dk.

Hvis du er villig til at købe en seng fra et outlet, har du muligheden for at spare mange penge. Du kan dog ikke nødvendigvis forvente samme niveau udvalg eller service. Kig evt. forbi Sengefabriksudsalget her.

Venus kontinentalseng – meget seng for pengene

Venusserien er blandt topmodellerne hos sengeforhandleren Bedre Nætter. Sengene er produceret og designet i Danmark og med god danske kvalitet for øje. Denne dobbeltseng er bygget op som en kontinentalseng med tre lag ovenpå hinanden. Det gør sengen utrolig aflastende og samtidig ser den flot ud i soveværelset.

Denne Venus kontinentalseng har hele 7 komfortzoner, så madrassen tilpasser sig din krop. Sengen har flere tilpasningsmuligheder, så den kommer til at passe præcis til dig. Se alle tilpasningsmulighederne her.

Vores bud på de bedste dobbeltsenge…

…Hvor du får mest seng for pengene!

Sense Lux dobbeltseng

180 x 200 cm (vælg mellem flere størrelser)

Denne seng er set til 15.999 kr. hos Bedre Nætter. 

Læs også:   Bedste gæsteseng

Denne dobbeltseng er en såkaldt kontinentalseng, hvilket betyder at den har tre madrasser. Det giver en rigtig god komfort, og det er et godt valg af seng hvis du døjer med rygsmerter eller ømhed i ryg og nakke. Sengen er lidt højere end en almindelig boxmadras. Det giver følelsen af af stige “op af sengen” i stedet for “ud af sengen”. For mange er det en langt mere behageligt.

Både madras og sengens udseende kan tilpasses, så den passer præcis til din krop, vægt og dit hjem. Hver side i sengen kan tilpasses individuelt!

Under den kraftige topmadras er det en springmadras i god kvalitet, som er en vigtig del af dobbeltsengens opbygning. Madrassen består af pocketfjedre, der er den bedste type fjedre i senge. Nederst i sengen er der en skumkerne der giver sengen ekstra fasthed og aflastning.

Dobbeltseng: Krone boxmadras

God og billig dobbeltseng – køb ny dobbeltseng til 6.000 kr.

Denne model er den billigste dobbeltseng hos forhandleren Sengetid.dk. Sengen er et godt valg, hvis du ønsker en god dobbeltseng, der ikke sprænger hele dit budget. Sengen har to lag fjedre, som giver en god komfort end et enkelt lag fjedre.  Det øverste lag er pocketfjedre, som giver en god støtte og har en god holdbarhed. Selve madrassen har hele 5 komfortzoner, som er vigtige i forhold til at give din krop den bedste støtte. Nederst er der et lag bonellfjedre. Denne type fjedre giver sengen en god stabilitet. Du kan vælge en fast eller medium topmadras. Med i prisen får du en komplet seng med valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen. Denne seng fås både som dobbeltseng, enkeltseng eller halvandenmandsseng. Størrelserne fra 80×200 til 180×210 cm.

Norland Superior A dobbeltseng og kontinentalseng

Norland Superior senge forhandles hos Sengetid fra 9.995 kr.

Både dobbeltsenge og enkeltsenge fra Norland serien er blandt de bedst solgte senge hos forhandleren Sengetid.dk. Vi har valgt at fremhæve Norland sengen her, da man her får en rigtig god seng til pengene. Det er en kontinentalseng, så den består af tre lag. Dette giver en rigtig god seng, der også har et eksklusivt udseende. Vær opmærksom på at denne dobbeltseng er en anelse højere end en boxmadras, grundet de tre lag madrasser. På denne seng kan du vælge fasthed på madrassen, alt efter hvor meget du vejer. Der er også frit valg mellem latextopmadras eller en i skum. Den individuelle tilpasning giver mulighed for at dette bliver den bedste topmadras til dig. Et godt bud på den bedste dobbeltseng. Den kommer i flere forskellige farver, så den kan passe til personlige stil.

Norland Eksklusiv Boxmadras

En eksklusiv luksus dobbeltseng med god komfort. Sengen Forhandles hos Sengetid.dk

Her er en dobbeltseng, der byder en virkelig komfort, der vil give dig en god søvnoplevelse. Sengens madras er bygget op af to lag fjedre, som sikrer at din krop får den bedste støtte, når du sover i den. Madrassen består af to lag fjedre. Nederst er der gode Bonell fjedre, der er stabile og holdbare i mange år. Nederst er der de. Dernæst har dobbeltsenge et lag af pocketfjedre. Madrassen har i alt 5 komfortzoner til din skuldre og hofte, som sikrer at dine skuldre og hofter synker længere ned i madrasssen. På den måde holdes din rygrad lige, selvom du ligger på siden. Oven på selve boxmadrassen ligger der en lækker topmadras. Der er to forskellige topmadrasser at vælge i mellem, så du kan få den seng du ønsker – vælg mellem latex eller Wonderpur. Topmadrassen fungerer som det sidste prik over i’et, og giver en meget behagelig komfort når du ligger i dobbeltsengen.

Læs også:   Hvad er en kontinentalseng?

Coop Basis dobbeltseng med bonelle fjedre

Billig boxmadras, set hos Coop 180 x 200 cm til 3.299 kr.

Hvis din nye dobbeltseng gerne må være en boxmadras, er denne et godt bud på en ny seng til dig. Den fås til en meget billig pris på 3.299 kr., men er stadig en god seng. I madrassen på denne dobbeltseng er der udmærkede bonellfjedre, som støtter og aflaster din krop godt, når du ligger i sengen. Denne model er i medium hårdhed, og egner sig derfor bedst til dig der vejer under 75 kg. Det er en billig dobbeltseng, og et godt bud på ny seng, hvis du har prisen i fokus.

Det skal du vide inden du køber en ny dobbeltseng

Inden du beslutter dig for at købe en dobbeltseng, er det naturligvis vigtigt at du gør op med dig selv hvor mange penge sengen må koste. Er du på udkig efter en ny dobbeltseng, starter priserne fra omkring 4.000 kr., og typisk op til 20 – 25.000 kr. Du kan naturligvis også finde senge der koster endnu mere, men de fleste vil nok ende med at investere i en seng til omkring de 15.000 k. Da vi faktisk tilbringer omkring 1/3 del af vores liv i senge, kan det her godt betale sig at bruge lidt ekstra. En god nattesøvn er meget vigtig for at du har det godt om dagen, og føler dig frisk og veludhvilet. Hos mange forhandlere er der mulighed for finansiering, hvilket kan være den bedste løsning til dig der ikke har så mange penge til en ny seng lige nu og her.

Når du har på plads hvor meget en ny seng må koste, bør du kigge på hvilken type seng du ønsker. Her på siden har vi valgt at fremhæve to typer senge, nemlig en boxmadras og kontinentalsengen. Førstnævnte er den mest almindelige form for seng, og her kan du få rigtig meget seng for pengene. En boxmadras er den billigste form for seng, og for mange et rigtig godt valg. Den fylder ikke så meget, men kan give dig og din partner en god søvn. Læs meget mere om boxmadrasser her. Den anden type seng vi har nævnt er kontinentalseng. Denne er en relativ ny type seng på det danske marked. Den består af hele tre laf madrasser, og er derfor en anelse højere end den gængse type seng. Dette giver dig en følelse af at ligge som en konge eller dronning, da sengen giver en virkelig god komfort og forhøjet søvnoplevelse. Læs mere om kontinentalsengen her.

Elevationssengen – en god mulighed for ny dobbeltseng

En tredje type seng du bør overveje, er elevationssengen. Denne giver som bekendt mulighed for individuel indstilling af din og din partners senge. Elevationssengen er en god dobbeltseng til dig der:

  • Døjer med dårlig ryg
  • Er gravid
  • Snorker
  • Fortrækker at læse eller se tv i sengen
Læs også:   En god topmadras | Her er de bedste topmadrasser

Elevationssengen er god til gravide, da man kan lindre både halsbrand og vand i benene ved at hæve hovedgærde og ben. Du kan læse meget mere om elevationssenge lige her.

Find den bedste dobbeltseng online

Det kan godt betale sig at lede efter din nye dobbeltseng online. Her er mellemleddet sparet væk, så sengene derfor kan sælges til en meget billig pris. Fordi en webshop ikke har udgifter til en fysisk butik kan de sælge en dobbeltseng til en meget billig pris. Selv de dyre og lækre senge kan du finde med besparelser på helt op til 50% af hvad de normalt vil koste i en normal butik. Sengene leveres direkte til din dør. Skulle dobbeltsengen mod forventning ikke være den bedste seng til dig, tilbyder de fleste forhandlere mulighed for ombytning af sengen for et beskedens beløb. Tag et kig hos for eksempel Sengetid.dk eller Bedre Nætter og se deres udvalg af billige dobbeltsenge.

Her kan du købe billige dobbeltsenge, hvor du får meget for pengene

Køb billige senge hos disse online forhandlere
SengetidBedre NætterSengefabriksudsalgWupti Coop Shopping
Stort udvalg af alle slags senge og madrasser. Dansk-produceret senge i god kvalitet.Mange flotte senge, i dansk kvalitet og designMeget billige senge – Gør et kup!Stort udvalg af senge til meget fornuftige priser. Mange billige senge.Traditionelle og prisvenlige senge

Vælg den bedste madras til din vægt

Hvilken madras der er bedst til dig, afhænger af din vægt. Jo lavere vægt du har, jo mindre tryk bliver der på madrassen. Derfor skal madrassen være en det der kaldes medium fasthed, hvis du vejer under 75 kg., og fast hvis du vejer over. Det valg er svært, hvis din vægt ligger lige på grænsen, altså præcis eller lige omkring de 75 kg. I dette tilfælde bør du kontakte butikken og spørge til råds. Umiddelbart siger man at madrassen hellere skal være for hård, end for blød. Skulle du være uheldig og alligevel ende med den forkerte fasthed tilbyder fx. Bedre Nætter en ombytning af fasthed for et beløb på 499 kr.

Vælg en madras opdelt i zoner

Når du kigger efter ny seng, er det en god ide at gå efter en dobbeltseng, der har en madras som er opdelt i zoner. Komfortzonerne betyder at fastheden ikke er helt det samme alle steder på madrassen. Kroppen har nemlig ikke brug for samme fasthed over det hele. Fødder har ikke brug for ret meget modstand, hvorimod andre steder på kroppen gerne skulle have mere. På denne måde får kroppen den bedste støtte og aflastning, der hvor der er brug for det. Komfortzonerne gør at dine skuldre og hofte synker lidt længere ned i madrassen, end resten at din krop. Dette sikrer, at din rygsøjle holdes lige, hvilket er alfa omega for at undgå smerter i ryg, nakke og skuldre. Komfortzoner er også det vigtigste hvis du er på udkig efter en seng til dårlig ryg.