At kælke er en skøn leg for både børn og voksne. Til legen skal man naturligvis bruge den bedste kælk til børn, så man kan komme hurtigt ned af bakken igen og igen.

Her har vi samlet en række af de bedste kælke til børn, som er fantastiske at bruge når det danske vejr byder på sne og kulde.

Se udvalg af de bedste kælke til børn her!

Den klassiske kælk i træ, dog med den smarte detalje, at denne er foldbar! Det er ikke mange dage om året at sneen i Danmark er høj nok til at man kan kælke. Derfor er det rigtig rart, at kælken ikke fylder for meget når den skal opbevares resten af året. Det røde er plastik og kan nemt fjernes, så kælken klappes sammen uden brug af værktøj.

Billig kælk i plastik – kun 179 kr.

En super kælk, der kun vejer lidt over  kg., da den er i plastik. Kælken er nem at trække afsted med i den snor der sidder på. I siden er der håndtag, så man kan holde fast under turen. Denne kælk til børn er en klassisk bobslæde, som man altid ser mange af på kælkebakken.

Rumpesæde – lille og let kælk!

En slæde, der næsten ikke bliver mere simpel eller nem at have med på farten. En såkaldt “rumpeslæde”. Man sætter sig på sædet, holder i håndtaget mellem benene og så går det ellers stærkt ned af bakken! En god kælk til de lidt større børn (over 4 år).

Sej snescooter (fra 6 år)

Kom hurtigt frem i sneen med denne super seje snescooter til de større børn. Det stiller store krav til balancen og motorikken at komme afsted på denne seje scooter. Et sjovt alternativ eller supplement til en kælk.

Snowboard til børn

Lad barnet lære nye færdigheder på dette flotte snowboard til børn. Det stiller lige lidt højere krav til balancen end en traditionel kælk til børn. Snowboardet er i den billige ende med sine 157 kr., og kan fint bruges som supplement til kælken.

Husk det varme tøj til den kolde tid

Super lækker flyverdragt fra Wheat, der holder børnene tørre og varme. Køb den her til 949,95 kr.

Det er naturligvis vigtigt at klæde sit barn varmt på i den kolde tid. Overtøjet skal både være vindtæt og vandtæt. Når der ligger både sne og sjap er det bedst hvis det er en flyverdragt, som er mest effektiv til at holde kulde og fugt ude.

Du kan se de bedste flyverdragter til børn lige her 

Varme luffer fra Mikk-Line med refleksstribe. Køb dem her.

Huer og vanter

Meget af kroppens varme forsvinder fra hovedet og hænderne, og det er derfor vigtigt at give børnene både huer og vanter på, når de er ude og lege. Der er virkelig mange huer og vanter at vælge i mellem. Hvis du synes det er svært at vælge, bør du kigge nærmere på vores oversigt over de bedste huer og vanter til børn.

Se de bedste huer og vanter til børn her