Pigelegetøj 3 år – Interessant pigelegetøj til 3 årige

Et 3 årig barn er blevet mere selvstændig og vil gerne gøre alting selv. Det betyder også at man som forælder skal have tålmodigheden med sig fordi det er sundt for børnene, at lære af deres selvstændighed. En 3 årig elsker dans, sang og al motorisk leg. Pigelegetøj 3 år kan dog også indebære sjove bøger, da børn i denne alder godt kan lide at lytte til historier. I 3 års alderen bliver legene mere sociale, da barnets eneleg bliver til sociale lege med andre børn. Det kan være lege som opstår og pludseligt slutter igen. Barnet er ligeledes opmærksom overfor alt nyt og en leg er som regel meget ustruktureret.

Læs med nedenfor hvis du ønsker, at få gode ideer til pigelegetøj 3 år. Her vil der være god inspiration at finde indenfor forskellige interesser. Læs med her.

Indholdsfortegnelse

 Interessant pigelegetøj 3 år

Et hit hos de 3 årige piger er legetøj såsom fingermaling, malebøger, perler, puslespil, modellervoks og motorisk legetøj til at udfordre balancen. Pigelegetøj der hitter er derfor både legetøj som barnet kan lege med alene, men tildels også sammen med andre børn og voksne. Børn i 3 års alderen har både meget fantasi, men de trygge personer og omgivelser i barnets liv er ligeledes noget som barnet fokuserer på i selve legen. Se vores forslag til spændende pigelegetøj 3 år herunder.

 

 

                                             Modellervoks startsæt fra Krea


Denne æske med modellervoks indeholder 12 stk. udstikkerforme og 6 sjove farver med modellervoks a 56 gram pr. bøtte. Her kan barnet bruge mange hyggelige timer med, at være kreativ. Herefter kan man lade modellervoksen tørre således, at de fine ting som barnet har kreeret kan gemmes. Super gaveide og ideelt pigelegetøj 3 år. Find det fine startsæt med modellervoks fra Krea til 99 kr. hos forhandleren Sundleg her.

Læs også:   bObles - Tumlemøbler til børn der styrker motorik og balance

 

 

 

 

River Stones fra Gonge

River Stones er balance gummi ”sten” i flotte farver. De kan bruges til, at udfordre og stimulere balancen alene og sammen med andre. Mulighederne er mange, da barnet både kan lege stopleg, jorden er giftig, forhindringsløb, balancetræning og at hoppe fra sten til sten. Med River Stone kan barnet bygge en hel forhindringsbane og få mange timers sjov. Det er genialt pigelegetøj 3 år, da River Stones er med til at styrke balancen, afstandsbedømmelsen, koordinationen og få kontrol af kroppen. River Stones er lavet med en gummikant for skridsikkert underlag, der ligeledes ikke efterlader mærker på gulvet. De kan både bruges til leg indenfor og udenfor. Find de sjove River Stones til 395 kr. hos forhandleren Børn i Balance her.

 

 

 

                                                             Fin malebog til de kreative piger

Sød lille malebog som er tilpasset de mindste. Her kan barnet farvelægge efter tegningernes farvede konturer, der viser hvilke farver barnet skal bruge. Det er søde og overskuelige tegninger som barnet kan hygge sig med, alt efter hvor meget interesse barnet har på det givne tidspunkt. Malebogen er en god gaveide og super underholdning. Find den søde malebog fra forlaget Bolden til 39,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

 

Mini farveblyanter til nybegynderen

Til malebogen hører der selvfølgelig farveblyanter til. Disse farveblyanter er udviklet specielt til de mindste. Det betyder at æsken indeholder 8 tykke mini farveblyanter der er udformet ergonomisk, således at det er nemt for barnet at holde fast på dem for at male. Farveblyanterne er hypoallergene. Disse mini farveblyanter kan findes til 44,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

Læs også:   Cirkeline legetøj - Det bedste legetøj med Cirkeline

 

 

 

 

 

 

 

                                                          Puky Løbehjul til de aktive piger

Sejt løbehjul der har 2 store brede skumhjul, et styr der kan reguleres i højden, et sikkerhedsstyrehåndtag, tandbeskytter, ringklokke, fodbremse, et skridsikkert trinbræt og støtteben. Smart løbehjul der er perfekt som en del af pigelegetøj 3 år, når den aktive pige skal udfordres motorisk. Løbehjulet fås i farverne lyseblå, lyserød og rød og koster 629 kr. hos forhandleren Børn I Balance her.

 

 

Et 3 årig barn der har fået et løbehjul bør ligeledes være udstyret med en cykelhjelm, så det sikkerhedsmæssige udstyr er på plads. Denne smarte cykelhjelm fra Puky er let og meget komfortabel. Cykelhjelmen findes i flere farver og kan findes til 249 kr. hos forhandleren her.

 

 

 

 

 

                                           Doktorsæt i træ fra Hape

Fint doktorsæt i træ med blandt andet stetoskop, temperaturmåler, sprøjte og salve. Alle delene er samlet i en praktisk lægetaske som let kan tages med rundt. Ideelt pigelegetøj 3 år, til de mindste som kan lide at lege hospital eller læge. Doktorsættet er også godt legetøj til, at gøre barnet opmærksom omkring det udstyr som en læge har. Man kan snakke med barnet om de forskellige dele, så barnet eventuel kan forberedes op til en lægekonsultation. Find doktorsættet fra Hape til 199 kr. hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

Fint tesæt fra DJECO

Dette tesæt indeholder en bakke, tekopper, tekande, sukkerskål, tebreve, skeer og en lagkage med lys. Alle delene er lavet i træ med et super sødt og farverigt design. Dette fine tesæt er oplagt pigelegetøj 3 år, så der kan inviteres dukker og venner til teselskab. Her er der plads til mange hyggelige timer i fint selskab. Find det fine lyserøde tesæt fra DJECO til 339,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

Læs også:   Jellycat - De sødeste Jellycat bamser

 

 

 

 

 

                                                       Dukkehus i træ fra Le Toy Van

Super fint 3-etagers dukkehus med flotte kvistvinduer, skorstene og indvendig trappe. Selve dukkehuset er dekoreret med fine detaljer i søde farver både udvendigt og indvendigt. Døren og skodderne kan åbnes og lukkes. Oplagt pigelegetøj 3 år og en rigtig god gaveide. Forsiden på dukkehuset kan åbnes og taget kan løftes helt af så barnet har rig mulighed for, at lege ordenligt med dukkehuset. Dukkehuset er ikke samlet ved levering og er eksklusiv møbler. Find det søde feminine dukkehus fra Le Toy Van hos forhandleren Børnenes Kartel her.

 

 

 

 

Dukkehusmøbler i træ fra Le Toy Van

Til dukkehuset fra Le Toy Van er der her mulighed for, at købe de tilhørende dukkehusmøbler i træ. Det er et begynder møbelsæt, der har møbler til de vigtigste rum i barnets leg med dukkehuset. Sættet indeholder senge, sengetøj og legetøj til børneværelset, køkken med ovn og vask og bord, stole, reol, tallerkener, blomst og meget mere til spisestuen. Find de søde dukkehusmøbler i træ fra Le Toy Van hos forhandleren her.