Pigelegetøj 2 år – Spændende pigelegetøj til 2 årige

Et 2 årig barn suger alle indtryk til sig. Barnet udforsker alt hvad det kommer i nærheden af og opsøger alle de ting som det kan blive klogere på. Barnet på 2 år er meget optimistisk, livsglad, aktiv og charmerende. Giv dit barn plads til at forklare selv de mest almindelige ting. Det med at lytte og ligeledes lege med barnet er enormt givende. Ikke at barnet ikke skal kunne lege selv, men det er vigtigt at finde tid sammen med barnet. Børn i den alder kan i den grad mærke, om man er med i legen rent mentalt. Det spændende pigelegetøj 2 år er legetøj hvor barnet kan tegne med enten farveblyanter eller kridt, lege med dukker, udfordre motorikken, lege med musikinstrumenter, bygge og stable ting, læse bøger med en voksen om enkelte fortællinger og kigge billeder, lægge puslespil og meget mere.

Vi giver dig inspiration til spændende pigelegetøj 2 år herunder, så du kan få gode ideer til hvilket legetøj der hitter i den alder. Det betyder også at du kan få gode ideer til årets julegaver. Læs mere herunder.

 

Vi viser her forskellige ideer til ideelt pigelegetøj 2 år, så der er god inspiration at hente til årets store fødselsdagsgave eller julegave. Læs med hvis du vil vide mere om hvad der kan interessere en 2 årige. Her vil vi komme med foreslag til pigelegetøj 2 år, der både omhandler den kreative og aktive leg, så der er forskellig inspiration at hente.

 

                                                               Fint legekøkken i træ fra Hape

Flot legekøkken i naturlige farver. Køkkenet er lavet i træ og i virkelig fin kvalitet. Selve køkkenet har en ovn, to kogeplader og en vask. Hertil er der fine detaljer og ligeledes en træhylde til legemaden. Ideelt pigelegetøj 2 år, til barnet der kan lide at hygge sig med at lave mad. Legekøkkenet måler 55x32x70,5 og vil pynte fint både på børneværelset eller i stuen. Legekøkkenet fra Hape eller andre fine legekøkkener i træ kan findes hos forhandleren Sundleg her.

Læs også:   Gåbiler - Seje gåbiler til de bilglade børn

 

 

 

Legemad til legekøkkenet

Til et legekøkken hører der naturligvis legemad til. Man kan få flot legemad i træ som er meget naturtro. Der er meget forskelligt legemad at vælge imellem. Legemaden gør kun legen i køkkenet sjovere fordi det 2 årige barn får en rigtig følelse af, at stå i et køkken og skulle servere maden. Se det store udvalg af legemad hos forhandleren her.

 

 

 

                                                      Magneter med dyr fra DJECO

Søde små magneter i træ til køleskabet eller magnettavlen. Æsken fra DJECO indeholder 42 magneter som alle har forskellige former og farver af forskellige dyr som eksempelvis løver, skildpadder, påfugle, elefanter osv. Super pigelegetøj 2 år, til de dyreinteresserede og til de børn som kan lide at være i køkkenet med mor og far. Her kan tiden gå med at lære om de forskellige dyr og tage dem af og på køleskabet. Her kan der sagtens bruges nogle gode timer med sjov leg. Magneterne fra DJECO kan findes hos forhandleren Legebutikken her.

 

 

 

 

Sød klassisk babydukke fra Corolle

Super sød dukke fra Corolle der har en dejlig blød krop som barnet nemt kan kramme. Dukkens øjne kan åbnes og lukkes og så kan den sidde selv. Det franske mærke Carolle er kendt for den gode kvalitet og de fine detaljer. Carolle dukkerne er tilsat duft af vanilje, hvilket er samme duft som bruges i aroma terapi. Det vil sige at duften er med til at skabe ro, tryghed og velvære. Dukken og de tilførte dufte er selvfølgelig testet og godkendt, ligeledes indeholder dukkerne ikke phthalater. Super gaveide til pigelegetøj 2 år. Du kan finde denne dukke fra Corolle eller andre søde dukker hos forhandleren her.

 

 

 

Læs også:   4 adventsgaver til børn 2017 | Fire gode adventsgaver til børn 0 - 3 år

 

                                                      Retro dukkevogn

Fin og meget yndig dukkevogn i rigtig god kvalitet. Denne retro dukkevogn er lavet i hæklende pileflet på en trækasse. Dukkevognen er i créme hvid med et lakeret træskaft, en fin lyserød skærm som kan slås op og ned og så er der gummidæk på hjulene, som sikrer støjsvag drift når barnet kører med vognen. Dukkevognen måler 52x37x57 cm. Ideel pigelegetøj 2 år, til de mindste piger som elsker at lege med dukker og som nu kan køre dem rundt med denne søde dukkevogn. Retro dukkevognen fra Small Foot kan findes hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

 

Løbecykel fra Puky til den aktive pige

Fin begynder løbecykel så det 2 årige barn kan lære at bevæge sig over større afstande og med mere fart efterhånden. Det er let for barnet at komme frem, selv i ujævnt terræn. Løbecyklen er ligeledes med til, at træne barnets koordination og ligevægt i en tidlig alder. Det kan gøre overgangen til den første cykel en del nemmere. Løbecyklen har skumdæk som er punkterfrie, sikkerhedshåndtag og tandbeskytter. Puky løbecyklen findes i farverne rød, blå og lilla og kan findes hos forhandleren Børn i Balance her.

 

 

 

Når man har fundet den rette løbecykel til sit barn, kræver det også at man finder en god cykelhjelm der kan beskytte barnet ved fald. Find en smart Puky cykelhjelm til dit barn lige her.

 

 

 

 

 

 

 

                                            Magnetisk puslespil med fisk

Dette fine magnetiske puslespil er med ti søfisk, som barnet kan fiske op med de tilhørende fiskestænger der har en magnet for enden af pinden. Puslespillet hjælper barnet med hånd-øje koordination, og er rigtig god til at udfordre finmotorikken. Super hyggeligt pigelegetøj 2 år, som der rigtig kan hygges med sammen med familien. Det fine puslespil med fisk kan findes hos forhandleren Only4Kids her.

Læs også:   Disney Frost - Det bedste legetøj med Anna og Elsa

 

 

 

 

 

Klaver fra B Toys til den musikglade pige

Fint klaver der kan spille som et rigtigt klaver, klokker, orgel, banjo eller som en fjollet kat. Her kan barnet selv styre tempoet og få en super sjov oplevelse med den udtrækkelige mikrofon. Her kan barnet lære sin egen stemme bedre at kende idet musikken kan optages og spilles igen og igen. Super pigelegetøj 2 år hvor barnet kan udforske, gå på opdagelse og blive underholdt indenfor musikkens verden helt efter egen smag. Fin gaveide til barnet der elsker rytme og musik. Find det flotte klaver eller andre musikinstrumenter hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

                                                          ”Min kunst tavle” i træ fra Plant Toys

Denne smarte kunsttavle i træ har en skrå hældning, så det er nemt for barnet at tegne i en behagelig stilling. Barnet kan dekorere tavlen med tavlekridt, men det er også muligt at fastsætte almindelig A4 papir, så der også kan tegnes på det. Nedenunder tavlen er et fint rum, hvor der let kan gemmes kunstværker og redskaber til at male og tegne med. Fantastisk gaveide og ideel som pigelegetøj 2 år, da barnet kan være kreativ på sin helt egen måde. Find kunsttavlen fra Plan Toys hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

Kridt til kunsttavlen er et must til det kreative barn. Kridt er nemt at tørre væk igen, så barnet kan tegne kunstværker på ny. Find kridt til kunsttavlen lige her.

 

 

 

 

Med en kunststavle følger en tavlesvamp, så barnet kan viske sine kunstværker ud og tegne nye. Tavlesvampens greb er lavet i træ og er super god til at viske kridt væk med. Find tavlesvampen her.