Bedste flyverdragt til børn 2019 – 10 gode råd

Vi nærmer os lige pludselig den kolde tid på året, hvor man som nødvendigt skal pakkes ind i varmt overtøj, huer og vanter. Det betyder at det er tid til at investere i året vintertøj.

Her på siden har vi beskrevet de bedste flyverdragter fra alle de danske webshops, så du kan finde den bedste til

De kære børn skal selvfølgelig klædes på til vinter i lækkert overtøj, som er særdeles velegnet til udendørsleg i institutionen og derhjemme.

Flyverdragten er og bliver et hit blandt forældre når man snakker om praktisk overtøj. Hos børnene ligeså, da en flyverdragt både er dejlig varm og kan være super komfortabel at bevæge sig rundt i, på trods af at det er overtøj.

Der er mange forskellige flyverdragter at vælge imellem og her kommer det ligeså an på hvilke krav og behov du stiller til dit barns overtøj. Hertil skal også nævnes prisniveauet, da der kan være stor prisforskel på de forskellige mærker.

Læs mere omkring de bedste flyverdragter til børn og få nogle gode råd til valg af den helt rigtige flyverdragt.

Se vores liste med de bedste flyverdragter til børn længere nede på siden.

 

Vil du kigge nærmere på de populære Hummel flyverdragter, kan du se sammenligning af dem her.

 

 

 

Indholdsfortegnelse

Didriksons Flyverdragt

Dit barn holder sig varm hele eftermiddagen i den dejlige flyverdragt fra Didrikson!

En lækker flyverdragt som er vind- og vandtæt med tapede søm. Der er en aftagelig hætte, gode reflekser ved arme og ben og en stor lynlås. Selve dragten kan forlænges med 5 cm. ved arme og ben hvis det er nødvendigt. Der er to store lommer foran med knapper, en justerbar talje, god tæthed ved ærmer og ankler og stropper til støvlerne.

Flyverdragten er lavet af 100% polyamide med indvendigt fór af 100% polyester. Den tåler maskinvask ved 40 grader. Du kan finde flyverdragten fra Didriksons i flere forskellige farver og størrelser til 1.099 kr. hos Babyshop her.

 

 

 

 

                                                MarMar Flyverdragt

En super lækker kvalitets flyverdragt fra MarMar Copenhagen. Flyverdragten har reflekser, er vandtæt og har en aftagelig hætte. Samtidig er flyverdragten utrolig åndbar, vindtæt og selvfølgelig vandafvisende. Her er der testet et søjletryk på 10.000 mm.

Dragten er lavet af 100% nylon udvendigt og 100% polyester øko-tex indvendig. Det betyder at den kan maskinvaskes ved 30 gr. Denne MarMar model er sort, koster 1.199,95 kr. og fås i str. 1-6 år. Flyverdragten fås både i denne sorte udgave, men findes også i farven Mauve til pigerne. Dragten kan købes hos forhandleren Molly&My her.

 

 

 

 

VER de TERRE Flyverdragt

Dyr, men ualmindelig lækker!

En flyverdragt i det fineste kvalitet fra det danske mærke VER de TERRE. Flyverdragten er lamineret på bagsiden og med mambran der gør den særlig åndbar. Sømmene er syet, hvilket betyder at den er super vandtæt til alt salgs vejr.

Flyverdragten er isoleret og derfor meget varm. Der er lavet stropper til støvlerne, så de sidder godt fast. Denne model er i farven Navy og fås i str. 1,5-6 år. Dragten koster 1.899,95 kr. hos Molly&My her.

Læs også:   Bedste strømpebukser til din baby & børn

 

 

 

 

 

                                                             Friends Flyverdragt

God flyverdrag til fornuftig pris!

Fin flyverdragt som både er slidstærk, vandtæt med søm der er syet og af åndbart materiale. Der er aftagelige hætte, dobbelte YKK lynlåse og reflekser. Vandtætheden er på 10.000 mm.

Dragten tåler tørretumbler og er testet efter EU´s sikkerhedsstandard. Denne model er i farven Lilla, men den fås også i farven Grøn. Flyverdragten fra Friends fås fra str. 92-128, koster 749,95 kr. og kan købes hos forhandleren Coop.

 

 

 

 

 

Name it Flyverdragt

Smart og funktionel flyverdragt med aftagelig hætte og aftagelig imiteret pels. Lang YKK lynlås, reflekser og justerbare fodstropper.

Flyverdragten er lavet af 100% polyester, kan maskinvaskes ved 40 gr, og kan tørretumbles ved lav temperatur. Vandtætheden er på 8.000 mm. Der er syet sømme og isoleret rumpe. Flyverdragten fås i farven Blå eller Lilla og er tilgængelig i str. 80-110. Dragten koster 549,95 og kan købes hos Name it lige her.

 

 

 

 

                               Reima-Tec Flyverdragt

Denne Stavanger flyverdragt fra Reimatec er blevet testet som den bedste flyverdragt i Norge i 2016, grundet vandtætheden og holdbarheden. Dette er virkelig en flyverdragt i super kvalitet. Dragten kan justeres i taljen, så den giver en god pasform. Der er aftagelig hætte, fodstropper som holder støvlerne på plads.

Vandsøjletrykket er på 12.000 mm. og er fuldstændig vandtæt ved sømmene, vindtæt og åndbar. Den kan både tåle vaskemaskine og tørretumbler. Dragten kan fås i str. 92-140 og er at finde i mange forskellige farver. Flyverdragten fra Reimatc koster 1.299 kr. og kan købes hos forhandleren Babygear lige her.

 

 

 

 

Danefæ Flyverdragt

Lækker flyverdragt fra Danefæ med kompakt varmt termofor. Dragten er i et meget slidstærkt materiale og ligeledes vind- og vandtæt. Vandtætheden er på 5.000 mm. Samtidig er den meget åndbar og med tapede sømme.

Der er fine detaljer og refleks på ærmerne og benene. Flyverdragten fås i str. 2-10 år og koster 689 kr. Denne model i farven Dark Slate eller andre Danefæ flyverdragter kan købes hos Danefæ lige her.

 

 

 

 

 

 

                                  Wheat Flyverdragt

Den populære og smukke flyverdragt fra Wheat – en af forældrenes favorit!

Dragten har en aftagelig hætte hvorpå der er en kant af imiteret pels. Dragtens håndled har smalle elastikker med fleeceforing samt smal ribkant i halsåbningen. Flyverdragten har en asymmetrisk lynlås, hvor der indvendigt er en lukning over brystet med velcro, for at gøre den helt vindtæt.

Der er et vandsøjletryk på 10.000 mm., tapede sømme og letvægtsvattering. Ligeledes er der aftagelig gummistropper til støvlerne, praktiske refleksstriber over numsen og på selve hætten.

Selve dragten er foret med blød fleece, men i ærmer og ben er der glatvævet polyester. Denne flyverdragt i farven Pudder fra Wheat fås i str. 1-3 år og koster 949,95 kr. Denne model findes ligeledes i farverne mørkebrun, støvet blå, denim look og pudder m. blomster. Du kan finde flyverdragter fra Wheat hos forhandleren Kids-World lige her.

Læs også:   Køredragt til baby | Hold baby dejlig varm i en køredragt

 

 

 

 

Mikk-Line Flyverdragt

God flyverdragt fra et godt mærke!

Denne lækre flyverdragt fra Mikk-Line er både vind- og vandtæt med tapede søm og særlig god åndbarhed. Dragten har et fint design og god pasform. Der er aftagelig hætte, reflekser, justerbar elastik i taljen og stropper til støvlerne.

Vandtætheden er på 5.000 mm. og den er kuldebeskyttet ned til -15 grader. Tåler vaskemaskine ved 40 gr., men bør ikke tørretumbles. Mikk-Line flyverdragten kan fås i str. 104-128 og er tilgængelig i mange forskellige farver. Dragten koster 698 kr. og kan købes hos forhandleren Babygear lige her.

 

 

 

 

 

 

                                                 Hummel Flyverdragt

Lækker flyverdragt fra Hummel med aftagelig hætte og imiteret pels der ligeledes kan tages af hvis nødvendigt. Dragten har et vandsøjletryk på 10.000 mm., dobbelt lynlås og gode reflekser. Indvendigt er der fleecefor og glat polyester, for netop at kombinere varme og funktion.

Der er vindfang ved hvert håndled samt elastikker ved hver ankel og stropper til støvlerne. Som en smart løsning medfølger der en elefanthue, lavet i fleece, som kan knappes på og af. Flyverdragten fra Hummel kan fås fra str.1-4 år og koster 949,95 kr. Du kan finde denne model kaldet Moon Navy m. Støvet blå eller andre fede Hummel flyverdragter hos forhandleren Kids-World her.

Se flere Hummel flyverdragter her.

 

 

 

 

10 GODE råd til valg af flyverdragt

Læs eventuelt de gode råd nedenfor, inden I beslutter jer for hvilken flyverdragt som jeres barn skal have i år. Det kan både lette søgningen og samtidig gøre én mere opmærksom på, hvilken flyverdragt som er den helt rette at vælge.

1. Hvilke behov skal flyverdragten dække?

For det første skal I overveje hvilke behov som flyverdragten skal dække. Det handler blandt andet om barnet er meget aktivt udendørs eller om barnet er glad for at sidde og lege i sandkassen eller hoppe i vandpytter. Her er der valgmuligheder der går på om flyverdragten skal være let og slidstærk eller om den skal være helt vandtæt og ikke mindst varm.

2. Er tørretumble venlig

Det er specielt en god ide at købe en flyverdragt der kan tåle at blive tørretumblet, da der helt sikkert vil være behov for at skulle vaske flyverdragten. Det gør det en del nemmere at tørretumble dragten, så den er klar til næste dags brug.

3. Find den rigtige størrelse 

Det kan være en fordel at købe flyverdragten en størrelse større, da der så vil være plads til at vokse over vinterperioden samtidig med at der er plads til ekstra tøj indenunder hvis det er nødvendigt. De forskellige mærker indenfor flyverdragter kan variere meget i størrelsen, så brug eventuelt forhandlerens måleskema til at præcisere størrelsen.

4. En flyverdragt som er nem at tage på og af

Læs også:   Solhat til børn | Beskyt mod solen med en solhat

Vælg en flyverdragt som dit barn selv kan være med til at tage på. Det kan gøre den sure tid med overtøjet lidt mere behageligt hvis de selv hjælper til. Det vil de som regel rigtig gerne. Du kan for eksempel finde en dragt med en god stor lynlås eller trykknapper der er nemme at lukke.

5. En flyverdragt med fast for

En vigtig ting er at vælge en flyverdragt hvor foret bliver i dragten når den tages af. Foret sidder fast i mange af modellerne i dag, men det både letter påklædningen og er også mere behageligt for barnet.

6. En nem og behagelig lynlås 

Det kan være en god ide at vælge en flyverdragt med det man kalder overfald på lynlåsen foran på dragten. Det gør netop at kold vind og regn ikke kan gå igennem. Samtidig kan det være mere behageligt for barnet hvis lynlåsen er afskærmet ved halskraven og dermed ikke sidder og river barnet.

7. Gode reflekser 

Det er specielt vigtigt at vælge en flyverdragt med reflekser, da det højner trafiksikkerheden hvis dit barn bærer overtøj som ses i mørket. Det kan bare være små reflekser ved ærmerne og benene. De fleste dragter har dog reflekser i større eller mindre grad i dag.

8. Ingen snor i hætte eller halsudskæring

Sørg for at vælge en flyverdragt til dit barn hvor der ikke findes snor i selve hætten eller halsudskæringen. Snore kan være farlige hvis de sidder i hals- og hætteområdet og barnet for eksempel leger ved et legestativ.

9. Aftagelig hætte er en god ide

Det kan være en god ide at købe en flyverdragt med aftagelig hætte, som ikke er muligt at lukke under barnets hage, af hensyn til sikkerheden. De fleste flyverdragter har idag aftagelig hætte. Set ud fra et praktisk perspektiv, kan det også være smart hvis hætten kan tages af ved aktiv leg.

10. Ingen lange bælter i overtøj 

Børne tøj og overtøj bør i dag ikke have bælter på mere end 36 cm. som bindes foran. Eller 6 cm. fra stedet hvor bæltes bindes. Dette er af sikkerhedsmæssige hensyn.

 

Find den bedste flyverdragt til dit barn

Vi har lavet en liste med de bedste flyverdragter til børn 2017. Her er der forskellige mærker og modeller at finde indenfor flyverdragter til børn. Læs eventuelt de 10 gode råd nedenfor inden du beslutter dig for hvilken flyverdragt som dit barn skal have denne vinter. Det kan gøre valget af flyverdragt til dit barn lidt nemmere, når man har nogle råd at gå efter. Herefter kan du læse mere specifikt om hver enkel flyverdragt som vi har på vores liste, så du kan danne dig et overblik. Samtidig kan du under hvert produkt læse mere om kvalifikation, farve, størrelse, pris samt se mere hos forhandleren under hvert link.