Vinterjakker børn 2019 – De 10 bedste vinterjakker til børn

Da den kolde tid nærmer sig med hastige skridt betyder det også, at der skal købes vintertøj til børnene. En god og varm vinterjakke er et must, så barnet er klædt ordenligt på til vinteren. Der findes mange slags vinterjakker til børn. Inden man som forælder tager et kig på de forskellige vinterjakker, så bør man dog finde ud af, i hvilken sammehæng at barnet skal bruge sin vinterjakke. Hvis barnet bliver transporteret til og fra institutionen eller skolen, så kan det være at vinterjakken ikke behøver at være ligeså varm som hvis barnet skal gå eller cykle hver dag. Det kan også være at I skal på skiferie og så kan det jo være praktisk, at vælge en vinterjakke som barnet kan bruge til hverdag og på ferien. Ligeledes kan nogle børn måske synes, at en hætte med pelskant kan være irriterende når man skal lege og bevæge sig udendørs. Det er derfor en god ide at finde ud af, i hvilken sammenhæng at vinterjakken skal være brugbar, så den passer til barnets behov. Få inspiration til børnenes vinterjakke herunder, hvor vi viser de smarte og bedste vinterjakker til børn 2017.

 

Se vores bud på de 10 bedste og smarteste vinterjakker til børn 2017. Læs mere herunder

 

Indholdsfortegnelse

De bedste vinterjakker til børn 2017

Se vores bud på de 10 bedste vinterjakker til børn herunder. De jakker som vi har valgt at have med i vores guide er alle jakker som er vind- og vandtætte, har aftagelig hætte, gode lommer og så er de bare super smarte. Vi har kort beskrevet hver vinterjakke, så du/I kan få en ide om hvad den specifikke vinterjakke er designet med. Her kan du også gå direkte til den nærmeste forhandler ved, at trykke på det tilhørende link.

 

 

                                              Den populære Mini A Ture vinterjakke

Fin vinterjakke som har en aftagelig hætte. Ærmerne har et praktisk snefang og stoffet kan strækkes så der er hul til tommelfingeren. På ærmerne er der lavet en plastring, så barnet kan hægte sine handsker eller luffer fast i. Jakkens vandsøjletryk er på 10.000 mm. og så er den både vindtæt, meget åndbar og med tapede sømme der sørger for, at vandet ikke kan trænge igennem. I lommerne er der foret med fleece og selve jakkens lynlås er med dobbelt vindstolpe, så al vind udelukkes. Det er muligt at stramme vinterjakken ind i både bund og talje med elastiksnører. Indvendigt har jakken fór af fleece og på ryggen ses et refleksmærke som sørger for at barnet ses i mørke.

Læs også:   Badesandaler til børn

Denne fine vinterjakke fra Mini A Ture fås i farverne Rose m. Prikker, Grå, Navy, Lilla, Rosa, Armygrøn, Mørk Brun, Mørk Rosa og Sort. Nogle af farverne fås både som anorak og almindelig jakke. Ligeledes med og uden pels. Denne model kaldes Wally fra Mini A Ture og koster 999.95 kr. hos forhandleren Kids-World her.

 

 

Smart Didriksons vinterjakke

Fed vinterjakke til børnene med aftagelig og justerbar hætte, hvor pelsen ligeledes kan tages af. Jakken har et vandsøjletryk på 5.000 mm., er åndbar og selvfølgelig vindtæt. Det smarte ved denne jakke fra Didriksons er, at man kan forlænge ærmerne så jakken vokser med barnet. Der er velcro ved ærmerne således, at ærmerne kan sidde godt til. Der er super gode refleksdetaljer så barnet kan ses i mørket og god og stor lynlås med vindstolpe. En super lækker jakke til den kolde tid. Denne model hedder Sten Kids Jacket Plum, men fås også i farven Khaki. Vinterjakken fra Didriksons koster 999 kr. hos forhandleren Babyshop her.

 

 

 

 

                                                 Farverig Molo vinterjakke

Smart vinterjakke i flot design. Jakken har en aftagelig hætte, der sættes fast med velcro. Der er elastikkanter ved ærmerne og i bunden, således at jakken sidder til. Jakkens lynlås har refleksvedhæng og indvendig vindstolpe. Vinterjakken har et vandsøjletryk på 10.000 mm., er vindtæt, meget åndbar og med tapede sømme. Lommerne er forholdsvis store og lukkes med lynlås der har refleksvedhæng og så er jakken foret med fleece. Der er refleksstriber over selve hætten, omkring ærmesyningerne, nederst på ryggen og på ærmerne, så barnet kan ses i mørke. Denne model kaldet Castor fås i flere størrelser. Molo vinterjakken findes i forskellige smarte designs og koster 1.199.95. Se mere hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

 

EN FANT vinterjakke i rolige farver

Super lækker vinterjakke med aftagelig hætte. Jakken har et vandsøjletryk på 8.000 og er meget åndbar. Jakken har en god lynlås med vindstolpe og kan ligeledes lukkes med knapper. Der er gode store lommer, reflekser på jakken og et meget blødt indvendigt fór af fleece. Ærmerne sidder til, men kan også justeres med velcro. EN FANT vinterjakken fås i farverne Sparrow, Navy, Moonless Night og Burlwood og koster 899.95 kr. hos forhandleren Molly & My her.

Læs også:   Billigt ventetøj

 

 

 

 

 

 

 

                                                 Lækker Moncler vinterjakke

Super lækker vinterjakke med aftagelig hætte. Jakkens yderstof og fór er begge af 100% nylon med fyld af 90% gåsedun og 10% fjer. Jakken har en fin smal lynlås og ligeledes gode lommer som lukkes med en lynlås. Da jakken er af 100% nylon betyder det, at den er super let og dermed meget praktisk for barnet at bevæge sig i. Vinterjakken fra Moncler findes i farverne Pink, Navy, Blue, Black og fås i flere størrelser. Denne model koster 2.545 kr. hos forhandleren Babyshop her.

 

 

 

 

 

Mini Rodini vinterjakke i fedt design

Smart vinterjakke med aftagelig hætte. Jakken har et vandsøjletryk på 5.000 mm., er åndbar, vindtæt og med tapede sømme, således at vind og vand ikke trænger igennem. Vinterjakken er af 100% polyester både indvendigt og udvendigt. Der er en stor lynlås med vindstolpe og elastik nederst ved taljen som giver et figursyet look og som holder varmen inde. Jakken har to lommer foran med lynlås og gode reflekser så barnet kan ses i mørket. Denne model hedder K2 Dog Parka Navy, men fås også i andre farver og designs. Vinterjakken fra Mini Rodini koster 1.365 kr. og kan findes hos forhandleren Babyshop her.

 

 

 

 

                                 Klassisk Name It vinterjakke

Smart og funktionel vinterjakke med aftagelig hætte, hvor den imiteret pels ligeledes kan tages af hætten. Jakken har et vandsøjletryk på 8.000 mm., den er åndbar, vindtæt og har tapede sømme. Jakken har integreret sneafvisende inderdel og manchetter. Der er en god lynlås og en lynlåsbeskytter således, at barnet undgår at lynlåsen får fat i huden. Vinterjakken har gode refleksdetaljer, to lommer foran med lynlås og to større lommer med knapper. Jakken er lavet af 75% nylon og 25% polyester. Selve foret er af 100% polyester. Denne model fra Name It hedder Kids Medenim Funktionel og fås i farverne blå og sort. Jakken fås i flere størrelser og koster 629,95 kr. hos Name It her.

Læs også:   Fingervanter til børn

 

 

 

 

 

Fin og enkel Mikk-Line vinterjakke

Sød vinterjakke med aftagelig hætte der sættes fast med trykknapper. Jakken har et vandsøjletryk på 8.000 mm., er åndbar og med tapede sømme der sørger for at vind og vand ikke trænger igennem. På jakkens ærmer er der elastikkanter, så ærmerne holdes på plads. God lynlås med indvendig vindstolpe og to lommer foran. Jakken har fór af polyester, men i den øverste del ved halsen og ved hætten er der fleecefór. Der er gode refleksdetaljer ved både ærmer og ryg. Mikk-Line vinterjakken fås i farverne Blå og Lilla og koster 649,95 hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

                  Praktisk Reimatec vinterjakke

Super lækker vinterjakke med aftagelig hætte og den imiteret pels kan ligeledes tages af hætten. Jakkens vandsøjletryk er på 12.000 mm. og den egner sig til temperaturer fra 0 til -20 grader. Der er en god åndbarhed og særlig slidstyrke, da jakken er lavet af smudsafvisende materiale. Jakkens sømme er tapede og derfor vandtætte. Foret er af polyester og der er justerbare manchetter og indvendig justering i taljen. Jakken har en inderbrystlomme, brystlomme og to store lommer foran. Der er ligeledes refleksdetaljer og snor til ekstra reflekser. Vinterjakken Naapuri fra Reimatec fås i farverne Gul, Orange, Pink, Navy, Lilla og Blå. Denne model findes i flere størrelser til 1.199 kr. hos Reima her.

 

 

 

Sød Hummel vinterjakke til pigerne

Vinterjakken har aftagelig hætte der sættes fast med trykknapper. Den imiteret pelskant på hætten kan tages af med lynlås. Jakken har et vandsøjletryk på 5.000 mm., er åndbar og vindtæt. Der er en gennemgående stor lynlås, gode refleksdetaljer og to gode lommer foran som lukkes med trykknapper. Der er en elastikkant med blødt vindfang ved håndleddene, hvor der ligeledes er hul til tommelfingeren. Jakken er lavet af 100% polyester både indvendigt og udvendigt. Der er både flere forskellige modeller og farver indenfor Hummel vinterjakker til børn. Se udvalget hos forhandleren Kids-World. Denne model hedder Stinna og kan fås i farven Lillameleret i forskellige størrelser. Vinterjakken fra Hummel koster 849,95 kr. hos forhandleren Kids-World her.