Ammetøj store størrelser | Find det bedste ammetøj i store størrelser

Efter gravidtet har mange kvinder, forståeligt, lidt ekstra på sidebenene. Derfor leder mange efter ammetøj i store størrelser. Her har vi her vist det bedste ammetøj i store størrelser, samt hvor du kan købe det. 

Ammetøj gør det nemmere, hurtigere og mere diskret at amme. I Ammetøj er der en ammeåbning, som gør det nemt at amme uden du behøver at hive op i blusen først.

Når du skal finde det bedste ammetøj, kan det anbefales at starte med at lede online. Det er ikke mange fysiske butikker, der har ammetøj. Dem der har, har ikke et særligt stort udvalg. Derfor kan det være svært at finde pænt ammetøj. Især hvis du leder efter ammetøj i store størrelser.

Ammetøj: Store størrelser

Et godt sted at lede efter ammetøj i store størrelser, er Milker ammetøj. Her går størrelserne helt op til XXL. Det er en online webshop, der har specialiseret sig i netop amme – og graviditetstøj. Hos Milker kan du finde pænt ammetøj i mange farver, modeller og typer. Der er et stort udvalg af ammebluser, ammekjoler og ammetoppe.

Er du i tvivl om hvilken størrelse der passer, så ombytter Milker gratis, hvis du har behov for en af de mindre, eller store størrelser.

Milker ammetøj er ikke nødvendigvis det billigste ammetøj. Til gengæld får du pænt ammetøj i rigtig god kvalitet, hvor der er tænkt over detaljerne. Størrelserne går helt op til XXL, så her finder du et stort udvalg af ammetøj i store størrelser.

Gå til Milker webshop her. 

 

Løs ammebluse, der er perfekt til store piger. 529 kr. Køb den her.

Perfekt ammebluse med meget vidde. Den er stor i størrelsen, så den er et godt bud på ammetøj i stor størrelse. Pris 524 kr. Køb den her.

Super flot ammekjole med masser af vidde til store piger. Vælg mellem mangel flotte farver og mønstre. Pris 769 kr. Køb den her.

 

Læs også:   Badetøj til børn

 

 

 

 

 

 

 

Ammetøj: store størrelser – Tøj til mor kroppen

Alle kvinder, har gennemgået graviditet og fødslen kan skrive under på, at deres krop har ændret sig. I starten af graviditeten døjer mange med kvalme, og senere kan man have øget appetit. Det er alt sammen med god grund – der bor jo en lille baby i maven, der skal have masser af næring for at vokse sig stor.

Efter fødslen, når man kigger sig i spejlet, er det helt sikkert ikke det samme spejlbillede som før graviditet. Derfor leder mange efter ammetøj – store størrelser, som de kan bruge når de ammer deres baby.

Ammetøj har mange unikke fordele:

  • Am diskret, og alle vegne
  • Det er hurtigt og nemt at give din baby mad
  • Vælg mellem meget pænt ammetøj
  • Undgå at blotte din mave ved at hive op i bluse
  • Køb ammetøj i store størrelser

Læs mere om ammetøj her.