Huer og vanter til børn 2017 – Det bedste tilbehør til børnenes overtøj

Nu hvor dette års vinterovertøj til børnene snart er i hus, så mangler der kun det altid nødvendige tilbehør såsom huer og vanter. Inden I klikker huer og vanter hjem, så er der nogle ting som I bør overveje inden. I bør allerførst have for øje, om hvormeget påklædning barnet har brug for, til trods for at det bliver en kold tid. Nogle børn har det varmere end andre, hvorfor der kan være bestemte modeller der passer bedre end andre. Det kan for eksempel betyde meget hvilken form for stof som barnet skal beklædes med. Samtidig kan det også være en god ide, at vælge tilbehør som barnet kan bevæge sig i og hvor der er plads til at vokse hen over de kolde måneder. Læs mere hvis du står og mangler inspiration til børnenes vinterpåklædning.

 

Se vores foreslag af huer og vanter til børn længere nede på siden.

 

De bedste vanter og luffer til børn 2017

I vores liste nedenfor kan du finde inspiration til vanter og luffer til børnene, så de kan blive klædt godt på til vinter. Vi har både listet vanter og luffer, da børnenes behov for god påklædning kan variere alt efter hvor aktive de er udenfor. Luffer kan specielt være gode til de mindre børn, da de er nemme at tage på. Samtidig holder de godt på varmen hvis man sidder stille i klapvognen. Vanter kan til gengæld være super praktiske, hvis børnene er meget aktive og skal kunne gribe fat om ting i sandkassen. Nogle børn som voksne går også meget op i om overtøjet matcher i forhold til selve mærket eller farven. Måske I allerede har klikket flyverdragten hjem, og der så skal findes matchende vanter til. Det kan også være at I skal på skiferie, og så er det jo helt op til den enkelte om valget står mellem vanter eller luffer. De nævnte produkter er alle i en tyk og lækker kvalitet, så børnene kan holde varmen i den kolde tid. Du kan se det brede udvalg af vanter og luffer hos den enkelte forhandleren under hvert link.

 

 

                                          Wheat Luffer

Fine luffer fra Wheat som har elastik i kanten og samtidig kan strammes ind med velcro omkring håndleddene. De har en god gribeflade, da der er forstærkninger ved håndfladerne. Vandsøjletrykket er på 10.000 mm. og med tapede sømme. Lufferne fås i farverne pudder, navy, støvet lilla, pudder m. Blomster, og koksgrå. Der er indvendigt fór af blødt fleece. Disse super lækre luffer fra Wheat koster 249,95 kr. og kan købes hos forhandleren Kids-world lige her.

 

 

 

 

 

Reima vanter

Smarte vanter fra Reima der er lavet af 75% uld, 22% akryl, 2% polyamide og 1% elastane. De er meget åndbare og er meget praktiske fordi de er så lette. Da vanterne er lavet af uld, er det med til at regulere barnets varme. Reima vanterne fås i flere smarte farver og størrelser og koster 149 kr. hos forhandleren Babyshop her.

 

 

 

 

 

 

 

Lillelam Luffer

Lækre luffer fra Lillelam i 100% merino uld, der holder på varmen hvis de skulle blive våde. Lufferne kan maskinvaskes på uldprogram. Lillelam er et Norsk mærke som har øko-tex certificering, der betyder at deres produkter er fri for skadelige stoffer og fokuserer på en produktion af bæredygtighed og etisk forsvarlighed. Disse lækre luffer fås i mange forskellige farver og størrelser og koster 195 kr. hos forhandleren Babyshop her.

Læs også:   Baby startpakker med tøj!

 

 

 

 

 

Mikk-Line luffer

Smarte luffer fra Mikk-Line i coated nylon. Lufferne er vind- og vandtætte, har refleksstriber over hånden og et lækkert fór af blødt fleece. Lufferne er meget nemme for barnet at tage på og der er en god bevægelsesfrihed. Lufferne kan justeres med det velcrobånd som ligger under håndleddet. Luffer fra Mikk-Line fås i mange forskellige farver og koster 149 kr. Du kan købe lufferne hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

 

                                                    CeLaVi vanter

Lækre vanter fra CeLaVi som er lavet af 70% uld, 20% nylon og 10% elastan og som derfor ikke kradser. Vanterne er både varme og kan give sig meget i stoffet uden at blive udvidet. Uldvanterne har en ribkant ved selve håndleddet, der får vanterne til at sidde fast uden at stramme. Uldvanterne fra CeLaVi fås i mange forskellige farver og størrelser. Vanterne koster 49 kr. og kan købes hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

 

Reima Tec handsker

Smarte handsker fra Reima Tec som har et søjletryk på 12.000 mm. Handskerne kan strammes ind med velcro så de sidder fast på hånden. Der er forstærkninger på indersiden af hele hånden og refleks på selve håndryggen. Reima handskerne har en Primaloft isolering og er samtidig super lette og bløde. Der er indvendigt fór af fleece. Hanskerne fås i flere farver og koster 349,95 kr. Du kan se hele udvalget af Reima Tec handsker hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

 

                                                      ReimaTec Luffer

Super lækre luffer fra Reima, der har et vand søjletryk på 12.000 mm. og er meget åndbare. Der er en refleks på håndryggen med Reima logo og der er velcro til at holde hænderne på plads så luffer ikke falder af. Hertil er lufferne ekstra lange med elastik i enden, så de kan nå udenom flyverdragten eller jakken. Lufferne tåler maskinvask og kan tørretumbles. De smarte Reima luffer fås i flere farver og størrelser og koster 249 kr. hos forhandleren Babyshop her.

 

 

 

 

 

Melton Handsker

Smarte og praktiske handsker fra Melton i en lækker kvalitet. Handskerne fås i flere farver og størrelser. Det er også muligt at finde luffer fra Melton, der også er af en super lækker kvalitet. Disse handsker koster 79,95 kr. og du kan finde hele udvalget af Melton handsker og luffer hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

 

 

 

 

                      Didriksons luffer

Smarte luffer fra Didriksons som både er vind- og vandtætte. Lufferne har elastik øverst og elastik strop rundt om håndleddet, så de sidder ekstra godt fast på hænderne og så der ikke kommer vand ind. Lufferne fås i farvene Navy, Amethyst, Fuchsia, Gul og Tyrkis. De findes i str. 0-8 år. Didriksons lufferne koster 118 kr. og kan findes hos forhandleren Babygear lige her.

Læs også:   Soltøj til børn og baby

 

 

 

 

 

 

De bedste huer til børn 2017

I denne liste kan du finde god inspiration til forskellige huer til børnene. Der findes mange forskellige slags huer til børn. Nogle er mere praktiske end andre. Inden du beslutter dig for hvilken hue børnene skal have til dette års vintersæson, så find ud af hvordan huen skal bruges. Det kan for eksempel være, at huen skal bruges til at fragte barnet fra a til b eller være praktisk til aktiv leg i vuggestue/børnehave. Det er ligeledes vigtig at vælge en tyndere hue hvis du har et varmt barn og en tykkere hue til barnet som let fryser. Det kan også være ideelt at bruge elefanthuer til de mindste børn, da det er en hue som sidder til og ikke er så let at få af. Hvis I skal på skiferie så skal I huske, at vælge en hue som kan være under barnets skihjelm. Derfor er det ikke ideelt at vælge huer med kvast, men til gengæld en lettere hue som sidder til. Se vores forslag til de bedste huer eller få mere inspiration hos forhandleren under hvert link.

 

 

                                                           Lehof Beanie m. kvast

Sød hue fra Lehof der er lavet med dobbeltlags bomuld. Huen har en aftagelig hvid kvast, hvilket specielt er smart når huen skal vaskes. Kvasten er lavet af kunstpels. Den smarte hue fra Lehof findes i mange forskellige størrelser og farver og koster 249,95 kr. Du kan se udvalget af Lehof huerne hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

 

 

Melton Uldhue

Smart uldhue fra Melton med en sød pompom hvor der er reflekstråde, der synliggør huen i mørket. Huen er lavet i superblød lammeuld og koster 178 kr. hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                            Mikk-Line Elefanthue

Lækker hue fra Mikk-Line i uld fleece. Den er i lækker kvalitet og derfor nem at tage på og af. Huen er lavet i 90% merinould og 10% polyester, hvilket gør at den ikke kradser. Der er ligeledes bomuldsfor indvendigt, som er med til at gøre huen dejlig blød og behagelig. Elefanthuen fra Mikk-Line fås i farverne Rosa, blå og grå. Huen koster 149 kr. og kan købes hos forhandleren Babygear lige her.

 

 

 

 

 

 

Reima Elefanthue

Denne traditionelle elefanthue fra Reima er virkelig god til de kolde måneder. Huen er lavet i et strikket uldmateriale og dernæst foret med bomuldselastan. Dette gør at huen føles dejlig blød og har en god pasform. De vindtætte øreklappere mellem yderlaget og selve foret beskytter mod den kolde vind. Der er mange forskellige farver og størrelser at vælge imellem. Huen fra Reima koster 279 kr. og kan købes hos forhandleren Babygear her.

Læs også:   Hummel flyverdragt til børn | De lækre flyverdragter fra Hummel

 

 

 

 

 

 

                                Reima Uldhue

Lækker hue fra Reima i 50% merinould og 50% polyakryl med indvendigt blødt fleece. Det er et dejligt elastisk strikmateriale og med vindtætte øreklapper. Der er en fin lille kvast til det bløde look og nogle gode snore til, at få huen til at sidde ordenligt. Uldhuen fra Reima fås i farven Berry, Blue eller Navy og koster 249 kr. Du kan se det store udvalg af huer hos Reima lige her.

 

 

 

 

 

 

 

Huttelihut elefanthue

Lækker hue fra Huttelihut der er lavet af 100 % merino uld. Den er super blød og kradser ikke. Huen fås både i farven Navy, Rose og light Grey og findes i str. 1-4 år. Elefanthuen fra Huttelihut koster 249 kr. og kan købes hos Sundleg her.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                           Elodie details hue

Lækker hue fra Elodie details i uld med et ribbet look. Super smart hue til både drenge og piger. Uldhuen fra Elodie Details kan findes i farverne Vanilla White, Mineral Green og Powder Pink til 329 kr. Du kan også finde Elodie details beanies som dog er i tyndere kvalitet, men super smarte. Se udvalget af Elodie details hos forhandleren Babyshop her.

 

 

 

 

 

 

CeLaVi Elefanthue

Fin hue fra CeLaVi fremstillet i 100% merino uld som er i 2-lag. Denne model er i farven meleret creme med et allover print af rosa blade og agern. Generelt er huerne fra CeLaVi med en rund hovedform og med en fin blød ribkant i selve åbningen. CeLaVi Elefanthuen koster 129,95 kr. og findes i flere forskellige størrelser og prints hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                  Huttelihut strikhue

En smart strikhue fra Huttelihut fremstillet af 80% uld og 20% polyamid. Huen har en rund pasform og en særdeles strikbar pasform. Selve huen har en bred ribstruktur. Denne model fra Huttelihut fås i farverne Koksgråmeleret, Gråmeleret og Navy. Huen koster 199,95 kr. Du kan finde den nævnte model eller andre smarte huer fra Huttelihut hos forhandleren Kids-World lige her.

 

 

 

 

 

 

 

Barts hue

Smart hue fra Barts med farverigt design og en sød lille kvast på toppen. Huen er strikket og meget fin kvalitet. Denne model er til pigerne som ønsker at skille sig lidt ud. Huen findes i mange forskellige designs og størrelser og koster 189 kr. hos forhandleren Babyshop lige her.