Skitøj børn – Varmt overtøj til skiferien

Nu hvor skiferien med hele familien snart står for døren, skal der blandt andet være styr på alt skitøjet til børnene. En skiferie kan sagtens være til den varme side, hvis man befinder sig et sted hvor solen virkelig viser sig frem. Men man skal stadig have for øje, at en skiferie foregår i vinterhalvåret og at der er sne det sted man befinder sig. Børnene bør derfor være godt klædt på til turen. Der findes meget forskelligt overtøj til børn som er velegnet til ski. Når man snakker skitøj børn, så bør det være komfortabelt og let at bevæge sig i. Det anbefales at man klæder sig selv og børnene på i flere tynde lag, så det både er praktisk i forhold til hvis det skulle blive for varmt, men samtidig også lette bevægeligheden.

Vi kommer med gode forslag til ideelt skitøj børn, så du/I kan finde inspiration til jeres kommende skiferie. Læs med herunder hvis du vil se vores gode ideer til varmt overtøj til børnene.

Påklædning til årets skiferie

Når man skal på jagt efter årets skitøj til børnene, kan der være gode råd at hente. Generelt bør man gå efter skitøj som har en god kvalitet og både er vind- og vandtæt og særlig åndbart. Ligeledes skal overtøjet være komfortabelt at have på, da man på en skiferie har overtøjet på rigtig meget af tiden. Som en sidste ting bør man på en skiferie have flere tynde lag på kroppen. Det vil sige skiundertøj, en fleecetrøje/skipulli og så en skijakke. Det er vigtigt at man har bevægelighed og kan tage lag af hvis det bliver nødvendigt. Læs med herunder hvor vi kommer med god inspiration til skitøj børn.

 

 

Sødt og varmt skitøj baby

Vi kommer med gode forslag til overtøj til baby nu hvor skiferien nærmer sig. Ideelt overtøj til baby er en flyverdragt, da den er nem at give på og super praktisk hvis baby skal med på tur i sneen. En baby er tit med på armen og skal tit fragtes på forskellige måder. Af den årsag er det smart at man undgår lag der skiller, så der kommer kulde ind på babys mave. Se de søde flyverdragter til baby herunder.

                                                            Lækker flyverdragt fra Lindberg

Denne søde og smarte flyverdragt er perfekt til de mindste på skiferien. Flyverdragten har to gode og store lynlåse forrest som gør den nem, at få baby ned i. Der er stropper til sko, gode reflekser, aftagelig hætte og lækkert indvendigt fleece til at holde varmen. Ideel overtøj til baby til den kommende skiferie. Flyverdragten fra Lindberg i farven Atlas kan fås til 699 kr. hos forhandleren Babyshop her.

Læs også:   Begyndersko - Her er de bedste prewalkers til dit barn

 

 

 

 

 

Smart flyverdragt fra CeLaVi

Denne flyverdragt har aftagelig hætte med sølvfarvede knapper, stropper til støvlerne og der er to gode lynlåse foran så det er super nemt at klæde baby på. Ligeledes er der refleksstriber på ærmer, henover fronten og ved venstre ben. Der er lækkert indvendigt for af fleece til at holde varmen. Lækkert flyverdragt fra CeLaVi som både fås i Navy og Bourdeaux i flere størrelser til 699,95 kr. hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                           Fin flyverdragt fra Wheat

Denne smarte flyverdragt er i en lækker kvalitet med aftagelig hætte der ligeledes har fake fur. Der er gode lommer i siderne, to gode lynlåse så det er nemt at få baby klædt på, fine refleksdetajler og stropper til sko eller støvler. Flyverdragten er vandtæt og særdeles åndbar. Flyverdragten fra Wheat fås i flere farver og størrelser til både piger og drenge og koster 949,95 hos forhandleren Molly&My her.

 

 

 

 

 

Sød flyverdragt fra Ticket to Heaven

Denne flyverdragt har aftagelig hætte med kunstpels, fine reflekser ved ben og skuldre, to gode lynlåse midt på dragten, stropper til sko eller støvler og et lækkert indvendigt for af fleece. Ideel dragt til skiferien når baby skal klædes varmt på. Denne flyverdragt fra Ticket to Heaven findes i flere farver og størrelser og koster 799 kr. hos forhandleren Babyshop lige her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                    Farverig flyverdragt fra Reima Tec

Denne flyverdragt har aftagelig hætte, gode og praktiske lynlåse foran på dragten, synlige reflekser og stropper til sko eller støvler. Flyverdragten har et lækkert indvendigt for af fleece. Der er ligeledes en isolerende siddepude på selve bagdelen af flyverdragten, så baby ikke når at blive kold af at sidde i sneen. Super vandtæt og meget åndbar. Flyverdragten fra Reima Tec fås i mange flotte farver og størrelser og koster 629 kr. hos forhandleren BabyGear her.

Læs også:   Bodystocking til baby - Praktiske & nemme

 

 

 

 

 

 

Lækkert og praktisk skitøj børn

Der findes meget forskelligt skitøj til børn. Her handler det om at barnet skal kunne bevæge sig og føle sig komfortabelt i overtøjet. Det ideelle skitøj til børn er to-delt overtøj der indebærer en jakke og et par overtræksbukser. Barnet vil ikke have nok bevægelighed i en flyverdragt og af praktiske årsager kan to-delt skitøj være smart hvis barnet hurtigt skal ind på toilet. Læs med og find god inspiration til lækkert skitøj til børnene.

 

                                                  Skisæt fra Color Kids

Skijakken har aftagelig hætte med trykknapper og snefang så der ikke kommer sne og kulde ind på maven. Der er ligeledes en god stor lynlås med vindstolpe og to lommer foran med fleecefor der lukkes med lynlås. Jakkens ærmer har elastikkanter og snefang. Bukserne er med seler og har praktisk snefang ved kanten af buksebenene. Skisættet er vandtæt, vindtæt og meget åndbart. Der er indvendigt for af fleece og gode refleksdetaljer. Fedt skisæt til den kommende skiferie. Skisættet fra Color Kids fås i farverne Aquagrøn og Mørk Pink i flere størrelser til 699,95 kr. hos forhandleren Kids-World her.

 

 

 

 

Smart skijakke fra Lindberg

Denne skijakke har aftagelig hætte, en god lynlås, store lommer og velcro ved ærmerne så de kan justeres efter behov. Selve skijakken har et softshell look, der både er fuldstændig vandtæt, vindtæt og meget åndbar. Jakken har ligeledes snefang, så der ikke kommer sne ind ved fald eller leg i sneen. En super smart skijakke som har matchende skibukser. Skijakken fra Lindberg findes i flere farver og størrelser og koster 779 kr. hos forhandleren Babyshop her.

Læs også:   Babycykelhjelm – Den første cykeltur

 

 

 

 

 

                                                              Lækker skijakke fra Didriksons

Denne skijakke har aftagelig hætte med fake fur, snefang og en lynlås med storm klappe. Der er ligeledes refleksdetaljer og to store frontlommer. Skijakken er vandtæt, vindtæt og meget åndbar. Den er derfor perfekt til alle vinterens aktiviteter og den kommende skiferie. Denne model kaldes Storlien og koster 898 kr. Der findes ligeledes matchende skibukser til. Der findes både flere forskellige modeller, farver og størrelser indenfor mærket Didriksons. Se mere hos forhandleren BabyGear her.

 

 

 

 

 

Farverig skijakke fra Reima Tec

Lækker skijakke med slidstærke forstærkninger der både er vandtæt, vindtæt og meget åndbar. Der er aftagelig hætte, velcro ved ærmerne til at justere størrelsen, to gode lynlåslommer og refleksdetaljer. Skijakken har en speciel florocarbon overflade der gør den vand og smudsafvisende. Indvendigt er der glat polyesterfor. Denne model fra Reima Tec kaldes Kiddo og har ligeledes matchende bukser. Skijakken findes i flere farver og størrelser til 899 kr. hos Reima her.

 

 

 

 

 

                                                           Fed skijakke fra Isbjörn of Sweden

Denne skijakke er både vandtæt, vindtæt og særdeles åndbar. Jakken har en fin hætte som kan justeres med snore, vandtæt lynlås, gode lommer og velcro ved ærmerne så de kan justeres i størrelsen. Jakken har snefang og er let for barnet at bevæge sig i. Super lækker skijakke der ligeledes har matchende skibukser. Skijakken fra Isbjörn og Sweden findes i flere farver og størrelser og koster 1.399 kr. hos forhandleren Babyshop her.