Badebassin til baby og de yngste børn | Find de bedste badebassiner til haven og mange timers sjov!

Det er skønt for baby og de mindre børn med et lille badebassin til leg og afkøling på de varme sommerdage. Her i artiklen kan du læse om gode råd til køb af badebassin, og nederst har vi lavet et top 10 over virkelig fine badebassiner til baby og børn.

Det kræver ikke særlig meget forberedelse at købe et baby badebassin til sine børn, eller som nogle vælger at kalde det, et soppebassin. Går du i tanker om noget lidt større end bare et lille baby bassin på 50-150 liter, så bør du nok lige læse det næste, men ellers kan du faktisk godt hoppe ned til vores forslag til for badebassiner nederst.

Når badebassinerne vokser til en størrelse på 5000 liter eller mere, så er der nogle ting som du skal være opmærksom på. I forhold til EU direktiver, så skal det for det første være uden phthalater, hvis de er beregnet til børn under 3 år. Sådan bør det selvfølgelig også være i forhold til små bassiner, men da de større badebassiner ikke nødvendigvis er målrettet til børn og babyer under 3 år fra producentens side, så er der ikke altid skiltet med dette. Det er derfor en god ide altid at tjekke om der er phthalater i badebassinet inden det købes. Generelt er det en god ide at undersøge om der er phthalater i badelegetøjet til de små.

I forhold til store badebassiner er det derfor en god ide at gå efter badebassiner i hård plast. Dette kan f.eks. være dem lavet i polythylen. Udover at undgå dumme stoffer som phthalater, så får du også et produkt som har en bedre holdbarhed og en større sikkerhed for de mindre børn, når du er ude og lege i badebassinet.

De mindste badebassiner til baby

Det er hurtigt sjovt for de mindste at komme ud og føle vandet, og pjaske lidt rundt på en varm sommerdag. Har du en lille baby, som du gerne vil give denne fornøjelse, så er her et par bud på nogle af de bedste badebassiner til baby. Du kan sagtens få et fint billigt badebassin til de mindste.

Billig baby badebassin på 21 liter (fra 0 år)

Dette lille bassin er en fin billig løsning. Badebassinet er 61×15 cm i oppustet størrelse, og der er plads til 21 liter vand. Du kan få badebassinet i henholdsvis en blå og lyserød version. Et fint valg af pool til de helst små i alderen 0 til 1,5 år gamle. (Set til kun 49 kr)

Du kan købe dette bassin her.

Baby badebassin der ligner en fisk med oppusteligt gulv (fra 0 år)

Dette er et oplagt valg af bassin til baby. Det forestiller en sjov lille fisk men hvad der gør det oplagt, er i højere grad at det har et oppusteligt gulv, hvilket gør at baby ikke sidder direkte på jorden, græsset eller fliserne. De ydre mål er lidt større end førstnævnte, da det har en lidt større oppustelig del, og er på 89x61x58 cm. (Set til 149 kr)

Du kan købe dette bassin her.

3-rings børnpool på 110 liter (anbefalet alder fra 2 år)

Når dine børn bliver lidt ældre, så skal der lige være lidt mere vand at plaske rundt i. Dette badebassin på 110 liter er oplagt fra din baby er cirka 2 år gamle og frem. Badebassinet er lavet af forstærket vinyl.  (Set til kun 139 kr)

Læs også:   Sandaler til børn

Du kan købe dette bassin her.

Rundt badebassin med havdyr på 317 liter (anbefalet alder fra 3 år)

Denne runde børnepool er lige sagen på en varm dag. Den er stor nok til at mere end et barn kan lege i badebassinet, og fint også for lidt større børn. Badebassinet er på 317 liter vand og måler 152×30. Med en god sommer, så vil der med garanti blive brugt rigtig mange timer ude i haven med at pjaske rundt. (set til 179 kr)

Du kan købe dette bassin her.

Stort børne badebassin på 937 liter (anbefalet alder fra 3 år)

Skal der være plads til ekstra plads til at lege og plaske rundt for børnene, så er her et rigtig fint bassin i kraftigt vinyl. Badebassinet er stort nok til at din søn og/eller datter også kan invitere naboens barn med over og lege i vandet. (set til 279 kr)

Du kan købe dette bassin her.