LEGO Duplo Bondegård | Mange timers sjov med LEGO duplo bondegård!

Lego duplo bondegård er fantastisk legetøj for de helt små. Klodserne er større end traditionelt Lego, så de ikke udgør nogen kvælningsfare, og størrelsen passer perfekt til små hænder.

Du kan hurtigt og nemt købe Lego Duplo bondegård her

Lego Duplo appellerer til børnenes fantasi, da de kan bygge hvad som helst af klodserne. Bondegården er fyldt med sjove dyr og tilbehør til bondegården. Bondegården passer sammen med alle andre produkter fra Duplo, så der er rig mulighed for kreativitet og masser af sjov med klodserne. Hvis du gerne vil have flere Duplo klodser, der passer til bondegården, så tag et kig længere nede på siden.

Indholdsfortegnelse

Hvornår kan børn lege med Lego Duplo?

Klodserne er perfekte til børn i alderen 2 – 5 år.

Klodserne er så store, at de ikke udgør kvælningsfare, så børnene kan sagtens lege med dem før de er 2 år som der står på pakken.

For en 1 årig kan det være sjovt at samle klodserne og skille dem ad igen. Omkring 2 års alderen lærer barnet mange flere ord, og har styr på rollelege og forskellige situationer. I den alder bliver lego duplo derfor rigtig sjovt at lege med.

Det får du, når du køber Lego Duplo Bondegård

Pris 549, 95 kr.

Når du køber bondegården får du 121 klodser. Barnet lærer at konstruere og bygge

  • 3 bygninger
  • Hegn
  • Mini Traktor
  • Dyr
  • Minifigurer
  • En masse sjove accessories

Køb Lego Duplo Bondegård nemt her

 

Lego Duplo traktor – passer perfekt til bondegården

Der er rig mulighed for at udvide bondegården med masser af køretøjer og andet sjovt, som gør bondegården sjov at lege med. Med i købet er der også tipvogn, der kan monteres bag på traktoren samt ko, shelter, høtyv og hegn. I pakken er der ialt 29 brikker.

Læs også:   Hammerbræt | Et sjov hammerbræt til de små

 

 

Lille traktor

Denne fine Duplo traktor kommer med klodser med frugt på, som kan fragtes frem og tilbage på traktoren. Et godt supplement hvis den store bondegård skal udvides.

I æsken er der 12 dele, inkl. 2 små figurer.

 

Derfor er Lego Duplo godt legetøj

Lego står for “Leg Godt”, og det opsummerer filosofien bag de populære klodser. Den velkendte klods blev lanceret i 1958, og siden da er soritimente vokset og vokset.

Lego Duplo er samme princip som den klassiske Legoklods, den er blot større og derfor nemmere at håndtere for små hænder.

Men Duplo er ikke kun klodser. Du kan blandt andet finde den sjove Lego Duplo Bondegård, som indeholder både figurer og dyr, udover klodser til at bygge bondegården.

Følger barnets udvikling

Det geniale ved Lego er at det følger barnets udvikling. Barnet kan lege med klodserne på den måde, der passer til hans /hendes udvilingstrin.

At lege med klodserne er derfor sjovt for både en 2 årig og en 4 årig, da de blot leger på hver sin måde. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at lege med klodserne på.

 

Sætter fantasien fri

Man kan bygge lige hvad man vil med Lego klodser. Det kan være et højt tårn eller et hus. Klodserne kan også sorteres i farver og former eller bruges til at lære og tælle. Mulighederne er uendelige, og det er måske derfor Lego klodserne to gange har været nomineret til århundredets legetøj.

Styrker finmotirikken

At sætte klodserne sammen, skille dem ad, bygge højt eller langt – alt sammen styrker barnets finmotorik og hjælper hende med at forstå sammenhænge. Efterhånden som barnet øver sig, vil hun kun blive dygtigere til at bygge med klodserne, hvilket gør legen endnu sjovere.

Læs også:   Dåbsgave - De 10 bedste gaveideer til barnedåben

Den helt rette gave

Hvis du overvejer Duplo som en gave til fødselsdag eller jul, men ikke er helt sikker, så burde du kigge forbi vores Ultimative Legetøjsguide.

Gå til Legetøjsguide 

Her finder du masser af forslag til legetøj til børn i alderen 0 -10 år.