En bondegård med bondegårdsdyr er et stykke klassisk legetøj til børn. Legen er stadig aktuel fordi der jo stadig findes mange bondegårde rundt om i Danmark. I dag er de dog som regel større og mere industrielle.

Mange børn er glade for deres bondgård legetøj, da det giver dem mulighed for at lege rollelege. Her har vi taget et kig på de forskellige bondegårde man kan få.

Bondegård med tilbehør

En rigtig fin bondegård med tilbehør. Med til dette bondegård legetøj hører der grise og køer som er to af de mest klassiske bondegårdsdyr. En bondemand og gæs følger også med. Legetøjet kan udvides med maskiner og køretøjer.

Schleich bondegård med tilbehør

Stor bondegård med alverdens tilbehør. Der er masser af arbejdsopgaver, der skal ordnes på gården hver dag. Med dette sæt til 999,95 kr., er der rig mulighed for leg og læring. Det populære mærke Schleich producerer kvalitetslegetøj til børn.

Hestestald med vindue i taget

Et rigtig godt sted at opbevare bondegårdens heste, er i denne flotte hestestald. Stalden har et lyserødt tag, der kan åbnes. På den måde kan man tilse hestene. En flot hestestald, der passer fint til en bondegård. Vinduerne kan åbnes og lukkes.

Stor bondegård fra Krea

Krea er kendt for at lave virkelig godt legetøj i træ. Denne bondegård er ingen undtagelse. Den er i god kvalitet, og meget lækker i sit design. Det er ikke en billig bondegård, men til gengæld en der kan holde i mange år, og er 100% sikker for børnene at lege med.

Stald til Krea bondegård

Får du lyst til at udvide bondegården med en lille stald, er denne et godt bud. Den passer perfekt til Krea bondegård. Den forhandles hos Sundleg.

Krea bondegårdsdyr

Dyrenene passer i størrelsesforholdene til Krea bondegård og stald, som er vist ovenfor. Det er en Stor kasse med flotte bondegårdsdyr fra danske Krea. Bondegårdsdyrene er i hård kvalitets plastik, og der medfølger bl.a: Køer, heste, grise, får, mennesker, høns og meget mere til bondegården.

Halmballeruller m. halmballe

Nu er der mulighed for at lave halmballer på marken. Dette flotte køretøj ser meget realistisk ud, og giver børnene endnu flere muligheder for at lege med deres bondegård legetøj.

Bondegård i træ

En fin bondegård i et tradionelt gammeldags udtryk. Det er et stykke klassisk legetøj, som børnene kan få meget glæde og sjov ud af. Med til dette bondegård legetøj hører der et hegn og en traktor.

Lille bondegård med planter og dyr

Rigtig sød lille bondegård, der har et særligt udtryk på grund af de “flade” figurer. Der hører også træer og andre planter med til dette bondegård legetøj. Et godt valg, hvis du er på udkig efter en bondegård, der ikke fylder så meget men alligevel er et rigtig godt stykke legetøj.

Schleich bondegårdsdyr

De populære bondegårdsdyr fra Schleich, der ser meget realistiske ud. I denne samlet pakke får man en ko, gris, får, høne og lidt foder. Passer perfekt til Schleich bondegården, du kan se højere oppe i artiklen.

Stor garage til køretøjer

Hvis man skal lege bondegård, hører der også traktorer og andre køretøjer til, som naturligvis skal sættes i stalden efter endt arbejdsdag. I denne garage er der plads til flere køretøjer.

Bondegårdsdyr – en ko

Der skal natuligvis være dyr på gården. Her en ko, som er et klassisk bondegårdsdyr.

Bruder traktor

Bruder laver de flotteste landbrugsbiler, blandt andet traktorer som denne. Køretøjet er i realistisk udseende, og vil passe perfekt til bondegård legetøjet.

Schleich bondegårdsdyr og bondegård

De populære bondegårdsdyr fra Schleich ser meget realistiske ud, og passer i størrelsesforholdene til hinanden. Der er virkelig mange dyr at vælge i mellem, så der er til mange timers sjov og leg. Her gennemgår vi nogen af de schleich bondegårdsdyr, der passer rigtig godt til bondegård legetøj.

Schleich bondegård med tilbehør

Stor bondegård med alverdens tilbehør. Der er masser af arbejdsopgaver, der skal ordnes på gården hver dag. Med dette sæt til 999,95 kr., er der rig mulighed for leg og læring. Det populære mærke Schleich producerer kvalitetslegetøj til børn.

Fodringstid på gården

Et fint lille sæt med Schleich dyr, der skal have mad til fodringstid. Her er en hund, kat og æsel samt foderskåle og en trillebør.

Schleich bondegårdsdyr: en flot hane

Der skal være en hane på bondegården. Den galer når det er morgen, og holder styr på bondegården. Denne hane fra Schleich lærer børnene hvordan en rigtig hane ser ud.

Schleich hest

Blandt Schleich dyr, er der især et stort udvalg af heste. De fås i mange forskellige racer og farver. Denne flotte hvide hest, vil passe fint ind på bondegården.

Schleich dyr kan også være dinosaurere eller fisk!