En bondegård med bondegårdsdyr er et stykke klassisk legetøj til børn. Legen er stadig aktuel fordi der jo stadig findes mange bondegårde rundt om i Danmark. I dag er de dog som regel større og mere industrielle.

Mange børn er glade for deres bondgård legetøj, da det giver dem mulighed for at lege rollelege. Her har vi taget et kig på de forskellige bondegårde man kan få.

Indholdsfortegnelse

Bondegård | Klassisk legetøj til børn

En bondegård er et helt klassisk stykke legetøj til børn. At lære dyr at kende, og lege med dem på en bondegård er både en sjov og lærerig leg for børn.

Børnene lærer dyrene at kende, og kan samtidig lære mere om hvor korn, kød og meget andet kommer fra.

Bondegård med tilbehør

En rigtig fin bondegård med tilbehør. Med til dette bondegård legetøj hører der grise og køer som er to af de mest klassiske bondegårdsdyr. En bondemand og gæs følger også med. Legetøjet kan udvides med maskiner og køretøjer.

Stor bondegård med stald

I denne bondegård er der både plads til mennesker og dyr. Der er nemlig også en stald, som kan bruges til for eksempel hestestald. Bondegården er i god kvalitet, og børnene kan få mange timers sjov ud af den.

Schleich bondegård med tilbehør

Stor bondegård med alverdens tilbehør. Der er masser af arbejdsopgaver, der skal ordnes på gården hver dag. Med dette sæt til 999,95 kr., er der rig mulighed for leg og læring. Det populære mærke Schleich producerer kvalitetslegetøj til børn.

Stor bondegård fra Krea

Krea er kendt for at lave virkelig godt legetøj i træ. Denne bondegård er ingen undtagelse. Den er i god kvalitet, og meget lækker i sit design. Det er ikke en billig bondegård, men til gengæld en der kan holde i mange år, og er 100% sikker for børnene at lege med.

Stald til Krea bondegård

Får du lyst til at udvide bondegården med en lille stald, er denne et godt bud. Den passer perfekt til Krea bondegård. Den forhandles hos Sundleg.

Krea bondegårdsdyr

Dyrenene passer i størrelsesforholdene til Krea bondegård og stald, som er vist ovenfor. Det er en Stor kasse med flotte bondegårdsdyr fra danske Krea. Bondegårdsdyrene er i hård kvalitets plastik, og der medfølger bl.a: Køer, heste, grise, får, mennesker, høns og meget mere til bondegården.

Garage til køretøjer

Efter en lang arbejdsdag, skal køretøjerne sættes på plads. Denne fine garage passer perfekt til køretøjerne, der dog skal købes seperat. En godt suplement til bondegård legetøj.

Halmballeruller m. halmballe

Nu er der mulighed for at lave halmballer på marken. Dette flotte køretøj ser meget realistisk ud, og giver børnene endnu flere muligheder for at lege med deres bondegård legetøj.

Bondegård i træ

En fin bondegård i et tradionelt gammeldags udtryk. Det er et stykke klassisk legetøj, som børnene kan få meget glæde og sjov ud af. Med til dette bondegård legetøj hører der et hegn og en traktor.

Schleich bondegårdsdyr

De populære bondegårdsdyr fra Schleich, der ser meget realistiske ud. I denne samlet pakke får man en ko, gris, får, høne og lidt foder. Passer perfekt til Schleich bondegården, du kan se højere oppe i artiklen.

Stor garage til køretøjer

Hvis man skal lege bondegård, hører der også traktorer og andre køretøjer til, som naturligvis skal sættes i stalden efter endt arbejdsdag. I denne garage er der plads til flere køretøjer.

Bondegårdsdyr – en ko

Der skal natuligvis være dyr på gården. Her en ko, som er et klassisk bondegårdsdyr.

En lille bondegård – der også er en kuffert

Er du på udkig efter bondegård legetøj til de allermindste, er denne lille bondegård et godt bud. Den kan foldes sammen til en kuffert, så den ikke fylder meget når den ikke er i brug. Derudover er den nem at have med på farten.

Bruder traktor

Bruder laver de flotteste landbrugsbiler, blandt andet traktorer som denne. Køretøjet er i realistisk udseende, og vil passe perfekt til bondegård legetøjet.

Schleich bondegårdsdyr og bondegård

De populære bondegårdsdyr fra Schleich ser meget realistiske ud, og passer i størrelsesforholdene til hinanden. Der er virkelig mange dyr at vælge i mellem, så der er til mange timers sjov og leg. Her gennemgår vi nogen af de schleich bondegårdsdyr, der passer rigtig godt til bondegård legetøj.

Fodringstid på gården

Et fint lille sæt med Schleich dyr, der skal have mad til fodringstid. Her er en hund, kat og æsel samt foderskåle og en trillebør.

Schleich bondegårdsdyr: en flot hane

Der skal være en hane på bondegården. Den galer når det er morgen, og holder styr på bondegården. Denne hane fra Schleich lærer børnene hvordan en rigtig hane ser ud.

Schleich hest

Blandt Schleich dyr, er der især et stort udvalg af heste. De fås i mange forskellige racer og farver. Denne flotte hvide hest, vil passe fint ind på bondegården.

Schleich dyr kan også være dinosaurere eller fisk!