Legetøjsmærket Oball er blevet en klassiker indenfor babylegetøj. Oball er fremstillet i et simpelt, men farverigt design. Legetøjet er både med til at underholde og stimulere sanserne hos de mindre børn. Oball er designet således, at det er nemt for barnet at holde fast om legetøjet og derved øve griberefleksen. Indenfor sortimentet findes der både de klassiske bolde, biler, bidelegetøj, rangler samt badelegetøj.

Se det bedste Oball legetøj længere nede på siden

Vi viser dig et stort udvalg indenfor Oball legetøj til de mindste, så du har mulighed for at finde den helt perfekte gave. Det kan være barselsgaven, fødselsdagsgaven, adventsgaven, julegaven eller en ”bare fordi” gave til en lille ny i familien eller vennekredsen.

Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse

Vi har lavet en indholdsfortegnelse, så det nemt kan give dig et overblik over de forskellige kategorier vi har sammensat med Oball legetøj. Her kan du finde inspiration til barselsgave, fødselsdagsgave og julegave. Klik på punkterne herunder for at læse mere om det geniale legetøj.

Klassisk Oball legetøj

Oball Biler

Oball Bidelegetøj og rangler

Oball Badelegetøj

Oball Puttekasse

Oball Barnevognskæde

Derfor er Oball godt legetøj til de mindste børn!

Legetøjsmærket Oball er lavet i et materiale der er nemt for de små børn at holde på og gribe om. Legetøjet kan trykkes på, trampes på og kastes med uden at det går i stykker. De klassiske bolde kan endda krølles sammen og vil altid finde tilbage til sin oprindelige form. Oball er med til at stimulere barnets sanser indenfor både syn, hørelse og finmotorik. Samtidig er legetøjet genialt til at øve kaste og gribe indlæringen, så barnet på sigt kan forstå sig i afstandmåling og runforståelse. Stimulerende og sansende legetøj er altid en oplagt gaveide, da barnet kan bruge legetøjet i en tidlig alder.

Klassisk Oball legetøj

Her er den klassiske Oball bare med små indbygget kugler, så den samtidig kan bruges som rangle. Bolden er super let for barnet at holde om grundet designet og er samtidig meget let at lege og kaste med. Den findes i farverne Grøn, Orange og Pink.

Denne Rainstick er en stor udgave af den klassiske Oball. Denne model har en rangle i midten, men med huller så de små kugler kan trille igennem. Den er let at gribe om og sjov at trille med når de små kugler rasler med.

Wobble Bobble giver barnet en masse sanseoplever. Når noget rør siderne på bolden vil den ryste og trille afsted på gulvet i forskellige retninger. Det er en super god aktivitetsbold til både leg og motorik grundet det farverige design, strukturerne på selve overfladen og de fjollede lyde når bolden ryster. Den bruger 3xAAA batterier.

Oball hoppende bold med tværstang der siger sjove lyde og kan hoppe når bolden rystet. Bolden er let for barnet at holde om grundet det klassiske Oball design og er samtidig med til at styrke barnets motorik. Bolden måler 16 cm. i diameter.

Anyway Stacker er et farverigt stable legetøj med 5 bølgede stableringe. Her bliver både finmotorikken, kreativiteten og logikken sat på prøve, da der er flere forskellige stablemuligheder.

Oball biler

Oball bil med indbygget rangle i hjulene. Bilen har en diameter på 10 cm. og fås i disse to farver. Bilen er nem at køre rundt med, holde om og sjov at ryste med de små kugler der er indbygget i hjulene.

Fin og farverig dump truck der har et lad som kan tippes. Bilen er nem at køre med og har på laddet det samme sjove gitter som de originale Oball bolde har, hvilket er super nemt for barnet at gribe om.

Go Grippers Speedwaybanen der kan løfte bilerne op og starte racet forfra. Bilerne har godt fart på ned ad rampen og kan virkelig indbyde til flere timers sjov underholdning. Banen har et flot farverigt design og er med til at styrke barnets motorik. I sættet medfølger der en bil.

Oball bidelegetøj og rangler

Denne Grip & Play rangle med sugekop er lige til at have stående på bordet og kan således ikke rykke sig når barnet rykker og skubber til den. Super fint og farverigt design med lyd fra de mange indbygget kugler. God til motorisk træning og simulation af synet.

Super fin rangle i ny udgave og her med farverne grøn og blå. Ranglen har små farvede kugler i midten. Den er derfor både fin for baby at kigge på og let at holde om.

Denne Roller med rangle kan barnet både kravle eller køre med. Den er let at holde om og har en indbygget rangle der gør den ekstra sjov at køre rundt med. Den måler 61 cm. i længden og bolden måler 15 cm. i diameter.

Nøglerne er lavet i blødt materiale som de mindste kan bruge til de ømme gummer. Produktet er 100% fri for phtalater og kan rengøres i opvaskemaskinen. Nøglerne er i fine farver og ideelt til når barnet skal øve at holde fast i ting.

Oball badelegetøj

Tuppy Scoop Friends er med til at gøre badetiden lidt sjovere. Den store blå hval kan fyldes med vand og så vil vandet komme ud af små huller i bunden. Skildpadden har et hjul som barnet kan dreje rundt. Søstjernen og blæksprutten kan flyde. Motiverne har fine farver og søde detaljer.

Dette flydende legetøj vil kun gøre badet for den lille sjovere. Bolden har mange fine farver og er let for barnet at holde fast i grundet de store huller. Genialt badelegetøj til de små og så er den nem at lade tørre bagefter.

Ubåd til badet så det lige bliver lidt sjovere at komme i bad. Ubåden kan trækkes op så den selv kan sejle rundt i badekarret. Super sjovt legetøj i fine farver som samtidig er med til at styrke barnets motorik.

En badeand der både kan bruges i badet eller poolen. Den er let for barnet at holde om og så flyder den på vandet. Enkelt badelegetøj i Oball design. Anden findes i farverne Blå, Gul og Rød.

Oball Puttekasse

I denne puttekasse er der 4 dyreforme som skal puttes ind i de matchende huller i bolden. Bolden er let for barnet at holde om og lege med. Fine farver og enkelt design til de mindste.

Oball Barnevognskæde

Barnevognskæde i fint og farverigt design. Den er nem at montere på enten barnevogn eller klapvogn. Det er muligt at tilføje det klassiske Oball legetøj ved hjælp af de tilhørende ringe til ophæng som ligeledes kan købes separat. De findes i mange farver og designs.