Black Friday tilbud: Møbler, senge, dyner, spisebord, spisestole, sofa og meget mere

Black Friday er en oplagt dag at købe møbler online. Dyre ting som senge, hverente du leder efter kontinentalseng, boxmadras eller elevationsseng, er noget du kan spare mange tusinde kroner på. Vi har kendskab til besparelser på helt op til 65% på køb af senge online på Black Friday 2017. Det er altså tilbud der vil noget!

Klik her for at gå til listen med Black Friday tilbud.

Indholdsfortegnelse

Køb din nye seng på Black Friday: Boxmadras, Kontinentalseng eller Elevationsseng

Eller hvad med en ny dyne til din seng?

Hos BedreNætter køre de igen i år med super gode tilbud til Black Friday. Her er det muligt at få super tilbud på blandt andet Sirius senge serien, hvor der gives helt op til 60% på udvalge modeller. Så hvis du gerne vil have en lækker kontinentalseng uden at den skal koste en formue, så kunne dette være en rigtig god beslutning! Altså at handle seng på Black Friday.

Det er også muligt at købe dyner på BedreNætter, men en anden mulighed kunne være Sundleg.dk hvor du på dagen kan spare hele 20% på det ekstremt populære Kapok dyner. En lidt anderledes dyne, som i høj grad vinder indpas fordi de er økologiske og ekstremt gode til specielt folk som sveder meget om natten. Du kan se dem her.

Du kan læse mere om valg af kontinentalseng her

Køb spiseborde og spisestole når der er gode Black Friday tilbud

Er dit nuværende spisebord lidt slidt, eller har du slet ikke noget spisebord og nogle spisestole dertil, så er det meget oplagt at komme ud og få kigget på spisebord på black week og specielt på black friday, hvor du med garantid kan finde nogle af de lækre spiseborde og spisestole.

Læs også:   Børn og sorg

En fantastisk stor sort lædersofa eller andre lækre sofaer – Køb sofa på Black Friday

Det kan være en god ide at være på udkig efter alle typer af møbler på Black Friday. En af de større ting, som jeg er sikker på der bliver langet ekstra mange afsted af på denne fredag er sofaer. En god stor lækker sofa er der snildt råd til, når du kan få 20% rabat på den i forhold til alle andre dage. Når vi snakker f.eks. 10.000 kr på en lækker sofa, og du så kan købe den til 8000 kr denne fredag, så er det da bare med at slå til! 2000 kr kan du jo så altid bruge en anden dag, eller eventuelt nogle af de mange andre tilbud der findes denne dag.

Du kan se hele vores lange liste af Black Friday tilbud her

God shopping og held og lykke med at finde de bedste tilbud!