I år afholdes Black Friday den 23. November kl. 00.01. Vi har udarbejdet en guide for at give dig et overblik over hvilke butikker i Danmark, der kører med særlige tilbud og rabatter. Guiden giver dig mulighed for at finde præcis de varer du søger, da de er listet efter kategori.

Black fredagstilbud 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som vi kommer tættere på dagen.Køb din nye seng på Black Friday. Hos BedreNætter sælger de gode danske boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationsseng, topmadrasser, springmadrasser og dyner.

Billige senge i overraskende høj kvalitet. På Black Friday kan de fås endnu billigere!

GRATIS finansiering over 10 måneder! Køb f.eks. en seng til 8000 kr, og betal 800 pr måned over de næste 10 måneder.


.
.
.

50-65% rabat på Sirius Black sengene (både Kontinentalsenge og Elevationssenge).
30-50% på mange spring- og topmadrasser.
50% på udvalgte dyner.
<<< Få blandt andet 65% på denne Kontinentalseng

Et par af de vilde tilbud:
Senses Classic Kontinental – 180×200 – Vejl. 16.999,- Tilbud: 4.999,- Spar 70%.

Sirius Black Kontinental – 180×200 – Vejl. 22.998,- Tilbud: 7.999,- Spar 65%.

Der vil være super tilbud hos Wupti på Black Friday. Du kan her købe alt indenfor hårde hvidevarer, tv, Hifi, computer, IT, kamera, mobil, GPS, legetøj, babyudstyr og alt til hus og have.

Køb eksempelvis din nye vaskemaskine, TV, iPhone, iPad, støvsuger, computer, kaffemaskine, playstation, tablet, fjernsyn, mobil, køleskab eller emhætte.


.
.
.

Spar RIGTIG mange penge hos Wupti på Black fredagstilbud!

<<<< ---- køb ny støvsuger til ekstrem lav pris på Black friday!

Køb på Black Friday og betal først om 3 måneder, 6 måneder eller 9 måneder.

Julegaver returneres indtil 1 feb. 2019

Mangler du energi og overskud? Døjer du med ryg og -nakkesmerter? Så er det nok på tide med en ny seng.

Køb med rabat til Black Week tilbud – Det bliver ikke billigere.

Se de vilde tilbud med 70% rabat på senge hos Sengetid


.
.
.

Vidste du, at vi bruger ca. 1/3 del af vores liv i sengen? Så skal du da også ligge godt!

Hos Biva møbler finder du møbler til hele hjemmet og alle værelser. Her kan du spare op til 50% på blandt andet sofaer, børnemøbler, spiseborde, spisebordsstole og meget mere.

 


.
.
.

Spar op til 50% på møblerne til din bolig. Opgrader din bolig på Black Friday og skift din gamle sofa ud.

<-- Køb eksempelvis denne lækre sofa med 45% rabat!

Black Friday 2018 bliver det største nogensinde hos CoolStuff!

Over 200 varer bliver sat ned med 25 – 90% – så det er bare med at komme ind på CoolStuff og få fat i de bedste tilbud før alle andre.

Køb elektronik som trådløse højtalere, hovedtelefoner og eller fjernsyn, eller tag et kig efter tøj og ting til baby og børn. Der er også masser af ting til boligen som møbler og sengetøj.

 

 


.
.
.

CoolStuff kører med tilbud hele Black Week! Hold øje med siden – tilbuddene starter på et tidspunkt onsdag d. 21/11 !

Trænger sofaen til udskiftning? Eller hvad med et nyt spisebord? BoBo Online er et besøg værd allerede fra d. 23/11 hvor priserne er sat ned med 80% !!

Kig også forbi webshoppen Cyper Monday – her fortsætter den høje rabat!

Du kan købe alverdens møbler til hjemmet samt en masse lækkert boligtilbehør.


.
.
.

Få op til 60% på udvalgte møbler. Min. 10% rabat på ALLE 7000+ varer online!

<<<-- Køb f.eks. en ny sofa til en skarp pris

Få et godt tilbud på legetøj til baby på Black Friday hos Sundleg. Her kan du købe legetøj i høj kvalitet til børn i alderen 0 år til 6 år.

Sundleg bytter julegaver helt indtil 30 januar!


.
.
.

En perfekt lampe til dit hjem er både en dekoration og en praktisk foranstaltning. Find de rette lamper hos Skandinaviens største forhandler af designerlamper, der tilbyder store rabatter hele Black Friday.

AndLight har et dybdegående udvalg indenfor alle lampetyper såsom bordlamper, gulvlamper, væglamper, loftlamper og pendler.

 


.
.
.

Fyld dit hus med så smukke lamper, at naboerne bliver misundelige!

Hos Megaide finder du et kæmpe udvalg af stort set ALT til hus og have, og til personlig pleje. Alt er til en super skarp pris, der er sat yderligere ned på Black Friday. Her finder du bl.a.:

  • Senge
  • Møbler (sofa, lænestole, mm.)
  • Kattetræer og andet til kat og dyr
  • Makeup og kosmetik
  • Isenkram

 

 


.
.
.

Et kig værd, næsten uanset hvad du mangler ! MANGE penge at spare på Black Friday

Guide over tilbud og rabatter

Denne guide giver dig et overblik over hvilke butikker som kører med specielle tilbud og rabatter på Black Friday. Det er muligt at søge efter tilbud og sortere butikkerne efter kategori, så du nemt at finde tilbud på de varer du specifikt søger.

Det kan være lige fra tøj, sko, babyudstyr, babylegetøj, oplevelser eller elektronik. Det betyder også, at du kan forberede dig på alle de fordelagtige Black Friday tilbud som hver enkel butik kører med og hvilke tilbud som vil være at finde dagene forinden, på selve udsalgsdagen samt den følgende weekend.

 

 

 

FAQ

Denne FAQ kan give dig svar på de spørgsmål du må have i forbindelse med Black Friday 2017.

 

Hvilken dag er det Black Friday 2018?

Black Friday afholdes altid den sidste fredag i november måned. I år afholdes Black Friday I Danmark den 23. November kl. 00.01.

Hvilke butikker har Black Friday tilbud?

Vores guide ovenfor, viser hvilke butikker der kører med særlige tilbud og rabatter. Alle butikker er inddelt efter kategori således at det er nemmere at finde specifikke varer.

Hvilke Black Friday tilbud kan findes online?

I vores guide ovenfor vil de butikker som har online tilbud blive vist. Du kan søge efter bestemte kategorier, så du kan målrette din søgning efter tilbud.

Hvilke Black Friday tilbud er værd at gå efter?

Du vil kunne se særlige tilbud og rabatter i guiden ovenfor. Der er mange fordelagtige tilbud at hente indenfor blandt andet babytøj, babyudstyr, babylegetøj, hus og have, elektronik, mad, skøn og sundhed, sport og oplevelser.

Hvilke Black Friday tilbud er der at finde?

Det er alle brancher der kører med bestemte tilbud. Vi har inddelt butikkerne efter kategorier som for eksempel legetøj, babylegetøj, babyudstyr, tøj, elektronik, hus og have, sport, skøn og sundhed, mad og oplevelser.

Hvilke butikker starter Black Friday om torsdagen?

Vi vil løbende opdatere vores guide i forhold til udsalget i de bestemte butikker. Det betyder at du altid kan søge efter en bestemt kategori og se hvilke tilbud der er at hente hos den enkelte butik.

Hvem har opfundet Black Friday? 

Begrebet Black Friday er adopteret fra USA, hvor vendingen blev benyttet i forbindelse med shopping. Samtidig blev det udgangspunktet for en særdeles travl handelsdag. I USA afholdes Black Friday altid dagen efter ”Thanksgiving”. 

Hvordan foregik Black Friday i de foregående år? 

Den ekstraordinære udsalgsdag er blevet taget godt imod i Danmark. Særligt er aktiviteten via onlinehandel steget drastisk, idet flere danskere vælger denne metode når de skal shoppe. De foregående år har butikkerne haft svært ved at følge med. Hertil har flere valgt at reklamere med deres tilbud i god tid før selve udsalgsdagen, og samtidig åbnet op for flere besøgende på deres hjemmeside.

Hvilke Black Friday butikker har specielle tilbud?

I vores guide har vi under hver butik beskrevet hvis den enkelte butik kører med særlige tilbud på dagen og ligeledes hvilken rabat der er at hente for hver butik samt en rabatkode.

Hvad er Black Friday shopping?

Black Friday er en stor attraktiv handelsdag og er altid sidste fredag i november måned, hvor forskellige butikker rundt omkring i landet kører med tilbud og rabatter. Her er der både tale om fysiske butikker samt online butikker. Det er en dag hvor det er muligt at spare mange penge på alt lige fra babylegetøj til tøj, sko og oplevelser. Der kan være så fordelagtige tilbud, at det måske er muligt at få alle julegaverne i hus samtidig.

Hvad betyder Black Friday?

Black Friday betyder ”Sort fredag” og er blevet til en attraktiv handelsdag, hvor forskellige butikker, fysiske såvel som online, vælger at køre med særlige tilbud og rabatter.

Hvornår starter Black Friday?

Black Friday afholdes altid den sidste fredag i november måned. I år bliver udsalget afholdt den 24. November kl. 00.01. Nogle fysiske såvel som onlinebutikker har begyndende udsalg nogle dage i forvejen. Dog vil de største besparelser finde sted på selve dagen – Black Friday. Se de forskellige tilbud i vores guide ovenfor.

Hvornår slutter Black Friday?

For mange butikker slutter Black Friday udsalget fredag den 24. november kl. 00.00. Nogle butikker har dog i de foregående år haft tilbud kørende hele weekenden. Når weekenden er slut, starter det hypede Cyper Monday udsalg som danner grobund for vedligeholdelse af onlinehandel frem for handel i fysiske butikker. I år starter Cyper Monday den 27. november,

Hvornår åbner butikkerne på Black Friday? 

Der vil være nogle butikker som allerede starter deres udsalg nogle dage forinden. Ligeledes vil der være nogle butikker som først åbner op for udsalget fredag den 24. november kl. 00.01. Du kan se hvilke butikkerne som har Black Friday tilbud i vores guide ovenfor.

Hvorfor er Black Friday en god ting?

Det er en god mulighed for at købe varer til en god pris, som man måske har udset sig i et stykke tid. Det kan også være at man gerne vil have styr på julegaverne i ordentlig tid. Sågar hvis advents- eller kalendergaverne skal i hus.

Hvorfor er Black Friday en dårlig ting? 

Der kan være rigtig mange mennesker i butikkerne, hvilket kan være ret uoverskueligt. Med vores guide ovenfor har du mulighed for, at danne dig et overblik over hvilke butikker der har de tilbud som du søger. Det betyder at du kan sidde hjemme i sofaen og shoppe lige det som du står og mangler. Derved slipper du for den lange kø og de mange mennesker.

Hvordan startede Black Friday? 

Black Friday blev adopteret fra USA. Fænomenet startede tilbage i 1960érne, hvor butikkerne ønskede at øge omsætningen hen mod slutningen af sæsonen. Herefter blev Black Friday forbundet med shopping og blev samtidig udgangspunktet for en særdeles travl handelsdag.

Hvordan fungerer Black Friday?

Black Friday fungerer ved, at butikker rundt omkring i landet kører med forskellige tilbud og rabatter. I vores guide ovenfor får du et overblik over hvilke butikker der har særlige tilbud og rabatter så du kan forberede dig på en attraktiv shoppingdag. Det er værd at undersøge hvis man står og mangler noget bestemt eller ønsker at være ude i god tid med julegaverne. 

Er der de samme Black Friday tilbud i butikkerne som online?

Det kan være forskelligt fra butik til butik i forhold til hvilke som kører med tilbud i den fysiske butik og online. Indenfor for eksempel babylegetøj, babyudstyr, babytøj, udendørsleg kan der være meget rabat at hente. Vores guide giver dig et komplet overblik over hvilke særlige tilbud og rabatter der er at hente hos den konkrete butik. Det betyder at du kan sidde hjemmefra og shoppe løs.

Vil der være Black Friday udsalg hele weekenden?

I de foregående år har nogle butikker kørt med tilbud hele weekenden, hvorfor det er blevet kaldt “Black Weekend”. Andre butikker holder kun tilbuddene kørende på selve udsalgsdagen.  Se særlige tilbud og rabatter i vores guide.

Har Black Friday de bedste tilbud? 

Nogle butikker kører allerede med gode tilbud i dagene op til Black Friday. På udsalgsdagen vil du dog med garanti finde særdeles attraktive tilbud, da det vil være her at varerne sættes yderligere ned. Black Friday vil for mange butikker være en af de bedste udsalgsdage.

 

Black Friday er blevet en kæmpe succes 

Black Friday er blevet en større og større succes i Danmark. Det er en begivenhedsrig dag som vi har adopteret fra USA og som danskerne i særdeleshed har taget godt imod. Udsalget er ikke for en specifik kundekreds, men for alle som elsker shopping og samtidig ser det attraktivt i at spare en masse penge. På Black Friday er det både fysiske såvel som online butikker indenfor alle slags brancher, der kører med særlige tilbud og rabatter. Det kan være lige fra et billigt fjernsyn til en splinterny barnevogn til den nybagte familie. Derfor er det bare med at udnytte muligheden for et godt køb. I og med at de ekstraordinære tilbud også er at finde online, så er der rig mulighed for at være én af de første der løber afsted med et bragende godt tilbud. Det kan være dit barn mangler en ny babyseng, løbecykel, autostol eller en klapvogn. Det kan være lige det som er interessant for netop dig og din familie ved bare at sidde og shoppe hjemmefra. Du kan benytte vores guide ovenfor, da den kan give dig et godt overblik over hvilke butikker som kører med hvilke tilbud og rabatter på Black Friday.

 

Onlinehandel på Black Friday

I Danmark er der blevet taget godt imod Black Friday. Hertil forventer de danske online butikker en endnu større vækst i år fordi handel på nettet generelt er eksploderet. Det er blevet nemmere at handle på nettet, hvilket samtidig giver en masse frihed i hverdagen. Black Friday er som tidligere nævnt en særdeles attraktiv handelsdag for danskerne. Flere finder en form for ro i at handle online fremfor, at stå i kø nede i den fysiske butik med flere hundrede mennesker. Flere og flere butikker kører med vilde onlinetilbud, hvor det kan være nemt og hurtigt at finde lige præcis det som man er på jagt efter. Som travl børnefamilie kan onlinehandel ligeledes være en mere overskuelig måde at handle på og samtidig sikre gode fordelagtige tilbud.

Det kan være fordelagtigt at holde øje med de store onlinebutikker indenfor modebranchen samt babylegetøj- og udstyr. I dagene op til Black Friday, vil flere butikker allerede have begyndende udsalg, men hvor det på selve dagen vil blive endnu vildere. Du skal samtidig være opmærksom på, at nogle fysiske såvel som onlinebutikker kan have et mindre parti af hver vare fordi de skal have ryddet ud i lageret inden julesalget starter. Derfor skal det måske handle om hurtige beslutninger hvis du vil gøre et godt køb.

 

Køb julegaverne på Black Friday

I årenes løb har flere butikker taget Black Friday til sig fordi dagen ligger sig specielt op af julemåneden. Det er en oplagt mulighed for virksomhederne at få ryddet lageret før det årlige julesalg. Det er derfor en enestående mulighed for, at spare mange penge på udvalgte varer. På denne ekstraordinære udsalgsdag er det forskellige butikker i forskellige brancher der kører med udsalg. Det kan for eksempel være tilbud på babylegetøj og babyudstyr eller alt indenfor elektronik, rejser, tøj og sko. Dagen er derfor oplagt til det helt store julegaveindkøb til venner og familie. Det kan også være adventsgaven til børnene som skal i hus. Tit er adventsgaver mindre gaver som ikke behøver koste alverdens. Der vil derfor være rig mulighed for at købe noget relevant og ønskværdigt, idet tilbuddene ligger bredt indenfor alle kategorier og så samtidig til en fair pris. Få inspiration til adventsgaver til børnene her.

 

Vær forberedt før udsalget starter

Hvis du ønsker at være én af de første som får fingrene i de gode tilbud, så kræver det lidt forberedelse. Der er rigtig mange som ønsker at være de første i køen. Det er især de mere eftertragtede varer såsom computere, cykler eller barnevogne. Forberedelse vil derfor være en god ide, da det som regel vil være de varer der er eftertragtede, der bliver udsolgt først på dagen. Der vil i løbet af dagen fortsat komme gode tilbud fra butikkerne, men det kan være en god ide at danne sig et overblik over tilbuddene nogle dage forinden. Her kan det være særlig effektivt med en udførlig liste over hvad der kunne være interessant at få fingrene i samt hvilke butikker det drejer sig om. Således at varerne kan streges af listen hvis de enten er udsolgt eller hvis du er så heldig at have heldet med dig. Hvis der er noget som du mangler svar på i forbindelse med Black Friday, så har vi udarbejdet en FAQ ovenfor til de mest almindelig spørgsmål omkring udsalget. Rigtig god shoppelyst!