Hvis du mangler en seng, så er det en ganske fornuftig ide at købe ny seng på Black Friday. Denne dag bliver mange senge nemlig sat ned, så du kan købe en ny seng til en rigtig billig pris. På Black Friday kan du købe din drømmeseng til en god pris, og sove godt hver nat!

Se senge på Black Friday tilbud hos Bedre Nætter eller Sengetid

Black Friday er som bekendt en af de største dage på året, når det kommer til at købe ting på tilbud. På Black Friday bliver rigtig mange forskellige varer sat ned med op til 70 – 80% eller måske mere. På Black Friday bliver især de store ting bliver sat meget ned, og det er derfor en god ide netop at købe en af stor ting på Black Friday, som for eksempel en ny seng eller et nyt TV.

Nye senge på Black Friday tilbud

Hvis du er på udkig efter en ny seng, så er det bestemt en god ide at starte med at lede online. Når du køber seng online, er der generelt rigtig mange penge at spare, da forhandlerne ikke har udgifter til fysiske lokaler.

Køb din seng billigt på Black Friday

Mange forbinder det at købe ny seng, med at gå ned i en fysisk butik og prøve at ligge i sengene. Inden de køber den. Det er naturligvis en rar fornemmelse at have afprøvet sengen, inden man køber den. Det har dog den ulempe, at mange ender med at vælge en alt for blød seng på denne måde. Der er nemlig stor forskel på, om en seng føles behagelig i 5 minutter, og hvordan det føles at have sovet en hel nat i sengen. Derudover er der ofte ikke så stort et udvalg i fysiske butikker, som du finder i de online sengebutikker. En af de store fordele ved at købe din seng online, og på tilbud Black Friday, er at du her kan få rigtig meget seng for pengene, da priserne er lavere på nettet. På Black Friday kan du købe en seng på tilbud til halv pris eller derunder!

Læs også:   Hvornår skifter man til juniorseng? | Bedste juniorseng til børn

Du kan for eksempel kigge forbi forhandleren Sengetid, der er en relativt nyopstartet side der jævnligt har gode tilbud på senge. Gå til sengetid her.

Den bedste madras-fasthed til netop din krop

Inden du køber ny seng, skal du have styr på hvilken fasthed madrassen skal have. Dette gælder især hvis du køber sengen på Black Friday tilbud. Så skal du nemlig være hurtig om slå til og købe ny seng på Black Friday, da der er begrænset antal.

Når du køber din seng online, skal du sørge for at læse forhandlernes beskrivelser af sengene grundigt inden køb, så du ender med at få den en rigtig god madras og fasthed, der passer til din kropstype og vægt. Heldigvis er dette ikke den helt store videnskab, og der er et skema som du kan bruge til at vælge den rette fasthed fra start af:

> 75 kg

Pocket fjedre og medium fasthed

Du vejer mellem 75 og 95 kg                

Pocketfjedre og fast fasthed

< 95 kg

Multipocket fjedre og en fast fasthed

Hvilen type seng skal du købe?

Når du skal købe ny seng på Black Friday er det en god ide at kende lidt til de forskellige typer af senge. Her gennemgår vi derfor kort en kontinentalseng og en elevationsseng, der begge er to utrolig populære sengetyper, som der bliver solgt mange af hvert år. Det er ofte også disse typer senge, der kommer på tilbud Black Friday

Kontinentalseng på Black Friday tilbud

Kontinentalsengen er en meget populærseng, der tidligere er set på Black Friday tilbud hos  Bedre Nætter, der i øvrigt har et meget stort udvalg.

Læs også:   Sengerand - Find den bedste sengerand til barnesengen

Kontinentalsengens design og form har sin oprindelse i USA, men er efterhånden blevet et populært valg af seng i Danmark, da danskerne holder af komfort og flot design.

Selve sengen er bygget op af tre lag: nederst en boxmadras, så en springmadras og øverst en topmadras. Det gør sengen lidt højere end mange andre senge, og dette giver dig en følelse af at stå “op af sengen” i stedet for “ud af sengen”.

Kontinentalsengen ser flot ud i soveværelset på grund af sin opbygning. Især hvis man vælger en model med sengegavl. Når du er i tvivl om hvilken seng der kan give bedst mulig støtte til dig, bør du bestemt kigge nærmere på kontinentalsengen. Kig efter kontinentalseng på Black Friday tilbud hos  Bedre Nætter.

En anden god sengetype er elevationssengen, som også er en rigtig populær sengetype, som du garanteret kan finde blandt senge på Black Friday tilbud.

Køb elevationsseng på Black Friday tilbud

En elevationsseng er endnu en super god seng, som er set på Black Friday tilbud hos diverse online sengeforhandlere. Elevationssengen er ofte det rette tilbud til dig, der holder af at læse eller se fjernsyn i sengen. Så vil du højst sandsynligt få stor glæde af en elevationsseng.

Døjer du med rygsmerter eller ømme ben, kan en elevationsseng mindske dine smerter. Gravide kvinder er endnu en stor gruppe, der kan få meget glæde af en elevationsseng, da hævet hovedgærde og ben kan lindre både halsbrænd og vand i kroppen.